Влез

View Full Version : Не знам какво за правя ..

bleedinglove
08-04-2011, 19:23
Здравейте .. От доста време чета темите и реших, и аз да се регистрирам и да споделя своя прблем .. На 20 години съм и имам гадже което е на 21 .. с него сме заедно от 1 година и наистина много се обичаме .. Проблемът е там, че той е турчин, а аз съм българка и нашите не одобряват връзката ни .. Всекидневно се опитват да ни разделят .. Просто вече не знам какво да правя и ви моля за съдействие ... :( Благодаря предварително !!

LambOfGod
08-04-2011, 19:25
Съдействие да го зарежеш? С теб сме тогава.

Hilary_
08-04-2011, 19:25
След като се обичате и всичко е наред, НИКОЙ не може да ви раздели по каквито и да е причини!

bleedinglove
08-04-2011, 19:27
аз съм българин и ако си до 178 см и до 49 кг и си тъпа и си между 19 и 23 години кажи и на вашите ще им харесам

:lol: търси си в някой сайт за запознанства

HiM
08-04-2011, 19:28
Нали ти си с него, не те, достатъчно си гоУема сама да си решаваш и да си носиш последствията.

Пп:Медиуме, да не си ходил на медиум, който да ти е съобщил, че у тоО форум ке си намериш женка? Ако да, бъди по-настоятелен 8)

ledenakrasota
08-04-2011, 19:45
Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин". :( Познавам подобна двойка и родителите на момчето не одобряват, че е с българка. Вече и детето им е на път. Но са хубаво семейство.
Ти си решаваш, но винаги в една подобна връзка с напълно различни възприятия на вяра и тем подобни трябва да се мисли зряло. Защото с всеки изминал ден ще се сблъскваш с различни неща. Но това може и да не се случи. :) Може да е добро момче, "модерно". С времето вашите ще го възприемат. Все пак днес има доста модерно мислещи турци, широко скроени. Но това само времето ще го покаже, а ти не бързай с решенията. :)

AnzaRe
08-04-2011, 19:46
Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин". :(
И мен не ме радва по принцип,но...това е моето мнение :)

DoYouLoveMe
08-05-2011, 06:20
Съдействие да го зарежеш? С теб сме тогава.

+1 ! Против тези връзки съм, но си е лично мое мнение ;)

Cellmate
08-05-2011, 06:47
500 години...

fenkaaa
08-05-2011, 08:54
500 години...

Много смислени 2 думи \:D/

SmilezZz
08-05-2011, 09:18
500 години...
Много смислени 2 думи \:D/ Окей,само ако ми кажете какво са виновни днешните турци за миналото ? :?

По темата:
Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:

AnzaRe
08-05-2011, 09:20
SmilezZz ...
Дори и да минат 1000 години пак ще си ги мразим.
Това сякаш е част от нас,неможеш да избягаш от миналото на рода си...

sladkalady
08-05-2011, 09:25
Според мен тази връзка няма бъдеще,защото винаги ще имате трудности и много хора няма да одобряват връзката ви.Може много да се обичате,но едва ли ще издържите дълго...

nin0o0
08-05-2011, 09:55
Има разлика между турчин и циганин. Ако е циганин е нормално вашите да се опитват да ви разделят ( никой не обича циганите все пак ), но ако е турчин това вече е друго. Турците не са лоши хора. Имам един приятел който е турчин и е много добро момче знае 5 езика има обноски, не се държи невъзпитано. Просто им обясни, че турците не са лоши хора кажи им нещо добро за него обясни им, че се обичате и че искате да продължите връзката си.

SexPLozZiv
08-05-2011, 10:52
500 години...
Много смислени 2 думи \:D/ Окей,само ако ми кажете какво са виновни днешните турци за миналото ? :?

По темата:
Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:

А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?

rockstar1
08-05-2011, 10:58
Ти си пълнолетна майка ти и баща ти нищо не може да ти кажат ако искаш и с ге*й ще тръгнеш(извинете за грозната дума).щом се обичате да не ти пука за вашите

виж знам едно надписче

Хорското мнение след моето погребение :-D

Zarity
08-05-2011, 11:13
500 години...

