View Full Version : Смешни случки с непознати
MilanowPz
08-12-2011, 13:27
Сетих се за 2 мои случки и си викам чакай да вида дали другите имат...
значи седа си на една пейка и чоплим слънчоглед с един приятел.. и зад мен баба и дядо .. и по едно време дядото : мале чувтвам се на 25
бабата : и ся ако ме зарадваш както когато бехме на 25
дядото : бързо у нас
и ние с пича се размазахме от смях :Д
:razz:
друга случка ...
върва с едно момче и едно момиче и по едно време пред нас има една бая хубава кака .. и аз викам на момичето до мен : мале как ще те чукам ... И какичката от пред се обръща и ме поглежда странно И аз викам и теб како и тя се хили и си продължи по пътя :razz: :razz: :razz: :razz:
Fiction7577
08-12-2011, 13:57
Първото ме разби, заклевам се! :razz: :razz: :razz:
Тази година като се прибирах от училище и едно момиче ме спира:
-Здрасти.
-Здрасти. (отговарям й така учудено защото не я познавам)
-Знаеш ли на къде съм тръгнала?
-Познаваме ли се?
-Айде недей да се правиш де.
-Съжалявам, но мисля че не се познаваме. :lol:
-Познаваме се. (сякаш се опитва да ме разубеди) Та тръгнала съм към леля. Нали се сещаш коя е.
-Ами съжалявам, обаче ми се струва че и нея не познавам.
-Е как да не я познаваш... :shock:
-Ами...
-А какво е това. (Забеляза че нося кадастрон)
-Кадастрон.
-И за какво ти е това нещо.
-За един проект.
И в същото време покрай нас минава един съсед и тя само.
-А чичоооо!
Щеше да му се хвърли на врата. И съседа само ме гледа
:shock:
И аз си тръгнах.
Първото ме разби, заклевам се! :razz: :razz: :razz:
MilanowPz
08-12-2011, 16:24
айде бе , никoй ли няма нищо странно с непознат ?
Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( :D ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се :D
arsenalllbaby
08-12-2011, 17:16
Олеле аз имам ужасно много, но не са толкова интересни, колкото твоитее :razz:
MilanowPz
08-12-2011, 18:22
Разказвайте ,, колкото и да не сa смешни :) нека да споделим малко неловки моменти :Д
Един ден си вървя аз по центъра и се кефя на живота, но по едно време видях, че маратонката ми е развързана и рязко се спрях и се наведох да си я завържа. Обаче не съм знаела, че много близо зад мен върви един пич. Той явно не е очаквал така рязко да се спра и се заби в дупето ми, събори ме, падна и той отгоре ми... Хубаво се отъркаляхме пред целия град и на всичкото отгоре си обелих носа... :lol:
Exothermic
08-13-2011, 13:19
Една вечер сме седнали с една приятелка в някаква квартална градинка и се записваме как пеем песни на Кокоша глава, Акащи джуджета и Черно фередже. През две пейки имаше някакъв старец на около 60 години. Както си пеехме по едно време застана до нас и започна да рецитира с чувство.
" На тебе ти е лесно ... с путето тесно - питаш ли ме мене с хуя до колене?!" И ние се цепим от смях и той реши да продължи с " Баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз, билети дупчи тате, жените дупча аз."
Явно му беше дошла музата покрай това, което пеехме. :lol:
Друг път се разхождам с приятели покрай НДК и няк`ъв от тези, които опъват нещо като сергии до пейките ме замери с нахапана ябълка и се радваше много от селската си постъпка, само дето не знаеше, че точно преди това бях си купила гърмящи лукчета, та като запратих едно към него и то гръмна, подскочи уплашен. Въобще не очакваше действие от моя страна. :razz:
MilanowPz
08-13-2011, 14:38
:razz: :razz: :razz: :razz:
Стоя си на 1 пейка и един идва..той беше малко луд...и ми вика:
-Аааа,джуджетата ядат салам съъъс руска салата и не ме слушат...викам му набии ги тогава
-А добре,ще ги набия!
:lol:
MilanowPz
08-13-2011, 16:03
Стоя си на 1 пейка и един идва..той беше малко луд...и ми вика:
-Аааа,джуджетата ядат салам съъъс руска салата и не ме слушат...викам му набии ги тогава
-А добре,ще ги набия!
Да не си се гледал в огледалото бе
шегичка беее :razz: :razz:
Днес говорих 5 минути на една жена в магазина какво бельо искам да ми купи, какво харесвам и какво не. Чак когато се обърнах да й подам това, което си бях избрала видях, че това всъщност не е майка ми. Голям срам.
Наскоро пъл в Кауфланд докато слагах нещата в количката, видях, че баща ми е сложил и някакви други неща, които въобще не ни трябват. За това аз старателно ги извадих и ги върнах на мястото им. По погледите на мъжа и жената, които дойдоха разбрах, че тази количка май не е нашата.
