View Full Version : Смисъл винаги има, но сега ...
Та привет, преди време бях писала за едно момче, как съм влюбена загубена по него, но не бяхме заедно поради някои обстоятелства..Е, обаче от три седмици сме вече заедно .. три три ама ми се струват 100х3.. както и да е..Всичко си беше перфектно..Преди една седмица заминах на почивка извън града и вчера се върнах.Преди да замина не преставаше да ми казва, колко ще му липсвам, бля бля ... По време на тая седмица, се скарахме по фейсбук , заради това , че съм си пишела повече с приятелки ( много силно да кажа,( не най-добри!!! ) но да приятелки) а не с него.. Той започна да ги нарежда, какви са били , аз да съм спряла да го занимавам с глупости, да съм си излизала с тях не с него и ей такива лапешки работи. Вчера се върнах, и излязох с най-добрата ми приятелка , минах да го видя, защото предната вечер искаше да разбере кога се прибирам, е видях го , отразация НУЛЕВА.По-късно ми се обади пита ме къде съм, дойде с един негов приятел и изпратихме приятелката ми и после изпратиха мен. По пътя такова лапешко държание от него не бях виждала, никакво внимание към мен, дразни се, прави се на голямата работа..но нищо не казах. Вечерта ми пише '' обичам те'', а аз му отговорих '' вече забравих как звучат тези думи казани от теб'' или нещо подобно не помня точно и се започна караница ........... колко съм се била променила, към по-лошо, каква съм била станала, каква п*тка вече съм , приятели му казвали за мен каква шматка съм вече..Каза, че е напълно разочарован от мен, че не ми вярва за нищо..не иска да ме вижда, не иска да ме чува...Повторих му многкратно как се чувствам, колко много го обичаам, как не искам да го загубя, защото е хипер важен за мен .. и накрая му казах '' лека'' .. и той после ми е писал '' аахахахахахааха '' и се смее .. каза ми ,че ако му бях казала тия неща в лицето, щял да ме наплюе буквално .. и едни ей такива.. че бил потресен, не очаквал от мен такова държание ..
Въпроса ми е, да отида ли да говоря с него или ? .. какво мислите, че трябва да направя .. / малко дълго стана, ще ме извинявате, дано да споделите мнението си (:
lubomirky
08-03-2011, 20:13
режи го и да си търси някоя шматка, толкова тъпо държание не трябва да бъде търпяно.
И ти питаш какво да правиш ли?И питаш!? :shock: тегли му една майна,кво...
SuperBadSuperFresh
08-03-2011, 20:21
Приятелите са му въздействали.Или просто не схваща,че приятелките ти са по-важни от едно момче с което си от 3 седмици.
Та ти да не си негова собственост. Това, че сте били заедно не му дава да се бърка в отношенията на приятелките ти :? Та както казаха преди мен остави го... :)
По принцип, ''романса'' ни с него продължава от 7 месеца..но чак сега се взехме.
Приятелите му въздействат много при това. КАзах му го снощи, той ми вика явно не ме познаваш. А именно той а и аз си знаех, че ще дойде момента в който приятелите му ще му кажат режи я тая .. А той зависи от тях и би го направил, но не мислех, че ще е толкова скоро .. Всички ми акзват, да го зарежа.. но ... въпреки всичко го обичам и не искам да го загубя..но честно, толкова много ме е наранявал с думите си ... че накрая наистина ще го зарежа.
Явно и той `държи` на приятелите си или по-скоро се влияе от тях. Ти също имаш нужда да контактуваш с приятелките си :)
Влияяе доста. Аз не толкова. Приятелките м иса едно , той друго.
blaaablaaablaaa
08-03-2011, 20:49
Приятелите са му въздействали.Или просто не схваща,че приятелките ти са по-важни от едно момче с което си от 3 седмици.
1-во: Supernatural (филма от картинката ти) - the best ever
2-ро: Продължавай да му казваш какво изпитваш към него. В краен случай го покани у вас (да сте само двамата). Остави компа включен на същия този чат, кажи му да те изчака там и да не гледа какво пише в чата. Отиди някъде другаде под някакъв предтекст, напримир да се преоблечеш. Ако нищо не подейства, значи не е за теб. Режи на воля.
Не не .. просто .. вече съм speechless Чата ни е ... :
utreee .. shte hodish li na lostovete? ? iskam te vidq.
35 minutes ago
za ko
34 minutes ago аз
zashtot iskam da te vidq
34 minutes ago ...
:S
ko imash mi kazvash
29 minutes ago Аз
miii
po princip
mng raoti
29 minutes ago ...
a ako ne doyda
:S
?
