View Full Version : Смучка
Ами някой , ако може да ми каже как по - бързо да се заличи белег от смучка ? В смисъл мажа я с фон дьо тен , но си личи , а трябва да я скрия .. Идеи ?
Чувала съм за търкане с лъжица.. На мен ми звучи абсурдно, но ако искаш пробвай. 8-)
Youudontknowme
08-01-2011, 22:00
чувала съм, че ако се търка със сребро се заличава :-o
нищо не помага..ще се махне от самосебе си
нищо не помага..ще се махне от самосебе си
++ така е като давате да ви смучат :lol: :lol: .
Filipova75
08-01-2011, 23:29
На мен крем Здраве ми помогна за 2,3 дена се махна :)
FuckingFreak
08-02-2011, 06:31
^ Ми то тя по принцип за толкова си се маха и без да я мажеш.
8)
пробвай със златен или сребърен пръстен - ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ . бях чувала но не вярвах но наистина има ефект .
бях чела тук някъде че се слага една лъжица в хладилника за 10 минутки и после като я извадиш търкаш смучката и така няколко пъти не знам дали действа но пробвай
^^ И с лед става,не се маха цялата,но веднъж имах смучка търках я 10 мин и малко ми се заличи :)
Държиш една лъжица с фризера за по-сигурно (може преди това да я намокриш с вода преди това за по-добър ефект) и търкаш докато не стопли лъжицата. Всеки ден по 5-6 пъти и за 2-3 дни макс е минала.
Междувременно може да си пускаш косата, ако е дълга за да не се забелязва или слагаш маааааалко фдт за да не лилавее толкова. :}
SmilezZz
08-02-2011, 10:13
Давай с лед.
Това с лъжата ми се струва. .... абсурдно.
Нищо не помага, ще изчезне самичка. Ако ти е някъде на врата примерно пробвай да я скриеш с косата си или нещо подобно, с някое бижу или шалче...
зависи от смучката.. :-D понякога ми стоят със седмици буквално и не мога да ги махна
XxInn0cencexX
08-02-2011, 13:50
Пробвала съм със сребро.Наистина действа !
wonderwall
08-02-2011, 13:53
Слагай фон дьо тен,докато избледнее.
Filipova75
08-02-2011, 21:07
зависи от смучката.. :-D понякога ми стоят със седмици буквално и не мога да ги махна
Точно
http://youtu.be/m8EIrdnFC1o
:lol:
dream1707
08-02-2011, 23:03
На мен обикновено ми помага като мажа с крем и разтривам... и на другия ден се е махнала.
А помня веднъж имах страшно голяма на врата... и я "гримирах"... замазах я с едно кило ФДТ и коректор и нз си още какво.... и въобще не си личеше след това, а на другия ден даже я нямаше ;д
мнннн глупости ..
нищо от това няма да помогне :D
Надали нещо ще я махне по-бързо. За чии се ядете не мога да разбера....
anonymous708973
08-03-2011, 09:19
Мокриш една лъжица, пъхаш я във фризера, след 10 минути я вадиш и търкаш смучката. Няколко пъти на ден.
Не знам кви 2-3 дни бълнувате, ама моите за по-малко от седмица никога не са се махали.
neeDaBosS
08-03-2011, 10:29
Не знам кви 2-3 дни бълнувате, ама моите за по-малко от седмица никога не са се махали.
Да.Дори и повече от седмица..и да,лъжицата много помага.И няма да е лошо да си вземеш доста покривен фондьотен.
Dollystar
08-03-2011, 12:35
С паста за зъби при мен работи! Мажеш се и си седиш...
http://youtu.be/m8EIrdnFC1o
:lol:
:lol: :lol: :lol:
Благодаря за отговорите - търках със сребро 6-7 мин и никакъв резултат , сега ще пробвам и другите предложения , кофти е , че кожата ми е чувствителна и целия ми врат се зачерви сега ;д
wizzybizzy123
08-03-2011, 13:54
Благодаря за отговорите - търках със сребро 6-7 мин и никакъв резултат , сега ще пробвам и другите предложения , кофти е , че кожата ми е чувствителна и целия ми врат се зачерви сега ;д
хах, и аз съм така от 2 дни.. майка ми сутрин ме "замазва" с ФДТ и кви ли не глупости :D (аз никога не съм се гримирала и сама не мога да се оправя :-D ) ии всичко пробвах- нищо не действа.. прикривай с шалове, грим и тва е.. :D
wizzybizzy123
08-03-2011, 16:59
:D на 17 станах, ФДТ не мога да си сложа.. :shock: