Влез

View Full Version : Мре ми се вече..

RollingInTheDeep
08-10-2011, 19:30
Таа така.. майка ми работи в Швейцаря и от 6 годишна съм под надзора на Дъртата.. което изобщо не е добре... 1. дава ми да съм на вън макь до 10.. 2. постоянно ми мъмри за компанията в която съм ( че не й харесвали..как така само аз съм се вряла в такива и т.н..) 3.изобщо ми няма доверие ( всеки път когато се прибера ме кара да и дъхам и ми преглежда ръцете да не би да съм се дупчила или нещо подобно..) ..ноо най - лошото е мъмренето.. ПОСТОЯННО, НОН-СТОП мрънкааа...и то не какво да е а постоянно обиди.. ето някои:
1.От теб нищо няма да стане!
2. Лъжкиня
3.Също майка си ( че скитосвам)
4.Само ядове с теб
5.Язък за надеждите къде таих..че нещо ще стане от теб..а то...
Само да подчертая, че нито я лъжа, нито съм правила нещо с някое момче... майка постоянно ми повтаря да не и обръщам внимание... но вече не мога.. Край!!!
Искам да ви питам..(знам че е мн необмислено..и тъпо..някои може да ме разберат..др-не..) бихте ли си теглили ножа..ако бяхте на мойто място?? :( :( #-o :neutral: 8-[ :-k ](*,)

Rikity
08-10-2011, 19:39
НЕ Господ ми е дал живот няма да го прекратя заради обикновени проблеми просто стискай зъби и си мисли, колко хубави неща те чакат в живота :)

TVDQueen
08-10-2011, 19:42
Разбира се, че не!Я малко се стегни.И на мен ми мърморят и какво.Няма да се убивам заради това. :shock: :shock:
Само се замисли колко деца с какво по-лошо се сблъскват и продължават да се борят!Изтърпи я, поговори с нея.Най-хубавите ти години едва предстоят! :)

mrazqkindergarten
08-10-2011, 19:44
Не, не върши глупости. :?

zlatit0o
08-10-2011, 19:45
Не бих.. Впрочем на колко си? :-o

Colouring
08-10-2011, 19:51
Нормално държание на възрастен човек!Какво искаш?Дори съм сигурна,че изкарваш нещата по-лоши,отколкото са.
Първо,научи се да уважаваш възрастните.Още като прочетох "дъртата" и изгубих желание да чета нататък,но все пак продължих,за да видя от какво толкова ти се мре.
Ами,да,може би си е за ядосване понякога.Тийнейджъри сме всички,никой не обича да му се бъркат.Не мисля,че постоянно ще те проверява и няма да ти има доверие,ако не си и дала някакъв повод,дори и да е било в миналото.
И все пак.. кажи и,че тези проверки и разговори просто не са необходими,защото ти сама си имаш глава на раменете и можеш да мислиш трезво.Да не се притеснява и да спре да говори така,защото явно ти се чувстваш зле заради цялата тази работа.

Ако не подейства-бъди по-настойчива и сериозно говори с майка си.

По твоя въпрос-не,не бих си теглила ножа,но понякога много ми се иска,като виждам колко глупави теми има напоследък.

08-10-2011, 19:57
Аз съм като теб. майка ми и баща ми не са в бг и от 3 годишна съм при баба ми и дядо ми които Не понасям :? но се махнах и живея сама :D на 14 съм.. ако искаш пиши ми лс:)

Beer
08-10-2011, 21:52
Аз лично не бих си теглил ножа, но ти препоръчвам ти да го направиш.

Verminaard
08-10-2011, 22:24
Да!Да!Давай смело и не притеснявай.Ама гледай първо на дъртата да и теглиш ножа,после на себе си,че поне да те запомнят с нещо.И помни - реже се надолу по продължението на ръката,не направо през китката - аматьорска работа е.

kamentk
08-11-2011, 09:54
Ами като не я лъжеш и няма каво да те хване при проверка защо да не ти ги прави да не ти пука . Пък за мрънкането с какво мислиш, че я провокираш да ти мрънка.

