Влез

View Full Version : HELP MEE! Не, сериозно... =)

mim4enceto00
08-02-2011, 22:52
Ок, не знам дали има подобна тема, възможно е, поразтърсих се малко, не намерих, домързя ме да търся още и така...
Искам да си купя диск на любимата ми група, нооо в България няма откъде(естествено). Единствената ми опция е интернет, но мама е твърдо против, заради плащането с кредитна карта. Това най-вероятно няма да е единственият диск, който ще искам да си купя, смисъл ако ми разрешат ще искам и още(не всички, само новите на групата, тези които тепърва ще излизат). Но е много важно за мен. Тази група сериозно промени живота ми и като че ли се чувствам едва ли не длъжна да си купя поне един диск. Да не говорим, че съм ОГРОМНА фенка и самият факт да притежавам нещо толкова “свещено“ :D ... Искам аз да си купя диска, със мои събрани пари (както и другите дискове, които ще искам, ако ми разрешат... е, ще гледам да не ставам нахална), така че ако ми го купят ще им върна всяка стотинка(ако беше без кредитна или дебитна карта... тичкам и купувам веднага щом излезе. Има много време до тогава, но искам още от сега да почна с убеждаването :D ). Както и да е смятам да поръчам диска от известен и надежден сайт (e-bay)... Имам съученички, които си поръчват от интернет, но тези два факта едва ли ще могат да убедят наще.
Та. Могат ли те наистина да се доверят на този сайт и попринцип този вид пазаруване, някой купувал ли е онлайн(предоплагам да), ако може да ми обясни как става работата и дали е доволен иии ако е надеждна цялата тази работа как да го докажа на мама и татко?
П.С. Отново повтарям, това е много важно за мен (диска, групата попринцип и най-вече музиката им (което също ми е трудно да им го докажа, а мисля че ще помогне, така че ако някой има идеи и за това...))...

WesCraven
08-02-2011, 23:14
Спи ми се и не знам какво си написала,само разбрах,че питаш за Ebay ..ако е това въпроса ти ще ти отговоря.Да-сайта е надежден,познавам приятели,роднини и много други познати,които ползват този сайт.Само гледай да има безплатна доставка до България ( или евтина ) и си готова..Виждаш цената и т.н..Вече за платеж и т.н просто виж в някой български форум в гугъл и ще намериш точно начините на платеж..Но ДА сайта е надежден,поръчвай и се радвай на албума си.

cvetitoyoy
08-02-2011, 23:15
от къде си ?? И коя е въпросната група ?? :-o

mim4enceto00
08-03-2011, 08:49
Ами от Сливен съм и въпросната група е the GazettE. Защо?
И мерси на WesCraven...

WesCraven
08-03-2011, 09:47
Самата група не я знам,но това е първия албум,който видях.Трябва да гледаш в www.ebay.co.uk ..

http://www.ebay.co.uk/itm/Gazette-Stacked-Rubbish-Album-New-CD-UK-SELLER-/250852955857?pt=UK_Collectables_AnimationCharacter s_Anime_SM&hash=item3a680056d1#ht_1007wt_905

Доставката е 1 паунд..Ако искаш погледни после кажи какво е станало,ако не кажи ми името на албума аз мога да погледна.

vakanciqta
08-03-2011, 10:35
Защо не пуснеш тема в раздел Борса ?

WesCraven
08-03-2011, 10:40
И защо да пуска там?Тя иска мнение за самия сайт.

vakanciqta
08-03-2011, 10:44
Може да си вземе от някой в България :shock:

WesCraven
08-03-2011, 10:53
Оф и какъв е шанса някой тук да го има?Защо пускаш безсмислени коментари само и само да си трупаш мнения?Кое е по-добре да пусне в раздел борса дето има 15 човека и да се надява някой да пише или да иде в тоя сайт да си поръча албума и след 1-2 дена да е при нея?

mim4enceto00
08-03-2011, 11:07
Албума още не е излязъл. То има още много време до тогава.
И това си е точно правилната тема, защото въпросът ми е как да убедя майка и татко, че на сайта може да се има доверие. Освен това на мен самата не ми е много ясно как става плащането, така че ако може някой и това да обясни... ще се трогна...

fire_magic
08-03-2011, 12:55
пф това ми прилича на някакав лигав метал 8-)

http://vbox7.com/play:1d7e717c

особено на 1:24

mim4enceto00
08-03-2011, 14:10
Тва е J-Rock, не метал. :? Освен това бг превода не ме кефи... Но групата си е the best! Поне за мен, де, ама аз повече не искам. :-P

No666
08-25-2011, 18:26
за албума 'TOXIC' ли става дума? И аз искам да си го взема но съм се отчаяла да обяснявам на наще как никой няма да ги измами :-x ... ще съм ти благодарна ако пишеш в темата(при положение че ваще ти позволят) как по-точно става :oops:

Wazaap
08-25-2011, 20:38
Просто го свали от зам и го качи на диск :-D Или го купи от някой български сайт с доставка , мисля че трябва да го имат .
П.С как може да слушаш тва ... :shock: :?

tinkiwinkidipsi
08-25-2011, 21:17
щом твои съученички си пазаруват онлайн дай на някоя парите за диска и го поръчайте с нейната карта .... :?