Влез

View Full Version : прякор..

Menischeto
08-12-2011, 11:00
Всички си имат прякори, единия усмифка, другия вселената, трети скалата, сложното и т.н. само аз си нямам, всички ме наричат по име а аз не искам това. Абсолютно всичките ми приятели и момчетата им момичетата си имат прякори или имат дълго име и това име го съкращават например вилислава - вили. Моето име име има 5 букви и изобщо не може да и се съкрати. Искам да ми залепят прякора "шоколадче" но как да ги накарам да го направят..?

fuckme
08-12-2011, 11:08
ти на колко си, че искаш да ти казват шоколадче? и как ти е името?

GLaDOS
08-12-2011, 11:11
Goddamit ***Facepalm***

Хахах сетих се за прякор , който ходи с името ти ...

Menischeto
08-12-2011, 11:11
ти на колко си, че искаш да ти казват шоколадче? и как ти е името?

15
Менис

Blab
08-12-2011, 11:14
какво означава
//любопитна съм:Д

Menischeto
08-12-2011, 11:17
незнам но е на ирландски ;дд

SmilezZz
08-12-2011, 11:38
На 15 години си ,а се занимаваш с подобни детински глупости ? Искала да й викат "шоколадче".. :-o Та,както и да е. Просто ги помоли да ти викат на галено. На твоето име какво ли може да се измисли ? Мени,Меси 8-)
И все пак: откъде се сети да се комплексираш за подобна глупост ?

xoxi
08-12-2011, 11:44
Мени,Меси

Тези много повече ми харесват от "шоколадче".
А и това "искам да ми лепнат прякора шоколадче, как да ги накарам" звучи маалко тъпо. Не знам сега твоето обкръжение как си лепвате прякори, но хората, които аз познавам са с много дълга история зад прякорите си.
Примерно става нещо, с/в което дадения човек е изпъкнал и от там идва прякора.
А за твоето шоколадче, освен да се облееш цялата с шоколад и да излезеш така, друго не се сещам. 8-)

Menischeto
08-12-2011, 11:45
Не е глупаво, даже е готино да си имаш прякор ако ти го лепнат те..
Незнам спорад вас е детинско и тъпо но в моето даскало е много готино..!

deni979
08-12-2011, 11:58
Безсъмнено е хубаво да имаш прякор,но не ти да си го измислиш, а хората около теб и да е свързан с някаква наистина паметна случка. И както каза хохi малко трудно можеш да направиш нещо интересно и запомнящо се, след което да ти излезе прякор ''шоколадче''.

Pamaa
08-12-2011, 11:59
Пенис 8) . . просто Мени и Меси звучат супер идиотско :? ..!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zlatit0o
08-12-2011, 12:17
Тази идея от "Раздвижи се Чикаго" по Дисни ли я взе :lol: :lol: :lol:
сложното.. скалата

Pamaa
08-12-2011, 12:18
Пенис 8) . . просто Мени и Меси звучат супер идиотско
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А твоето предложение по-малко идиотско ли звучи.. :-o То верно, че питането на авторката за този прякор е хипер инфантилно, ама и отговорът ти не му отстъпв по нищо.
:-) :oops:
Ти пък дори не й помогна :? :-#

Pamaa
08-12-2011, 12:47
Стига веднъж да каже Менис - Пенис и 100% цял живот така ще й казват ;-) . .

( оххх. . айде спирам да се заяждам :-k )

insane7
08-12-2011, 16:00
^ разочарова ме :shock:

п.т.; наистина това 'шоколадче' е малко тъпо особено за възрастта ти. И моето име е с 4 букви, но си имам и галено име, и прякор.
По-добре да ти викат на галено Мени или нещо друго пак свързано с името ти поне засега докато не ти лепнат те прякор.. май няма да се получи да им казваш 'ся така и така ще ми викате щот ми харесва за прякор'. Пък и съм сигурна, че това 'шоколадче' ще ти омръзне по-нататък.