BrokenInnocence
08-11-2011, 11:33
Определено не си струва да прибягваш до такива крайни мерки за такава глупост, ама ти си явно пуберче и от това идва цялата работа. Всички старци са такива, едно време са живели съвсем различно и сега изобщо не могат да проумеят света, в който живеем и който на нас ни се струва напълно нормален. Да не говорим, че са пълни параноици и все си мислят най-лошото. Игнорирай я просто, няма друга опция, освен ако не си достатъчно голяма да живееш сама или майка ти не те вземе при нея.

kyon
08-11-2011, 11:47
Мри.. Какво искаш да направим ние?
Ти трябва да се докажеш пред нея, че не си такава...
Какво можем ние да направимммм ? :shock:

SisiStrange
08-11-2011, 12:20
Я се стегни. :-o И моята баба е зла гад (о, и ако може хората, които си нямат никаква идея за какъв случай става дума, да не заявяват: "О, каква липса на уважение!"), но просто я игнорирам напълно. От поне 3-4 години само се заобикаляме по коридорите. Вече въобще не я отразявам.
Във всеки случай е много жалко, че изобщо ти хрумват глупости за самоубийство заради такива мижави проблеми.

sexa_na_kompleksa
08-11-2011, 12:26
Не, не бих се самоубила и ти препоръчвам и ти да не го правиш.
Опитай се да промениш отношенията си с баба ти. Помагай й, прекарвай повече време с нея, запознай я с приятели си, спечели доверието й по някакъв начин. Така ще избегнеш глупавите скандали и ще живеете по-спокойно и двете.

radeberger
08-11-2011, 13:26
Възрастните хора си имат друго разбиране за нещата. Приеми го и се научи да игнорираш мрънкането и това е.

SmilezZz
08-11-2011, 13:48
Какво самоубийство ? Това са си нормални проблеми,с които можеш и трябва да се справиш ? Не й обръщай внимание. Докажи се пред нея. Старите хора са си такива.

Относно въпроса: Естествено,че не. Аз ще се "оттърва",ами хората,които ме обичат ? Мислила ли си за майка си ? По-добре въобще да не ти минават такива мисли през ума. Те не са начин за спасение/разрешаване на проблемите.

nessparty
08-11-2011, 15:58
Не, не върши глупости. :?

Sladurchoo
08-11-2011, 16:51
НЕ много ясно, че няма да оставя някой друг да решава дали да живея или не :) Животът си е мой, ще го живея както си искам

fuckme
08-11-2011, 19:57
Възрастните хора си имат друго разбиране за нещата. Приеми го и се научи да игнорираш мрънкането и това е. аз така правя, защото баба ми живее с нас и постоянно е недоволна :booooomb:

seksbaby
08-11-2011, 20:23
знаиш ли напи се напуши се и се прибери кажим че те са те довели до това състояние че те задушават със сигорност е глупаво но ще ги стресниш помага понякога имам приятели които са ме карали така да се държа с мама но аз немога да се държа така но мойте приятели кава че помага :) така може и да си излеиш мъката за извесно време

N0pe
08-11-2011, 23:32
Никога не бих си телгил ножа за такова нещо. Виж, на бабката.. 8-)

YyoOnNiItTyY
08-12-2011, 07:05
Нали знаеш ,че е грях сам да си отнемеш живота?! Когато Бог е решил, че ти е дошло времето.. тогава, иначе не го прави! За такава глупост като това!

polssa
08-12-2011, 07:38
Па заеби я дъртата ...

sasha_90
08-12-2011, 09:53
Самоубийството е за слабите хора.Ти слаба ли си?С Такава постъпка само ще докажеш на баба си,че за нищо не струваш.И аз като теб имам подобна баба-непрекъснато мърмори,дразни,....Но това не е причина за самоубийство.Освен това,слагането края на живот,е бягство от проблема.

superstar33
08-12-2011, 14:53
ОМГ ти наред ли си?!? :shock: Хората какви неща преживяват и през какви трудности минават а ти си тръгнала да се самоубиваш! И то за някакъв съвсем нормален проблем :-x . Ебаси лигавенето! :?
И за какво пишеш тия тъпотии по форумите като знаеш как ще о отговорят другите.

jump897
08-17-2011, 19:12
Абе на всеки му мъмрят ама то без това пък няма да е интересно :D на тебе пък не ти ли е интересно кви ги приказва като те души и като те тества :lol:

SweetLuna7
08-17-2011, 19:21
И сега кво, ако ти кажем ДА! , ти ще се убиеш ли? Пфффф.
Иначе изтърпявай, не е нещо чак толкова голямо, да ти мърмори - ти не я слушай, ако тябва от време на време й прави забележка за това, че все пак си е твоята компания, не нейната.

