View Full Version : За девствениците на 21...
summerflower1
08-11-2011, 12:16
Попадали ли сте на 21- годишни момичета или момчета, които не са го правили все още? Какво ви е мнението?
Запознах се с такова момче. Има лице на фотомодел! :-) :oops: Много е сладък и умен! Но не го е правил, защото иска да остане девствен до първата си брачна нощ.
Добре! Приех го! Напълно си е нормален. Просто е протестант. Цялото семейство са такива и са много приятни хора. Брат му е по-малък( моите години- 19). И не е девствен. Много сме си говорили.
Работата е такава,че когато попаднеш на човека, с когото искаш да бъдеш е нормално да се случи. Уважавам желанието му. Но и той го иска! Виждам го как се измъчва. Моля, без подигравки! :S Не знам какво да правя!
p3tinc3t0
08-11-2011, 12:28
А сигурна ли си че не се е бъзикал ? 8-)
summerflower1
08-11-2011, 12:31
А сигурна ли си че не се е базикал ? 8-)
Доста време го мислих, но след като отидох на тяхна литургия започнах да го разбирам :o Не се шегува. :)
naQkataRaota
08-11-2011, 12:36
Аз знам също едно такова момче протестант. Интересна история е покрай него: не смееше дори да мисли за полови взаимоотношения (буквално), недоумяваше другите защо ги правят тези работи, ако случайно изпсува, започва да си мисли, че е направил нещо много лошо и все такива работи. Но попадна на едни познати момичета по-разкрепостени и те се надъхаха да го вкарат в "кривия път" ... и успяха 8-)
Поредното доказателство, че една жена като иска нещо, никой не може да я спре :)
Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .
naQkataRaota
08-11-2011, 12:43
Но се замисли като си харесаш някой, докато трае времето на зарибявки сваляне, тръгване как му набираш и накрая като си легнете за сефте какъв кеф е :) Като при първа брачна нощ: чакаш чакаш и накрая си изригваш от кеф, горе долу същото
summerflower1
08-11-2011, 12:44
Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .
Да, религията. Но нещата са много субективни. Може да си вярващ и без такива крайни мерки. Това си е нещо, негово. Иска сигурно да си докаже свой работи или нещо подобно- ОК. Но когато се измъчваш едва ли не, защото преди било така, днес-иначе... И аз вече не знам. Само той си знае. Но това се отразява на отношенията ни и мисля да си останем само приятели.
Да, религията. Но нещата са много субективни. Може да си вярващ и без такива крайни мерки. Това си е нещо, негово. Иска сигурно да си докаже свой работи или нещо подобно- ОК. Но когато се измъчваш едва ли не, защото преди било така, днес-иначе... И аз вече не знам. Само той си знае. Но това се отразява на отношенията ни и мисля да си останем само приятели.
Религия,семейство, като се замисля обаче при момчетата е по-различно (девствеността ) защото примерно при момичетата много лесно може да се разбере ако не е девствено(скъсан химен)=~ девственосста е по-ценна при нас или поне аз така го разбирам , а при момчетата не е така... сложни станаха обясненията ми ама предполагам ме разбра... Секса е важен за една връзка, но не мисля че трябва да я прекратяваш заради това .Поговорете сериозно .Но щом той се измъчва ,значи иска да прави секс но нещо му пречи .Поговорете,опитайте се да правите секс или поне само се натискайте по-често докато той не го пожелае и спре да се дърпа.. Успех :)
Ако обичаш момчето не го зарязвай заради единия секс , това не е най-важното нещо на света нали ? Уважи желанието му и той би уважавал твоите желания по късно :P . Както си разбрала сама той е свестно момче не го изпускай , секса ще стане рано или късно :) .
SisiStrange
08-11-2011, 13:58
На мен всички тия ограничения, наложени заради религията са ми непонятни. Вярата е за да имаш надежда и сила в трудни моменти. Не, за да се мъчиш в нейно име.
Щом и го иска значи скоро ще се пречупи :) Бъди по настоятелна :)
IceColDmaN
08-11-2011, 17:27
Ми вдигайте сватба.
