View Full Version : Подарък за 13 годишно момче...
mafiota95
08-02-2011, 13:13
Така на трети т.е утре един съученик (момче) ме е поканил на рожден ден. ще става на 13 и ми трябват идеи за подарък (аз съм момче). Тренира баскетбол от четири години и слуша Еминем... Трябват ми много бързо идея за подарък за рождения му ден. Благодоря предварително!
thegreenzombie
08-02-2011, 13:21
... Тренира баскетбол от четири години и слуша Еминем...
ццц ... 'шо не беше с няколко години по-голям :(
:D 8-) :lol:
mafiota95
08-02-2011, 13:30
btw вече смятам да му подаря 3D очила ( :D ) и един от ония пъзели дето се продават по книжарниците
TVDQueen
08-02-2011, 17:12
Тренира баскетбол от четири години и слуша Еминем...
Има вкус момчето. 8-) Иначе за подаръка, който си му измислил, мисля че е готин. :)
gummybear
08-02-2011, 17:14
добър вкус .. оооо ще му допадне :P
Тия 3д очила са пълна глупост, много лошо се вижда с тях и като почнат да го болят очите ще спре да се мъчи.
Я му извикай Еминем да му изпее happy birthday 8-)
По-добре му подари 13 годишно момиче. Или тежести за крака.
По-добре му подари 13 годишно момиче. :razz: Определено ще се зарадва, хаха.
Можеш да му подариш и нещо по-банално, примерно дезодорант + още нещо. Другото предложение на Chacho - тежести за крака, също е добър избор, щом момчето е баскетболистче.
... Тренира баскетбол от четири години и слуша Еминем...
ццц ... 'шо не беше с няколко години по-голям :(
:D 8-) :lol:
Аз трябваше да подаря на по-голям подарък и му дадох... тениска с качулка :D грешка ли беше? :?
Ако ти кажем да, ще промениш ли нещо?
Подари му 13 годишно момиче определено е по добре от 3Д очила :D :D :D :D :D
anonymous708973
08-03-2011, 09:40
Тия 3д очила са пълна глупост, много лошо се вижда с тях и като почнат да го болят очите ще спре да се мъчи.
Глупости. Ако очилата са добри, виждаш невероятно. Изгледала съм 3 3Д филма подред и нищо ми нямаше. Но очилата бяха 70 паунда, а не някви смешни.
Глупости. Ако очилата са добри, виждаш невероятно. Изгледала съм 3 3Д филма подред и нищо ми нямаше. Но очилата бяха 70 паунда, а не някви смешни.
На ~13 години е, мислиш ли че разполага със 70паунда. Става на въпрос за червено-сините имитации. С по-скъпи (тези черните) вече е съвсем друго нещо, особено ако имаш и качествен монитор/телевизор.
Подари му някое CD на Еминем което няма :)