MilanowPz
08-12-2011, 16:30
Аз примерно се казвам Марио .. но не ми викат по име .. нито по прякор... а на фамилия ... Миланов ..... някои роднини ми викат мари (супер гейско ми е ) , викали са ми мури и какво ли не .. но от миналото лято при нови запонанства започнах се представям Миланов .. а малкото име .. марио и те първо запомням фамилията и така ми викат ... проста психология :)

Pamaa
08-12-2011, 18:38
insane7, съжалявам, че съм те разочаровала, обаче на мен тая история не ми се струва много достоверна... Най-малкото, не мисля, че авторката е на 15, защото ако беше на тия години нямаше това да й е в главата. За мен това са детски истории, все едно не може просто да им каже "Не ми е приятно да ми казвате така, измислете нещо по-кратко или нещо напълно различно, шоколадче например". .

insane7
08-12-2011, 23:10
Добре, детски истории са (щот нали на 14 сме мноо пораснали), т'ва причина ли беше да се ебаваш така с името й ? Пък и ако темата е на тшк или нещо от сорта все пак има и други хора с това име или подобно, за което пак може някой като теб да измисли подобни простотии.
Ако го бях чула т'ва по мой адрес, нямаше да ми е много приятно. И на всичкото отгоре да го подчертават така настоятелно..

UNITED2
08-12-2011, 23:18
Oh my GOD !!! :shock: :shock: :shock:
Прякор искала :? По тъпо нещо не можа ли да се сетиш ? Това ли ти е най големия проблем,че си нямаш прякор ? Пуу... разглезени дечица сте май цялото ти даскало :booooomb:

FantaMen
08-13-2011, 02:56
Ако те познавах бих ти лепнал прякор-а Мен или Менс.... и се досещаш че "шоколадче" е доста по дълго от Менис ... ? :D Името ми е Мартин а ми лепнаха прякор Адолф ? (има нещо общо с историческите ми интереси ... мда :-D ) Насила да накараш хората да ти викат по определен начин не става :) Доста са пробвали никой не е успял ...

LambOfGod
08-13-2011, 03:46
Напишете в гугъл "Менис значение"... :lol:

Авторке, прерових много старателно интернет пространството и от информацията, която получих видях, че твоето име.. Не съществува.
http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Ennis
Съществува Енис и наистина е ирландско.

А относно проблема ти..Какво да ти кажа? И аз нямам хубаво име, което да се съкрати по хубав начин. Абсурдно е да се представям по фамилия, а по-глупаво нещо от това да имаш прякор според мен няма.
Аз ти предлагам да си свикваш с името си, защото сега дори и да почнат да ти викат "шоколадче" или "мармаладче", като станеш по-голяма ще е абсурдно да се представяш така.

Забелязала съм и че това как произнасяш името си (и съответно как го произнасят другите) също е фактор. Поработи върху това с какъв тон го казваш - можеш да успееш да го докараш много благозвучно.
Никога не прави грешката да се представяш набързо, срамувайки се.

slicky
08-13-2011, 08:05
Не ги слушай другите,ШОКОЛАДЧЕ е най-якият прякор за 15 годишно момиче.. :lol: :lol: :lol: Ето го плана:намажи с шоколад цялото си лице,после залепи празна опаковка Своге на челото(да не помислят,че си сложила лайна) и гарантиран ти е прякора

Pamaa
08-13-2011, 12:05
Добре, детски истории са (щот нали на 14 сме мноо пораснали), т'ва причина ли беше да се ебаваш така с името й ? Пък и ако темата е на тшк или нещо от сорта все пак има и други хора с това име или подобно, за което пак може някой като теб да измисли подобни простотии.
Ако го бях чула т'ва по мой адрес, нямаше да ми е много приятно. И на всичкото отгоре да го подчертават така настоятелно..
смятай колко е смешно щом на мен (14 години) ми изглежда идиотски тъпо :-o ...

insane7
08-13-2011, 12:40
^ мда, ти не разбра явно, че не става въпрос за идиотската и детската ситуация, а за ебавката с името й.
Т'ва не й е някакъв прякор, а име за цял живот и малко е тъпо да се държиш така.
nvm ..
иначе виждам, че е смешно и идиотски тъпо, да.

Missmarch
08-13-2011, 13:10
ШОКОЛАДЧЕ? Ебати тъпнята.
Аз пък имам в класа си Кармелита :D :)
Но никой в класа няма прякори. Всички се наричаме по име. Кво толкова се притесняваш ?????

ccdesigns
08-13-2011, 20:45
Мени,Меси] Бербатов, Роналдо, Руни, Гигс... :lol:

kyon
08-13-2011, 20:47
Някои имат по бавно развитие.. :?

selenasky
08-13-2011, 20:58
Да имаш прякор е гадно нещо :lol: на някои хара какви прякори им слагат .. ти се оплакваш ... Освен това "шоколадче никой няма да иска да ти вика, освен ако не ти е гадже - звучи лигаво и трябва да сте много близки!!