25 minutes ago Az
ми
ako ne doidesh
ne dooidesh
ne moga da te nakaram
za tva i te pitam
24 minutes ago ...
hahahahaha
nache
tuy she
q
karame
ako ne doyda
ima logika
v dumite ti
24 minutes ago Аз
mi
iskam da
te
vidq
prostoooooooooooooooooooooooooooo
tva ne e
li dostatuchna
prichinaaa
23 minutes ago ...
a
ti zadade
li si vuprosa
dali
az iskam te vidq
22 minutes ago АЗ
sq
go
zadavam
i
taka
kakto
q
karash
vijdam
i kakyv
sh
e
otgovora
20 minutes ago ...
az kakto q kram
hmmm
che si i naglichka
da znaesh
imash smelost
20 minutes ago АЗ
nqam nikva smelost
az
puk nagla
da
19 minutes ago АЗ
ne otricham
misleh che si me vidql i v taq svetlina
17 minutes ago ....
i kat
sum te vidql
ti e prosteno tuy li
17 minutes ago АЗ
m ne
ne ti kazvam
tva
15 minutes ago ....
ae
sig
li si
che tochno
utre
iskash me vidish
?
14 minutes ago АЗ
oj
oh
abe
kogato
te
vidq
togava
11 minutes ago ....
ahhahahhahahahahaahahahahahahahahahah
may i septemvri nqma se vidim
11 minutes ago Аз
az ti kazvam
koga
iskam
da
te
vidq
ti
mi vikash
sigurna li si
che
iskash
utre
............
to
septemvri
sh sa
vidim
mng
pyti
6 minutes ago ....
emi
mn qsno
che she te pitam
SHOTO
VIJDAM
CHE NISHTO
NE SI SI NABILA
V TUPATA
PRAZNA TIKVA
AMA NISHTO
NIKVA POUKA
i ako produljavash tuy
ne septemvri
nz dali
avgust
6 minutes ago ...
she se vijdame
6 minutes ago АЗ
mmmmmxm dobre
kakto kaza
prekaleno
sum
tupa
che
da
razbera
kvo
iskah
da
mi
kajesh
5 minutes ago .. .
sq otnovo mi dokaza
che si tupa
ama che si i praвej
5 minutes ago АЗ
da
taka
e
antifashionshit
08-03-2011, 20:59
като виждаш, че не те уважава и че не се държи добре с теб - зарежи го.
а филмът, че го обичаш, е изключително нездравословен.
:shock: :shock: :shock:
Аве момиче,ама то не е лъжа че си тъпа,че ше му даваш на тоя да ти говори така и да та прави на луда.Как може да сте такива бе!? :shock: Мани го тоя,сопа!
Аз като ви казах, че съм загубена .... вече не знам каква съм .. то бива бива наистина да му позволявам така да говори.. друга не би го изтърпяла ... оффф направо, се чувствам като използвана .. не мога да опиша даже
махай го тоя херпес бе :o
MarkKnight
08-03-2011, 21:16
като за начало си изтрий фейсбука
radeberger
08-03-2011, 21:19
Ако уважаваш себе си поне малко, го остави.
като за начало си изтрий фейсбука
Това пък какво общо има хахах
Остави го, ако наистина те "обича", ще ти се обади, ако ли не - нач*кал ти го е и не му трябваш повече...съжалявам, но истината си е истина, колкото и да е грозна.
Ми .. писа ми преди малко утре да се видим .. дано да стане. Ще искам да му кажа някои работи и в краен случай .. ще последвам примера ви.
wonderwall
08-03-2011, 22:52
Не бих говорила с такъв човек след начина,по който те нагруби.Едно е държанието,може да го преглътнеш,оправдавайки се с обстоятелствата,но да ти говори по този начин?! Не се занимавай с него.Каза,че всичко е започнало още преди 7 месеца,но от 3 сте официално заедно - може би вече те е приел като спечелена битка.
Каквото и да е,помисли какво заслужаваш и има ли смисъл да си причиняваш всичко това?
Как може да ти говори така?Че ти си момиче,неговото момиче!Нищо лично,но мисля,че твоя приятел е поредният недорасъл шматарок!
mrazqkindergarten
08-04-2011, 11:03
Мале откъде сте? Яко ми лъха на селяния от тоя. :razz: И за какъв се мисли, че да ти говори така? Я да му теглиш майната... :?
nepowtorima
08-04-2011, 13:08
Не позволявай да продължава да те унижава по този начин. недей! спри!
Аз не бих искала да изляза с него..
Просто му кажи, че вече не сте заедно и го блокирай от всякъде.