По темата:

А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?
Фактически найстина това няма нищо общо с сегашните турци,НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея...Бе разбирам родителите на авторката...

someonerandom
08-05-2011, 11:31
500 години...

По темата:

Фактически найстина това няма нищо общо с сегашните турци,НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея...Бе разбирам родителите на авторката...
Ти говориш за циганите.Има разлика.

someonerandom
08-05-2011, 11:40
500 години...

По темата:

И въпросът остава,какво са ти виновни сегашните турци за това?
П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния... 8-)

NoMore
08-05-2011, 11:47
Първо турците, които живеят у нас нямат нищо общо с турците едно време... че те повечето дори не могат да приказват на турски... както и да е не съм расист и искам да ти кажа, че ако се обичате не позволявай на никой да ви спре. Днешно време религията не е на първо място както преди така че не позволявай нещо такова да ви раздели! Мразя родители, които се бъркат в живота на децата си просто такова ограничено мислене не толерирам! Не го позволявай наистина аз съм ЗА вашата връзка! Кажи на вашите, че живота си е твой ще се сърдят, но ще им мине :)

jghgh
08-05-2011, 11:48
Как пък ще говори за циганите? :lol: :lol: :lol:

Много ми е смешно като се подхване спор за турците в България (а и като цяло за турците) все се намесва някой, който всява смут с неадекватните си включвания за циганите. Никъде не се говори за цигани и съм убедена, че доста хора правят разлика между турците и циганите.
Което не променя факта, че за доста българи и циганите, и турците са доста неприятни, само че по различни причини.

Аз няма да изказвам нищо, защото форумът и специално темата не са трибуна за политическите ни възгледи, за изява на шовинизъм и т.н. И аз имам по-специфично мнение като цяло за мюсюлманите, но ще го запазя за себе си.

По темата за съжаление няма какво да кажа, защото нещата при такива връзки са деликатни до немай къде. Но според мен ако се обичате истински връзката ви ще оцелее - просто компромиси и борба с предразсъдъците ;) И лична готовност за справяне с предизвикателствата, които предполага една връзка между хора от различни националности. Особено ако смятате да свързвате семействата си и т.н. Но ако толкова искате да сте заедно, ще оцелеете пред тези пречки, ще ги преборите и т.н.

bleedinglove
08-05-2011, 11:51
Благодаря ви много за отделеното време и за мненията :)

xch0colattegiirlxx
08-05-2011, 12:00
За турците не е ли грях да "тръгнеш" с българин? Просто казвам.. :)

someonerandom
08-05-2011, 16:03
Как пък ще говори за циганите? :lol: :lol: :lol:

НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея
Аз по това реших,че става дума за циганите...
Както и да е,наистина не е тук мястото да спорим по въпроса.Успех на авторката и ако наистина се обичате(нарочно е удебелено),нещата ще потръгнат.[/quote]

Cellmate
08-05-2011, 22:09
500 години...

По темата:

П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния... 8-)

Сега и примерче ще ти дам даже: човек убива твоите близки (дано не се случва) и ти се сприятеляваш с внука на този човек, даже на интимно ниво. Представи си го така. А колкото до това, че сме мизерници заради тях- да,вярно е, но също е вярно, че и ние сме си виновни за това, защото не мисля, че има друг народ да е търпял толкова години...все едно. Ще си ги мразим и това е то.

rebeccaa
08-05-2011, 22:24
Аз не виждам нищо лошо в това, че момчето е от друг произход щом се обичате.Освен ако вашите не са расисти или и те като повечето мразят турците заради "500-те години" то че това е в миналото, в миналото е но няма значение :) .

Cellmate
08-05-2011, 22:39
Аз не виждам нищо лошо в това, че момчето е от друг произход щом се обичате.Освен ако вашите не са расисти или и те като повечето мразят турците заради "500-те години" то че това е в миналото, в миналото е но няма значение :) .

В натъв случай нека те напсувам, а пък ти утре ще ми простиш става ли? Това с миналото са глупости. Това е прекалено голяма част от миналото, за да се забрави. Освен това е една от причините да живеем по начина, по който живеем сега.

therichbitch
08-05-2011, 22:52
500 години...
Да питам аз, какво са виновни днешните поколения? Знам, че може би сега ще кажеш, че това е въпрос на манталитет и неизкореними навици, ноо момчето може пък да е свястно и аз не виждам нищо лошо, ако е така.
Авторке, опитай се да обясниш на родителите си, че една националност не е определяща за човека, запознай го с вашите (ако не си) и тогава ги попитай какво не харесват в него (нещо, което не е свързано със националността му).

Cellmate
08-05-2011, 22:57
500 години...
Да питам аз, какво са виновни днешните поколения? Знам, че може би сега ще кажеш, че това е въпрос на манталитет и неизкореними навици, ноо момчето може пък да е свястно и аз не виждам нищо лошо, ако е така.
Авторке, опитай се да обясниш на родителите си, че една националност не е определяща за човека, запознай го с вашите (ако не си) и тогава ги попитай какво не харесват в него (нещо, което не е свързано със националността му).

Не, ще ти кажа, че тази нация ни е причинила прекалено много зло, за да се забрави просто така. И все още продължава. Турски новини? Турски сериали? Ахмед Доган? Е, може пък да ти е харесало неговото управление...
Не бъдете попкръстьовци ! Авторката да си прави каквото реши, аз си казвам своето мнение.

herinfernalmajesty23
08-05-2011, 23:03
500 години...

По темата:

Сега и примерче ще ти дам даже: човек убива твоите близки (дано не се случва) и ти се сприятеляваш с внука на този човек, даже на интимно ниво. Представи си го така. А колкото до това, че сме мизерници заради тях- да,вярно е, но също е вярно, че и ние сме си виновни за това, защото не мисля, че има друг народ да е търпял толкова години...все едно. Ще си ги мразим и това е то.

Може да сме расисти ама 5 века са толкова много 4е 4ак не мога да си ги представя..
Та колкото до авторката..мм първо си помисли дали произхода му ще пре4и най ве4е на ТЕБ самата...Пък и религиите ни са коренно разли4ни...Не знам да не казвам голяма дума ама аз не искам крака ми да стъпи в Турция да не говорим за нещо друго..Според мен ако го обо4аш бъди с него..Вси4ко си е въпрос на разбирания :)

therichbitch
08-05-2011, 23:06
Не, ще ти кажа, че тази нация ни е причинила прекалено много зло, за да се забрави просто така. И все още продължава. Турски новини? Турски сериали? Ахмед Доган? Е, може пък да ти е харесало неговото управление...
Не бъдете попкръстьовци ! Авторката да си прави каквото реши, аз си казвам своето мнение.

Аз също си падам малко ксенофоб, ако може така да се каже, отчасти съм съгласна с твоето мнение, защото аз лично също никога не бих се омъжила за турчин, но щом на момичето не му пречи, няма да проповядвам моите убеждения.

П.П. Един въпрос, който не искам да прозвучи като заяждане, имам. Защото много обичаш България и българите ли си в NY? Проблемът не произхожда от самите турци, а от управлението, което е решило, че тряба да има интеграция на всякакви малцинства, поради простата причина, че българите като цяло сме продажници и гледаме да се впишем в някакви европейски норми, които в поечето случаи са малоумни.

elizabethg
08-05-2011, 23:06
Точно снощи,когато се бяхме събрали на масата,баща ми ми каза,че ако му доведа турчин ще го убия...Цитирам:Ако ми доведеш турчин,ще ме убиеш!Ще отида във вестника и ще се откажа от теб! .... :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

herinfernalmajesty23
08-05-2011, 23:14
Точно снощи,когато се бяхме събрали на масата,баща ми ми каза,че ако му доведа турчин ще го убия...Цитирам:Ако ми доведеш турчин,ще ме убиеш!Ще отида във вестника и ще се откажа от теб! .... :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хаха даа позната картинка :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

Cellmate
08-05-2011, 23:20

Аз също си падам малко ксенофоб, ако може така да се каже, отчасти съм съгласна с твоето мнение, защото аз лично също никога не бих се омъжила за турчин, но щом на момичето не му пречи, няма да проповядвам моите убеждения.