Като цяло доста съм разсеяна в магазините и там ми се случват гадни неща.
ForzaFelipe
08-13-2011, 21:14
Ооо аз имам една велика изцепка 8-)
С една позната предишния ден бяхме на макдоналдс и видяхме една кутия цигари на една маса,гледаме гледаме никой не идва,имаше и запалка и излязохме ние и седнахме на масата и гледаме кутията наполовина пълна и тя я взе и след тва до края на деня и виках джепчиике.
На другия ден тръгвам за даскало и гледам едно момиче ама страшно много прилича на нея в гръб,аз съм зад нея и си помислих че е тя и викам чакай да я стресна и отидох до нея,хванах я и и викам ей джепчиике и в този момент това момиче цялото пребледня обърна се и видях че не е моята позната,а тая направо щеше да и изкочи сърчицето :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: почнах да викам ааа извинявам се,помислих че сте една позната много съжалявам....ама милата ако ме види друг път ще избяга :razz: :razz:
:D
shadows92
08-13-2011, 21:21
Един път си слизам по един от подлезите на НДК и ходя с едни 10см токчета , виждам едно много сладко момче да се качва по стълбите и аз да го загледам, забравих да гледам къде ходя и тъкмо се разминаваме нали аз на долу той на горе и се спъвам и тръгвам да падам :D :D обаче първата ми реакция е да се хвана за нещо и му се увисвам на врата и си чупя токчето и така седя 2-3 минути докато се осъзная а той горкия целия се вцепенил не знае какво става :D :D :D Извиних му се посмяхме се и отидох да си купя обувки :D :D :D :D
sunlight1516
08-23-2011, 20:23
Всеки ден минавам по една улица, на която са засадени дръвчета до тротоара. Един път обаче аз вървя и до мен крачи някъв много як пич. И аз разбира се, започнах така да го изучавам.. И както така си гледам, изведнъж се блъскам в едното дърво.
Тогава ония се обръща и се захилва :
Гледай къде вървиш..
..Все едно само е чакал момента
:razz:
И аз нали.. кво да кажа :oops: :oops: - Мии добре.. :D :D
1-ва историйка : )
Значи стоим си с моята приятелка на една пейка пред вкъщи и изведнъж някакви бабка и дядо ( съпрузи, на около 70 години) си вървят по тротоара на главната улица . Изведнъж спират посредата на улицата и бабката вика :
- Абе , ей , дудур , къде отиваш бе в на баща ти хуя или в на майката ти путката ?
- В на майка ми путката отивам - вика дядото .. :D
2-ра историйка : )
Имаше една голяма буря и аз бях на центъра . Хората се бяхме събрали под навест , защото имаше бая дъжд , вятър , гръмотевици и т.н. Изведнъж една табела на име "Пиле на грил" ( табелата си беше бая големичка ) , падна върху някакъв клошар , малко се замая и вика :
- А то много голяма буря , бе ей .. :D
3-та историйка : )
Днес се прибираме от Златни Пясъци към моя град и нали минаваме през центъра . Бях си отворила прозореца до долу , баща ми кара и изведнъж от вънка се чу за миг :
- Пърленките са готови бе ! :D
YyoOnNiItTyY
08-24-2011, 08:52
Оооо.. мойте са толкова многоо. Най-често ми се случва когато съм ядосана, някой пич от спряла покраймен кола да ме гледа настоятелно и да ми се усмихва. При което, ако съм ядосана докато минавам покрай него се навеждам леко към него, усмихвам се и с най-злобния глас ,който мога да извадя го питам "Кво ме зяпаш бе?!" ,при което почти винаги има отговор нещо от сорта на "аааа извинявай ама си хубава " или "Ами струваш ми се приятна аз съм.. " :D Или пък най-много обичам да ходя по улицата да си мисля нещо..естествено със тапите в учите, да не гледам къде ходя и когатъо мине риятно изглеждащо момче, коетоме загледа СЕ ПЪВАМ някъде..и от незнание какво да правя.. започвам да се хиля като нередовна.. :grin: :grin:
buXti4Ka
08-24-2011, 11:50
Доста кофти случка:бях у една приятелка и нейното гадже беше там.Не го познавах момчето,запознахме се,но не си разменихме много приказки.По едно време мойта приятелка вика че трябвало да прави таратор и няква супа.В готвенето не ме бива за това предложих да й помогна с таратора-това го мога.Правя го,слагам караставици,орехи,както си е редно.Сядаме да го опитаме,по едно време момчето вика "в тоя таратор какво има" и аз обяснявам-краставици,мляко,копър,оре� �и...и пича само като направи една физиономия :shock: "кво,орехи!?!?!?!" оказа се че е страшно алергичен към ядки,от което може да умре.1 месец след това му се извинявах :-D станахме и доста добри приятели след това.
