Влез

View Full Version : Приятеско изчукване ?

ShUnZyk
08-10-2011, 12:29
Здравейте теенпроблемци , въпроса ми е малко объркващ , но се надявам да ме разберете :) . Значи , има едно момиче , което познавам от известно
време , чувствам я от една страна просто като приятелка , от друга страна искам да я чукам много . Скоро ще се виждаме , мисляя че и тя ми е навита , лошо ли ще е ако просто приятелски се изчукаме :D и след това отношенията ни ще се променят ли много ?

krist4
08-10-2011, 12:42
Чукай, чукай, ама да знаеш, че "приятеско" изчукване няма. :D Бъди сигурен, че нещата ще се променят много след това.

naQkataRaota
08-10-2011, 12:55
Лошо няма, но освен ако не е по-отворена за секса и връзките, има много голям шанс да иска да ходите, абе големи филми може да станат

the_man
08-10-2011, 12:57
^ Определено ще се променят нещата... ама ако и 2-мата сте ОК с концепцията "приятелско" не би трябвало да е проблем... само да не стане така ти да и кажеш "то беше по приятелски просто секс", а тя да ти каже "ами аз се надявах на нещо повече"... ако ти е близка си помисли добре, ако си коравосърдечно копеле и не сте си много близки просто си я изчукай

SmilezZz
08-10-2011, 13:06
Чукай, чукай, ама да знаеш, че "приятеско" изчукване няма. :D Бъди сигурен, че нещата ще се променят много след това. М'даа. Ама дали на добро,дали на лошо - живота ще покаже.

Pa3yMeH
08-10-2011, 13:26
Гледай филма Friend with Benefits.

Да, ще се променят *най-вероятно*.

HotLife
08-10-2011, 13:27
ако и двамата сте секс машини няма проблем, но ако не.....

dami666
08-10-2011, 13:29
Ами пробвала съм и аз да имам такава връзка,не ми се получи много,момчето си падна доста по мен и..сега не сме приятели..Има си рискове,но ако и двамата сте сигурни,че сте окей само с чукане..fuck her away! :D

gandalfepi4
08-10-2011, 13:34
колкото има приятелско изнасилване, толкова има и приятелско изчукване според мен - не е напълно изключено, но при повечето хора не става

TheGoodOne
08-10-2011, 13:45
Смело напред :) Е, може и след това да не сте само приятели, но пък ти решаваш ;)

FleurDeLys
08-10-2011, 14:26
Я дей са занимава да питаш.... чукаш я пък каквото стане :shock:

Rookie
08-10-2011, 14:28
я си се чукнете ;)

chrisffo
08-10-2011, 14:33
Чукайте се, няма лошо, даже може и по-кеф да ви е така

the_man
08-10-2011, 14:54
Изчукайте се, скарайте се, сдобрете се, така след 1-2 години ше си имаш наистина приятелка, която да си bang-ваш от време на време... Видя ли, правихме секс скарахме се ама ся пак сме си приятели... значи не ни пречи... :?

NomNomNom
08-10-2011, 14:59
Защо не станете гаджета ?

NightGuardian
08-10-2011, 15:11
няма нищо лошо , ако и от другата страна е със същата нагласа. :)

BrokenInnocence
08-10-2011, 15:26
Важно е предварително да е ясно и на двамата, че това е просто секс, иначе може и да има проблеми. Аз сега съм в подобна ситуация - исках просто секс, момчето взе че се задълбочи и сега върви обяснявай, че си имал съвсем друго предвид...

AnzaRe
08-10-2011, 15:33
Мятайте се

Maaggiiee
08-10-2011, 15:45
Лошо няма, но освен ако не е по-отворена за секса и връзките, има много голям шанс да иска да ходите, абе големи филми може да станат Да със сигурност ще си помисли, че се интересуваш от нея. :D

Darinella
08-10-2011, 16:15
Според мен недей да рискуваш ;)

zero
08-10-2011, 16:21
Здравейте теенпроблемци , въпроса ми е малко объркващ , но се надявам да ме разберете :) . Значи , има едно момиче , което познавам от известно
време , чувствам я от една страна просто като приятелка , от друга страна искам да я чукам много . Скоро ще се виждаме , мисляя че и тя ми е навита , лошо ли ще е ако просто приятелски се изчукаме :D и след това отношенията ни ще се променят ли много ?
Не, защо да е лошо ? Че то какво приятелство е като не се изчукате ...
0.о НЕ СЕ БАЗИКАМ .. през другото време си е чисто използване - врънка те за някви неща и накрая ако не се отблагодари приятелски, къде ти е файдата на нея, да и правиш услуги в замяна на нищо 8-)