Хаха еваала :grin:
Тя:Няма да мога да ти пусна докато не се омъжа за теб.
Той:Ко?Не не мерси,прав ти път и много здраве в манастира. 8-)
MojoJojo88
08-11-2011, 17:40
Ако обичаш момчето не го зарязвай заради единия секс , това не е най-важното нещо на света нали ? Уважи желанието му и той би уважавал твоите желания по късно :P . Както си разбрала сама той е свестно момче не го изпускай , секса ще стане рано или късно :) .
Да, ако се оженят. Ами ако се размотава с него години и той реши, че тя не е жената за него и не правят секс? Това си е пропиляно време. Ако останете приятели, ще имате почти същите взаимоотношения, само че без секс...в крайна сметка, секса колкото и да не им се ще на някои хора, е огромна част, от пъзела, наречен връзка. И без него, този пъзел не е пълен, връзката също.
Да, ако се оженят. Ами ако се размотава с него години и той реши, че тя не е жената за него и не правят секс? Това си е пропиляно време. Ако останете приятели, ще имате почти същите взаимоотношения, само че без секс...в крайна сметка, секса колкото и да не им се ще на някои хора, е огромна част, от пъзела, наречен връзка. И без него, този пъзел не е пълен, връзката също.
Ок щом за тебе , това че не са правили един секс е пропиляно време хубаво , значи толкова цениш и връзките . Има нещо много по-важно в една връзка от секса и това е любовта , има ли я връзката ще е напълно пълноценна . Момчето се е пазило толкова много , той е от този тип които уважават полвинките си и се привързват много към тях , още повече момчето е искренно вярващ което го прави по сериозен в това отношение . + тва има достатъчно хубави моменти , които не са свързани с секс :P
ubuntureload
08-11-2011, 18:07
С тоя се гушкай и целувай, а се чукай с брат му!
MojoJojo88
08-11-2011, 18:10
Ок щом за тебе , това че не са правили един секс е пропиляно време хубаво , значи толкова цениш и връзките . Има нещо много по-важно в една връзка от секса и това е любовта , има ли я връзката ще е напълно пълноценна . Момчето се е пазило толкова много , той е от този тип които уважават полвинките си и се привързват много към тях , още повече момчето е искренно вярващ което го прави по сериозен в това отношение . + тва има достатъчно хубави моменти , които не са свързани с секс :P
Ти сянката му ли си, че толкова хубаво знаеш?
И мога да ти кажа, че ценя ужасно много връзките, особено собствената си. И че връзка без секс не е пълноценна, а любовта, колкото и да е силна, умира в един момент, когато не е и физическа.
Ти сянката му ли си, че толкова хубаво знаеш?
И мога да ти кажа, че ценя ужасно много връзките, особено собствената си. И че връзка без секс не е пълноценна, а любовта, колкото и да е силна, умира в един момент, когато не е и физическа.
Сянката хммм , да донякъде бих казал , че съм . Не ,чеее те опреквам нещо ама бъркаш , любовта умира само когато не е истинска . Иначе , радовам се цениш връзките , браво(не иронизирам) .
tanch3t093
08-11-2011, 21:42
Имам приятел, който е на 24 и е още девствен. По същата причина!
Трябва да си адски силен характер , особено за момче , честно аз така немога ... мен 2 седмици са ми много ама карай :D
step_up_right
08-11-2011, 22:48
имам един познат на 20 който до колкото знам до момента не е пипал момиче и не е имал гадже...не е до религия,просто зарязва всяка която приятелите му не одобряват...иначе нямам идея какво да ти кажа,но да знаеш че има и по лошо...
malkotoo
08-11-2011, 23:24
това с чакането до първата брачна нощ е гадна работа............. и представи си не си допаднете в секса и кво правите?-поредния развод. Според мен или го навивай да спите или изобщо не си губи времето.Не казвам, че не си заслужава ама представи си е така? + това както казаха по-горе може да реши, че ти не си подходящата и хоп да се озовеш в нищото... години пропиляно време и никакъв секс :?
