Влез

View Full Version : НиЛо слим

Isabelle
08-08-2011, 14:50
Здравейте :) Искам да попитам наистина ли имат ефект тези хапчета, че напъследък имам много апетит :(

08-08-2011, 15:29
не е хубаво да взима6 хап4ета за отслабване,това си е дорга (горе долу)

и едва ли ще постигне6 тяло като на Николотела Лозаннова с хап4етаа по-ддобре спортувай или направи лунна диета

Isabelle
08-08-2011, 15:31

и едва ли ще постигне6 тяло като на Николотела Лозаннова с хап4етаа по-ддобре спортувай или направи лунна диета
спортувам си редовно, 6 дена в седмицата съм във фитнеса въпроса е че напоследък ми се яде ПОСТОЯНО и нямам контрол, а тези хапчета ги дават точно за това :-D иначе теглото не е проблем, но за всеки случай

pitfall
08-08-2011, 17:50
ако ще имаш воля после да ги спреш пробвай, но те съветвам да намериш някаква друга алтернатива, защото това с хапчетата си е порочен кръг ...

stef98
08-08-2011, 18:38
Абе стига с тея тъпите хапчета. Всичко е воля... Нямаш ли я едно хапче нищо не може да направи. :wink:

Isabelle
08-08-2011, 19:08
като се замисля сте прави, благодаря за отговорите : :)

Maaggiiee
08-09-2011, 06:42

и едва ли ще постигне6 тяло като на Николотела Лозаннова с хап4етаа по-ддобре спортувай или направи лунна диета +1

ledenakrasota
08-09-2011, 07:22
Това не са "хапчета за отслабване"! Като не знаете не давайте акъл, ако не сте компетентни. Давайте мнение от опит, а не "Какво мисля, без да съм пробвала или чела"!

Всичко си е написано, но няма кой да чете!

Към авторката:
И аз имам голям апетит! Но нищо не споменаваш за хранителния си режим. Колко пъти на ден се храниш? Щом тренираш сигурно са 4 , като следобедната ти закуска може да е нещо леко като плод или зеленчук. В това топло време и без това се яде май повече това. :D
Като ми се дояде, без да съм гладна дъвча дъвка! Това много помага и стимулира мозъка и концентрацията . :) Също така пия много вода 1,500-2 л. Или просто пий по 2 чаши вода преди храненията или след( 3 пъти на ден = 6 чаши).

Тези хапчета са за хора, който наистина имат нужда от помощ в свалянето на тегло или за апетита. Мама е ползвала първите, които се рекламираха и си вървяха с програма на хранене + спорт. Много й помогнаха и по-лесно й се възстанови организма после.

Винаги се води по това какво пише и за какво е предназначено. А не да го вземеш, защото се рекламира или друг го е взел.Помага само, когато има нужда. :) И си питай инструктора! Не може да не ти е направил някакъв режим. Ще ти каже и това за дъвката или друг съвет :)

anonymous708973
08-09-2011, 09:41
Николотела Лозаннова

:razz: :razz:

Isabelle
08-09-2011, 12:26
ladyV благодаря за изчерпателния отговор ям дооста пъти на ден и спортувам доста, но все пак тялото свиква с тренировките и след това май няма такъв голям ефект.Инструктора ми беше написал диета за качване, защото исках да кача обаче положението излезе извън контрол, за което аз съм виновна, че сега не мога да спра да ям :shock:

ledenakrasota
08-09-2011, 16:01
ladyV благодаря за изчерпателния отговор ям дооста пъти на ден и спортувам доста, но все пак тялото свиква с тренировките и след това май няма такъв голям ефект.Инструктора ми беше написал диета за качване, защото исках да кача обаче положението излезе извън контрол, за което аз съм виновна, че сега не мога да спра да ям :shock:

Качване?!? :) Разбирам! Опитай се когато ти се преяде да се тъпчеш с много зеленчуци вместо плодове, защото вторите разводняват стомаха. Особено, ако имаш гастрит или нещо подобно. Наливай се като риба на сухо с вода. Това засища! :)

Isabelle
08-10-2011, 07:23

Качване?!? :) Разбирам! Опитай се когато ти се преяде да се тъпчеш с много зеленчуци вместо плодове, защото вторите разводняват стомаха. Особено, ако имаш гастрит или нещо подобно. Наливай се като риба на сухо с вода. Това засища! :)

Аз точно това почнах да правя постояно има бутилка вода до мен :lol: :lol:

anonymous708973
08-10-2011, 11:12
Бтв, точно за отслабване са. Чуйте рекламата.