View Full Version : Помощ
musicbaby
08-03-2011, 17:45
Хора тази година поради семейни причини се местя в друго даскало в моя град проблема е там ,че в старото имам страшно добри приятели, които ми имат много доверие, когато през учебната година им казах за намеренията ми някои се вбесиха други си помислиха че се шегувам и дори плакаха, а те не са малки деца.И така тази тема се забрави, а сега не знам как да им кажа че вече съм преместена . Сега ли да им го кажа или на 15 септември като видят че ме няма да разберат сами.Моля за помощ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
XaMcTePKa
08-03-2011, 20:41
Сега - ако наистина са ти приятели ще разберат, че не е някаква прищявка :)
webmast3rche
08-03-2011, 20:42
Хора тази година поради семейни причини се местя в друго даскало в моя град проблема е там ,че в старото имам страшно добри приятели, които ми имат много доверие, когато през учебната година им казах за намеренията ми някои се вбесиха други си помислиха че се шегувам и дори плакаха, а те не са малки деца.И така тази тема се забрави, а сега не знам как да им кажа че вече съм преместена . Сега ли да им го кажа или на 15 септември като видят че ме няма да разберат сами.Моля за помощ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Моля за помощ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Точно заради това НЕ ЗАСЛУЖАВАШ помощ.
според мен е объркал/а емотикона, мислил/а си е, че е плачещо емотиконче, а не смеещо се :? .
Иначе аз мисял, че сега е по-добре да им кажеш ;-) .
SmilezZz
08-04-2011, 09:13
Нали казваш,че са ти добри приятели - трябва да споделиш това с тях. А не те сами да разберат. Така изглежда все едно не държиш на тях.
gummybear
08-04-2011, 09:16
По-хубаво сега :P
musicbaby
08-05-2011, 08:11
Хора тази година поради семейни причини се местя в друго даскало в моя град проблема е там ,че в старото имам страшно добри приятели, които ми имат много доверие, когато през учебната година им казах за намеренията ми някои се вбесиха други си помислиха че се шегувам и дори плакаха, а те не са малки деца.И така тази тема се забрави, а сега не знам как да им кажа че вече съм преместена . Сега ли да им го кажа или на 15 септември като видят че ме няма да разберат сами.Моля за помощ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Моля за помощ :
Точно заради това НЕ ЗАСЛУЖАВАШ помощ.
Съжелявам объркала съм :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
musicbaby
08-05-2011, 08:13
Нали казваш,че са ти добри приятели - трябва да споделиш това с тях. А не те сами да разберат. Така изглежда все едно не държиш на тях.
Държа страшно много на тях но се страхувам
Кажи им,че ставаш сектантка и трябва да отидеш в друг град при сектата си.
SmilezZz
08-05-2011, 10:29
Нали казваш,че са ти добри приятели - трябва да споделиш това с тях. А не те сами да разберат. Така изглежда все едно не държиш на тях.Държа страшно много на тях но се страхувам Не бива да те е страх. Вярно ,че ще е трудно да се разделите,но ако наистина сте си добри приятели - ще си останете такива. Пък от какво те е страх ? Ще сте пак в един град - така,че ще можете да се виждате и т.н.
musicbaby
08-05-2011, 12:17
Кажи им,че ставаш сектантка и трябва да отидеш в друг град при сектата си.
Много оргинална идея хД
TVDQueen
08-05-2011, 15:28
Кажи им го още сега.Бъди честна и обясни какво е положението.Ако го кажеш чак на 15-ти, според мен ще ти се обидят, защото щом не си им го споделила за това време, значи не ги цениш.
Colouring
08-06-2011, 08:48
Казваш им го сега и да го приемат както си искат.То не зависи от теб,че ще се местиш.Щом трябва-ще го приемат и толкова.
Ще е доста подло да не им го казваш и сами да разберат на 15.
Кажи им го сега и не се замисляй .. нали знаеш.. рано или късно ще се разбере,по добре сега,отколкото никога ;)
Кажи им сега!Ако наистина са ти приятели ще го приемат :)
Кажи им сега!Ако наистина са ти приятели ще го приемат :)
+1
titinkaa
08-07-2011, 20:55
+
Кажи им го още сега.Бъди честна и обясни какво е положението.Ако го кажеш чак на 15-ти, според мен ще ти се обидят, защото щом не си им го споделила за това време, значи не ги цениш.
+1 :)
Казвай им,какво толкова ще стане.