YoUcANNOtiMaGiNe
08-10-2011, 17:25
Кво да ти кажа, в същата ситуация съм. 8-) Мисля, че много ще си допаднем с момчето, но.. и да искаме не трябва да се даваме толкова лесно. Не знам някво кофти ще се получи така, по принцип ако го направите и не излезе нищо сериозно няма смисъл. Това може да стане винаги и с всеки, но ако държите един на друг не започвайте по този начин. Ако ви е писано след това няма да ви избяга. 8-)

ShUnZyk
08-10-2011, 17:28
Мерси за мненията ще го мисля на момента :-P

zero
08-10-2011, 17:43
Кво да ти кажа, в същата ситуация съм. 8-) Мисля, че много ще си допаднем с момчето, но.. и да искаме не трябва да се даваме толкова лесно. Не знам някво кофти ще се получи така, по принцип ако го направите и не излезе нищо сериозно няма смисъл. Това може да стане винаги и с всеки, но ако държите един на друг не започвайте по този начин. Ако ви е писано след това няма да ви избяга. 8-)
Що да не бе ? Кво лошо има да правят секс след като и двамата са необвързани ?
Дрън дрън ... не започвайте 0.о щом сте само приятели не виждам какъв е проблема да се пляснете ей така за удоволствието ии на другия ден всичко да си е по старо му ...
Аз съм бил в такава ситуация и да ти кажа не съжалявам, а момичето още по-малко, щото тя бееше по-навита от мене ;) а и на всичкото отгоре бях подпийнал доста !
Май ви е страх, че ще ви се развалят приятелските отношения :Д ясно значи кви приятели сте :lol: :lol: :lol:

Extremescream
08-10-2011, 17:54
Такава връзка съм имала- получи се, но просто с момчето бяхме напълно наясно кой какво чувства към другия-само сексуално привличане или нещо повече. За радост сме си приятели, просто спряхме да правим секс поради определени причини.
Не знам, говорете, но това да се получи е сложна работа. Уж няма чувства, нищо сериозно, но в по-голямата част от случаите не става така.

liliii
08-10-2011, 20:47
Правила съм го няколко пъти с един приятел и изобщо не съжалявам.. всичко си продължи по старо му, искахме го и двамата и го направихме, после даже си станахме по- близки :-D

ludnica
10-01-2011, 19:36
Отначало може да е само секс, но бъди сигурен, че с времето ще се появят и чувства...при теб, при нея, а може и при двамата :)
Поговорете си какво очаквате един от друг

edDinstVenNa
10-02-2011, 11:06

аз съм се чукала така и поне за сега няма промяна в отношенията ни :)

XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 12:48
Зависи от това как го възприема и тя. Няма начин да останат непроменени отношенията ви, ако тя гледа на теб като на човек, който иска да има до себе си. Но ако и тя е на твоето мнение - няма какво да се обърка. Просто се разберете предварително, че това ще бъде само приятелски секс.

MakeMeLaugh
10-02-2011, 23:25

+ ;)

10-02-2011, 23:32

Да, като отношенията ви липсват... :D

PROVOCATIVE
10-03-2011, 12:34
Ако се изясните още в началото, че всичко е "без чувства" , ок, но ако мислиш, че някой от вас има чувства към другия, по-добре недей да го правиш, защото прецакваш отношенията ви за вбъдеще. Обикновено в такива ситуации е възможно единият от вас да се привърже емоционално към другия и от тук идват доста проблеми.
НО ако мацката е навита и не изпитва нищо към теб, действай - ако си сигурен, че го искаш :)

PaffXdd
10-03-2011, 17:05
Според мен приятелски секс няма .. Рано или късно избиват чувства .. :) :)

dobri4ko2
10-03-2011, 17:36
Една поговорка на един приятел "Еба и бягам" ето това трябва да направиш :grin: :grin:

Ducati
10-03-2011, 18:38
Сам си реши к'во ще прайш. Защо трябва да влизаш във форум и да питаш какво трябва да правиш в живота си. Ако ти е навита изчукай я.

N1ksun
10-03-2011, 19:06
Темата е от преди няколко месеца, какво си губите времето да пишете ?

Gr0zDan0v
10-03-2011, 20:15

То повечето са във филма вече хахахах ..

10-03-2011, 20:46

То повечето са във филма вече хахахах .. :razz: Йъъп..+

sandero
10-06-2011, 12:32
приятелско, приятелско колко да е приятелско :-D

ewiow
10-06-2011, 17:17
Става, става :D