PDA

View Full Version : Помощ!(Моля за бързи отговори...)

Bonbonchencetyy
08-12-2011, 12:23
Баща ми от 2 месеца като ме кара към апартамента на баба ми(нашите са разведени) ме пита кога започваме даскало и аз все му отговарям ,,1-ви или 15-ти септември,, .Та преди месец ми просветна,че иска да дойде на първия учебен ден в новото училище.Проблемът е,че не искам да идва,обаче не искам и да ми се сърди,че не искам да идва.По-просто казано не искам да присъства,но и не искам да ми се сърди заради това решение.Знам,че не това,което искам не може да стане,затова смятам утре като ме пита отново да му кажа,че не искам да идва,но се чудя как да му обясня защо не искам да идва.Страх ме е да не ми се разсърди,защото не искам да идва понеже ме нарича ,,малката,, и се държи с мен като с някой на 3 години.Дори и да го помоля той пак си знае неговото.

Как трябва да му обясня,че не искам да идва така,че да не ми се разсърди?

пфф,поредната ми тъпа тема...

NarutoShippuuden
08-12-2011, 12:27
Кажи му така '' Тате може ли да отидя сама на еди коя си дата, защото не бих искала да идваш''. Ако ти е баща ще те разбере че ще станеш за смях и няма да дойде и да ти се сърди !

cvetitoyoy
08-12-2011, 12:34
не разбирам защо не искаш да дойде - той ти е баща и е нормално да иска да присъства на важните моменти в живота ти ... аз бях сама на първият учебен ден в новото училище и не се чувствах комфортно защото бях сама и не познавах никого ... но ако толкова искаш да го разкараш просто му кажи че искаш да отидеш с приятели или нещо такова ... :)

GLaDOS
08-12-2011, 12:58
Ихааа ,колко пъти прочетох "искам" ... после ще го търсиш със свещ . По-добре му кажи защо не искаш да идва .

vakanciqta
08-12-2011, 13:28
И моят баща е същият и аз всеки пъ казвам едно и също и всеки път действа . Казвам му че имам уговорка с еди кое си момиче еди къде си и така нататъка и ,че ще ходим двете . Пробвай това няма да се засегне. Най-много да ти звънне по някое време . Успех :-)