monster123
08-24-2011, 13:22
Оооо.. мойте са толкова многоо. Най-често ми се случва когато съм ядосана, някой пич от спряла покраймен кола да ме гледа настоятелно и да ми се усмихва. При което, ако съм ядосана докато минавам покрай него се навеждам леко към него, усмихвам се и с най-злобния глас ,който мога да извадя го питам "Кво ме зяпаш бе?!" ,при което почти винаги има отговор нещо от сорта на "аааа извинявай ама си хубава " или "Ами струваш ми се приятна аз съм.. " :D Или пък най-много обичам да ходя по улицата да си мисля нещо..естествено със тапите в учите, да не гледам къде ходя и когатъо мине риятно изглеждащо момче, коетоме загледа СЕ ПЪВАМ някъде..и от незнание какво да правя.. започвам да се хиля като нередовна.. :grin: :grin:
я качи 1 снимка да видим наистина ли си такава неземна красавица, каквато се изкара ...
YyoOnNiItTyY
08-24-2011, 13:51
я качи 1 снимка да видим наистина ли си такава неземна красавица, каквато се изкара ...
Първото което е..не съм толкова красива колкото необикновенна. Ако видиш девейче облечено по разллично от другите няма и да го зяпнеш? Не мисля ,че е много уместно да качвам снимки по форуми иначе с удоволствие :)
ccdesigns
08-24-2011, 14:00
Аз па искам снимки. По ника ти смятам, че си една дебеланка от съседния клас и може и зарди тва да те зяпат :D :D
Aз не се сещам в момента...
YyoOnNiItTyY
08-24-2011, 14:03
Аз па искам снимки. По ника ти смятам, че си една дебеланка от съседния клас и може и зарди тва да те зяпат :D :D
Aз не се сещам в момента...
Ами.. виж, не мисля, че е редно да разпространявам каквито и да е било снимки точно в този сайт. Не мога да те спра да мислиш ,че така изглеждам ,след като не си ме видял. Не мога да направя точно тук нищо за да опровергая това ,че съм демела и грозна :)
RainbowGirl
08-24-2011, 16:39
Веднъж с баща ми бяхме до магазина и вътре имаше някакъв мъж, който в гръб адски много приличаше на баща ми.. и аз го хващам за ръката и му казвам "Трябва ми лакочистител!".. след което той се объна, видях, че не е баща ми и веднага почнах да му се извинявам. 8-)
С една приятелка бяхме до мола.. и нали ескалаторът за надолу се разминава с този за нагоре.. и тъкмо се разминаваме с някакъв пич и той ни направи "дък фейс".. и двете веднага почнахме да се хилим като ненормални и от негова страна последва егати физиономията. :lol:
Иначе мнооого често ми се случва да се оглеждам в прозореза на някоя кола и отвътре да ме гледа някой. 8-)
JustForFun
08-24-2011, 20:43
Охх .. един път чакам на светофара и си облизвам устните, но нещо се лигавя и не си прибирам езика напълно и изглежда все едно се плезя. Пред мен също чака една кола , ама супер яката и шофьора е на 20-25 , свалил си прозореца, и по едно време той поглежда към мен, изплези ми се и потегли. (а аз още съм си с полу-прибран език :-D )
Обичам лятото да ходя с приятелка в градската градинка и да се бъзикам с малки дечица. Един път се запознахме уж с едно момченце. То там ни каза в кое училище учи и кой клас е и ние ееееее така лииии ти си в 3а, е аз съм в 3б , ти не ме ли позна бее... :D А сме с 3 -4 години по-големи. После му казахме , че познаваме хана монтана и ако иска , ще и звъннем и ще му поръчаме билети за концерта и. И аз тактично казвам "отивам до тоалетната" а всъщност се крия в дърветата там и приятелката ми звъни и аз здравееей аз съм хана монтанаа, разбрах че си един от най-големите ми феновее и т.н. :lol: и наЙ-накрая момченцето си тръгва с майка си и като минава покрай нас казва " мамо мамо това са едни момиченца от съседния клас!" майката ни изгледа злобно и му вка много си тъп бе как Не ги разбра , че се бъзикат с теб и т.н....
Другоо - не знаете колко сме разкарвали продавачки от магазин - аа може ли да вдм тов .. ааа ами онова.. аууу супер е , ще се върнем и ще го купим , даа :-D
Лятото като ни се доходи до тоалетна не ходим в обществената а се намъкваме в някое заведение. И така един път ни хванаха и ни питат " вие тука да не идвате само до тоалетна аа? и ние нее , ето я леляя - и показваме една жена там .. и жената- аа добре добре :-D
В последствие повече там не стъпихме, та се наложи да идем в обществената - приятелката ми де .. и аз докато я чакам циганката чистачка ми казва - е ето другата тоалетна е празна, може да отидеш там, аз ще се махна да не ти преча - и аз а ненене аз само я чакам... а после ми каза- аз разбрах защо не отиде до тоалетна - приятелката т беше в хубавата, а ти не искаш да ходиш в другата, където трябва да пишкаш права. Еми така е, пишкаме прави - като кравитеее . И аз направо щях да се пукна от смях тогава , но се въздържах някак си :-D
То стана много дълго и имам още мнооооооого истории, но нека чуем вас
Вървим по главната и някви мъж и жена на около 40-50години
Жената:Дай ключа!
Мъжа-Няма!
Тя:Дай ключа,шибаняк долен знаеш ли аз кво представлявам!!!
Той:Боклук мръсен,няма да ти го дам...и тръгна да тича и тя след него
Една фр показа среден пръст на един сладур от една кола и той спря и вика:Кво правим ся?И тя му вика:ми продължаваш си по пътя
Веднъж се оглеждах в една кола,обаче прозорците са затъмнени и не се вижда дали има някой вътре и аз си оправям най спокойно...изведъж някой от вътре потропа на прозореца.Почувствах се някво неловко ..и си тръгнах 8-)
Аз,още 2 момичета и един фр сме в Кауфланд..и въпросното момче се казва Грозден..И изведнъж някъв ядосан човек вика:Къде е Грозден!Къде еее Гроздеен!!! И само Грозден се обръща на всички страни,някъв стресиран..а се оказа,че този човек е говорил на някъв друг
Бяхме на плажа и няква жена се спъна и си скъса джапанката,точно пред нас...и ниее яко смях..и тая жена вика лелеее днешните младежи се смеете на чуждото нещастие..не ви е срам..но запомнете от мен:в този живот всичко се връща,абсолютно всичко!На другия ден Кристиян върви зад Мони и я настъпи отзад за джапанката докато ходеше..и я скъса :razz:
За моя изцепка в момента не се сещам, но майка ми един път доста са изложи и после имаше голям смях :lol: Начи ний сме на почивка и сме седнали навънка да ядем дюнери и нали наблизо има някви цигани и 1 циганка ги командва и майка ми са изцепва: "Мале таз циганка......." и не можа да довърши щот точно в тоз момент един от тях са показа с нея и с някакъв подигравателен тон вика "ааааааа циганите" хем беше ядосан, хем са хилеше и майка ми тръгна да са оправдава "не, не, исках да кайа че тя мн ви командва "и накви такива ма той си си замина и после ние смяхх :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
В един приятел съм на двора и му мием колата и аз съм без блуза.Минава една циганка на към 13-14 спира се на оградата гледа ме и вика:
-Искам да имам дете от тееееб :shock: и ми се хили.А на моя приятел баба му и дядо му на двора...
teen4e55
08-25-2011, 16:53
Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( :D ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се :D
И на мен ми се е случвало :D
Иначе на улицата, на която живея има един дядо, който си прави колата пред гаража и всеки път когато мина от там (а аз минавам почти всеки ден) ме пита за часа o.O Вече имам чувството че ми намеква нещо...
monster123
08-27-2011, 13:37
1 - като бях 3-4 клас един ден както си ритаме пред блока с едни фр един дядо си паркира колата до нас и вика ако я ударите с топката ще ви скъсам пишките :D
2 - целим една кола със сняг аз, 1 фр и 1 момиче и отвътре излиза няква и почва да псува след което момичето с нас и тегли такава псувня, че тая млъкна и се прибра в колата си и замина :D
3 - в рейса една бабичка се развика на един и го заудря с чантата си, а той в отговор и отпра 2 цигански и в крайна сметка свалиха бабата от рейса :x
4 - чупим прозореца на един дядо с топка и той излиза на терасата и вика ей сега взимам пищова и след 10 мин излиза гол на терасата и си простира боксерките най спокойно :D :D пръснахме се от смяхвика ей сега взимам пищова и след 10 мин излиза гол на терасата и си простира боксерките най спокойно :D :D пръснахме се от смях
Отивах до магазина и пред входа някакъв дядка ме пита "Знаиш де живеи Альекси?". Викам му не, не знам. Връщам се от магазина, същия дядка пак "де живеи Альекси". Не, господине, не знам. Прибрах се, обаче бях забравила нещо и пак тъгнах към супера. И тоя отново ме попита за Альекси, музиканта :razz: :razz: :razz:
Или: реших да нахраня една котка пред блока и дойде най-лудата в блока и започна да ми крещи, как щяла да извика милицията и да ме глобят със сто лева за това, че баща ми е паркирал на "зебрата" (не беше зебра, а пътека за недовиждащи) и аз й викам "Зебри има в африка, госпожа :lol: ". Тя тая просто не е в ред...
againstyou
08-29-2011, 12:59
Абе аз смешни случки май нямам,ама веднъж се прецаках.Минава някакъв и аз : "много си хубав" и оня само се обръща и ме гледа някво странно. ;х
Вървя си по центъра с двама приятели вечерта към 21:00 часа и си пея тая песен на Илиян Чикита и някъв много здрав с гаджето си те вървяха пред мен ,като се обърна и ми вика на кого викаш ти Чикита ве и аз почнах да се обяснявам , че не викам на гаджето му а простп си пея песента .Щеше много да ме бие
SmilezZz
09-15-2011, 12:24
И аз съм имала такава случка. Шофьора беше на около 19 - 20 години и ми вика: "Ако искаш мога да ти дам огледалото на сестра ми , по - удобно ще ти е". И аз само: "А , не , благодаря ти много". 8-) И си продължавам пътя. Обаче вечерта съвсем случайно пак го виждам и се оказа , че е съседа.
А иначе ми се случи и няколко пъти да се оглеждам в някое стъкло , и по едно време забелязвам , че вътре има човек , който запя супер странно. 8-)
^^ Това с хората по колите и на мен ми се случва най-редовно...
Преди два дена в мола умирахме от скука и решихме да залепим една табелка на дупето на най-добрата ми приятелка(която е много хубава и със страшни крака) - wanna touch? цена по договаряне и вървим насам - натам и охраната я видяха и по радио станциите си казаха нещо, и само докато минем покрай някой от тях веднага се заглеждаха.. почваха да питат за цената, а ние се заливаме от смях и им казваме, че само се ебаваме :D :D
Скоро бях на едно село с приятека и беше голяма жега... Решихме да се поливаме с вода в двора, и направо по сутиени и къси гащи, крещим от радост ;д ..само поглеждаме към портата и гледаме някакъв мъж влиза... Оказа се инкасаторът за тока.. много ни се смя, а на всичкото отгоре и ни видя леко разхвърлената стая - беше голям срам :D :D :D
an0nimn0
09-15-2011, 19:17
Гледах как един тип кара мотора си и изведнъж се изплю на асфалта и изплези широко език срещу вятъра.. все едно е някакво кученце. :shock: :razz:
Случвало ми се е като се разминавам по улицата вперила поглед в разни батковци те или аз да се спъваме по някое време. 8-)
А това с колите е много рядко, защото съм внимателна. Е, винаги има изключения, когато са със затъмнени стъкла. :oops:
desperatlywanting
09-15-2011, 20:26
Ами с приятелка бяхме седнали на една пейка на центъра и след малко едно момче ни пита :
- Извинете, знаете ли къде има дискотека в която не се слуша чалга?
Ние и двете не си падаме по дискотеките и не знаем къде точно има такава, затова му казваме къде има доста заведения и ще намери някое.
Той благодари и след малко пита дали носим пръстени. При което аз си мисля " Тоя сега да не тръгне да ни продава пръстени". А той казва " Един приятел ми разказа значението на това на кой пръст носиш пръстени. Искате ли да ви го кажа?" и ние се съгласихме.
" На палеца - Бог Хадес - човек, който носи пръстени на този пръст страни от останалите, иска да е сам. Показалец - Бог Зевс - човек, който носи пръстени на този пръст обича да командва останалите, той е властен. Среден пръст - Бог Дионисий - следователно обичат веселието, забавлението. Безименен - Афродита - символизира любовта, свързването, затова и брачните халки се слагали там, каза също че там има вена, която е свързана със сърцето ( тук вече не съм много компетентна :д). Кутре - Бог Арес - престъпниците, агресивните хора носили пръстени на този пръст. А ние с приятелката ми не носим пръстени и той каза , че които не носи => Бог Хермес - желание за екзотични пътувания и нови изживявания. След това си тръгна, но не продължи по пътя, по който му казахме :Д .Все пак беше забавно :))
bebchoOoOoOo
09-16-2011, 19:38
Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" :razz: Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ... :lol: :lol:
RainbowGirl
09-16-2011, 20:59
Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" :razz: Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ... :lol: :lol: ужас.. :lol:
bebchoOoOoOo
09-16-2011, 21:25
Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" :razz: Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ... :lol: :lol: ужас.. :lol:
Ухх, още ме е срам.. :oops: 8-)
ccdesigns
09-16-2011, 21:31
Има няколко пияници в града, ама с единия оттях постоянно става фън. Пиян е нон-стоп! Мета си чантата с алкохола пред колите, един път беше пред блока и го биха, той вика "Ма остаааете ма на миаа еееее" и нищо не прави. Накрая идва полиция и му вика "Вальо, аре идвай" :D А днеска един фр показа клипче, което е снимал на 15 септември същия тоя ходи и тия нещо се ебават с него и той на няколко пъти се обръща да мета чантата по тех, накрая си извади патката :D Насрал съм се от смях насред даскалото :D
Gerityyy08
09-17-2011, 07:27
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
vagarious
09-17-2011, 09:56
Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" :razz: Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ... :lol: :lol:
омг ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не искам да си представям дори как си се почувствала. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: сори, но .. :-D
Днес в даскало съм се подпрял в коридора и една нова зайка (ама то не заек ами цяла крава) ми вика "ти едно здрасти няма ли да ми кажеш" 8-) ... Леле приятелите ми се шчупиха да ме подиграват.. :o
Веднъж с най-добрата ми приятелка замеряме коли със сняг.Тогава бяхме на около 10-11г.И замерваме едно такси.И таксито наби спирачки и ние избягахме,а то си продължи.И след това сме на няколко пресечки от мястото където го уцелихме и спира до нас някакво такси и си отваря прозореца и вътре шофьора на онова такси,което замерихме.И приятелката ми само седи и след пет часа зяпане в шофьора изтърси едно продължително "Опаа" и двете побягнахме и се скрихме в един гараж.После родителите ни (и те бяха с нас) го отнесоха...А шофьора си мислел,че го замеряме с боклуци,защото взехме сняг,събрал се до кофата :-D
Един път вървя със същата приятелка по тротоара,а от другата страна има група момчета.И аз казвам "Я,момчета" и в следващият момент се забих в едно колче и се проснах на земята...Последва смях до толкова,че ме боля корема 10 минути след това. :lol:
На 16-ти септември,се запознаваме със новите момчета в класа.И аз викам "Айде да тръгваме нагоре",защото имахме час и един вика "издърпай ме"(беше седнал и иска да го изправя) и една приятелка го хваща и почва да дърпа,но не може да го издърпа и аз хващам нейната ръка и точно да дръпна тя се пусна от него и двете излетяхме назад по гръб...Последва смях и въргаляне по пода..и натъртване на задните части :D
bebchoOoOoOo
09-17-2011, 23:09
омг ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не искам да си представям дори как си се почувствала. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: сори, но .. :-D
Ми как се почувствах.. прииска ми се земята да се отвори и да ме погълне :lol: Ама аз съм си голяма изцепка по принцип, много случки имам, но сега нещо не мога да се сетя. 8-)
Веднъж като малка(към 6-7 годинки) се возихме в трамвая с мама и кака.Имаше бая хора и на мене ми беше много уморено ,а бях висока горе долу колкото...височината на столовете в рамвая.Таа точно там където бяхме застанали до един стол доста хора си бяха сложили ръцете на дръжката и повечето бяха женски.Викам си 'а ръката на кака Еми,ше си легна на нея' и си сложих главата върху женска ръка.Стояла съм така няколко минути и в един момент реших да си вдигна главата и се оказа,че всъщност е била на някво друго момиче. 8-) Ама тя само ми се усмихна и това беше.
xXxAngerfisTxXx
09-18-2011, 10:31
Една вечер зимата си вървя навънка, беше към 10 вечерта... вървя си и гледам - Dodge Charger SRT8 :shock: :-o и в същия момент пред мен минава няква лелка... разминаваме се пред колата и спирам и вадя телефона да снимам 8-) оная и тя спира обръща се и ме гледа... :-o (аз тогава си бях страшно облечен...) и аз я поглеждам, тя ме гледа втренчено... викам си на ум аре разкарай са ве няма да та убия... :-x ама тя не мърда... викам си аре ще тръгна пък тя ще се разкара... и тръгвам, минах 5 метра, обръщам се, оная шматка седи като паметник... вървя вървя вървя минах 50 метра оная пак ме гледа :-o скрих се зад един ъгъл изчаках малко отивам и гледам няма я :grin: изкарах телефона и снимах американския мускул 8)
Една вечер зимата си вървя навънка, беше към 10 вечерта... вървя си и гледам - Dodge Charger SRT8 :shock: :-o и в същия момент пред мен минава няква лелка... разминаваме се пред колата и спирам и вадя телефона да снимам 8-) оная и тя спира обръща се и ме гледа... :-o (аз тогава си бях страшно облечен...) и аз я поглеждам, тя ме гледа втренчено... викам си на ум аре разкарай са ве няма да та убия... :-x ама тя не мърда... викам си аре ще тръгна пък тя ще се разкара... и тръгвам, минах 5 метра, обръщам се, оная шматка седи като паметник... вървя вървя вървя минах 50 метра оная пак ме гледа :-o скрих се зад един ъгъл изчаках малко отивам и гледам няма я :grin: изкарах телефона и снимах американския мускул 8)
Хахахахах :razz: :razz:
Не знам колко е смешна, ама наскоро бяхме седнали с две приятелки на една пейка и си хрупахме чипс 8-) И по едно време до нас дойде някво цигане, на около 7-8 години. И вика "Како може ли чипс " на приятелката в средата, която го държеше. И тя му каза "Не" и в същия момент цигането така рязко грабна чипса, че ни изкара ангелите и на трите 8-) И ние възмутени станахме и се запътихме към чешмите, и по едно време видяхме някъв мъж беше хванал същото дете за врата и му каза "От коя кака взе чипса? Я й го върни и се извини" и то там нещо мънкаше, личеше си,че беше уплашено. И ние казахме да го остави, че така или иначе няма да ядем повече от чипса..