Но не вярвам ти пък да се държиш както трябва към нея и без тва.

sladkish_14
08-18-2011, 10:30
Еми, като ти се мре - мри. Как да ти помогна? Не искам да влизам в затвора от рано. Жалко за усилията на баба ти, явно никога няма да се научиш да пишеш правилно, язък за старата женица, която се вижда, че влага всичките си усилия да те вкара в релси..

На колко си, пилешки мозък?

jeni4kata
08-18-2011, 21:09
Стига глупости.Осъзнай се!Не мисли за такива неща поговори с баба ти и я питай защо ти говори така.Обясни й как стоят нещата.Тези работи не се разрешават със самоубийство.И ако се самоубиеш кво?Имаш ли идея каква болка ще причиниш на майка си,баба си...а и не само на тях.Хората се притесняват за теб и те обичат.Старите хора са такива-мърморят си,не й обръщай внимание!Но не стигай чак до крайности...Просто си представи следната картинка-майка ти разбира че си се самоубила,помисли си как ще се чувства,какво ще прави.Целия й живот сякаш ще свърши.Това не е за месец-два.Това е за цял живот.Ти си нейна дъщеря.Няма по-силна от майчината обич.Не им го причинявай !!Един мой приятел се самоуби и какво ??Нищо не промени само дето стана по-лошо...Моля те замисли се!!

AutomatiC
08-19-2011, 04:56
може да се каже, че мен баба си ме е отгледала и има моменти на мрънкане, но понеже Господ ме е дарил със способността да притежавам този недостатък повече от всеки друг, въобще не ми прави впечатление, намирам го за толкова естествено 8-) . не и обръщай внимание или се прави, че я слушаш.. а на пук и докажи, че ставаш за нещо, но думите и говорят, че преди всичко я е грижа за теб. трябва да знаеш, че е поела огромна отговорност отглеждайки те, то и аз да съм ще правя и ще говоря всичко възможно да нямаш акъл за 5 стотинки.. старите хора имат точна преценка за много неща, в края на краищата на колко си години, какво си видяла от живота.. няма начин да сравниш житейския си път с нейния, а когато някой по-възрастен ти го предоставя наготово се възползвай..

gummybear
08-19-2011, 09:24
Стигааа .. стегни се ! Господ ти е дал живот :shock: .. поговори с нея и не прибягвай към такива решения :?

zarzamora
08-19-2011, 10:32
Как ще си теглиш ножа?Я стига с тия глупости.....На баба ти не и обръщай толкова много внимание - нали ти си знаеш, че не си такава.Тя като е от старото поколение и всичко и е криво и грешно...И моята беше голяма гад, обаче аз като не и обръщам внимание и тя стана някак си по-внимателна, ама вече го няма номера....
А защо не отидеш да живееш с майка ти - е зависи тя какво работи и има ли достатъчно средства да те издържа там.( това вече са си ваши работи).

LeprikonA
08-19-2011, 17:35

:razz:

SunsetGirl
11-21-2011, 20:56
Таа така.. майка ми работи в Швейцаря и от 6 годишна съм под надзора на Дъртата.. което изобщо не е добре... 1. дава ми да съм на вън макь до 10.. 2. постоянно ми мъмри за компанията в която съм ( че не й харесвали..как така само аз съм се вряла в такива и т.н..) 3.изобщо ми няма доверие ( всеки път когато се прибера ме кара да и дъхам и ми преглежда ръцете да не би да съм се дупчила или нещо подобно..) ..ноо най - лошото е мъмренето.. ПОСТОЯННО, НОН-СТОП мрънкааа...и то не какво да е а постоянно обиди.. ето някои:
1.От теб нищо няма да стане!
2. Лъжкиня
3.Също майка си ( че скитосвам)
4.Само ядове с теб
5.Язък за надеждите къде таих..че нещо ще стане от теб..а то...
Само да подчертая, че нито я лъжа, нито съм правила нещо с някое момче... майка постоянно ми повтаря да не и обръщам внимание... но вече не мога.. Край!!!
Искам да ви питам..(знам че е мн необмислено..и тъпо..някои може да ме разберат..др-не..) бихте ли си теглили ножа..ако бяхте на мойто място?? :( :( #-o :neutral: 8-[ :-k ](*,)

Глупости,ами по думите ти баба ти явно е голяма напаст,и е доста досадна,а и май не е добре с главата така,като ми говориш.
Когато човек навърши определена възраст,почва да си избива комплексите върху най-близките с нападки,със заяждане,абе въобще ти скапва настроението,и те изпълва със злоба, картинката ми е ясна.
Баща ми,например си го изкарва на мен,на майка,и в работата също,заяжда се за най-малкото нещо,сърди се за най-малкото нещо,абе ако не ти е вгорчил деня,няма да се чувства добре,и това не е случайно,такъв е ,защото не лекият живот изпълнен с проблеми го е направил толкова-ОЗЛОБЕН.
Баба ти,както и баща ми НИКОГА няма да си осъзнаят грешките,затова,че ни подценяват,че не ни вярват,че ни обиждат ,няма да ни разберат ,и няма да осъзнаят какъв психически тормоз ни нанасят,ами моят съвет е да имаш силна психика.
Комплексите на баща ми се дължат затова,че не е сполучил в живота,с една дума има доста неосъществени мечти като например да следва,да е заможен и пр.,това го очаква от мен :)
За всеки родител най-важното е детето му да бъде щастливо,така че също те съветвам да поговориш сериозно с вашите,и да обсъдиш,че този психически тормоз не се търпи,ако те обичат наистина ще направят всичко възможно да си добре.
Успехи от мен :smt023 :smt023 \:D/ \:D/

shaunaa
11-21-2011, 21:00
Лесно е да се говори когато не сте в положението й, но просто единсъвената надежда, която ти остава, е че ще пораснеш и ще я сотавиш, живей за този момент !!

Wazaap
11-21-2011, 22:08
Еми такива са старите хора , мислят си че още живеят в 20ти век . Ама кво може да направиш ... Търпи и това е .. :(

blahblaah
11-21-2011, 22:48

заради хора като теб и няколко други, чийто мнения прочетох се самоубиват деца толкова често днешно време, ако ще пускате такива коментари по добре си ги запазете за себе си, за да не съжалявате ...
иначе по темата ... разбирам те и аз като бях по малка баба ми беше същата досадница обаче попорастнах, спрях да и обръщам внимание и тя спря да ми досажда ... колкото до тва че те пуска само до 10, спокойно мен ме пускаха само докато е светло .. което зимата означава 6 ама както виждаш преживяла съм го и сега ми е прекрасно :)

ivyy
11-22-2011, 09:02
Бабати и ти сте две различни поколения. Тя е живяла по съвсем друг начин. Но живота си е твой. Опитай се /доколкото е възможно/ да й обясниш как живеят приятелите ти, ако искаш и като цяло днешните тийнове. Тя трябва да разбере, че днес се живее много по-различно, отколкото като тя е била по-млада и ученичка.
Аз се радвам, че моята баба е много разбран човек. Е, не е особено модерна, но приема, че днешните тийнейджъри са много по-различни и мислят по друг начин.
П.П. Какви са тези глупости за умиране? Да, гадно е само да ти натякват, че за нищо не ставаш и всякакви такива /чувам го, но не от роднини/, но я помисли малко. Тук не става въпрос само за теб, но и за близките ти хора. Понякога човек трябва да мисли и за другите.

vilityyy979
11-22-2011, 10:59
темата е от август ....

sapphire5
11-22-2011, 16:39
Стегни се. Аз съм в абсолютно същото положение, само че при мен е малко по-лошо, защото тя ме обижда повече, а аз почти не мога да и спра да и обръщам внимание :? И на мен ми е трудно....знам какво ти е, но все пак недей да мислиш за "глупостите" . Иначе на колко си години?

