View Full Version : Уроци по рисуване ?!?! СПЕШНО :)
Despicable95
08-08-2011, 23:32
Здравейте ! :) Аз съм от гр.Русе сега ще бъда 10 клас и искам да попитам от сега ли трябва да ходя на уроци по рисуване така да го кажем, защото след гимназията ще следвам " моден дизайн " . Казаха че от сега трябва да се подготвям и да ходя на уроци ала бала ... нужно ли е още от сега ? .. и ако някой знае някой учител нека да ми предложи :)
LambOfGod
08-09-2011, 05:10
Модният дизайн е лигавщина.
Despicable95
08-09-2011, 09:10
не е лигавщина то :-D разбира се за хората които го мислят на сериозно и .. да
SmilezZz
08-11-2011, 13:19
^^ Защо пък да е "лигавщина" ? Доставя й удоволствие да се занимава с това - това е най-важното.
Здравей !!!
Зависи. Но най-добре е да започнеш от сега,ако имаш финансовата възможност. За учител ? Кажи от коя "част" на града си. :D Ако искаш пиши ЛС.
П.С - Да не учиш в ПГО ?
nepowtorima
08-11-2011, 14:56
Ами не съм от Русе така, че не мога да ти помогна за някой който да ти преподава, но се занимавам с това.. и смятам, че наистина си се насочила към нещо много хубаво.. Може би е било по-хубаво да почнеш от по рано, но така или иначе вече е свършило. Ами значи.. отиди в някоя школа по рисуване или на частни уроци или на частна школа, за да не си сама.
Ам .. да те попитам имаш ли опит с дизайнерството? /просто от любопитство/
Biskfitka
08-11-2011, 15:22
По-добре от сега.Не е хубаво да се оставя всичко за 12ти клас. :?
Despicable95
08-14-2011, 10:26
да говорих тук с хора от тази година ще започна :) ами аз никога не съм ходила на уроци по рисуване, но рисувам добре и много искам да се занимавам с това още от малка съм почнала с рисуването... винаги може по-добре
SmilezZz
08-15-2011, 05:21
^ Ако ти трябва учител - мога да ти предложа един. (: