View Full Version : много секс твърде млада
seksbaby
08-09-2011, 21:34
моята история е пристратих се към секса а съм на 16 опитвам да не мисля и не правя ама все ми е в главата . #-o чувставам се ненормална понякога даже се отвръщавам от себе си но ако ненаправя секс поне веднъж за седмица се побърквам приятелями няма нищо против но понякога ми се кара че го искам прекалено често тей като е супер грижовен и мил но това не е само с него аз му изневерявам а неискам плс кажете как да махна тази тапа вманияченост ](*,) ](*,) сори за правописа но българския не ми е приоритет
wow ,, momiche tujno mi e che shte ti go kaja no si jiwa nimfomanka :-o
Eclipsercho
08-09-2011, 21:39
моята история е престратих се към секса а съм на 16 опитвам да не мисля и неправя ама все ми е в главата . #-o чувтатвам се ненормална понякога даже се отвръщавам от себе си но ако ненаправя секс поне веднъж за седмица се побърквам приятелями няма нищо против но понякога ми се кара че го искам прекалено често тей като е супер грижовен и мил но това не е само с него аз му изневерявам а неискам плс кажете как да махна тази тапа вманияченост ](*,) ](*,)
Купи си български речник, вибратор и спри да тролиш.
SmilezZz
08-09-2011, 21:46
Наистина няма да е зле да поработиш над правописа си. И така,де. Темата ебавка ли е или ?
За да не е спам: Защо му причиняваш това на момчето. Пфф.. Не знам. Не можела,дрън-дрън. Със силна воля всичко се постига.
По начина ти на писане ми миришеш на циганка... по-добре въобще не прави секс, че ше земеш и ти да родиш... мамата си ибало вече ейййй
NomNomNom
08-09-2011, 21:58
Чукай се докато не ти писне , аз така направих през последната криза "искам много ".
Накрая си лягах в 6 скапана, не е оферта :D
seksbaby
08-09-2011, 22:06
не съм циганка, и темата не е шега :-x :-x аз живея в испания но всяко лято съм в бъгария за 3 месеца опичвам се да се науча да пиша на бългаски без грешки но докато съм в испания няма с кого да пиша на български това е друга тема .
radeberger
08-09-2011, 22:14
На мен веднъж седмично не ми се струва много.
Вярно,що не си купиш вибратор :D
SisiStrange
08-10-2011, 06:57
Само един път в седмицата? :shock:
Аз бих се побъркала така. :D
pakmebannaha
08-10-2011, 07:37
трябва ти един кол да си го ръгаш по цял ден
Един път седмично ли ?
И си мислиш, че е много?
Не е ли то 3 пъти на ден, както един приятел неговата.
Остави момчето и не го лъжи, като толкова ти се ебе си намери някой само за това. Ебахти тъпата скрибуца. Повечето момиченца вече незнаят кво искат. Дали хуй или кукла. Не разбрала дали я сърби или и са ебе.
СПРИ поне да тролваш форума !
Extremescream
08-10-2011, 10:36
Мда, троленето тук си е очевидно.