П.П. Един въпрос, който не искам да прозвучи като заяждане, имам. Защото много обичаш България и българите ли си в NY? Проблемът не произхожда от самите турци, а от управлението, което е решило, че тряба да има интеграция на всякакви малцинства, поради простата причина, че българите като цяло сме продажници и гледаме да се впишем в някакви европейски норми, които в поечето случаи са малоумни.

Отговорих ти на лично, за да не спамя. Аз вече си казах мнението. Нямам какво да добавя.

kobrichka
08-05-2011, 23:52
Аз лично съм напълно съгласна с родителите ти!! Моята дъщеря, ако тръгне с турчин невъзможното ще направя, но няма да са заедно. Да, ти вече си на 20 и можеш да решаваш сама, но родителите ти имат право на мнение, това дали ти ще ги чуеш решаваш ти. Само ще ти кажа, че 20 години не е и кой знае колко много. Родителите винаги мислят най-доброто за децата си. Аз лично, никога няма да загърбя семейството си заради мъж. Защото в този живот се убедх, че каквито и грешки да правиш, единственните хора които ти прощават винаги и са готови да те приемат тогава, когато всички други са ти обарнали гръб, това са само и единствено родителите ти. Остави това, че може би са расисти те преди всичко са ти родители. Разсъждават първо, като родители и чак след това евентуално, като расисти (ако са такива).

Лично аз смятам, че има прекалено много различия между двата народа. Вяра, разбирания, дории и тези 5 века, които много от хората тук омаловажават. Това са 5 века бе хора, това не са пет дни или пет години, това са пет века ад за българският народ. Срамота е така да ги загърбвате, но всеки има право на мнение. :)

Cellmate
08-05-2011, 23:58
Аз лично съм напълно съгласна с родителите ти!! Моята дъщеря, ако тръгне с турчин невъзможното ще направя, но няма да са заедно. Да, ти вече си на 20 и можеш да решаваш сама, но родителите ти имат право на мнение, това дали ти ще ги чуеш решаваш ти. Само ще ти кажа, че 20 години не е и кой знае колко много. Родителите винаги мислят най-доброто за децата си. Аз лично, никога няма да загърбя семейството си заради мъж. Защото в този живот се убедх, че каквито и грешки да правиш, единственните хора които ти прощават винаги и са готови да те приемат тогава, когато всички други са ти обарнали гръб, това са само и единствено родителите ти. Остави това, че може би са расисти те преди всичко са ти родители. Разсъждават първо, като родители и чак след това евентуално, като расисти (ако са такива).

Лично аз смятам, че има прекалено много различия между двата народа. Вяра, разбирания, дории и тези 5 века, които много от хората тук омаловажават. Това са 5 века бе хора, това не са пет дни или пет години, това са пет века ад за българският народ. Срамота е така да ги загърбвате, но всеки има право на мнение. :)

Едно от малкото добри мнения които видях тук. Евала!

herinfernalmajesty23
08-06-2011, 00:22

Едно от малкото добри мнения които видях тук. Евала!

Абсолютно ЕВАЛА!
Който може да ги загърби тези цели 500 години нека..въпреки 4е е срамота...е аз не мога...Дано ви простят дедите ни, които са си дали костите за да сме свободни ние мрънкащите задници на настоящено дето от нЕма нищо и се оплакваме..а питаме ли ги тях..И все пак всеки си има мнение така 4е не може да проповядваме своите разбирания..

NoMore
08-06-2011, 11:25
Е кое му е добро на мнението по-горе? Значи ще направиш невъзможното дъщеря ти да не бъде с турчин? Ем евала радвам се че нямам майка като теб! Не можеш вечно да се месиш в живота на децата си! Мнение да имаш да всеки има право, обаче дали детето ти ще те послуша си е негов избор! Турците не са виновни за нищо виновни сме ние! И преди и сега... Авторке изобщо не ги слушай тези неща за 500-те години са плод да ограниченото българско мислене! Ако на теб не ти пречи давай и дано сте щастливи :)

NoMore
08-06-2011, 11:30
Да допълня, че се сетих още нещо до kobrichka аз лично бих загърбила семейството си заради мъж ако се опитват да определят живота ми и налагат тяхното мнение... точно тези хора трябва да те подкрепят и да те разбират винаги. Моето виждане за семейство е такова!

prout1
08-06-2011, 11:32
Колко много тесногръдие и ограниченост на едно място... Иначе към авторката, родителите ти си имат право на мнение, но нямат право да ти го налагат за такива неща, които са си ЛИЧНО твои. Аз на твое място направо бих им теглил майните. Мразя такива ограничени и безмозъчни родители, без да се обиждаш. Бъди щастлива с твоя човек, не се влияй от хорските приказки. Помни, че ти си щастлива, а те не са ;)

Cellmate
08-06-2011, 11:39
Е кое му е добро на мнението по-горе? Значи ще направиш невъзможното дъщеря ти да не бъде с турчин? Ем евала радвам се че нямам майка като теб! Не можеш вечно да се месиш в живота на децата си! Мнение да имаш да всеки има право, обаче дали детето ти ще те послуша си е негов избор! Турците не са виновни за нищо виновни сме ние! И преди и сега... Авторке изобщо не ги слушай тези неща за 500-те години са плод да ограниченото българско мислене! Ако на теб не ти пречи давай и дано сте щастливи :)

Ти па що почна да слагаш етикети на тоя и на оня? Не ги слушай и не знам си какво. Както ти така и ние си казваме мнението. А ти като си толкова широкоскроена да можеш да махнеш с ръка на векове мъчения и мизереии за твоя народ, евала ти правя!

NoMore
08-06-2011, 11:48
Да прав си че всеки има право на мнение тук аз съм в грешка, но пак ти казвам, че това са глупости и сегашните турци нямат нищо общо с тези преди. И айде като всички българи сте толкова ядосани за тези години що не ги изгоните извън България? Само говорите и това е... аз просто не съм расист.

LambOfGod
08-06-2011, 11:58
Колко много тесногръдие и ограниченост на едно място... Иначе към авторката, родителите ти си имат право на мнение, но нямат право да ти го налагат за такива неща, които са си ЛИЧНО твои. Аз на твое място направо бих им теглил майните. Мразя такива ограничени и безмозъчни родители, без да се обиждаш. Бъди щастлива с твоя човек, не се влияй от хорските приказки. Помни, че ти си щастлива, а те не са ;)

А тоя човек, като те зареже и останеш от двата стола на земята? Сиреч и без семейство и без турчинът на мечтите ти.
Като имаш семейни проблеми и не щеш да спазваш семейните традиции и толкова те отвращават тези хора, като станеш на 18 ставаш и си заминаваш, а не чакаш да дойде някой, пък този някой да прави раздор и да руши семейства и чак тогава да ти скимне, че "родителите ти са лоши".
Аз ако бях на мястото на момчето и виждах как влияя на семейството на момичето щях точно, защото я обичам да изчакам да стане по-зряла, да се отдели от тях и тогава да продължа връзката си с нея.

Сега става въпрос за турчин и изведнъж "еманципираните и отворени българи" почват да защитават връзката им, но ако ставаше въпрос за момче с 10-20 години по-голямо от нея дали щяхте да се държите така?

NoMore
08-06-2011, 12:02
А какво ще е това семейство, което ще те остави само защото обичаш мъж, който не е българин?

LambOfGod
08-06-2011, 12:06
А какво ще е това семейство, което ще те остави само защото обичаш мъж, който не е българин?

Те не са й казали "Изнасяй се, поробена курво!", просто виждат, че детето им може би е в опасност и не са сигурни доколко е повлияна от емоции, които затъпяват мисленето й като личност и правят това, което всеки добър родител би направил,а именно взимат нещата в свои ръце.

NoMore
08-06-2011, 12:08
Е в каква опасност е? Аз не мисля, че е по различен от всички останали мъже. Освен това тя не е малка може да си обмисля нещата и сама... няма нужда мама и тате да взимат нещата в свой ръце... като направи грешка направи... ще се научи и няма да я повтаря, защото един ден мама и тате няма да ги има ( съжалявам, но е истина) и няма да има кой да поеме нещата в свой ръце :)

shanel15
08-06-2011, 12:14
Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин". :(
И мен не ме радва по принцип,но...това е моето мнение :)
И аз съм на същото мнение,но ако толкова много се обичатеее няма да позволите на някой да ви попречи да сте заедно! ;) :)

Verminaard
08-06-2011, 12:21
Здравейте .. От доста време чета темите и реших, и аз да се регистрирам и да споделя своя прблем .. На 20 години съм и имам гадже което е на 21 .. с него сме заедно от 1 година и наистина много се обичаме .. Проблемът е там, че той е турчин, а аз съм българка и нашите не одобряват връзката ни .. Всекидневно се опитват да ни разделят .. Просто вече не знам какво да правя и ви моля за съдействие ... :( Благодаря предварително !!

