View Full Version : Пръстче вътре
Здравейте! Bъпросът ми е когато си девствен и си вкараш пръстче вътре отваряш ли се и има ли някаква опасност да стане нещо. :)
Ъъъъ :-o :-o :-o Лет ми тинк
Да има вероятност да се отвориш , Джизъс! Щo за въпроси :-D
bachacho
08-10-2011, 21:31
Кви пръсти, някои хора вкарват краставици и други по-големи зеленчуци http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif
elysunny
08-10-2011, 21:37
вкарай кренвирш ама го обели първо
xXxPrivateLovexXx
08-10-2011, 21:38
Кви пръсти, някои хора вкарват краставици и други по-големи зеленчуци http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif
Краставички рлззз :lol:
gabriela11
08-10-2011, 21:38
:shock: :shock: :D :D :D
вкарай кренвирш ама го обели първо
Ооф огладнях като ти прочетох коментара :D
ЪЪ..Въпроса е малко дебилен и сигурно ако не ти бях прочела ник-а, щях да реша, че си момче.
И какво като се отвориш??!
По ли ще ти е приятно да те изнасилят и да помниш как е минал първият ти път или пък да имаш гадже и да те отвори и да се скарате много жестоко и да съжеляваш постоянно,че точно то ти е първи?!
Зависи и на колко години си..
БОЖЕЕЕЕЕЕ :-x Кой тук,по дяволите, говори за изнасилване и скарване с гаджето!
Към авторката: Мила, не си мушкай нищо в сливката, нито пръсти,нито краставици, нито мъжки полов орган , ако не си готова и не си сигурна в гаджето си!
По ли ще ти е приятно да те изнасилят и да помниш как е минал първият ти път или пък да имаш гадже и да те отвори и да се скарате много жестоко и да съжеляваш постоянно,че точно то ти е първи?!
ОЛЕЛЕ МАЙКО ЩЕ МЕ ОТЧАЯШ ОТ ЖИВОТА !
имаш някакви проблеми, консултирай се със специалист :?
Verminaard
08-10-2011, 22:18
Здравейте! Bъпросът ми е когато си девствен и си вкараш пръстче вътре отваряш ли се и има ли някаква опасност да стане нещо. :)
http://prikachi.com/images/71/3676071a.jpg
LambOfGod
08-10-2011, 22:19
Авторке, от кой филм е аватара ти? :-o
Авторке, от кой филм е аватара ти? :-o
гадни момичета
Ами възможно е но мисля, че само с един пръст ще ти е трудно. Ако искаш да се отвориш сама по-добре изчакай някое момче, което да държи на теб ще ти е по-приятно предполагам :)
Ами възможно е но мисля, че само с един пръст ще ти е трудно. Ако искаш да се отвориш сама по-добре изчакай някое момче, което да държи на теб ще ти е по-приятно предполагам :)
или краставицата на бял кон?
theeye770 ами ако й допада идеята що не? :lol:
theeye770 ами ако й допада идеята що не? :lol:
да де, аз за това я предложих :-D
Може да забременееш, ако пръста ти не е с презерватив. :smt047
особено ако си го ръгне отзад...
Благодаря на вс за коментарите-някои искрено ме забавляваха а др бяха полезни
NomNomNom
08-10-2011, 23:37
Пръстче вътре, пръстче вън-
време е , деца, за сън.
ubuntureload
08-11-2011, 00:04
Представете си че е в анална овулация... другия ден може да роди червейче негърче!
Представете си че е в анална овулация... другия ден може да роди червейче негърче!
хмм .. интересно какво ще роди ако е в орална овулация..
Me4encety
08-11-2011, 09:09
Медуза? :D
Ами има вероятност да се отвориш,но не както имаше тук една тема,да изгубиш девствеността си :D
MilanowPz
08-11-2011, 10:58
или краставицата на бял кон?
na bql kon wika :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
http://prikachi.com/images/71/3676071a.jpg
titinkaa
08-11-2011, 11:02
ТИ НАРЕД ЛИ СИ??
ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!
Медуза? :D :razz: :razz: :razz:
Eclipsercho
08-12-2011, 18:06
Мини прахосмукачка. 8)
RRandoMM
08-12-2011, 18:11
Убивате ме. :razz: :razz: :razz: Забравили сте да споменете обаче универсалната отварачка достанционно :D
psychopath
08-13-2011, 03:18
Обявявам днес, 13август за световен ден на дефлорацията!
Убивате ме. :razz: :razz: :razz: Забравили сте да споменете обаче универсалната отварачка достанционно :D
Или както някоЯ със таборетке, друга с маркер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
95% от отговорите са напълно безсмислени ..
sarinkaaa
08-16-2011, 14:21
:D :D :D Мале, ми ако натиснеш ще се отвориш, иначе защо ти е да си вкарваш каквото и да било там :D