Влез

View Full Version : Въпрос ;]

Freakylol
08-12-2011, 10:32
Има ли значение какъв цвят е бялото течение ?

DoublePleasure
08-12-2011, 10:34
Има да .. като се съмняваш питай генеколог :wink:

Freakylol
08-12-2011, 10:36
Има да .. като се съмняваш питай генеколог :wink:

Момче съм.. но гаджето ми има бяло течение не жълто и затова питам, защото тя казва, че бялото не е нищо особено като при жълтото

DoublePleasure
08-12-2011, 10:38
Всъщност е обратното бялото е нормално , но жълто не е много надежно.. Момченце кажи и да се прегледа няма нищо страшно,защото от такова течение се стига и до трипер!! :x Пазете се !!

granger
08-12-2011, 10:38
Принципно ,ако е бяло лесно може да спре , но пак трябва да иде на гинеколог,защото течението е в следствие на нарушение на вътрешната микрофлора на влагалището. Ако вече е жълтеникаво , кафяво дори и зеленикаво трябва веднагически да се иде на гинеколог!

Freakylol
08-12-2011, 10:40
Всъщност е обратното бялото е нормално , но жълто не е много надежно.. Момченце кажи и да се прегледа няма нищо страшно,защото от такова течение се стига и до трипер!! :x Пазете се !!

Това казвам, че бялото е нормално, а жълтото не.. пък и без презерватив не сме го правили ..

DoublePleasure
08-12-2011, 10:43
Браво,но кажи и да не се панира сега ако е малка пр.. 15-16 да отиде до личната си да си земе напрваление и да отиде на гинеколог техните няма да разберат .. бъдете спокойни :)

granger
08-12-2011, 10:44
Бялото течение , ако искаш да знаеш, може да се появи и при девствено момиче! Ако е била на басейн и е имало нещо във водата например. След море също може да се получи , във водава има всичко .Може да е изстинала нещо , на мен ми се случи пролетта , бях понастинала и забелязах такова нещо ,след като се оправих спря! Няма да е зле да се посъветвате с доктор!Няма да ви навреди определено!

if_cho
08-12-2011, 13:28

След като се казва БЯЛО течение , дали е нормално да е розово , синьо или там какъвто цвят е при теб .... този въпрос ме отвращава :o

fenkaaa
08-12-2011, 15:39
Има .. отвори чичо Гугъл и ще видиш ;)

Freakylol
08-12-2011, 16:33

След като се казва БЯЛО течение , дали е нормално да е розово , синьо или там какъвто цвят е при теб .... този въпрос ме отвращава :o

Ми какво да ти кажа не съм момиче и не разбирам, но все пак питам и чета много за жените за болестите и т.н. , защото искам да знам повечето неща за разлика от някакви остроумници като тебе който гледат как да се заядат ; ]

NomNomNom
08-12-2011, 16:38
Да, има значение какво е бялото течение, трябва да го направиш с оранжев отенък.

autumn666
08-12-2011, 16:56

marin4itu
08-12-2011, 20:46
Какъвто и цвят да има, ако цапа бельото, задължително трябва да се иде на преглед.

dami666
08-12-2011, 20:57
Какъвто и цвят да има, ако цапа бельото, задължително трябва да се иде на преглед.
Глупости,всяка жена отделя по една чаена лъжичка течение дневно,най-малко.Нали затова е това овлажняване,да прочиства вагината :D Ако има сърбежи,промяна в цвета,мириса или количеството-лекар.

ForzaFelipe
08-12-2011, 20:59

Ами браточката няма такива екстри не му трябва да знае ;) Въпреки че тази логика е за малоумни ама...

(Браточка,да не се обидиш нещо,то е вярно че е много логично ама все пак то в днешно време и логиката може да се окаже нелогична...)