Влез

View Full Version : Разделихме се!

brainlessrockbaby7
08-10-2011, 18:11
Здравейте! Казвам се Радостина и съм на 17 години!
---------------------------------------------------
когато бях на 15 години в класа ни дойдоха 3-ма нови уеници още при влизането на момчето аз се влюбих в него ии така цяла година.......много се надявах и той да ме харесва иии следкато свърши учебната година той ми каза че ме харесва станахме си...бяхме заедно около 1 година и половина през тази 1 година аз се чуствах невероятно той винаги ме подкрепяше, защитаваше, беше с мене, простоо...но преди около 3 седмици ми каза че късаме аз го попитах защо той каза че незнае;....дни по късно се оказа че на всички е казал различно....((аз го приех мн мн тежко винаги съм рзчитала на него нямах желание за живот, нямах апетит, неможах да спя, не исках да виждам никого)) иии така това е моята история ии искам много да Ви помоля да ми помогнете искам да направя нещо искам да разбера дали ме обича ии искам да се съберем знам че неможе да стане ето така но..просто искам няколко съвета..благодаря Ви много

onestar
08-10-2011, 18:28
*Въздишка*

Пий една бира и се усмихни, не е болка за умиране...

Животът е прекрасен! <3

innaaa
08-10-2011, 18:35
ще имаш още много приятели , разбирам те ! С моя приятел стана почти същото , но за мое щастие след това се събрахме и сме си ЩАСТЛИВИ ! Ако мислиш , че можеш опитай се да си го върнеш :) :-)

Sh@d0w
08-10-2011, 18:40
Все едно светът е свършил,момчета колкото искаш...

elysunny
08-10-2011, 18:56
първата любов, никога не е единствена

IceColDmaN
08-10-2011, 19:36
Здравейте! Казвам се Радостина и съм на 17 години!
---------------------------------------------------
когато бях на 15 години в класа ни дойдоха 3-ма нови уеници още при влизането на момчето аз се влюбих в него ии така цяла година.......много се надявах и той да ме харесва иии следкато свърши учебната година той ми каза че ме харесва станахме си...бяхме заедно около 1 година и половина през тази 1 година аз се чуствах невероятно той винаги ме подкрепяше, защитаваше, беше с мене, простоо...но преди около 3 седмици ми каза че късаме аз го попитах защо той каза че незнае;....дни по късно се оказа че на всички е казал различно....((аз го приех мн мн тежко винаги съм рзчитала на него нямах желание за живот, нямах апетит, неможах да спя, не исках да виждам никого)) иии така това е моята история ии искам много да Ви помоля да ми помогнете искам да направя нещо искам да разбера дали ме обича ии искам да се съберем знам че неможе да стане ето така но..просто искам няколко съвета..благодаря Ви много

Ако не си му пуснала тва е причината над 90%

TheNewReligion
08-10-2011, 19:45
Ндошс яе е здвк`свдр хд ши,фуь аь яе яуснуьл Хе пдэец аь юьусясц дш х,ндждл Якзеир `е ше е зданиез,в с е фсв ад шефр хд яуснуьт аь яе язиьу,ц яьпьл Яежь х, зкн хь хеждр сювею я зис,шевс с яе юьфьув,уьтл Хе е уьэхь зис`схьшьр здиьас нд,шд ше е дяшьусвр ь яьпс, оьншр `е жд е хьзиьусв фею дф,яхехсе е дфсаехл Юьшчуь ндвндшд с аь е шикахдр пк шежвс еахь швщяшь пьтхь с яс эсует эсудшьл

peace95
08-10-2011, 19:45
Ндошс яе е здвк`свдр хд ши,фуь аь яе яуснуьл Хе пдэец аь юьусясц дш х,ндждл Якзеир `е ше е зданиез,в с е фсв ад шефр хд яуснуьт аь яе язиьу,ц яьпьл Яежь х, зкн хь хеждр сювею я зис,шевс с яе юьфьув,уьтл Хе е уьэхь зис`схьшьр здиьас нд,шд ше е дяшьусвр ь яьпс, оьншр `е жд е хьзиьусв фею дф,яхехсе е дфсаехл Юьшчуь ндвндшд с аь е шикахдр пк шежвс еахь швщяшь пьтхь с яс эсует эсудшьл
+1 8-)

fenkaaa
08-10-2011, 19:49
Все едно светът е свършил,момчета колкото искаш...

annonimnna
08-10-2011, 19:52
Аз съм по-малка от теб и незнам защо подяволите давам съвети, но се чувствам мъдра :D
Ииии сега сериозно...
Историята ти е 95% като моята с "първата" ми любов... Ходихме година и близо още една ми трябваше, за да го забравя...
Но както казаха преди мен не е болка за умиране, нито е единственият! Когато аз се върнах при момчето, с което ходих 1 година, ми беше супер.... и аз незнам какво! Така де, замислих се защо толкова съм искала отново да сме заедно (а замислиш ли се дали си струва, значи НЕ си струва)... "Има толкова много момчета които чакат ПЪРВИ шанс, а аз ще давам ВТОРИ на този, който вече един път се е опитал да избяга от мен" това си казах ии сега също си го повтарям при подобни ситуации... Според мен щом те е оставил не си заслужава всичката ти мъка по него :) Сигурна съм, че ще намериш по-добър.

