View Full Version : Незнам какво да правя ....
danielchety
08-09-2011, 23:19
Направо скачам към проблема ... значи на 14 юли се запознах с едно момче което е по-малко от мен с 2 години ( аз съм на 19 а той на 17 ). Вечерта излязохме компания с още едно момиче и едно момче. Беше забавно и весело. Разбрах след това че момчето с което се запознах ( ще го споменавам само с буквата Ж. ) има някакви симпатии към мен, казваше и на моята приятелка че ме е харесал и бля бля ... На 30 юли пак излязохме заедно ... говорихме се, поиска ми номера за да се обади, прегръщаше ме ... ии след като си тръгнаха всичко се промени ... говорихме 1-2 пъти след това по телефона и му писах в skype за държанието му понеже се усещаше че нещо не е наред и реших да му кажа че и аз имам някакви симпатии към мен но в допълнение му казах че сущо така си имам приятел ... От тогава вече не ми пише а аз като му пиша и като стане дума за нас двамата винаги отбягва, казва ми че няма никакви симпатии към мен, че се бил усетил по-късно, но когато му кажа че искам да го видя продължава да се дърпа и все пак хвърля някакви намеци ... Според вас каква може да е причината изведнъж да се е дръпнал ? На няколко пъти си повтарях че ще се откажа и няма да се занимавам с него вече, но не мога ... искам го, искам да го видя отново макар и да знам че няма да има нищо сериозно :( Благодаря на тези които прочетоха темата и на тези които ще си направят труда да отговорят ! :)
LambOfGod
08-09-2011, 23:25
Или зарязвай гаджето и скачай на новия 'уй или си седи мирно и кротко и остави момчето намира.
Супер обидно е ако момчето си търси сериозна връзка (примерно) ти да му предлагаш едва ли не едно ебане и после да си се върнеш при мъжО.
Никой не ще да е втора цигулка.
А ако продължаваш да му пишеш ще те вземе за някоя откачалка.
Никъв не ти е, нито ти е длъжен, така че го остави намира.
FEN_NA_MOTORI
08-09-2011, 23:25
:D :D Децааа... марш в леглото !!!
С това, че ЗАРЕЖИ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПЪРВО.
ПРЕДАТЕЛКА
е ти ми уби инерцията ... кво е тва ... лека жена ... пф
ФЕЯ ?
LambOfGod
08-09-2011, 23:28
ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН!
ScarlettS
08-09-2011, 23:30
Аз нищо не схванах..усетила, че нещо не е наред и решила да му каже, че има симпатии към себе си и че си има и приятел.. и въпросът е защо защо я отбягва? :-o
danielchety
08-09-2011, 23:31
И сам ми е казал че не иска нищо сериозно :wink:
FEN_NA_MOTORI
08-09-2011, 23:32
Давайте да ходим на нощен плаж стига сте се занимавали с глупости ! :grin:
ПЕДЕ.РАСТ
FEN_NA_MOTORI
08-09-2011, 23:36
ПЕДЕ.РАСТ
Кой го казва МуаьХАЬхаьХаьхХЬАа... Тея като тебе ги съжалявам, живей си жалкия живот и не се обаждай неподготвен... !!!
МуаьХАЬхаьХаьхХЬАа
rape is in the air
FEN_NA_MOTORI
08-09-2011, 23:47
Ми изкъпи са ... като си мръсен педал. :D
Верно пак ще си педал ама чист>.<...
и си забавен при това.
мисля, че родителите ти са брат и сестра.
предполагам го.
скучно ми е.
FEN_NA_MOTORI
08-09-2011, 23:50
Незнам за мойте, ама аз имам чуство, че твойте са братя ... Смятай бате ти какъв си АХЬахаЬЬАХаьха... !!!
Научно доказано е ,че контактът между семенна течност и изпражнение не води до зараждането на ембрион.
Започвам обаче да се съмнявам в науката.
Lincheto
08-09-2011, 23:54
НЕ ЗНАМ НЕ ЗНАМ НЕ ЗНАМ НЕ ЗНАМ НЕ ЗНАМ
LambOfGod
08-10-2011, 00:22
kakво незнаеш? :(
eXxXciTeD
08-10-2011, 11:17
Или зарязвай гаджето и скачай на новия 'уй или си седи мирно и кротко и остави момчето намира.
Супер обидно е ако момчето си търси сериозна връзка (примерно) ти да му предлагаш едва ли не едно е**не и после да си се върнеш при мъжО.
Никой не ще да е втора цигулка.
А ако продължаваш да му пишеш ще те вземе за някоя откачалка.
Никъв не ти е, нито ти е длъжен, така че го остави намира.
Колкото първично, толкова и точно. +1
BumpyRide
08-10-2011, 12:00
Защо се е дръпнал? - Казала си му, че си имаш приятел и момчето изглежда е свястно и не се хвърля на обвързани. :)
Lincheto
08-10-2011, 13:24
kakво незнаеш? :(
незнам :(
sasha_90
08-10-2011, 13:31
Добре се разбира каква е причината за държанието му,стига да прочетеш написаното от теб.Той има симпатии към теб и ти към него,но го е отдръпнал фактът,че си имаш приятел.
Той е имал симпатии към теб. Ти си му казала, че имаш приятел. Наистина, не виждам добра причина да се отдръпне.
Може би просто е свестен и не иска да ви се бърка....
TheNewReligion
08-10-2011, 14:05
и реших да му кажа че и аз имам някакви симпатии към мен но в допълнение му казах че сущо така си имам приятел
Според вас каква може да е причината изведнъж да се е дръпнал ?
Не знам каква може да е причината. Не е като да си му казала, че си заета, пък го искаш само за секса. Наистина интересно..защо така се е отдръпнал. :-o
NomNomNom
08-10-2011, 14:56
Ееее, изпуснала съм купона ;(
МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН.
е избягва те , защото си имаш приятел, и може би не иска да пречи на връзката ви , не се беше сетила нали :shock: :-o