GotToLoveYou
11-22-2011, 16:51
Не говори глупости. Как ще си теглиш ножа за нещо такова. Всички възрастни са такива - бъркат се постоянно в живота ти и са досадни. Но това определено не означава да се самоубиваш. Докато живееш под един покрив с тях,ще трябва да ги търпиш няма как. А после като станеш самостоятелна ще правиш каквото искаш ти и никой няма да ти се бърка. Просто се опитай да не обръщаш внимание и ще видиш как много скоро ще спре да ти прави впечатление ,и да ти пука. :)

SunsetGirl
11-22-2011, 17:38

заради хора като теб и няколко други, чийто мнения прочетох се самоубиват деца толкова често днешно време, ако ще пускате такива коментари по добре си ги запазете за себе си, за да не съжалявате ...
иначе по темата ... разбирам те и аз като бях по малка баба ми беше същата досадница обаче попорастнах, спрях да и обръщам внимание и тя спря да ми досажда ... колкото до тва че те пуска само до 10, спокойно мен ме пускаха само докато е светло .. което зимата означава 6 ама както виждаш преживяла съм го и сега ми е прекрасно :)

+ 10 за коментара на blahblaah

reeferparty
11-22-2011, 17:46
Опълчи и се ! не и се спичай, надъхаи и се!!!! Живееш 1 живот който трябва да изживееш както ти си искаш не както другите ти казват! Никога Не мисли за самоубииство освен ако не си стигнала дъното.. (Затвор).. и т.н .. Също така и никога не живей само за удоволствието!.. учи,работи...защото живота си е е*ало Майката

Fiction7577
11-22-2011, 18:14
Да се надъха на баба си? :lol: :lol: Оу, това е повече от... жалко.

shadowcrew
11-22-2011, 18:50
Не им се връзвай на дъртите,те са си по друго време все още. Ако можеш се изнеси.

xxxbrokenhearthxxx
11-23-2011, 13:16
Не си единствена, душичке. Почти всички баби са такива и си пъхат носа където не трябва. Ето например моята преди няколко дена ми се обади по телефона и ме попита какво правя.. Аз и отговорих, че си дърпам филм..и се почна "откъде го дърпаш тоя филм", "е как така дърпаш филм", "какво значи, обясни на баба!" :D
....
Недей да си и помисляш за самоубийство! Не си заслужава. Живота е ценен и един ден ще го разбереш. :) Има толкова много красота по света която чака да бъде видяна! Има толкова много още да изживееш, слънчице! :-)

Muaythaifighter
11-23-2011, 17:30
мога да ти помогна с 1 ритник в главата ако искаш бързо ше свършим

lubovvv
11-23-2011, 17:36
Естествено че не! Моят баща е същият като майка ти- постоянно ме подценява, че нищо няма да постигна в живота, но аз не му обръщам внимание и гледам да постигна целите си, за да му натрия носът. В смисъл, аз гледам най-вече да постигна това нещо не заради друг, заради себе си....
Та...моят съвет е да не обръщаш внимание на майка ти, която те подценява за всичко и ти няма доверие, а да си гледаш живота, да си поставяш цели, които да осъществиш. Знам, че Е, и ЩЕ бъде трудно, но все някога ще станеш независима от нея.

li0n
11-24-2011, 17:07
Повярвай ми, колкото и да е зле, не е по-зле от моята баба! :D Такова чудовище няма просто! :D Живях при нея 3 години, една ваканция отидох с баща ми до Пловдив, забравих да и звънна че няма да мога да ида у тях , тя каза на майка ми че не иска да ме гледа повече, отидох, събрах си дрехите и си отидох вкъщи. Останалите ми вещи ги е подарила на някаква циганка. От тогава нито съм я чувала, нито виждала. Нито знам как е, що е - нито ме интересува! :) Има и по-зле от теб :P Просто я игнорирай и за всичко и отговаряй с "Добре!".