View Full Version : Дъртия
chepa681
08-01-2011, 19:08
Какъв е тоя моя баща се цупи за всичко и си променя настроението през 10 мин. Каквото и да кажа винаги трябва да ми се разбучи, ядосва се за всичко, цупи се и има детински характер. Вече се опитвам дори да не говоря с него за да не се ядосва постоянно и винаги си трая. Какво да правя?
охх, и при мен беше така
гледай да не спориш с него , щото винаги той излиза прав и може да спори и да ти вика вечно :/
thegreenzombie
08-01-2011, 20:01
Какъв е тоя моя баща се цупи за всичко и си променя настроението през 10 мин. Каквото и да кажа винаги трябва да ми се разбучи, ядосва се за всичко, цупи се и има детински характер. Вече се опитвам дори да не говоря с него за да не се ядосва постоянно и винаги си трая. Какво да правя?
ти поне все още има на кой да викаш "дъртия" :( :(
sladkish_14
08-01-2011, 20:40
Какво да правиш?
Научи се да уважаваш 'дъртия', след това поговори с него, или просто замълчи и прояви разбиране!
Средната възраст от тва е :? според мен де 8-)
Дъртия???
Наистина, покажи малко уважение...
Средната възраст от тва е :? според мен де 8-)
Се едно аз съм го писала т'ва. Моя баща също много ме увиква, за щяло и за нещяло. Просто не трябва много да му се отговаряш, защото започва да се ядосва още повече. :?
martin97
08-02-2011, 09:39
Дъртия???
И моя така понякога... остаряват ...
Дъртия???
иначе ..
Средната възраст от тва е :? според мен де 8-) :)
vakanciqta
08-02-2011, 13:35
И при моя е така , обаче при него е защото от много време не го е правил :Д
Слава Богу, моят си е наред :smt041 Нямам проблеми нито с майка ми нито с баща ми и те помежду си и всички сме щастливии, амаа сериозно :D .