View Full Version : помощ! Ще ме побъркат!!!
magcho99
08-09-2011, 21:26
Имам един проблем в училище.Една от учителките в даскалото познава мама и тате и им казва всичко което правя.Постоянно ми се кара дори и за неща ,за които не съм виновна.Казва на тате ,че ще ми се кара постоянно защото ме е чувствала като "свое" дете.Заради нея родителите ми ми забраниха да се виждам през лятото с най-добрата си приятелка ,защото ми влияела зле!
От година съм в тава училище и не знам дали мога да продължа да търпя нея и тъпите и караници!!!
моля ви кажете какво да правя!!!
какво учителка посред лято тя тая да не те следи :shock:
SmilezZz
08-09-2011, 21:38
^ Да и лятото ли не те оставя на мира ?
Все пак поговори с родителите си. Увери ги,че могат да ти имат доверие. Не знам друго какво да те посъветвам. Доста трудно положение.
magcho99
08-09-2011, 21:59
И да говоря с родителите си все тая...Се едно да кажа на кон да седне.
Тя не че ме следи просто говори с тате няколко дена след 15 юни и оттогава съм като затворник!А па и аз как не мога да лъжа.... не става и да се измъкна ...абе въобще...лошо! Мерси за отговорите!
webmast3rche
08-09-2011, 22:19
Може и да ти влияе зле. Помисли..
magcho99
08-09-2011, 22:21
Това е така но въпросът е , че те не ми дават дори да говоря с нея.Това вече май е малко прекалено???
gofeto917
08-09-2011, 22:33
Кофти родители, нашите никога не са позволявали на разни такива нахалници да ме клеветят пред тях, нищо че после като сме оставали насаме са ми дърпали ушите, но винаги са ме защитавали и са ми имали доверие. Абе тая учителка да не е любовница на баща ти? Някво такова странно ми се вижда цялата тая работа, дано да не е де.
musicbaby97
08-10-2011, 06:00
На мен ми се случваше същото с бившата ми класна.Обаче тя ходеше при мама и и казваше : - Колко 2 - ки съм и простила!! (а тя беше само 1) Едва ли не семейството ми и е длъжно за нещо ,, и за годината накрая ми остави 4 , а бях за 5 , :shock: Но не знам все пак повече няма да я виждам и ми е по-добре.За майка ми тя беше нещо като моя едва ли не светец във училище,и на мен ми забраниха да се виждам с тогавашната ми най-добра приятелка.Но търпях ,, :neutral: но ти щом си започнала вече в друго училище не знам... ако продължава и тази година така поговори с вашите,ако не стане , опитай се да говориш с нея , ако пак не стане (или не искаш да говориш с нея) говори с педагогическия ви съветник или направо с директора.... :neutral: Хайде УСПЕХ :wink:
magcho99
08-10-2011, 12:57
тя не е любовница на тате просто приятелка на дядо.Сигурна съм в това защото е на 60 , тате на 39.Май просто ще трабва да потърпя и да поговоря с нея. Мерси за съветите!!!
iiordanova
08-10-2011, 14:04
Мен,ако ме следяха така щях да полудея. Сериозно.Направи нещо по въпроса. Колкото и да те чувства като свое дете не трябва да прекалява така.
от какъв зор пък те решават кой ти влияе добре и кой - зле?! Аз ше вдигна скандал ако ми направят такива проблеми.. да де, ако ми бяха правили такива проблеми.. Ти си човек и ти си избираш обкръжението! Ако смятат дъщеря си за слабохарактерна, ше се опитват да те ограничат..
eminemfenka
08-11-2011, 21:23
една приятелка имаше същия проблем , даскалката й беше семейна роднина и доста послъгваше за всичко , та доста си пати :?