П.С. - Абе на колко сте :shock:
Ами дам .. май май натам отиват нещата, просто искам да се видим, да му изясня всичко да си му кажа всичко и това е .
п.с . на по 15, лапешка му работа .. .
scandalousLady
08-04-2011, 13:18
Ти уважение към себе си имаш ли ?! Я му тегли майните на тоя
SmilezZz
08-04-2011, 14:04
За*би го. Не се занимавай с него. Нямаш ли си грам достойнство и уважение,че му разрешаваш да ти говори и да се държи по този начин с теб ? Осъзнай се. Той не те обича,не държи на теб. Държи като дете. Не знае какво иска. А щом ги има тези проблеми - няма как връзката ви да бъде пълноценна.
LambOfGod
08-04-2011, 14:29
Толкова инфантилни копеленца ме дразнят и в момента в който почнат да се инатят и дървят си хващам пътят. Много си го идеализирала този човек, защото не си могла да бъдеш с него, но за съжаление той не е стока. Пепоръчвам ти да не продължаваш с него, защото от опит ти казвам така се късат нерви и се губи ценно време.
М дам , това е поредното доказателство, че аз не завися от приятелите си.. За разлика от него.. Започвам наистина да мисля, да последвам примера ви.
и все пак имам и друг въпрос.
От седмица-две има едно друго момче, което пък се държи страхотно. Пише ми смс / моя не се хаби за такива работи/ .. писахме си цяла нощ, чатим си, абе супер мил е . Бяхме прекарали july заедно и с още няколко човека..През цялото време не се отдели от мен.. Даже и ме целуна. Сега той е на почивка, и като се върне иска да се видим... Вие какво мислите, да се видя ли с него..и ако нещата случайно се получат така, че скъсвам с единия и тръгвам с другия .. не е ли малко грубо?
antifashionshit
08-04-2011, 20:14
фащай новия веднага 8-)
fUcKsMiLe
08-04-2011, 21:07
facepalm.jpg
Зарязвай го..
TVDQueen
08-04-2011, 21:11
Аз ако бях на твое място до сега да съм му теглила майната каквото съм по-устата :D Не те заслужава.Режи го!Няма никакво право да ти говори така.Просто нямам думи как го търпиш още.Виждаш просто идеализираният него от времето, в което не сте ходили.Сега като си го опознала, си е показал рогата.Минала съм по същия път и е трудно.Просто приеми, че той не е това, което си мислела че е.Пак ти казвам, ако имаш малко достойнство и ако не те си извини наистина както трябва, го махай.Недорасъл е, то се вижда.Не ти трябва да се занимаваш с такива. :(
SmilezZz
08-04-2011, 22:07
какво мислите, да се видя ли с него..и ако нещата случайно се получат така, че скъсвам с единия и тръгвам с другия .. не е ли малко грубо?А новия харесва ли ти ? Определено с него ще си по-щастлива. Аз ако бях на твое място - щях да го избера. Отколкото да си късам нервите с подобен тип,като сегашния. :?
Новият .. да може да се каже, че ми харесва.. Но я няма тази тръпка..толкова ме е наранявал, този с който съм сега и все пак продължавам да съм с него.. такава мазохистка не знаех, че съм ... хем знам, че трябва да го оставя, хем знам, че .. имам надежда да се оправи. но ..
rallicaa
08-05-2011, 11:04
Ти си си втълпила,че трябва да си с него . Остави го .. не те заслужава . Целта му явно е да те нарани , но ти му покажи , че не е единствения.
Ти си си втълпила,че трябва да си с него .
!!! заради преживяното с него.А това не трябва да продължава,даже не е сигорно дали го обичаш,просто ти е като фикс идея,заради това колко си изтрадала по него.Много голяма грешка е тва при нас момичетата.Оттърви се просто от него,откъсни го от живота си,няма смисъл! :)
Отвратително държание.... меко казано! А ти мълчиш? Е вземи се в ръце и въобще недей да се срещаш с него... направо такива неща ми идват на акъла ако бях на твое място да кажа.... ама айде няма че както казват хората ще сляза на неговото ниво, а то да ти кажа е доста ниско! Шута сериозно не го мисли! Както казаха по-горе ти си неговото момиче.... как на теб точно ще говори така? Моя ако си позволи такова нещо гаранция, че повече никога няма да му проговоря, а пък да му се моля да се видим дума да не става!
режи го и да си търси някоя шматка, толкова тъпо държание не трябва да бъде търпяно.
sladur4etyYy
08-05-2011, 15:40
какви са тези измишльотини ''смисъл винаги има''? някой те е излъгал доста жестоко. :(