Menischeto
08-15-2011, 11:07
ШОКОЛАДЧЕ? Ебати тъпнята.
Аз пък имам в класа си Кармелита :D :)
Но никой в класа няма прякори. Всички се наричаме по име. Кво толкова се притесняваш ?????

В твоя клас явно няма, но в моя клас всички си имат.. Само аз не;
И не само хората от моя клас по-малки, по-големи вс ми приятели си имат тогава е гадно вс да си имат прякори а ти да нямаш.. :(

SonataArctica
08-15-2011, 11:08
Цвета на буквите ти ме дразни.
Размера на буквите ме дразни.
На колко си?
Какво ти пука?

Menischeto
08-15-2011, 11:13
Да имаш прякор е гадно нещо :lol: на някои хара какви прякори им слагат .. ти се оплакваш ... Освен това "шоколадче никой няма да иска да ти вика, освен ако не ти е гадже - звучи лигаво и трябва да сте много близки!!

Абее, като казвам приятели искам да кажа близки хора, другите да ме наричат по име - добре, но аз имам много познати и това е страшно досадно вс да те наричат по име, а в същото време всички да си имат прякори ..

gab4ooo
08-15-2011, 20:21
името ти е уникално аа тва да ти викат шоколадче звучи много тъпо . и ти не мислиш ли че трябва да ти сложат прякор който ти подхожда . смисъл казваха на една приятелка колко много се цуцала (тва значи бавя се) и и лепнаха прякор цуци :ДД

Blab
08-15-2011, 20:40
като чета темата, се сещам за Никол (НТВ), която едно време се представяше със "здравей, аз се казвам Никол, но приятелите ми викат "коте" 8-)

insane7
08-15-2011, 20:50
:lol:

djuwkata
08-16-2011, 09:56
Значи всички от твоя клас имат прякори, а ти не? Баси липсата на демокрация.
Менис е оригинално име (може би даже уникално, щото не знам някой друг да се казва така.) Та въпросът е, че няма значение идиотския прякор... нещата далеч не опират до тва кой как го наричат. Аз лично бих предпочела да ме наричат с цяло име, пред олигофренското "шоколадче", ама nvm.
Кефа от прякорите е именно там, че някой друг ги измисля за теб.

duddunka
09-11-2011, 17:41
уфф.. трябва ми някакъв оригинален прякор (название) нещо като sugar ама не и sugar защото вече е заето от много добра фр (10 клас ако има значение)

lisi4ety
09-11-2011, 17:54
Абе, Шоколадче, супер тъпо е тва "всички си имат, само аз не". Ти пък бъди различна, за кво ти е да си като всички? Това сякаш е хоби на всяка 2ра българка.

+ето, аз вече така ще ти викам :::

crowberry
09-11-2011, 17:55
"шоколадче" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Може Миса.. много е яко.. (rock)

WoshMC
09-11-2011, 17:57
ХАХХхахахаххахаХАХаххахах ахахахха ххахахах !!! Шоколадче :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

На мен ми викат Странджата... 8)

lisi4ety
09-11-2011, 18:00
ХАХХхахахаххахаХАХаххахах ахахахха ххахахах !!! Шоколадче :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LMAO на мен пък Македонски xDD

thegreenzombie
09-11-2011, 18:07
прякорите обикновено се лепват или като направиш нещо супер готино, или като се издъниш зверски 8-) направи второто и няма как да не ти лепнат нещо :D ...... не е трудно :lol:

WoshMC
09-11-2011, 18:08

LMAO на мен пък Македонски xDD

Няма майтап бе :D :)

programings
09-11-2011, 18:46
http://www.askmehelpdesk.com/attachments/mens-health/29752d1268457407-can-your-own-legs-crush-your-testicles-troll_a%20lert.gif

Аман от кифладжийски истории!

PrettyVacant
09-11-2011, 19:00
Щом иде реч за 'лепене' на тъй-онуй.. http://vbox7.com/play:9de86ba2
Човещина е, не се сдържах. Инфантилен въпрос - малоумен отговор.

http://1.bp.blogspot.com/-H6a-cGQEV6U/TZ8R-WC6vcI/AAAAAAAAAn0/5MMxTCrvG5s/s1600/6a00d83451eb0069e2011570ea5170970c-800wi.png