Много силна воля се иска за тва. Макар че съм точно обратното на въздържател, уважавам такива хора заради волята им.
Ако смяташ, че искаш да се омъжиш за него, като мине достатъчно време и ти предложи, го направи. Ако нямаш такива намерения и наистина го харесваш, не го карай да прави нещо против волята и вярванията си, защото ще е егоистично и просто скъсай с него.
Евала за отговора .. :-D
NomNomNom
08-12-2011, 00:14
Евала за отговора .. :-D
да, и аз се изкефих ;д
SisiStrange
08-12-2011, 06:02
това с чакането до първата брачна нощ е гадна работа............. и представи си не си допаднете в секса и кво правите?-поредния развод. Според мен или го навивай да спите или изобщо не си губи времето.Не казвам, че не си заслужава ама представи си е така? + това както казаха по-горе може да реши, че ти не си подходящата и хоп да се озовеш в нищото... години пропиляно време и никакъв секс :?
А то, както и развода май е забранен... Не съм сигурна де. :-o
naQkataRaota
08-12-2011, 11:05
Човек до известна степен трябва да е егоист във връзките. Пробвай да земеш всичко от връзката с момчето, в това число и секса.
Ще го чакаш, чакаш, след известно време нещо ще се обърка, ще се разделите и ко? Времето отишло на вятъра, да не си правиш ти кефа ами да се съобразяваш с религиозни забрани и месения в личния живот на хората
Човек до известна степен трябва да е егоист във връзките. Пробвай да земеш всичко от връзката с момчето, в това число и секса.
Ще го чакаш, чакаш, след известно време нещо ще се обърка, ще се разделите и ко? Времето отишло на вятъра, да не си правиш ти кефа ами да се съобразяваш с религиозни забрани и месения в личния живот на хората
Светът е но това дередже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
Светът е но това деледже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
Хаха , добре представи си ,че ти даваш абсолютно всичко в една връзка,ама не получаваш същото в замяна?! Как да нямам право да напусна половинката си ?! Кво, да не би да е смъртно забранено!
ПП. Понаучи малко правопис и пунктоация! :x
dark_angel3
08-12-2011, 12:04
Светът е но това деледже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
Хаха , добре представи си ,че ти даваш абсолютно всичко в една връзка,ама не получаваш същото в замяна?! Как да нямам право да напусна половинката си ?! Кво, да не би да е смъртно забранено!
ПП. Понаучи малко правопис и пунктоация! :x Ти ли говориш за правопис и пунктОация, смешна си. Не знаех, че секса е всичко, за някои явно е. Всеки има право на личен избор, само, защото на вас не ви харесва, ще разпънете човека на кръст. Има си собствени вярвания, макар, че аз не се причислявам към тази група хора.
Когато реши тогава ще го направи, авторке, ако го обичаш достатъчно ще чакаш. Секса не е всичко в една връзка.
[quote]Светът е но това деледже , заради такива като теб , а и като гледам все по зле и по зле ще става . Егоист вика човек трябва да се старае да дава всичко от себе си спрямо другите ( ако го заслужават). А на Сиси и казвам , да така е човек който се ожени\омъжи няма право да напуска полвинката си .
ПП. Понаучи малко правопис и пунктоация! :x[/
Опа извинявам се , изобщо не прочетох това дето написах :D , приемам критиката :D . Имаш си правото да си напуснеш полвинката , стига да не си женен за нея .
ПП. Ще се оправдая с това , че писах докато лежах . :oops:
Благодаря за поправката , вярно е ,сгрешила съм , не смятам ,че съм смешна , но все пак благодаря за критиката! Не съм казала ,че секса е всичко , всеки си има своите принципи и си ги отстоява! Аз казвам какво мисля!
dark_angel3
08-12-2011, 12:15
Благодаря за поправката , вярно е ,сгрешила съм , не смятам ,че съм смешна , но все пак благодаря за критиката! Не съм казала ,че секса е всичко , всеки си има своите принципи и си ги отстоява! Аз казвам какво мисля! Въпроса е в това, да не критикуваме, когато правим същите грешки.
mrazqkindergarten
08-12-2011, 12:16
Познавам, да. :) Мнението ми е, че човек не трябва да се пази до сватбата, ако изпитва споделена любов. :)
naQkataRaota
08-12-2011, 13:34
Опа извинявам се , изобщо не прочетох това дето написах :D , приемам критиката :D . Имаш си правото да си напуснеш полвинката , стига да не си женен за нея .
ПП. Ще се оправдая с това , че писах докато лежах . :oops:
И аз съм на мнението, че човек трябва да дава всичко от себе си за половинката, дори и ако трябва да направи компромис. Даже съм много за това, но много малко от хората, с които даден човек е бил, заслужават това, а и е много трудно да се разбере кой заслужава. Затова мисля, че трябва да взимаш и за себе си, защото когато един ден те победят да не е с капо (не мога да изкажа мисълта си точно, но белотаджиите ще разберат метафората).
Въпросното момче като поставя религия над авторката, се получава нещо все едно тя прави компромис да чака, а за него тя е номер 2 в приоритетите. Вярно, че за толкова векове, религиите са станали упование на хората, но лично на мен много по-голяма радост ми доставя да съм с момиче, което ми е тръпка, отколкото да чупя пръсти в кръстене или да си бия главата у земята
Eclipsercho
08-12-2011, 14:02
Изчукай го в гъза, ще си запази девствеността на малката протестантска пишка. :razz:
zarzamora
08-12-2011, 15:35
Изчукай го в гъза, ще си запази девствеността на малката протестантска пишка. :razz:
:razz:
Много силна воля се иска за тва. Макар че съм точно обратното на въздържател, уважавам такива хора заради волята им.
Ако смяташ, че искаш да се омъжиш за него, като мине достатъчно време и ти предложи, го направи. Ако нямаш такива намерения и наистина го харесваш, не го карай да прави нещо против волята и вярванията си, защото ще е егоистично и просто скъсай с него.
+1
Ако наистина не мислиш да е сериозно с него, просто го остави, авторке, защото, когато авантюрата ви свърши той ще е загубил две неща - момичето, за което вероятно е искал да се ожени и волята да отстоява вярванията си. Ако все още не можеш да прецениш дали искаш да е сериозно, просто остави нещата на самотек. Нека времето си покаже какво ще се случи между вас.
П.С.: Тая темичка ме накара да забележа нещо, което е парадоксално и забавно поради това. Замислих се как момичетата на 12-13 години, които пускат теми, задавайки в тях важния въпрос "Защо сексът е толкова важен за него и той ме заряза, понеже не му пуснах?" след 3-4 години се връщат и обяснявт в някоя тема, приличаща на тази, че връзка без секс е изгубено време. А любовта? Или може би любов без секс не съществува?
SonataArctica
08-12-2011, 17:45
Ми вдигайте сватба.
че и да разпрати покани насам...
Освен ако половинката не е алкохолизиран темерут :?
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо ама да си кажа срещал съм и обиди на тази тема,че неяо съм сбъркан и така нататък е не може всички да сме еднакви и да сме правили секс на 12,13,14 и така нататък.Когато му дойде времето и аз ще правя не се притеснявам да кажа,че съм девствен!!!
FeelMyPain
08-12-2011, 19:12
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо
Не бе как ще има нещо общо :razz:
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо ама да си кажа срещал съм и обиди на тази тема,че неяо съм сбъркан и така нататък е не може всички да сме еднакви и да сме правили секс на 12,13,14 и така нататък.Когато му дойде времето и аз ще правя не се притеснявам да кажа,че съм девствен!!!
+ Това си е лично решение! Не бих ти се подиграла , но нали знаеш , разни хора-разни идеали! Така давай напред и да не ти пука!
frogster
08-12-2011, 19:40
summerflower1, и според мен е нормално да се случи.
Да не правиш секс до брака е крайност, също както е крайност да спиш едва ли не с всеки срещнат. Ако не опознаеш партньора си и в сексуално отношение, рискуваш да разбереш, че изобщо не си подхождате, и то точно след като сте заявили пред всичките си близки, че ще бъдете заедно цял живот. Не че сексът е най-важното в една връзка, но не е и като да ти се иска да се откажеш от него, нали? :)
GunSnSteelflowers
08-12-2011, 21:22
На мен всички тия ограничения, наложени заради религията са ми непонятни. Вярата е за да имаш надежда и сила в трудни моменти. Не, за да се мъчиш в нейно име.
Както се казваше в едно хубаво филмче "Важни са нещата, които си направил в живота си, а не тези, които не си". И не можеш да заместваш липсата на първото с всевъзможни въздържания. Това е целта на "религията" - замазва положението на хора, които не се свършили нищо в живота си с един дълъг списък от "неопитани дяволски творения".
Не бих била с човек, който е като кон с капаци, независимо дали това му е наложено от външен или не.
ForzaFelipe
08-12-2011, 21:31
Ами за мен това не е глупост,има много смисъл в него,но вече е трудно да я схванем в нашия свят...гледаш как на 13 вече се пукат като зайци...
Трябва да знаеш че с такова момче може да имаш само сериозни взаимоотношения,ако все още си по живота и т.н. недей.
MojoJojo88
08-13-2011, 13:39
Ами за мен това не е глупост,има много смисъл в него,но вече е трудно да я схванем в нашия свят...гледаш как на 13 вече се пукат като зайци...
Трябва да знаеш че с такова момче може да имаш само сериозни взаимоотношения,ако все още си по живота и т.н. недей.
Имам въпрос относно този пост.
Да разбирам ли правилно, че можеш да имаш сериозни взаимоотношения с човек, с когото не правиш секс, а с този, с който правиш не са сериозни?
Защото на няколко поста се натъкнах с горе-долу такава идея.
Особено на защитника на целомъдрието. То няма лошо...ама ако си намерил човек, на когото имаш доверие и обичаш и пак не правиш секс с него...не виждам къде са тези сериозни взаимоотношения? Защото ти го лишаваш от нещо, което е важно за него. А той трябва да се съобрази с теб, защото за теб секса не е важен...за мен това е несериозна работа.
Както и да си религиозен фанатик е несериозно.
vency написа:
+ Това си е лично решение! Не бих ти се подиграла , но нали знаеш , разни хора-разни идеали! Така давай напред и да не ти пука!
:)
indigo0lady
08-16-2011, 21:33
umri, колкото и цветущ език да е имаш понякога, винаги в постовете ти има поне няколко пласта повече смисъл, отколкото изглежда на пръв поглед.
А на това момче... не му завиждам. Цял живот ще лъкатуши ту в едната, ту в другата посока. Малко ни с кучетата куче, ни с вълците вълк. Самият факт, че те е избрал, авторке, означава, че вече леко е кривнал от "правия" път. Значи не е невъзможно да го предизвикаш, друг е въпросът струва ли си. Имай на предвид, че ако успееш, той ще чувства страшна вина след това. А и като цяло вината ще е нещо, което ще го мъчи винаги, за каквото и да става дума. Сигурна ли си, че искаш да свържеш живота си с такъв човек? Ти хубаво му уважаваш вижданята, обаче даваш ли си сметка, че той най-вероятно тайно се надява да станеш част от неговата църква? Готова ли си като цяло да се промениш заради него? И мислиш ли, че си струва?
Лично мое мнение е, че човек, който не те приема такъв, какъвто си, няма място в твоя живот. :?
SmilezZz
08-17-2011, 09:03
Няма какво да правиш. Щом си сигурна,че го иска - надали ще издържи много така.
А на това момче... не му завиждам. Цял живот ще лъкатуши ту в едната, ту в другата посока. Малко ни с кучетата куче, ни с вълците вълк. Самият факт, че те е избрал, авторке, означава, че вече леко е кривнал от "правия" път. Значи не е невъзможно да го предизвикаш, друг е въпросът струва ли си. Имай на предвид, че ако успееш, той ще чувства страшна вина след това. А и като цяло вината ще е нещо, което ще го мъчи винаги, за каквото и да става дума. Сигурна ли си, че искаш да свържеш живота си с такъв човек? Ти хубаво му уважаваш вижданята, обаче даваш ли си сметка, че той най-вероятно тайно се надява да станеш част от неговата църква? Готова ли си като цяло да се промениш заради него? И мислиш ли, че си струва?
Лично мое мнение е, че човек, който не те приема такъв, какъвто си, няма място в твоя живот. :? [/i]
Защо не се осъзнаеш какво говориш !?!? Как ще кажеш, че се е отклонил от правия път , за теб правия път е да се чукаш с всеки срещнат ли е или ? Ще кажеш , че да живееш според каноните на църквата и Бог е грешно , тогава поне ми обясни кое е правилно ?
MojoJojo88
08-17-2011, 10:43
Защо не се осъзнаеш какво говориш !?!? Как ще кажеш, че се е отклонил от правия път , за теб правия път е да се чукаш с всеки срещнат ли е или ? Ще кажеш , че да живееш според каноните на църквата и Бог е грешно , тогава поне ми обясни кое е правилно ?
По-скоро не си я разбрал правилно.Не видях да е написала, че да живееш по каноните на църквата и Бог е грешно. Всеки решава сам за себе си как да живее, и дали му е угодно да е по каноните, по Корана, или по негови си собствени начини.
Тя по-скоро имаше предвид под отклонение от правия път, че момчето очевадно изпитва влечение към авторката, което не се свежда единствено до емоционално такова, а със сигурност е и плътско, което (предварително казвам-не съм запозната с Протестантството) може би си е отклонение от правия път по протестантските канони...не знам...
По-скоро не си я разбрал правилно.Не видях да е написала, че да живееш по каноните на църквата и Бог е грешно. Всеки решава сам за себе си как да живее, и дали му е угодно да е по каноните, по Корана, или по негови си собствени начини.
Тя по-скоро имаше предвид под отклонение от правия път, че момчето очевадно изпитва влечение към авторката, което не се свежда единствено до емоционално такова, а със сигурност е и плътско, което (предварително казвам-не съм запозната с Протестантството) може би си е отклонение от правия път по протестантските канони...не знам...
Права си , не я бях разбрал точно. Но не мисля , че се откланява от правия път , не е монах нали :) . Всеки нормален човек изпитва някакво влечение от другия пол.Ако го направи с нея и след това се ожени за нея няма да има проблем , тук вече те си знаят .
Разбирам, че всеки човек си има ценности, ама все пак живеем в 21ви век. За мен не е нормално това, което прави приятелят ти, а ти няма да успееш да го промениш. В една връзка трябва да има взаимност все пак. :)
indigo0lady
08-17-2011, 13:43
Права си , не я бях разбрал точно. Но не мисля , че се откланява от правия път , не е монах нали :) . Всеки нормален човек изпитва някакво влечение от другия пол.Ако го направи с нея и след това се ожени за нея няма да има проблем , тук вече те си знаят .
Под правия път имах предвид, че като член на дадена деноминация, от него се очаква да се ожени за момиче, което също е член. Или в краен случай да направи избраницата си църковен член в последствие. А коя точно е неговата деноминация? Щото протестанските църкви са страшно много.
А на въпроса на никсън кое е правилно и кое грешно, според мен всеки един сам си определя критериите. А и като цяло правилно и погрешно са твърде черно-бели категории за мен. Моето лично мнение е, че човек трябва да прави каквото му идва отвътре, стига да не наранява на останалите с това. (Дори и това да значи да се чука, с когото си поиска наляво-надясно, стига да не изнасилва...)
:smt011
FuckedUp
08-17-2011, 17:10
Е т'ва е НОГО, АМА НОГО ТЪПО! :lol:
Помоли брат му да поговори с него ... той щом го иска няма да изтрае (:
naQkataRaota
08-18-2011, 18:13
Знам едни църкви, където си правят масови оргии, а скоро даваха по тв някакъв пастор, който казал на момичетата от местното "църковно общество", че ако не му пуснат ще горят в ада
П.П. постът ми не е тролче, но по-добре да беше
Пратете ги в някой манастир да следват за монахини :)
DiabolicalSoul
08-19-2011, 00:22
Аз съм на 22 момче съм и съм девствен не се имам за много хубав незнам дали това има нещо общо
Не бе как ще има нещо общо :razz:каква пък е връзката ми е много интересно?!?! Това да го говори някое момиче и да обяснява: ми грозен си, не тъ ща- ок, ама момчетата много добре знаем, че тва как изглеждаш няма голямо значение за секса точно. Алкохол или пък нахакано държание и си ебеш без проблеми почти всички...... 8)
anonymous708973
08-19-2011, 19:07
Да бе да. Само гледай как ще си легна с някъв грозен. Точно пък при секса външният вид има решаващо значение.
DiabolicalSoul
08-19-2011, 19:32
Да бе да. Само гледай как ще си легна с някъв грозен. Точно пък при секса външният вид има решаващо значение. Да бе да, това съм го слушал много пъти от много момичета. Тоя никога, ако иска може да сме приятeлi, ако не - нищо...... И след няколко седмици/месеца на постоянство от момчето to си я оправя като нищо (не го приемай лично, ама жените сте си курви и доста слабохарактерни).
Държанието на момчетата има много по-голямо значение от външния вид. (иска си по-настъпателно поведение и момичетата "пускат" по някое време)
ubuntureload
08-19-2011, 23:28
Кво стана... ще има ли секс нямали да има?!?!? Поне една свирка му направи на момчето !
NomNomNom
08-19-2011, 23:32
Да бе да. Само гледай как ще си легна с някъв грозен. Точно пък при секса външният вид има решаващо значение. Да бе да, това съм го слушал много пъти от много момичета. Тоя никога, ако иска може да сме приятле, ако не нищо...... И след няколко седмици/месеца на постоянство от момчето си я оправя като нищо (не го приемай лично, ама жените сте си к**ви и доста слабохарактерни).
Държанието на момчетата има много по-голямо значение от външния вид. (иска си по-настъпателно поведение и момичетата "пускат" по някое време)
значи, вече ти е позволено да умреш.
DiabolicalSoul
08-19-2011, 23:40
Да бе да. Само гледай как ще си легна с някъв грозен. Точно пък при секса външният вид има решаващо значение. Да бе да, това съм го слушал много пъти от много момичета. Тоя никога, ако иска може да сме приятле, ако не нищо...... И след няколко седмици/месеца на постоянство от момчето си я оправя като нищо (не го приемай лично, ама жените сте си к**ви и доста слабохарактерни).
WTF!?!?!?! :D
NomNomNom
08-19-2011, 23:44
Позволявам ти да се разполагаш с живота си бре, кефи се :D
DiabolicalSoul
08-20-2011, 08:41
Позволявам ти да се разполагаш с живота си бре, кефи се :D
А преди тва, кво??? Не съм могъл :( ..... обичам момичета с характер :D
teodorakehaiova
08-20-2011, 10:18
Евала му на момчето .
MojoJojo88
08-20-2011, 13:49
Да бе да. Само гледай как ще си легна с някъв грозен. Точно пък при секса външният вид има решаващо значение. Да бе да, това съм го слушал много пъти от много момичета. Тоя никога, ако иска може да сме приятeлi, ако не - нищо...... И след няколко седмици/месеца на постоянство от момчето to си я оправя като нищо (не го приемай лично, ама жените сте си к**ви и доста слабохарактерни).
Писна ми на ку*а от обобщения за жените...
Но не се учудвам на коментари от недораслите, които си мислят, че като треснат някоя 18 годишна, значи са били с ЖЕНА и изобщо, че познават жените.
Отиди кажи на майка си, че е слабохарактерна ку*ва, а аз ще дойда да ти гледам сеира и болките...
<---- 21г. Девствен. Не по собствено желание (но по собствена вина). [-X