Влез

View Full Version : Любовта изчезва?

annonimnna
08-10-2011, 22:53
Здравейте!
На 15 съм и от почти 3 месеца си имам преятел... Ще започна от началото. Близо година аз и той бяхме просто приятели. Понякога дори се подминавахме като се видим. Последните 2 месеца преди да станем нещо повече от приятели, той не спираше да ми пише, да ми звъни и да ме търси, за да излизаме. Скоро най-добрият му приятел ми подметна, че приятеля ми ме харесвал... Не се мина много време и на един купон момчето (сегашното ми гадже) ме извика на терасата, за да си говорим... 3 часа общи приказки и той най-накрая ми призна чувствата си , целуна ме ииии аз не се отдръпнах макар, че не бях много наясно с чувствата си. И така де, вече се смятахме за гаджета :) И така ... Започнахме да се виждаме постоянно (тъй като сме и в едно училище) беше неизбежно. Окей, добре, но на мен ми писна... От близо седмица се чувствам притисната, иска постоянно да сме заедно! Ревнува ме от всичко и всички! НЕ ИСКА ДА СЕ КАРАМЕ, дори и да опитам да се дразня не се получава, твърде е мил... Никога не сме се карали. А нали знаете, че МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО . Вярно е :( Вече не искам постоянно да е при мен. ЗАДУШАВАМ СЕ!
Моля ви за съвет... Какво бихте направили вие. Бихте ли оставили, човекът, който ВСЕКИ ДЕН ви повтаря "обичам те принцесо" :(

NomNomNom
08-10-2011, 22:59
Да

TheNewReligion
08-10-2011, 22:59
Сливи в устата ли имаш, че не можеш да му обясниш как се чувстваш с нормален тон, без да му се караш? Гадно е, като единия е по-влюбен от другия, ама ако искаш нещата да се оправят, използвай отвора,който се намира под носа ти, по предназначение и му кажи. Като не стане- здраве да е. : ))

lina15
08-10-2011, 23:00
Изясни се с него точно и ясно, ако не го направиш скоро нещата ще тръгнат на лошо.

LambOfGod
08-10-2011, 23:01
Не, благодаря.

annonimnna
08-10-2011, 23:03
Определено нямам сливи в устата и определено мога да я използвам, но когато кажа нещо лошо, то автоматично се приема като "искам да скъсаме" .

TheNewReligion
08-10-2011, 23:08
Еми, омагьосан кръг, какво да ти кажа...Като виждаш, че е недорасляк (съвсем нормално е), го скъсай и не се ядосвай за глупости. Не забелязвам да си особено влюбена или да го харесваш.

annonimnna
08-10-2011, 23:09
Да ти кажа честно, имам чувството, че е най-дорасъл от момчетата на нашата (неговата) възраст... :D

onestar
08-10-2011, 23:10
Тоя твоя ми се вижда нЕкъв комплексар. :-|

На какво въобще е основана тая връзка щом не можете да поговорите спокойно за чувствата си?

Недорасляк.

Пробвай пак (макар че не виждам много смисъл, може да има такъв ако смениш тактиката) и ако не се получи... гит?

"Обичам те принцесо" - блях... лигаво няк'во, сладникаво, елементарно. И всеки ден? Натрапчиво.

Ти решението вече си го взела, всъщност... въпрос на време е така като гледам.

liliii
08-10-2011, 23:20
Ох.. все едно чета моята история преди 3 години.При мен беше същото и всички ме питаха дали го харесвам и обичам, а никой не разбираше колко е досадно. Един ден му обясних, че искам да излизам с приятелки и уж се съгласи и през 5 мин ми звани да види какво правим... прибирам се писал във всички възможни сайтове да пита кога ще се видим. Накрая вече го оставих и цяла седмица се чувствах на седмото небе.. Малко гадно прозвуча, ама няма по- хубаво нещо от свободата. Дано си ми разбрала съвета :)

FantaMen
08-11-2011, 01:09
Думите отварят и пътя до Цариград са казали хората едно време...Щом някой ти повтаря толкова много пъти обичам те значи го прави само и само да те залъже защото си мисли че с много думи и без действия ще му повярваш...Ако всеки ден вместо да ти казва обичам те те изненадва с нещо (независимо подарък или направи нещо много мило) веднъж на седмица ще е милион пъти по добре! На 99 % съм сигурен че го казва само и само да те убеди че те обича да се почустваш сигурна и да те изчука :) Просто точно и ясно :)

annonimnna
08-11-2011, 01:33
Думите отварят и пътя до Цариград са казали хората едно време...Щом някой ти повтаря толкова много пъти обичам те значи го прави само и само да те залъже защото си мисли че с много думи и без действия ще му повярваш...Ако всеки ден вместо да ти казва обичам те те изненадва с нещо (независимо подарък или направи нещо много мило) веднъж на седмица ще е милион пъти по добре! На 99 % съм сигурен че го казва само и само да те убеди че те обича да се почустваш сигурна и да те изчука :) Просто точно и ясно :)

Може и да си прав... Но има още нещо което ме обърква. Понякога той предпочита да е с мен, отколкото с приятелите си. Аз това как да го разбирам, цени ли ме наистина или както ти казваш е само за едното чукане ?! :X

dimitar_ak
08-11-2011, 06:18
Обясни му, че те притиска и имаш нужда от лично пространство.

