View Full Version : какво да направя за да спре
Брат ми се напушва c eдин шибаняк и се скарахме заради това. какво да направя за да спре ? :S
говори му постоянно, кажи на вашите и т.н виж у дома такова нещо няма, тия фриволности не са позволени защото и аз и брата имаме страх от майка и татко от там идва всичко :wink:
association
08-10-2011, 21:24
Кажи на вашите.
Verminaard
08-10-2011, 22:25
Ти пък откъде накъде ще държиш сметка на брат си?Като е решил да стане мързелив сопол - остави го.Сам ще си е виновен след няколко години,като прави свирки за хляб.
BrokenInnocence
08-11-2011, 11:34
Ти пък откъде накъде ще държиш сметка на брат си?Като е решил да стане мързелив сопол - остави го.Сам ще си е виновен след няколко години,като прави свирки за хляб.
Като каже на техните какво? Само още повече ще го провокират..
Това се спира, ако се има желание. Ще му дойде акъл, ще види, че това не е полезно и т.н. Остави го намира.. :)
SmilezZz
08-11-2011, 12:41
Поговори с него. Но честно казано се съмнявам да има някакъв ефект. След време ще осъзнае,че това не е правилно,но...
BaffaLsc
08-11-2011, 12:45
Нищо не можеш да направиш, а да кажеш на вашите, не е най - добрият вариант, поне според мен.. ако той не се осъзнае сам, няма кой да му помогне..
Е че ако брат му не му държи сметка ,кой ще му помогне , комшията ?
За това сте братя - семейство, опитай се да му помогнеш ,пък каквото стане ... после ще знаеш че си дал всичко от себе си .
Uncontrollable
08-11-2011, 13:37
+1 :)
badsector
08-16-2011, 14:49
Нищо лошо няма да се напушва, стига да учи редовно и да има някакви амбиции за бъдещето.
someonerandom
08-16-2011, 15:39
Нищо лошо няма да се напушва, стига да учи редовно и да има някакви амбиции за бъдещето.
Точно.
iiordanova
08-16-2011, 16:17
Точно.
Съгласна съм. Ама да се напушва рядко,ако го прави често по-добре го сплаши с нещо. Кажи и на вашите,ако сметнеш за редно.