Смърт за тебе,предателка.Като искаш султана пренеси се в Турция и си живей живота там.Махай ми се от държавата.Ако ти бях и най-далечен роднина щях да се откажа от тебе на секундата.Низши родоотстъпнички като тебе не заслужават нищо повече.

Cellmate
08-06-2011, 12:37

Смърт за тебе,предателка.Като искаш султана пренеси се в Турция и си живей живота там.Махай ми се от държавата.Ако ти бях и най-далечен роднина щях да се откажа от тебе на секундата.Низши родоотстъпнички като тебе не заслужават нищо повече.

Е, ти прекали дори и според мен. Вземи се успокой леко щото говориш глупости. Тя е момиче още бе човек...

NoMore
08-06-2011, 12:37
Как можеш да й говориш така? Смърт каза... първо научете историята на България! Защо първо сме паднали под турско робство и българите са били разединени? Второ защо 5 века сме стояли под робство и сме търпяли? Защо е трябвало руснаците да дойдат да ни освободят? Защо българин е предал Левски, който се е опитвал да направи революция? Защо като сте толкова отворени търпите положението в България и се оплаквате, че има турски сериал, че има новини на турски... защо сте съгласни турската икономика на ни превзема? Защо никой нищо не прави и КОЙ ЧАКАТЕ ДА ДОЙДЕ ДА ВИ ОСВОБОДИ СЕГА? Защо всичките мълчите и като никой не ви знае тогава отваряте уста? И какво като е турчин и той е като всички хора има право на живот и щастие! Нема такава държава.... :?

Verminaard
08-06-2011, 12:49
Tочно! :)
Предателите да се хващат със турците и да се махат от държавата ми.Айде вие като сте такива моралисти и поддръжници на мултикултурализма - защо не вземете да се хванете с някой африканец,а?
Да,отворен съм,ти какво си направила против анти-българската пропаганда бълвана от медиите?Или само ти знае устата да висиш във форума и да нареждаш как другите са ти виновни,като положенито в Родината не ти изнася.И си права,турчин е,има право на живот - в турция.
Не в България.
И знам нашата история много по-добре от теб,не се притеснявай.
Сел,ще и говоря както си искам,на двайсет години никакво момиче не е.

LambOfGod
08-06-2011, 13:03
Аз като момиче не бих понесла унижението да съм с турчин в какъвто и да е смисъл. Не стига, че шайка евреи едва ли не контролират светът, но трябва и да гледам как българските момичета слагат фереджето и скачат на обрязания...

BumpyRide
08-06-2011, 13:09
Аз като момиче не бих понесла унижението да съм с турчин в какъвто и да е смисъл. Не стига, че шайка евреи едва ли не контролират светът, но трябва и да гледам как българските момичета слагат фереджето и скачат на обрязания...

Евала за това изказване.. взе ми думите от устата.. :x Все пак всеки има право на собствено мнение... Аз имам и приятелки и приятели турци и много си разбираме, но това е друг въпрос. Ако наистина се обичат (макар че аз просто не мога да си представя да го обича..нз ) техните едва ли ще е попречат.. но не и прави чест според мен.. :)

AutumnTears
08-06-2011, 13:28
напълно подкрепям! Най-добре си намери нормално българско момче, не се обвързвай с чужди религии и етноси, понеже резултатът от това няма да е особено положителен. Не си пропилявай гените напразно. Имаме многобройни исторически и демографски причини...

qnkata5
08-06-2011, 13:29
Аве, гаден гнусен народ, крадлив.. цигани роми юююеееееееееееееее Мааааама вии............................................
Махай го тоя резак гурлясал, не му мисли

kobrichka
08-06-2011, 14:28

Това е моето мнение, дали си съгласна или не мен не ме интересува. :) Аз няма да позволя такова нещо на дъщеря ми. :) Ок, за теб това е минало и за теб аз съм с ограничено български мислене, няма проблем, но за мен не е така аз. Първо 5 века робство за мен са важна част от българската история и минало не минало тези 5 века са факт, второ с турците имаме различна вяра, а аз вярата си няма да сменя. Според мен има мн различия между турците и българите, затова и съм против една такава връзка. Авторката иска мнения и аз си казвам моето. :)

herinfernalmajesty23
08-06-2011, 14:30
напълно подкрепям! Най-добре си намери нормално българско момче, не се обвързвай с чужди религии и етноси, понеже резултатът от това няма да е особено положителен. Не си пропилявай гените напразно. Имаме многобройни исторически и демографски причини...

+1

therichbitch
08-06-2011, 17:15
Защо първо сме паднали под турско робство и българите са били разединени? Второ защо 5 века сме стояли под робство и сме търпяли? Защо е трябвало руснаците да дойдат да ни освободят?

Има тооолкова много фактори, които, ако беше чела историята задълбочено, както трябва, щеше да знаеш. Не си мисли, че целият народ е стоял цели пет века и е чакал руснаците да го избавят. (които впрочем не са го направили само от алтруистки пориви, но и по доста политически причини, които малко по- късно способстват за НЕзастъпването им за нас) Само не знам защо (след като темата и без това стана малко по- различна) никой не споменава за византийското робство, което макар и о/о 5 пъти по- кратко, също е оставило доста трайни следи в българската психика. Турците такива, онакива, ама си ходите по гръцките и турските курорти. Лицемери.

herinfernalmajesty23
08-06-2011, 17:50
Защо първо сме паднали под турско робство и българите са били разединени? Второ защо 5 века сме стояли под робство и сме търпяли? Защо е трябвало руснаците да дойдат да ни освободят?

Турците такива, онакива, ама си ходите по гръцките и турските курорти. Лицемери.

:? Абсолютни лицемери :?

bleedinglove
08-07-2011, 06:25
Вижте .. Не ми пука какво казвате тези, който сте против връзката ми с него .. Мога да ви кажа, че момчето е много умно и добро и не съм срещала българин който да е такъв .. Даже всички предишни са били някакви прости недорасли чалгари !!

NoMore
08-07-2011, 10:36
Радвам се че си намерила такова момче, аз пак ти казвам нямам нищо против турците! Обаче се замислих за нещо... ами да кажем, че един ден имате дете и ще трябва да решавате за името, каква религия ще изповядва, обрязване и куп други работи, които са много важни за тях, а ти няма да искаш да ги правиш и определено ще почнат проблемите! Не знам дали си се замисляла за тези неща, но аз мисля, че ще ти е трудно! Помисли хубаво все пак живота си е твой :)

nepowtorima
08-07-2011, 10:55
NoMoreе права.. какво ще стане ако един ден имате деца?
Момчето може да е добро и т.н., но все пак щом родителите ти не са съгласни значи наистина има причина. Родителите усещат неприятностите. Винаги трябва да се слушат, дори и да не са прави според теб както в случая.
Никак не можеш да ги убедиш тъй като са си прави!!

xPafx
08-07-2011, 11:02
На колко си? На 15?! Не. На 20. Възрастен човек си, все пак можеш сама да ръководиш живота си. Пък и родителите са затова - да не удобряват гаджетата на момиченцата си.. тъй че не му мисли много..

bleedinglove
08-07-2011, 11:35
Радвам се че си намерила такова момче, аз пак ти казвам нямам нищо против турците! Обаче се замислих за нещо... ами да кажем, че един ден имате дете и ще трябва да решавате за името, каква религия ще изповядва, обрязване и куп други работи, които са много важни за тях, а ти няма да искаш да ги правиш и определено ще почнат проблемите! Не знам дали си се замисляла за тези неща, но аз мисля, че ще ти е трудно! Помисли хубаво все пак живота си е твой :)

мерси за подкрепата [ както и на останалите ] .. Сигурна съм ,че ще се справим щом се обичаме .. Пък и за момента ,той е единственият ми истински приятел ,който ме уважава и цени .. :)