View Full Version : Какво ще постигна ?
mangotango
08-09-2011, 09:55
Здравейте ! Какви резултати ще постигна от следното нещо:
Закуска: филия с мед и(или) някакъв плод (пъпеш,праскова,грозде,ябъл ка или др.)
Обяд: пак плод (от изброените по-горе) или каквото майка ми е сготвила (без хляб) или пък нараво някой път обяда го пропускам ако не съм гладна :D
Следобяд: плод (пак от изброените по-горе)
Вечеря: Каквото майка ми е направила (без хляб или само 1 филия) + салата и(или) ям само някакъв плод, но някой път и вечерята пропускам, защото просто не съм гладна :D
Ходя по час,час и половина пеша, изкачвам и слизам по стълбите по 2 пъти ( от 1ет. до 8 ) ако трябва мога и по повече пъти да го правя, имам възможност (:
Това е което правя :) искам да знам какви резултати ще постигна. Тежа 55 кг. но искам да стана 49-50 и местата на които искам да отслабна са дупето и бедрата и попринцип до 15 септември искам да съм отслабнала после разбирасе ще внимавам как се храня, ще се ограничавам до колкото мога за да си запазя килограмите. :)
Аз за 1месец свалих 3кг. с този мой режим:
З:Мляко с плод или само 1плод
О:супа и 2сухара с шарена сол
В:Няколко плодчета или салата без нищо друго
Радбира се,правих и Пилатес и скачах на въже,за да постигна тези резултати :) Питай ме,ако нещо не ти е ясно :wink:
Josefinne
08-09-2011, 10:21
Резултатът ще е + едно мнение във форума. Ние не сме врачки!
mangotango
08-09-2011, 10:46
Резултатът ще е + едно мнение във форума. Ние не сме врачки!Не знаех, че затова трябва да си врачка, но добре щом казваш :-D .. по твоята логика тогава тук не трябва да се пита за нищо .. :) и като не си врачка и няма какво да кажеш по темата какво изобщо търсиш в нея ?! #-o :?
Josefinne
08-09-2011, 10:48
Търся глупави момиченца и си ги намирам.
Може да питаш неща, които не зависят от случайността, твоето цялостно физическо и здравословно състояние в момента, хормонален баланс, генетична предразположеност, костно-мускулна структура и прочие. На тоя въпрос, който си задала в първото мнение, сигурно с точност и диетолог ще се затрудни да ти отговори без да ти направи изследване, а ако му пишеш, ще ти се изсмее на мейла и няма да ти отговори въобще.
Rebirthing
08-09-2011, 10:52
Резултатът ще е + едно мнение във форума. Ние не сме врачки!Не знаех, че затова трябва да си врачка, но добре щом казваш :-D .. по твоята логика тогава тук не трябва да се пита за нищо .. :) и като не си врачка и няма какво да кажеш по темата какво изобщо търсиш в нея ?! #-o :?
Много си е право момичето ! Тук никой не може да ти каже какво ще постигнеш с този режим. Може да питаш дали одобряваме режима, дали е здравословен и т.н, но не и да ти кажем колко ще свалиш ! Това е индивидуално за всеки човек. Впрочем, ако смяташ да караш само на плодове, направи си захранване след това, иначе ще стане лошо.
mangotango
08-09-2011, 10:54
Търся глупави момиченца и си ги намирам.
Може да питаш неща, които не зависят от случайността, твоето цялостно физическо и здравословно състояние в момента, хормонален баланс, генетична предразположеност, костно-мускулна структура и прочие. На тоя въпрос, който си задала в първото мнение, сигурно с точност и диетолог ще се затрудни да ти отговори без да ти направи изследване, а ако му пишеш, ще ти се изсмее на мейла и няма да ти отговори въобще. .. Каза умната :-D
Никой не ти иска с точност да ми казваш.. какви са тия глупости божее :lol: човек може да умре от смях и простотия в този форум :lol: :D :lol: :lol:
Как да ти кажем,след като "примерното" ти меню е толкова объркано ... Може да е нещо сготвено ама може и да е плод или да го няма въпросното хранене ... Толкова объркано нещо не бях чела отдавна :?
С неядене (изпускане на обяд или вечеря) едва ли ще ги смъкнеш :? Или ако ги смъкнеш няма да е трайно :?
Закуска - плод
Обяд - плод
Следобяд - плод
Вечеря - плод
Само това ми се наби в очите.
На мен 'менюто' ти не ми изглежда никак здравословно.
Не се ограничавай в яденето, яж всичко, но не яж по много. 3 пъти на ден според мен е достатъчно да се храниш. Като вечерята трябва да ти е най-лека.
Наблягай повече на физическото натоварване.
mangotango
08-09-2011, 11:03
По-добре изобщо никой да не пише по темата ! Направо я заключете и така :x за кой ли път се убеждавам, че няма никакъв смисъл да пускам тема тук и да питам нещо нормално като човек след като всички започват да те нападат и да ти казват каква си и каква не си ;х аман от разбирачи ....
Не видях някой да те е нападнал :shock: Както видя,хората/както и аз/ ти дадоха съвети
Josefinne
08-09-2011, 11:19
По-добре изобщо никой да не пише по темата ! Направо я заключете и така :x за кой ли път се убеждавам, че няма никакъв смисъл да пускам тема тук и да питам нещо нормално като човек след като всички започват да те нападат и да ти казват каква си и каква не си ;х аман от разбирачи ....
^ Аман от идиотки.
Вместо да си вземеш бележка и да кажеш " Ок, да прави сте, кажете как да подобря хранителния си режим, за да постигна максимални резултати?", веднага ни обяви за тъпи и неразбрани. С тоя подход никой никога няма да ти е от помощ в този форум, а има доста момичета, които разбират от различни неща и аз лично съм взела много добри идеи от тях.
П.С.
Сори, мацка, ама точно аз не съм от тъпите. Тук не уцели със сарказма.
Абе момиче ти добре ли си?!
Как искаш някой да ти каже дали може да свалиш килограмите след като менюто,което си написала е толкова объркано ... Между една филия с мед и един плод има разлика.Между нещо сготвено и плод или ник'во ядене също има ОГРОМНА разлика ... Най-малкото в калориите :?
Не казваш колко си висока,не казваш дали мислиш да спортуваш и нещо друго,а искаш да ти отговорим ... :?
Maaggiiee
08-09-2011, 13:29
Много си е право момичето ! Тук никой не може да ти каже какво ще постигнеш с този режим. Може да питаш дали одобряваме режима, дали е здравословен и т.н, но не и да ти кажем колко ще свалиш ! Това е индивидуално за всеки човек. Впрочем, ако смяташ да караш само на плодове, направи си захранване след това, иначе ще стане лошо. Именно ти какво искаш да ти кажем колко ще свалиш с плод, плод, плод, плод.... :?
mangotango
08-09-2011, 20:04
Не видях някой да те е нападнал :shock: Както видя,хората/както и аз/ ти дадоха съветине съм казала за теб.. ти ми даде НОРМАЛЕН отговор за което благодаря защото така като гледам тука да ти отговорят нормално е явно няква рядкост :-D :)
mangotango
08-09-2011, 20:08
Абе момиче ти добре ли си?!
Как искаш някой да ти каже дали може да свалиш килограмите след като менюто,което си написала е толкова объркано ... Между една филия с мед и един плод има разлика.Между нещо сготвено и плод или ник'во ядене също има ОГРОМНА разлика ... Най-малкото в калориите :?
Не казваш колко си висока,не казваш дали мислиш да спортуваш и нещо друго,а искаш да ти отговорим ... :?Абе момичее аз какво да направя, че това ям :x :x :x опитала съм се да съм възможно най-точна какво да направя, че това ям :? и ако не си прочела съм написала какво имам възможност да правя-да се качвам по стълбите, ако съм имала възможност за друго да съм го споменала......
mangotango
08-09-2011, 20:12
^ Аман от идиотки.
Вместо да си вземеш бележка и да кажеш " Ок, да прави сте, кажете как да подобря хранителния си режим, за да постигна максимални резултати?", веднага ни обяви за тъпи и неразбрани. С тоя подход никой никога няма да ти е от помощ в този форум, а има доста момичета, които разбират от различни неща и аз лично съм взела много добри идеи от тях.
П.С.
Сори, мацка, ама точно аз не съм от тъпите. Тук не уцели със сарказма.Хаха нали аман от идиотки и аз тва викам :-D и не разбрах какъв ми е подхода ?!?! Попитах най-нормално като човек, а вие започнахте да ме обиждате и да ме нападате.. следователно аз какво искаш да направя ;х вие за малко не ме убихте, че съм пуснала тема и съм попитала като човек