PDA

View Full Version : Maлък проблем с нашите

misheli7a
08-05-2011, 19:15
Здравехте. Утре в едно от околните села има сбор и ние с нашите ще ходим при едни семейни приятели. Еди мои приятели също ще бъдат там и аз искам по някое време да излезем и да се разходим малко. Питах мама и тя ми каза, че сме щели да говорим утре и всичко зависело от обстоятелствата. Какви обстоятелства я гонат?!? Иска цял ден да седа при тях ли ? Кво да прая .. да седна и да седа кат пукъл, заобиколена от дърти хора. Как да я навия, без да се караме ?

08-05-2011, 19:47
какво като ще си от тях заобиколена нали ще имаш приятелки може да си говорите :P

misheli7a
08-05-2011, 19:51
Да, ама те няма да са при нас. При различни хора сме на гости и искам да се разходим някаде. Ако остана при нашите, няма да има никой на моите години.

Me4encety
08-05-2011, 19:54
Кифло,не знам за теб обаче аз не съм много "за" разговори с приятели в присъствието на нашите. :wink: Авторке,кажи й,че исакш да се разхождате и ще е някъде наблизо.Вземи си телефона,ако нещо да ти се обаждат и така.

misheli7a
08-05-2011, 19:56
Телефона ми винаги е в мен. И няма кой знае къде да ходим. Ще седнем да пием нещо и ще пообиколим. Какво да правя цял ден при тях.

danibebi
08-05-2011, 20:57
Телефона ми винаги е в мен. И няма кой знае къде да ходим. Ще седнем да пием нещо и ще пообиколим. Какво да правя цял ден при тях.

Еми кажи го това на майка ти. :]

Me4encety
08-06-2011, 08:57

Еми кажи го това на майка ти. :]
Да,какво ни обесняваш на нас.Няма ние да ти звъним и да те наглеждаме. 8-)

fenkaaa
08-06-2011, 08:59
Авторке, на колко си ?! ;д

BumpyRide
08-06-2011, 12:26
^и мен това ме интересува, защото ако е на 12 да речем.. нормално би било, ако майка и се притесни да я пусне. Все пак това е сбор в някакво село.. ядене пиене кой знае колко препили ще обикалят из улиците.. Но има и друго - щом майка ти и казала "Зависи от обстоятелствата" на мене това ми звучи като "Абе ше се разходите по някое време" .. когато моята майка го каже обикновено значи това :D

Buubka
08-06-2011, 20:02
^и мен това ме интересува, защото ако е на 12 да речем.. нормално би било, ако майка и се притесни да я пусне. Все пак това е сбор в някакво село.. ядене пиене кой знае колко препили ще обикалят из улиците.. Но има и друго - щом майка ти и казала "Зависи от обстоятелствата" на мене това ми звучи като "Абе ше се разходите по някое време" .. когато моята майка го каже обикновено значи това :D
++