View Full Version : Странно
Много ми е инересно защо всички момчета се пипате по оная работа абсолютно всички това вродено ли ви е :D много се чудя и като видя някое момче да прави така ми иде да ида и да го попитам ЗАЩО САМО СИ ДЪРПАШ ОНАЯ РАБОТА. :d
Малко темата ми не е за форум секс но нищо :)
Момчетаа обяснета моля :-D
maybeone
08-04-2011, 15:27
:?
Щото на някои ни е много голям и го носим на ръце.
Може и да му е неудобно нещо , бре :D намества си го в гащите :D
marin4itu
08-04-2011, 15:35
Наместват си го :D
DarkTemplar
08-04-2011, 15:51
Щото ни е кеф.
SisiStrange
08-04-2011, 15:54
Повече си драпат ташаците. Лесно ни е на нас. Нищо не ни виси там. Представи си живота с този товар между краката... :-o Особено моето гадже едва ходи от тая тежест. Милия... мъчно ми е като го гледам как се мъчи. :(
Ай , представи си че имаш 15-18 санта че и повоче между краката , заедно с топки , е ИЗВИНЯАЙ ама като се надърви или те засърби няма как да не се почешеш .... ОМГ
Повече си драпат ташаците. Лесно ни е на нас. Нищо не ни виси там. Представи си живота с този товар между краката... :-o Особено моето гадже едва ходи от тая тежест. Милия... мъчно ми е като го гледам как се мъчи. :(
Да бе лесно ви е.Например моето гадже с тези големи цици,чудно ми е как ходи изправена,а е доста слабичка 8-) :-)
SmilezZz
08-04-2011, 15:59
Може и да му е неудобно нещо , бре :D намества си го в гащите :DМ'да. Само,авторке,не разбрах това ,защо те вълнува ? Радвай се,че "не ти тежи нещо между краката",както се изказаха по-горе. :lol:
SisiStrange
08-04-2011, 16:01
Да бе лесно ви е.Например моето гадже с тези големи цици,чудно ми е как ходи изправена,а е доста слабичка 8-) :-)
Тц, тц, тц... Колко мъка има по света... А на моето гадже като се надърви, му се превиват колената. :D Горкия едва насмогва да го занесе до мене. :(
Тц, тц, тц... Колко мъка има по света... А на моето гадже като се надърви, му се превиват колената. :D Горкия едва насмогва да го занесе до мене. :(
Той камани ли носи бре ..... чак до теб неможе да го занесе . :lol: :lol: :lol:
SisiStrange
08-04-2011, 16:06
Де да бяха камъни... :?
Като се надърви случайно в градския транспорт, рейса се накланя настрани. :( Така страдаше милото то за ония дечица, които захлупи веднъж без да иска на вестникарската бутка, защото случайно погледа му попадна на вестник "Чук-чук". :?
Де да бяха камъни... :?
Като се надърви случайно в градския транспорт, рейса се накланя настрани. :( Така страдаше милото то за ония дечица, които захлупи веднъж без да иска на вестникарската бутка, защото случайно погледа му попадна на вестник "Чук-чук". :?
хаха мн. добро ..
е да малко е гадно когато се возихме с фр в 204 и единия беше с приятелката си ... и аз като залитнах .... :D :D беше ми сърдит после :(
DragonLady
08-04-2011, 16:09
По принцип защото ги сърби или го намистат.Иначе виж, масово пуберчетата си го пипат през 2 минути, за да привлекат вниманието там.Отвратителен навик и нищо повече, има как да се прави по доста по-дискретен начин и не постоянно.
+1
Стига лиготии де...
Ама тя сериозно говори 8-)
anonymous708973
08-04-2011, 18:48
Наместват си го.
Ама като ти се наместваш, те гледат странно :lol: :lol:
Наместваме си го или ни сърби :D Не върви да ти стане и да стърчи право напред и да те гледат странно :D Особено с по-широки дънки/гащета и е някак си неловко да ти щръкне право напред.
Иначе това за бутката ми хареса :D :D
Може и да му е неудобно нещо , бре :D намества си го в гащите :DМ'да. Само,авторке,не разбрах това ,защо те вълнува ? Радвай се,че "не ти тежи нещо между краката",както се изказаха по-горе. :lol:
+1 радваи се докато не е поникнал и че види6 какво ни е на нас !!! :razz: :razz:
Me4encety
08-04-2011, 20:50
Наместват си го,почесват се,правят се на интересни или се мъчат да привлекат женското внимание.
аз съм пубер и някак си не ми харесва си го барам/дърпам/намествам, кой как иска да го нарича... някак си ме е срам да се барам на публично място пред други хора :-o
еемм ако са ви пък толкова голями не носете гащи и няма да ви е тясно а за тежеста ... :DDDDD
не мен не ме интересува просто ми направи впечатление :))
ubuntureload
08-04-2011, 22:02
Както вие си намествате сутиените и си пипате циците ние си бараме kypовете! Аз лично се почесвам по коляното!
Наместват си го,почесват се,правят се на интересни или се мъчат да привлекат женското внимание.
+1
Сиси ми като ти е толкова мъчно за неговия проблем... Ножиците и всичко се решава :P :-P :razz: :razz:
Dyany10000
08-05-2011, 07:04
Щото ни е кеф.
Me4encety
08-05-2011, 08:04
Както вие си намествате сутиените и си пипате циците ние си бараме kypовете! Аз лично се почесвам по коляното!
Хах едно е да си наместиш сутиена,съвсем друго е да си бараш циците. :wink:
SheDevil
08-05-2011, 10:06
това да си го пипитам на обществено място не е най-странното нещо. По-странно е (ВИЖДАЛА СЪМ!!!), когато се почешат СЕЩАШ СЕ КЪДЕ и след това помиришат пръста си... :razz: Тогава си умирам от смях!!!!
eminem213
08-05-2011, 10:14
Веднъж с една приятелка бройхме колко пъти ще си ''почеше'' работата един от моя клас. За 40мин. повече от 20 пъти го бутна. :D
SexPLozZiv
08-05-2011, 10:40
Веднъж с една приятелка бройхме колко пъти ще си ''почеше'' работата един от моя клас. За 40мин. повече от 20 пъти го бутна. :D
Сърби го момчето бе, пък и му прай кеф. :D
Може и да му е неудобно нещо , бре :D намества си го в гащите :D
runway27
08-05-2011, 11:40
Аз си го хващам да се почеша с него педя под коляното. 8)
Garvanec
08-05-2011, 12:55
Много ми е инересно защо всички момчета се пипате по оная работа абсолютно всички това вродено ли ви е :D много се чудя и като видя някое момче да прави така ми иде да ида и да го попитам ЗАЩО САМО СИ ДЪРПАШ ОНАЯ РАБОТА. :d
Малко темата ми не е за форум секс но нищо :)
Момчетаа обяснета моля :-D
Като видя такива , като тебе да гледат там фокусирам устата ви и го барам за да му взема мерките .
NSXBlood
01-05-2018, 22:40
Стяга ми, тясно ми е, сърби ме намествам го и още хиляди причини ;дд
kompleksar
01-05-2018, 23:39
Стяга ми, тясно ми е, сърби ме намествам го и още хиляди причини ;дд
искаш ли да те стегна ?