Evterpa
08-10-2011, 20:06
Не се самоунижавай като правиш опити да се съберете. Не те обича. Ако те обичаше, нямаше да иска да се разделите. Елементарно. Но той дори не те уважава, не държи на теб - иначе щеше да ти каже каква е причината да иска да скъсате. "Не знам" не е отговор.
Посредствен човечец е и е добре, че вече е вън от живота ти. Пък и, колкото и клиширано да звучи, когато се затваря една врата, винаги се отваря друга. Отделен въпрос е дали ще я видиш.

DeviL_AsS
08-10-2011, 20:20
Не се самоунижавай като правиш опити да се съберете. Не те обича. Ако те обичаше, нямаше да иска да се разделите. Елементарно. Но той дори не те уважава, не държи на теб - иначе щеше да ти каже каква е причината да иска да скъсате. "Не знам" не е отговор.
Посредствен човечец е и е добре, че вече е вън от живота ти. Пък и, колкото и клиширано да звучи, когато се затваря една врата, винаги се отваря друга. Отделен въпрос е дали ще я видиш.

Подкрепям!

kyon
08-10-2011, 20:40
Ако искаш да те потърси му покажи, че можеш да живееш без него. А след като те потърси го стъпчи така както той е направил с теб :-D

sasha_90
08-10-2011, 20:41
Не те е обичал,поне не колкото ти него.Който обича не се разделя с половинката си,особено поради "и аз не знам".

fen7asy
08-10-2011, 20:51
да си видя аватара

brainlessrockbaby7
08-10-2011, 21:20
Благодаря Ви страшно много :-)

FantaMen
08-11-2011, 00:23
Няма да ти е последната раздяла...Повярвай ми колкото по-рано усетиш горчивият плод по добре... да си умна за напред...Никога не се доверявай повече на друг човек от колкото на самата себе си... Защото винаги идва момент на ряздяла и от личен опит знам че боли до дъното на океана :)

marin4itu
08-11-2011, 10:22
Бившото трябва да си остане такова, от опит ти го казвам.

vesinka899
08-11-2011, 10:26
Не се занимавай вече с него.Ако те обичаше нямаше да те зареже. :(

brainlessrockbaby7
08-11-2011, 11:54
Хораа страшно много Ви Благодаряя за съветите. Толкова много ми помогнахтее :-) :-) <333

SmilezZz
08-11-2011, 12:49
"А е казал различно на всеки". А какво по-точно ?

Бъди силна. Не се предавай и не се самоунижавай. Не си заслужава да страдаш за такъв като него,който не дава една основателна причина за това,защо искате да скъсате. Страхливец си е.

А и както ти казаха. Първата любов е така. Сега горе главата и продължаваш напред. По-усмихната и силна от преди.

brainlessrockbaby7
08-11-2011, 14:21
"А е казал различно на всеки". А какво по-точно ?

Бъди силна. Не се предавай и не се самоунижавай. Не си заслужава да страдаш за такъв като него,който не дава една основателна причина за това,защо искате да скъсате. Страхливец си е.

А и както ти казаха. Първата любов е така. Сега горе главата и продължаваш напред. По-усмихната и силна от преди.

Ами на мен каза че незнае на дрги приятели е казал защото съм лигла на трети защото съм срамежлива на четвърти че съм му безразлична на пети че съм истеричка на шести-няма чувства към мен.... от тези думи направооо си умрях на място не мислех че мисли това за мен

brainlessrockbaby7
08-11-2011, 15:33
Всъщност има и още нещо, искам да го накарам да съжалява,, но незнам дали е удачно, а ако мислите че в ситуацията ми е добре да го направя, как?

kampo
08-11-2011, 15:37
Би трябвало да е "Удачно" не "Одачно" :) Но според мене ще паднеш много ниско ако му въртиш номера :)

elizabethg
08-11-2011, 15:44
Не те е обичал,поне не колкото ти него.Който обича не се разделя с половинката си,особено поради "и аз не знам".

+1

elii94
08-11-2011, 15:50

brainlessrockbaby7
08-11-2011, 15:51
Добре, много съжалявам за грешката

bbllaahh
08-12-2011, 02:21
Аз наскоро преодолях моята първа любов.От личен опит ще ти кажа,че точно сега няма как да го накараш да съжалява.
С времето и това ще стане.Живота си знае работата.
Единственото,което трябва да направиш е да продължиш наред колкото и да е трудно (наистина е много трудно) ,но с воля се постига всичко.
Наистина ли мислиш ,че те заслужава достатъчно ,за да правиш каквито и да е неща ,за да си го върнеш.
Живей си живота той като види/разбере ,че се справяш без него и си щастлива наистина ще съжалява.