kyon
08-11-2011, 08:20
"НЕ СЕ КАРАМЕ" boringggggggg :?

dimitar_ak
08-11-2011, 08:30

Защо да е скучно. С приятелката ми сме заедно от 1/2 година и не сме се карали изобщо. Имало е сериозни теми, които са изисквали разговор и консенсус, но това прави една връзка стабилна. Проблемите трябва да се решават заедно и със спокоен тон, а не да водят до скандали.

nepowtorima
08-11-2011, 09:04
Защо си тръгнала с него след като не си била сигурна в чувствата си?
Никога не съм била съгласна и няма да бъда за такъв вид връзки.
Ако единия не е на 100%, че обича този човек просто няма смисъл.
Колкото и време да мине .. не може да го заобичаш. Е не казвам при всички, но в твоя случай явно просто не имаш такива силни чувства. Не правиш същото към него и това те задушава - т.е. неговото държание. Просто го скъсай. Няма смисъл да се мъчиш да караш връзка с него. Намери си друг.

sasha_90
08-11-2011, 10:55
В случай на истинали чувства от моя страна-да.

kyon
08-11-2011, 11:24

Защо да е скучно. С приятелката ми сме заедно от 1/2 година и не сме се карали изобщо. Имало е сериозни теми, които са изисквали разговор и консенсус, но това прави една връзка стабилна. Проблемите трябва да се решават заедно и със спокоен тон, а не да водят до скандали.

Това си е мое мнение :) За мен любов без караници не е любов :-D
Отново повтарям.. МОЕ МНЕНИЕ :P

jghgh
08-11-2011, 11:25
Откровено казано, не я виждам тая връзка.
Ти вече си се изпълнила с досада и дори се дразниш на неговото мекушаво, мило поведение.
От самото начало не си била наясно искаш ли го или не.
^Тези неща ме довеждат до мисълта, че няма да го понасяш още дълго, дори ако раболепно реши да ти остави малко пространство, да ти угоди.

Не вярвам да просъществувате още дълго, дори да говорите и да се изяснявате..
Просто разбирам какво ти е, бтв, и аз като имам връзка обичам да се "дразня" и да провокирам, и когато насреща никой не отвръща на дразненията ми/закачките ми и/или им се обижда наранено, вместо да ми се скара/постави на място, ми става скучно, досадно, а на всичкото отгоре и гузно, че постъпвам така с момчето.

Пробвайте с разговор и ако не стане - ножицата.
И бтв не мисля, че момчето е недорасляк.
Просто явно чувствата ви не са споделени - не и със същата сила.
А най-важното е да чувстваш тръпка, а не досада, както в твоя случай.

SmilezZz
08-11-2011, 12:44
Вашето не е било любов,че да изчезва. :wink:
Поговори с него. Обясни му как се чувстваш. Кажи му абсолютно всичко. А само да те попитам: в началото не си била наясно с чувствата си,а сега ? Обичаш ли го ?
А ако с разговорите не стане - слагаш край и това е. Друго решение няма.

BumpyRide
08-11-2011, 13:11
По това, което прочетох, ми изглежда, че ти още в началото като сте тръгнали е станало внезапно и ти дори не си била наясно с чувствата си още тогава (и според мен не си има някакви особени такива) и сега,когато той те притиска така, ти не може да го приемеш, защото не го обичаш чак толкова, че да се примириш. В крайна сметка послушай себе си - ако не изпитваш това, което и той и ако не искаш да си с него - не бъди, говори с него и така.. Ти сама казваш, че те задушава, не се чувстваш добре така. Тогава не виждам какъв е смисълът да се измъчваш. :)

silviau66
08-11-2011, 17:50
На мен факта, че си тръгнала с тоя човек, въпреки че не знаеш кво чувстваш ми говори, че или си се надявала с времето да се променят нещата и да го обикнеш може би, или просто не си искала да си необвързана.. Честно казано и в двата случая ми звучи леко безсмислено.. и след като изпитваш досада.. начи ти с тоя човек нямаш бъдеще, но по принцип това не ти пречи да опиташ да поговориш с него /винаги съм била "за" разговорите с нормален човешки тон.. без караници и детски истории/ и след като поговорите вече ще ти се изясни напълно какво искаш и ако имаш някакви колебания относно отговора на въпроса "какво да правиш" вече ще са се разсеяли.. и така.. тва всичко е МОЕ мнение естествено.. :)) :-)

Zaharinka
08-11-2011, 18:33
Замини някъде,при приятелка,при баба си(ако живее по-далеч),някъде.За да се изясниш със себе си самата. :)

elysunny
08-11-2011, 19:03
Не, благодаря.

annonimnna
08-11-2011, 19:23
People, благодаря ви за съветите :) Вече реших какво ще правя :-)

blo0dc0untess
08-11-2011, 19:23
Ако не можеш един по-личен разговор,който те вълнува да проведеш с него тогава защо си с него?

malkotoo
08-12-2011, 00:30
ох ох..... още в началото не си била сигурна в чувствата си, но въпреки това го оставяш да бъде заблуден. Недей така, ще го съсипеш. И неговата работа може да не е много чиста, но по-добре му изясни ситуацията и му обесни, това, което каза и на нас :)