Влез

View Full Version : Как ще реагирате,ако....:D

Biskfitka
08-05-2011, 19:46
..както си разглеждате най-спокойно форума за Любов..или Секс и видите тема,пусната от друго момиче/момче,в което описва вашата половинка,пита как да ви раздели,как да се запознае с него или пък разказва надълго и нашироко как са се сваляли ? Nice,a?
8-) Ама и такива неща се случват. :(

Sh@d0w
08-05-2011, 19:47
Ще му намеря адреса.

SisiStrange
08-05-2011, 19:50
Ще я причакам зад блока с 2 мартинита да си поклюкарим колко е готин. 8-)

GossipGirl89
08-05-2011, 19:50
За да съм сигурна напълно, че е моята половинка най-вероятно ще трябва да пусне снимка 8-)
Иначе как бих реагирала... ами няма да ми стане приятно определено. Ще се издразня, но едва ли ще предприема нещо. Просто ще си имам едно на ум, ще го предупредя и него и ще гледаме да не се връзваме на разни интриги :)

WhereIsMyMind
08-05-2011, 19:51
бих я набила малко

AnzaRe
08-05-2011, 19:57
Една лопата и една китка!

GabrielleShayk
08-05-2011, 20:01
:D +1

mArMaLaDkA
08-05-2011, 20:02
^^ малко вика. 8-)

Ако се е случило това последното - ще го въртя на шиш няколко дни с подвеждащи въпроси и дискретен разпит, все по някое време ще се издъни, аз по принцип с глупави мъже се занимавам. 8-) После ще му счупя главата. Или толкова дълго време ще му натяквам, че ще поиска да съм му я счупила. А съществува и вариант да реагирам хладнокръвно и да го пратя по живо, по здраво без много сцени, ама той е малко вероятен, особено сега, когато е лято и кръвта ми ври и кипи.

Ако нищо не се е случвало, т.е въпросната девойка само си развива някакви измислени сценарии и се опитва да плете интриги - няма да реагирам по някакъв особен начин, най-вероятно ще покажа темата на някоя приятелка, за да й се посмеем дружно. 8-)

elii94
08-05-2011, 20:10
Въоще нЕма да се напрягам. 8-)

blaaablaaablaaa
08-05-2011, 20:28
бих поразпитал гаджето

valdesbg
08-05-2011, 20:51
Ще се включа в темата, без да издавам самоличността си. И след това ще има изненада, за някои приятна, за други не толкова.

В края неканения пичага ще го пратя да си пие сам биричката някъде.

Туй в случай че мойта девойка е била кротка и си е знаела мярката. Във всеки друг случай мисля че и тя ще го последва.

Ако писаниците са истина де. Ако ли не - спираме още на първа точка :)

talche
08-05-2011, 21:09
Леле е тва е гадно, мн гадно. Е ще се притесня мн ясно че има човек дето иска да ни раздели че чак иска идеи ... :shock: Ще говоря с нея да се разберем, ще й кажа да не си прави такива планове :shock:

Goddess
08-05-2011, 21:15
Ще му покажа темата и ще измислим нещо двамата да я преебем.

Hilary_
08-05-2011, 21:26
Ще премисля нещата, ще се включа в темата докато се убедя, че е истина, после ще питам и половинката ми какво се случва и накрая от всичко взето заедно ще реша какво да направя, но при всички положения някой ще си го отнесе .. 8-)

elysunny
08-05-2011, 22:15

DevilWish
08-05-2011, 22:26
Ще му покажа темата и ще измислим нещо двамата да я преебем.
Точно така ;)

liliii
08-05-2011, 22:32
Ще му покажа темата и ще измислим нещо двамата да я преебем. Не бих рискувала толкова... не се знае той какви чувства има към мен и какво мисли за нея

therichbitch
08-05-2011, 22:46
Ако е било взаимно свалянето, по главите и на 2мата лопатата

xinfamous
08-05-2011, 23:04
ти да не си гаджето на оня шадол ли къв беше дето ги защитаваше невинните кypви :lol: Срещнали се във тийнпроблем,сега тя разбрала че кръшка в скайпа и сигурно ще скъсат в някой лично съобщение :razz: :razz:

SisiStrange
08-06-2011, 06:12
ти да не си гаджето на оня шадол ли къв беше дето ги защитаваше невинните кypви :lol: Срещнали се във тийнпроблем,сега тя разбрала че кръшка в скайпа и сигурно ще скъсат в някой лично съобщение :razz: :razz:
Мисля си, че яко ме бъркаш с някоя друга. :-o
Нито си спомням някъде да съм защитавала кви да е к*рви, нито с ъм... шадол (лол) ходим по скайп. :-o

Verminaard
08-06-2011, 07:19
Ще изфабрикувам дълъг и сложен план да му отмъстя по най-бруталния начин,плана ще се провали,ще го пребия с метла и ще постна резултата у форумо.

fenkaaa
08-06-2011, 07:23
Ако съм сигурна,че става въпрос за НЕГО,ще става шок и ужас.

