View Full Version : Мразя приятелите на родителите ми!!!
Причините ще си ги запазя за мен, но като цяло са си ужасни... Ще издам само една - приятелите им се наливата като.... и имат един келеш, които ми иска компа, за да облича принцеси :smt012 а аз всъщност седя над телефона ми и се чудя на коя игра да играя или на кого да звънна да се оплаквом! :razz: :evil: :smt100 Опитвам се да прикривам скуката и отчаянието ми, но явно не успявам - бях си седнала в др. стая и от нищото баща ми идва и ми вика - вече няма да излизаш, няма да яздиш коне, няма да си пипаш лаптопа и пр.... защо? НЕ СЪМ ИДВАЛА ПРИ ТЯХ като онзи бебешор детето им - на 13 съм забога - неискам да се заливам с коняк или да псувам като някакъв циганин още!!! Казах им го, а те ме донаказаха... :D ии нз какво да правя........... :( :booooomb: 8-) ПИСНА МИ! Само аз САМО МЕН родителите ме мъкнат по откачените си приятели... никой друг - разпитах! :lol: :x
Verminaard
08-06-2011, 10:00
Taка,от това дето прочетох излиза че имаш познат дето облича принцеси ( :lol: ),наказват те да не излизаш защото има пияндурници в къщата и май си отглеждате кон в банята,щом са ти забранили да го яздиш...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
като си наказана, как сега си на компа :-D
Taка,от това дето прочетох излиза че имаш познат дето облича принцеси ( :lol: ),наказват те да не излизаш защото има пияндурници в къщата и май си отглеждате кон в банята,щом са ти забранили да го яздиш...
Почти си оцелил/а! :D ходя на езда и ми се ще да нямах тоя познат, но да горе долу е така! :D
като си наказана, как сега си на компа :-D
От наказанието изпълнявам само това с конете :-D
NarutoShippuuden
08-06-2011, 11:29
Изпикай се във пукницата им :D:D:D:D
Прави като мене:
Нарочно стои при тях да те пращат ту за вода ту за пиене примерно до кухнята или до някъде другаде, И ИМ ПЛЮЙ В ЧАШИТЕ!
Въобще не ти схванах проблема.
Моля те напиши го без толкова грешки и без емотикони.
Иначе не си единствената, която не харесва приятелите на родителите си.
аз мразя всички хора и за тва сигурно съм без приятели.
Но по добре да си сама отколкото да те дразни някой.не трябва да те интересува никой :P
Аз много много не зацепих.. ;д ама е супер тъпо да те наказват за това , че не ти е приятно с тях, все пак като ти е окупирал стаята "келеша" трябва да се изселиш временно в друга стая сама .. :D
sladkish_14
08-18-2011, 10:50
Това пубертета е много страшно нещо :razz: .
Уважавайте родителите си!
someonerandom
08-18-2011, 11:29
Това пубертета е много страшно нещо :razz: .
Уважавайте родителите си!
Едно е да ги уважаваш,друго е стоиш с пийналите им приятели,което за 13-годишно момиче едва ли е приятно.
SmilezZz
08-18-2011, 13:49
Хи хи.. Забавно ни беше,благодарим ти от все сърце. Сега е време да се занимаваш с кукличките ти.
И все пак,за да не е спам: Недей да седиш тогава с тях. Като са ви на гости,седи си в стаята или не знам,намери с какво да се занимаваш.
h0usen3v3rdies
08-30-2011, 15:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ААААААА Ньеееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това което аз разбрах е, че мразиш приятелите на вашите защото всички са пияници, те имат малко момче, което облича кукли, и си наказана защото не си отишла при тях да се наливаш и да им правиш компания. Това което не разбрах е - бъзикаш ли се? :lol:
TVDQueen
08-31-2011, 23:27
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BrainlessROCKBABY
09-01-2011, 07:28
a aз мразя родителите на приятелите ми :D особено когато се съберат с моите на кафе :lol:
ZloboMiR
09-07-2011, 09:32
Ми какво да се прави. Стреляй с тежката артилерия. Като са се събрали, влез, прегази всички правила на дипломацията, кажи им с твърд и ясен тон, но без да крещиш, какво ти причиняват, че мразиш цигарите, вонята на алкохол, че те наказват заради тях, че ти е писнало и че ако пак те накажат, ще вземеш нещо остро и ще мушкаш (това все пак блъф), още не си решила дали в себе си или в друг. Ако искат да стоиш при тях, да осигурят вентилация, да говорят прилично и да те оставят да си цъкаш на лапито по малко. Може и да теглиш няколко майни в даскало в час, като ти внесат забележка, им я покажи да видят колко кофти ти влияе. И другото, могат да те наказват колкото си искат, но не могат да те извлекат от стаята ти и да те вържат. Ще им писне да се разправят с теб.
SilverPoint
09-08-2011, 03:38
Причините ще си ги запазя за мен, но като цяло са си ужасни... Ще издам само една - приятелите им се наливата като.... и имат един келеш, които ми иска компа, за да облича принцеси :smt012 а аз всъщност седя над телефона ми и се чудя на коя игра да играя или на кого да звънна да се оплаквом! :razz: :evil: :smt100 Опитвам се да прикривам скуката и отчаянието ми, но явно не успявам - бях си седнала в др. стая и от нищото баща ми идва и ми вика - вече няма да излизаш, няма да яздиш коне, няма да си пипаш лаптопа и пр.... защо? НЕ СЪМ ИДВАЛА ПРИ ТЯХ като онзи бебешор детето им - на 13 съм забога - неискам да се заливам с коняк или да псувам като някакъв циганин още!!! Казах им го, а те ме донаказаха... :D ии нз какво да правя........... :( :booooomb: 8-) ПИСНА МИ! Само аз САМО МЕН родителите ме мъкнат по откачените си приятели... никой друг - разпитах! :lol: :x
Какви принцеси , А ? :-D // И така защо просто не им кажеш, че ти е писнало или поне да не те взимат с тях. Ама така на сериозно ( примерно като седнете да вечеряте ) дано те послушат, бъди убедителна, еми друго :? Не се сещам какво би помогнало ... Едва ли ще ги накараш да спрат да се виждат с тях, но поне да не те взимат и теб :booooomb:
Еми помагай му с обличането на принцеси на твоя приятел :lol: :razz: :lol: :razz: Иии .. се наливай с тях и псувай 'кат селяндурка. И туй то! Проста му работа :lol: :lol: