View Full Version : Как приемате живота си?
Всеки един човек заслужава да изживее живота си пълноценно, но за всеки отделен човек "пълноценно" означава различно нещо.Какъв е твоя стимул в живота, какво те тласка напред когато си тъжен или си преживял нещо?
Няколко истини за живота
1.Най-лошите моменти са най-дълги.
2.Най-големите лъжи се изричат от най-големите страхливци.
3.Всяка минута е ценна защото не можеш да я върнеш,така че, изживей я !
4.Хората отделят една голяма част от живота си само за да мразят други хора, представете си ако не го правим колко повече време ще имаме да живеем и да се радваме.
5.Хората вярват в Господ само заради изгодите и благополучията.
6.Човешкият мозък има граници,биват ли достигани, е невъзможно да научиш повече.
... Ако знаеш и ти някоя мисъл или искаш да споделиш своя пиши долу, всички ние ще сме ти благодарни, че даваш и на нас част от своя опит!
Пиши незабавно! Ти си ценен за нас
ivcheto0o
08-04-2011, 18:21
За мен пълноценен живот означава човек да се чувства щастлив и да обича себе си(да се чувства добре в кожата си),да обича околните и да бъде обичан.
1.Не живей за мига,а го изживей
2.Добавяй живот в дните си,не дни в живота си
3.Всеки умира, но не всеки живее
DesireToFire
08-04-2011, 21:15
Не ми се мислят всякакви банални фрази. Мога да кажа, че си обичам живота, че се радвам на всеки хубав момент, лошите минават и заминават, щастлива съм, с прекрасни приятели и семейство, които не заменям за нищо на света :)
SmilezZz
08-04-2011, 21:42
Всеки един човек заслужава да изживее живота си пълноценно, но за всеки отделен човек "пълноценно" означава различно нещо.Какъв е твоя стимул в живота, какво те тласка напред когато си тъжен или си преживял нещо? Мечтите ми,целите ми,амбициите ми и хората,които ми дават сили в подобни моменти,за да продължа в живота.И да не се притеснявам.
Няколко истини за живота
1.Най-лошите моменти са най-дълги. Има капка истина. Гадното е,че щастливите моменти не ги изживяваме,както и лошите. В смисъл не влагаме чак толкова емоции и затова може би нещо понякога.... куца.
2.Най-големите лъжи се изричат от най-големите страхливци.
3.Всяка минута е ценна защото не можеш да я върнеш,така че, изживей я !
4.Хората отделят една голяма част от живота си само за да мразят други хора, представете си ако не го правим колко повече време ще имаме да живеем и да се радваме. Да. Но... много хубаво щеше да е ако целият свят го беше разбрал.
5.Хората вярват в Господ само заради изгодите и благополучията. Тука не бива да се слагат всичко под общ знаменател. Не може да се каже,че съм вярваща. Даже никак не съм.
6.Човешкият мозък има граници,биват ли достигани, е невъзможно да научиш повече.
... Ако знаеш и ти някоя мисъл или искаш да споделиш своя пиши долу, всички ние ще сме ти благодарни, че даваш и на нас част от своя опит!
не го приемам и не ме интересува :
musicbaby97
08-05-2011, 05:50
Не приемам живота си с отворени обятия.Карам се с нашите .. приятели-предатели , общо взето НИЩО ... :(
CherryMe123
08-05-2011, 11:25
За мен пълноценен живот означава човек да се чувства щастлив и да обича себе си(да се чувства добре в кожата си),да обича околните и да бъде обичан.
1.Не живей за мига,а го изживей
2.Добавяй живот в дните си,не дни в живота си
3.Всеки умира, но не всеки живее
И аз така мисля :D
Неприятни хора,омраза винаги ще има.. :)
Когато съм се саднала за нещо мисля че мразя живота и куп още неща,но истината е,че си обичам живота.. имам добри приятели,имам човек до мен който прави всичко за да се чувствам добре,обича ме,както и аз него.Нямам и големи проблеми с родителите ми,дават ми що годе пълна свобода.. Мисля че нямам от какво да се оплача,но винаги се намира,няма начин :)
Толкова ми е писнало всеки 2 да се оплаква колко шибан бил живота му.Има хора които са хиляди пъти по-зле от нас,но не се оплакват-стискат зъби и продължават.
Живота си е мой.От мен зависи дали ще ги направя мизерен или прекрасен.
И докато вие се чудите от какво да се оплачете...той си минава. :)
живота е да се живее , да усетим всяка тръпка, да търсим новото, непознатото .. да се научим да се справяме с проблеми а не да бягаме от тях .. да го живеем по собствените си представи без предрасъдъците на обществото.. Сами трябва да чертаем живота си, да градим бъдещето си ... Морални норми отдавна в хората няма и затова всеки трябва да съдаде у себе си такива , за да бъдем поне малко хора
smokeit9
08-05-2011, 17:44
Безкрайно забавление ... :grin: let`s get high :smt033
nessparty
08-05-2011, 19:09
приемам го такъв, какъвто е ! : )