View Full Version : Тема за бъдещите първокласници!
WesCraven
08-03-2011, 11:13
Направихте за всички възможни класове,та така и аз да се включа..Е,трудно ли ще е?Какви предмети се изучават ?Химикал ще ми трябва ли?Бележник ще ми вадят ли и т.н..?Страшно ли е?
:lol: :lol: :lol: Ти ме разби.... :razz: :razz: :razz: :razz:
Опаля, ченгелчета и буквички.
Абе, първи клас... Ти си за по-висок левел.
WesCraven
08-03-2011, 12:03
Мен не ме приеха :cry:
Пф,много сори човек..аз завърших с 6.50 и ме приеха.Не знам,а вие иначе как сте?Ще ходите ли да си взимате химикали и т.н скоро??
П.С Дано да се спрат тия теми всеки ден за бъдещите първокласници .. даже ще е хубаво тая да стане важна да може..А иначе знаете ли 2ри клас какво се учи?В смисъл там още по -трудно ли ще е?
Много, много ще ти e трудно.Ще те карат да учиш таблицата за умножение и на всичкото отгоре вече ще пишете с химикал в тетрадки с малки квадратчета и широки редове...Много безсънни нощи те чакат. :(
WesCraven
08-03-2011, 12:24
Пфф..А примерно ако завърша с 5.99 ,а не 6.00 значи ли ,че ще ми падне дипломата и няма да ме приемат в Сащ примерно?
Пфф..А примерно ако завърша с 5.99 ,а не 6.00 значи ли ,че ще ми падне дипломата и няма да ме приемат в Сащ примерно?
Възможно е :? .
Никъде няма да те приемат... :( Мъка, мъка е този 2-ри клас.Бедният/та ти.
SmilezZz
08-03-2011, 15:56
Добре. Иронизира тези,които пускат БЕЗСМИСЛЕНИ теми,но дали осъзна,че твоята също е такава. Просто нямам думи вече. А и стига сте повтаряли,че има такава тема и не знам си какво. Това е форум и всеки потребител има правото да пуска,каквито теми си иска,стига да са смислени.
Concussion
08-03-2011, 16:06
Днес си купих цветни моливи и блоГ за рисуване. :)
Audiophile
08-03-2011, 16:13
имам един въпрос, който много мъчи съзнанието ми :(
Ще успея ли да нося огромната раница с всички тези пособия, дали ще ми стигнат силите. Аз съм едва 1.20 и с 10 кг раница как ви се струва :o
TVDQueen
08-03-2011, 16:16
Направихте за всички възможни класове,та така и аз да се включа..Е,трудно ли ще е?Какви предмети се изучават ?Химикал ще ми трябва ли?Бележник ще ми вадят ли и т.н..?Страшно ли е?
Няма да ти вадят бележник, но доколкото помня ще ти пишат в тефтерчето! :x Между другото ако пишеш четливо в тетрадката може да вземеш стипендия за чужбина! :)
П.С. За разлика от хората, които иронизираш, темата е ''наииистина'' много смислена! :D
имам един въпрос, който много мъчи съзнанието ми :(
Ще успея ли да нося огромната раница с всички тези пособия, дали ще ми стигнат силите. Аз съм едва 1.20 и с 10 кг раница как ви се струва :o
:lol: :lol: :lol: :lol: . . . но за жалост наистина е така :-o .
Audiophile
08-03-2011, 20:02
Наистина, много ми е трудно да преценя. По всеки предмет имам учебник + учебна тетрадка + тетрадка за работа в клас + тетрадка за домашна работа. На ден имам около 4-5-6 часа. Отделно има дни, в които трябва да нося боички + бурканче за мръсната вода от тях. Моливи, четки, линии, химикали, гумички, острилки, даже лепило и ножица :cry:
SummerMakesMeHappy
08-03-2011, 20:07
Няма да можеш сам да я носиш.Кажи на мама и тате да ти я носят докато те изпращат на училище. :(
XaMcTePKa
08-03-2011, 20:14
Абе да ви питам от къде си купувате раниците ? :lol:
Runaway11
08-03-2011, 20:27
Добре. Иронизира тези,които пускат БЕЗСМИСЛЕНИ теми,но дали осъзна,че твоята също е такава. Просто нямам думи вече. А и стига сте повтаряли,че има такава тема и не знам си какво. Това е форум и всеки потребител има правото да пуска,каквито теми си иска,стига да са смислени.
+1... :lol:
Йей тука имало много първокласници...
В момента диктувам на мама какво да пише, че аз не мога още на компютър да пиша :( Вие как се научихте? Помагат ли ви вашите? Трудно ли е?
А иначе нямам търпение да дойде 15-ти септември.
Преди една седмица купих букета за класната, но цветята увяхнаха, дали ще е проблем?
XaMcTePKa
08-03-2011, 20:34
Nqkuf понеже си вземах поправителния и вече съм 2-ри клас...мога да ти продам на старо Тренировъчни упражнения за 1-ви клас с диктовки :D
Имам всички учебници вече :P
Дано не остана на поправка. Не мисля, че ще е толкова трудно, все някак ще избутам 3
Майтапа настрана, но наистина чантите на първокласниците са прекалено тежки. Жалко, че не могат да измислят универсални помагала по които да се учи навсякъде в училищата и да се държат в училище. Направо жал ми става за пъволаците като ги видя. :o
MegiBoOm
08-03-2011, 21:01
Ох горките, като знам какво Ви очаква! :cry:
още една такава тема и си пътник :)