Goddess
08-06-2011, 15:58
Ще му покажа темата и ще измислим нещо двамата да я преебем. Не бих рискувала толкова... не се знае той какви чувства има към мен и какво мисли за нея

Тогава го духат и двамата. Какъв риск ? - ако нещо не е както трябва, поне ще го разбера и няма да си губя повече времето.

xoxi
08-06-2011, 16:14
Какво мога да направя?
Него много момичета го харесват и му се лепят, както и доста от тях са си опитвали късмета. Аз ако на всяка обръщах внимание, да съм с психични отклонения до сега. Оставям го той да си се оправя както знае.

nepowtorima
08-06-2011, 16:25
В началото ще се разбеснея /вътрешно/. Малко след това ще се успокоя, ще го питам като човек и ще се надявам на наистина уверяващо обяснение за всичко. Но това със сигурност няма да е причина да се разделим!

anonymous708973
08-06-2011, 16:31
..както си разглеждате най-спокойно форума за Любов..или Секс и видите тема,пусната от друго момиче/момче,в което описва вашата половинка,пита как да ви раздели,как да се запознае с него или пък разказва надълго и нашироко как са се сваляли ? Nice,a?
8-) Ама и такива неща се случват. :(

Хъм, хъм.
Бих измислила начин да покажа на авторката с какво момиче е моят и че щом той е с мен в този момент, едва ли някоя си там има какво повече да му предложи. Ако обаче са се сваляли... първоначално нищо няма да кажа, ще разбера дали наистина е така. Възможно е да пиша анонимно на авторката и да я питам откъде се познават, като я забаламосам с някви тъпотии от сорта на "Я, това е братовчедът на една приятелка бла-бла-бла". Ако установя, че са се сваляли, гадно и нагло ще го завра в лицето на моя. От него зависи дали връзката ще продължи.

Бисквитке, какво се е случило? Ако има начин да помогна...?

Съгласна съм с Мармаладка. Искрено завиждам на хората със железни нерви, моите толкова често се опъват, че сигурно вече са еластични 8-)

Biskfitka
08-06-2011, 22:49
Хих,миличка, :-) нищо не е станало,спокс.То ако стане до сега целия форум щеше да разбере :x :o :o :o :D
Реших да питам просто,защото доста често срещам познати истории и понякога следя темата по цял ден,докато се уверя,че не става въпрос за мен ( е не точно същите случаи де ;д ) :D :-D

Аз не знам какво бих направила.Ако съм сигурна в чувствата на предполагаемото ми гадже ;д ще му покажа темата,а ако не съм...хм...ще стана мнооооооооого наблюдателна 8)

darinnkaa
08-08-2011, 10:28
За да съм сигурна напълно, че е моята половинка най-вероятно ще трябва да пусне снимка 8-)
Иначе как бих реагирала... ами няма да ми стане приятно определено. Ще се издразня, но едва ли ще предприема нещо. Просто ще си имам едно на ум, ще го предупредя и него и ще гледаме да не се връзваме на разни интриги :)

+1 и аз бих постъпила така :)

TheNewReligion
08-08-2011, 10:45
Момичето трябва да е споделило доста подробности, че да разбера, че става на въпрос за моето гадже. Примерно снимка или име и фамилия. Иначе не виждам как може да се разбере, защото не са една или две двойките от Кърджали (примерно), които са заедно от 3 години (примерно).
Нямам идея как бих реагирала, шансът да се случи е 1 на 300 милиарда.

dami666
08-08-2011, 12:09
Ох,ако са се сваляли има някакви подробности за натискане и секс..дотам са и двамата. :D

HotLife
08-08-2011, 12:21
като се замисля, май няма как да стане :D

TVDQueen
08-08-2011, 12:27
Ако наистина съм сигурна, че говори за мойто момче..
Такъв бой бих и метнала на тая, че майкооо.. :grin: :lol: