Влез

View Full Version : въпрос..

masterx
08-09-2011, 20:25
Здравейте .. предстои ми да си легна със страшна мацка.. но съм някак притеснен .. забелязал съм отдавна че момчетата си бръснат краката и въобще цялото тяло за да изглеждат добре.. някаква мода предполагам ? .. от начало имах доста въпроси но изчетох доста теми тука и се намериха доста отговори на тях .. спортна натура съм спортувам често.. нямам комплекси от към тяло или член .. притеснява ме че не съм привърженик на тази мода и следователно не си бръсна крака и т.н. .. не искам да се получи конфузно..и реших да се допитам до вас как да постъпя..
моля без спам..

fenkaaa
08-09-2011, 20:29
Няма нищо лошо в това,че не си бръснеш краката.Но ако не си го направил,обръсни поне подмишниците и члена.. така няма за какво да се тревожиш ;)

granger
08-09-2011, 20:31
Няма нищо лошо в това,че не си бръснеш краката.Но ако не си го направил,обръсни поне подмишниците и члена.. така няма за какво да се тревожиш ;)
Съгласна!

08-09-2011, 20:32
+
примерно аз харесвам мъже с космати ръце..по-мъжествено ми изглежда :D

the_man
08-09-2011, 20:33
въпрос на вкус и на разбиране... аз никога не съм бил космат но крака и мишници винаги... не си оставям и оная работа да "буреняса" но всеки както си го разбира. Мен така ми е по-добре и по-приятно.. няма гаранция, че мадамата ще хареса обръснатите ти крака, може да се кефи на космати крака... Можеш само от нея да го разбереш с времето... не се води по чужди мисли, а бъди такъв, какъвто се усещаш... в крайна сметка, ако те попита "що не си си обръснал краката" винаги можеш да и кажеш "така съм решил и така ми е добре, ноо за теб мога да направя изключение..." ама ако си ги обръснал и те пита "защо" как ще и отговориш? :D

masterx
08-09-2011, 20:40
благодаря за бързите отговори! :) аз си се поддържам до известни граници.. като цяло въпроса беше от кръста надолу ..

Zaharinka
08-09-2011, 20:56
Е гениталите задължително,и мишниците.Другото са бели кахъри :)

Downtown
08-09-2011, 21:37
НЕ. :D Как ще си браснете краката бре пичовееее... Аз съм момче ... супер против съм всички тия нови моди и т.н. Подмишниците да, айде, но краката ... тва вече е прекалено. Мъжкия пол тотално се изнежи. И не ми излизайте с извинението "ама по секси е, ама по яко е бля бля" няма братче ... мъже сме. Заради днешните педераски стандарти на жените отностно това как трябва да изглежда един мъж ... тотално са се ебали нещата -.- Ти пич разбира се прави каквото искаш. Но това не е голям проблем ... Мойта приятелка предпочита обраснати крака ... ама няма ;д няма и да има :D.
А да и гениталиите може да се бръснат ;д ...

Eclipsercho
08-09-2011, 21:43
НЕ. :D Как ще си браснете краката бре пичовееее... Аз съм момче ... супер против съм всички тия нови моди и т.н. Подмишниците да, айде, но краката ... тва вече е прекалено. Мъжкия пол тотално се изнежи. И не ми излизайте с извинението "ама по секси е, ама по яко е бля бля" няма братче ... мъже сме. Заради днешните педераски стандарти на жените отностно това как трябва да изглежда един мъж ... тотално са се е**ли нещата -.-

+1.

Познавам хора, които си мислят, че освен краката, трябва да си бръснеш и ръцете.. Болни типове.. :razz:

the_man
08-09-2011, 22:27
Ем аз си бръсна краката, щото така ми е по-кеф... и тва хич не ме прави по-малко мъж... вие по вашата логика що си бръснете мишниците? Щото не се къпете и мирише ли? Няма логика.. има хора които си бръснат и гърдите и ги разбирам... тъпо е да имаш готино тяло и да го криеш под косми... не че съм фен на някви моди или нещо такова, ама да сте виждали разни модели по плакати или по филми с космати гърди като от 70'? Аз съм добре, щото по гърдите и корема нямам почти никой, но ако бях обрасъл 100% щях да ги махам и там... все пак съм на 20... като съм на плажа или дори в нас да съм си искам да ми се вижда кожата.. не вълна като на някъв дядо

ПП: Посочете ми плувец или колоездач (културистите ги изключвам), които да имат косми по ръцете... ;)

DarkMage
08-09-2011, 23:09
Плувците нямат косми за по добра аеродинамика. Всяка стотна е важна. А подмишниците и половите органи се бръснат, защото космите там дразнят и спарват. Няма нужда да сравняваме как е било преди 40 или 50 години, защото можем и да споменем, че тогава е имало по малко обратни, отколкото сега.

jonib
08-09-2011, 23:15
Бръсна само мишки и около уя.Има някои,които махат всеки косъм,дори и на гърдите,ама т'ва си е личен избор.Но мишки и гениталии задължително!!!!!

MaLkaTa_LaDy
08-10-2011, 05:59
Абе може и да не те правят по-малко мъж бръснатите крака, ама така изглежда. Друго си е да видиш косми по ръцете, по краката, около гърдите, пъпа и т.н. дава вид на мъж, не на недоразвито момченце. За подмишниците и гениталиите е много по-хигиеничко да са без косми. От една страна под мишниците комите спарват и се изпотяваш повече, от друга страга по космите на гениталиите можеш дори да хванеш някоя полово предавана болест.

Moderatorius
08-10-2011, 07:19
То си зависи от момичето, де. Ако я видиш, че е някоя по-така изнежена и важна ;д, като нищо ще те иска като гол охлюв. Като цяло за мен един мъж трябва да си бръсне само брадата, и то ако иска. :D Краката специално са забранена зона за бръснене.

norain
08-10-2011, 07:26
То си зависи от момичето, де. Ако я видиш, че е някоя по-така изнежена и важна ;д, като нищо ще те иска като гол охлюв. Като цяло за мен един мъж трябва да си бръсне само брадата, и то ако иска. :D Краката специално са забранена зона за бръснене.

Изнежена вика :D То се предполага да е нежна.

Ами че брат виж сега. Както ти кеф! Не е нужно толкова да се притесняваш. Най-важното е всичко да е тип-топ около малкия Чък Норис.
Краката недей ги гледа. Да не ти пука за тях. По тях няма да се прави нищо, освен ако не обича да смуче пръсти. Ама е малко вероятно! :D :D

Мъжете си бръснеха краката сега стана някаква мода и ръцете и гърдите. Аз лично само краката и лицето естествено, и нали мишниците.
Не мисля, че трябва да се стига до такива крайности.
Някой си бръснат гърдите понеже имат татус и просто се налага.

the_man
08-10-2011, 08:19
Плувците нямат косми за по добра аеродинамика. Всяка стотна е важна. А подмишниците и половите органи се бръснат, защото космите там дразнят и спарват. Няма нужда да сравняваме как е било преди 40 или 50 години, защото можем и да споменем, че тогава е имало по малко обратни, отколкото сега.

мхм... и на плувеца, къде е от китките до глезените в неупренен костюм, определено му пречат на аеродинамиката...

Абе може и да не те правят по-малко мъж бръснатите крака, ама така изглежда. Друго си е да видиш косми по ръцете, по краката, около гърдите, пъпа и т.н. дава вид на мъж, не на недоразвито момченце. За подмишниците и гениталиите е много по-хигиеничко да са без косми. От една страна под мишниците комите спарват и се изпотяваш повече, от друга страга по космите на гениталиите можеш дори да хванеш някоя полово предавана болест.

Мен пък ми е много по-мъжествено всеки един мускул да ти се очертава, отколкото да е скрит под косми... ако дойдеш да се разходиш из НСА трябва да си кажеш "тука 1 мъж няма", въпреки че почти всички са яки и доста по развити от повечето косматковци... минаха времената, когато тряа да ти се подаде вълна от деколтето на ризата... За хигиената мога да споря, щото всичко си зависи от това как я поддържаш. Ако си имаш висока лична хигиена космите няа са ти проблем. А това, че без косми подмишниците се изпотяваш по-малко е пълна глупост

chereshka7
08-12-2011, 14:23
НЕ СИ ГИ БРЪСНИ ! За мен лично е мн гнусно момче да е с обезкосмени крака и ръце

kyon
08-12-2011, 14:26
Не ставай педал.

mrfrzne
08-12-2011, 14:27
Съгласна! 8) 8)

RRandoMM
08-12-2011, 14:52
С избръснати крака е мн по-комфортно.Които казва,че с бръснати крака не си мъж,може да си гледа работата.Мъжът не се определя по космите :)
Мишниците и члена са задължителни,както казаха по горе.Останалото си е твоя работа.Да не ти пука какво казват другите гледай на теб да ти е комфортно

zarzamora
08-12-2011, 15:53
Според мен е въпрос на личен избор.Аз например бих харесала ако всичко е гладко, но ако обичам момчето и се чувствам добре с него няма да го върна заради едните косми.Имам предвид да си бръсне само подмишниците и члена. 8)
Обичам те, но ще те зарежа, защото краката и ръцете ти са космати... :shock: :?