PDA

View Full Version : Проблеми с родителите ??

CherryMe123
08-04-2011, 15:43
Нашите ме побъркват постоянно ми натякват за нещо .. независимо какво ще е то х.х .
Моля ви кажете ми как да ги игнорирам защото аз незнам..направо..имам чъвството че ще се сбием :(

SmilezZz
08-04-2011, 15:50
Седни и поговори с тях. Не знам точно за какво ти натякват,но не може ли да са прави ? Или просто не ги слушай. Но първото ми се вижда по-правилно ?

CherryMe123
08-04-2011, 15:58
Ех да звучи добре , но е лесно да се каже :o

DesireToFire
08-04-2011, 16:04
Затова са родителите. Важното е да помниш една дума - RELAX. Като ти кажат "Защо не си направил това?", отговаряш със "Съжалявам, забравила съм, няма да се повтори". Родителите не са хората пред които трябва да се доказваме как сме независими и със собствено мнение по всеки върос. Недей да отговаряш, извинявай се, дори и да не смяташ, че са прави. Като ги убеждаваш за нещо, не викай,не прави скандали. Ако не ти разрешат кажи нещо от сорта на "Добре, щом така сте преценили." Покажеш ли им, че зачиташ тяхното мнение, ще те оставят да изразяваш и своето.

CherryMe123
08-04-2011, 16:09
Благодаря много за помоща надявам се отношенията ни да се оправят :)

vampire123
08-17-2011, 18:34
Хмм..надявах седа има такава тема, защото вече ще полудея.Мама постоянно ме обижда и не саамо мен,но и братята ми,хваща се за всяка дума която кажа. По цял ден крещи....просто вече... и аз не знам. Не винаги е така де, но през по голямата част от денонощието. Опитвала съм да говоря с тях, но все не се получава. Опитвам се да ги игнорирам, но просто не мога. Немога да споделя нищо стях. Дори започнах да си говоря сама напоследък ,дори и сама си отговарям, завързвам някакав диалог с себе си и вече имам чувството че полудявам... :Х

mrankoniiii
11-26-2011, 19:30
Кажиим че имаш нужда от малко лично простарнство ще те разберат