И така де, заминахме си 8-)
После като разказах на баба тя каза "Знаеш ли колко гладни дечица обикалят така" и на мен ми стана много жално за детето :(
CherryBell13
09-18-2011, 14:45
:D 1- Един път с Djenka и още една наша приятелка бяхме седнали пред съда и то нали там се събират много момчета и по една време дойде някакъв дядо и седна до нас, а ние тъкмо си тръгвахме и той ни вика: А момчетата като дойдат какво да им кажа :razz: Пък Djenka само му каза не знам :lol:
2- С една приятелка отивахме към Кауфланд и срещи нас вървяха някакви момчета, единият беше циганин и държеше салам а друг (бял) му показа нас и тъкмо като минавахме покай тях циганина ми вре в лицето салама и вика: " Папай, папай" :razz: :razz: пък аз само го напсувах :lol:
2- С една приятелка отивахме към Кауфланд и срещи нас вървяха някакви момчета, единият беше циганин и държеше салам а друг (бял) му показа нас и тъкмо като минавахме покай тях циганина ми вре в лицето салама и вика: " Папай, папай" :razz: :razz: пък аз само го напсувах :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
CherryBell13
09-18-2011, 15:01
Аааа сетих се за още едно :razz: бяхме се събрали много хора на пейките пред баба ми и брат ми и той беше с нас и само както си седим идва някакъв пиян клошар и ни вика:
- Вие знаете ли кой съм аз?!
- Ми не знаем :D
- Аз съм Симеон Велики
- А кога си роден
- * каза там някаква година * А една приятелка му вика:
- Е чи ти до сега трябваше да си умрял бе :D
и той взе нещо да мрънка и после вика:
- Ама вас не ви е ебал Васил Левски
:shock: :lol: :razz: :razz: :razz:
Умряхме да се хилим ама баба ми го изгони.
:razz: :razz: :razz:
SmilezZz
09-18-2011, 15:05
Днес в даскало съм се подпрял в коридора и една нова зайка (ама то не заек ами цяла крава) ми вика "ти едно здрасти няма ли да ми кажеш" 8-) ... Леле приятелите ми се шчупиха да ме подиграват.. :o Може да те познава от някъде или пък да те е харесала ? 8-) 8-)
Вчера седим си на чина с една приятелка:
Аз: Няма да влезе.
Тя: Ще влезе, спокойно.
И две от момчетата ни гледат и почват да се хилят. Те чули само тая част от разговора и се сещате за какво си помислиха. А то ставаше въпрос, че едно от момчетата е по-пълно и няма да може да мине между двата чина.
Това с колите става често. Бях на един рожден ден и бяхме към 5-6 момичета. И решихме да идем в един парк. И видяхме една кола и решихме да се огледаме. И к'во се заплеснахме почнахме да правим чупки и стойки и да се смеем и едното момиче вика: Мале, ся представете си да дойде собственикът.
В същия момент погледнахме към сувенирния магазин на две крачки от нас. Вратата му беше отворена и вътре собственикът на колата ни гледа и се смее. Ние също почнахме да се смеем и се изнесохме после.
Скоро решихме, че ще ставаме от кагето и да плащаме. Обаче не виждаме къде е нашата сервотьорка, а само другите две. И почваме да негодуваме, ама на висок глас. Накрая решихме да станем, а то се оказа, че нашата сервитьорка била седнала на съседната маса.
И още едно. Пак бяхме на кафе и момчетата разказваха виц и всички почнахме да се хилим като ненормални. Цялото кафе и съседното всички маси ни гледаха, а ние 20 минути не можем да спрем да се хилим.
Скоро решихме, че ще ставаме от кагето и да плащаме. Обаче не виждаме къде е нашата сервотьорка, а само другите две. И почваме да негодуваме, ама на висок глас. Накрая решихме да станем, а то се оказа, че нашата сервитьорка била седнала на съседната маса.
Кофти .. :lol:
Аааа, страхотна тема, така не се бях смяла отдавна. Станали сте свидетели на много интересни случки. Най - ми хареса тази първата от първия пост за бабата и дядото! :lol:
Ето нещо и от мен:
Ох, изведнъж зациклих, едва си спомних.
Имах една съученичка, която слагаше много грим. Един съученик постоянно се закачаше с нея и я наричаше "вещица". В часа по География го вдигнаха на дъската да го изпитват и нещо стана въпрос пак за нея, разлигави се и от далече и казваше, че била вещица и да мълчи. Така, на шега, нали. И тя седеше до мен и го кълнеше нещо, викаше "А, дано ти падне картата на главата" и след малко картата наистина му се изтърси върху главата и така се смяхме... Голямо съвпадение! Оказа се, че преди това била паднала и я вързали с косъм от коса, който не издържал много. Но съвпадението е - няма такова. :razz:
l0verch0y
01-06-2012, 17:50
Ъп на темата :)
Ааа преди си спомням като бях малка влизаме в мама в супермаркет,ама нещо се заблях и хванях някаква друга жена за ръката без да гледам .... и тя ми вика...ама мойто момиче аз е съм мама и аз стоя и викам...ми къде е мойта :D И тя в същия момент дойде :D
ха мн яка тема :D
Апък аз и една фр. само си ходим и на някъв тротоар там със завой .. ии тя ми разказва за няква рокля с шарени розички ии само от завоя се изпречват некви цигани ( по - голями от нас ) ии само един дебел вика на фр. ми - Шарени розичкиии , шарени розички, а пък другия - по-смел явно :D ми вика : Колко си русааа толко ша та друсам у газа :D:D:D ( аз съм много руса и бяхме на слънце :X ) :D:D:D:D:D
Преди около месец си пътувам аз с рейса към софия и на седалките с-у мен седна един , ама пиян залян . При което се почна (бтв , стоях с едно момиче) . Почна да ни казва колко готино било това , колко яко било онова и че обожавал цск . След това Ни вика : Вие .....знаяете ли на мен ...къв ми е проблема?..Ни моъ са напия!..Аз опитвам ама тая моя шизофренна глава не ми дава!..При което ние се заливаме от смях. Мина малко време и ни гледа и вика : Абе , момиченца , вие 18 имате ли ,че не искам да приспадам към педофилия?!..Оставаше ни мандарини в скутовете , ние му ги връщане , той ги бута и настоява.. Абе , голяма комедия беше...хд
qkakukla2
01-12-2012, 18:25
Бях навън и трябваше да се пребера, бях цялата в кал (близките дни времето беше дъждовно). Приятелите ми останаха на една спирка, аз се преоблякох бързо, но точно като излязох от нас заваля силен дъжд. Другите уж малко да се посмеят са си разказвали страшни истории и единият в това време каза и "сега духът ще се появи" и "аз с гръм и трясък се подхлъзнах и паднах ( направо се бях излегнала на земята)" Доста се изплашиха :D :D :D
Леле от одавна не се бях смяла така , а по темата в момента се сещам само една !
- Значи миналата година, когато бяхме на ски, първите няколко дена се пускахме със ските по нещо като хълмчета, едни малки и нали пускахме се, падахме решихме след няколко дена да отидем на истинската писта, на най-малката, вече като си мислим, че всички сме готови за нея. И нали отидохме, и там всички хора на пистата карат много добре, завиват страхотно. Ние бяхме моето семейство и още едно семейство, скоето бяхме дошли на почивката и моята приятелка ор др сем. ни каза да не викаме и да не падаме, за да не се излагаме и ние се съгласихме с нея. И аз, тя и брат й се изкачихме половината писта и първо се пусна тя без да пада и си спря нормално, след това брат й, ама на него една от ските му падна повреме на пускането и той май падна и след това беше мой ред. Аз се пуснах нормално без да викам, без да падам, обаче не можжах да спра, защото се бях засилила доста, а пък на онова хълме, където се спускахме в началото засилката не беше голяма и си спираха сами ските. Обаче като се пуснах и после ските ми не щяха да спират и аз вместо да падна, си продължий съвсем спокойно. А пък точно срещу пистата имаше хотел и аз нали не спрях и направо се забих в хотела и нали имаше прозорци от хотела към пистата и после хората, които бяха вътре и хората на пситата ме гледаха странно, а пък един човек, който държеше една барака за ски и сноуборди отстрани чак излезе и почна да ме разпитва дали съм и добре и как съм успяла да се забия в хотела и ми каза, че през целия си живот не бил виждал нещо подобно. И после като отидох при нашите, мама ме бъзикаше, че съм разтресла бараката на човека и затова бил излязал хД (знам, че не разказвам много добре, ама си умирах от смях, докато пишех хД
С една съученичка седяхме на пейка близо до мястото, на което се чакаме и по едно време до нас дойде мъж на средна възраст, представи се, поиска ни семки и каза, че сега отива да тегли пари и след малко ще дойде да ни вземе и да ни води на кафе. Ние се изнесохме, веднага щом той се скри от поглед.
На другия ден пак там се чакаме с нея и за нещастие той отново беше там. Като ни видя ни препсува и ни каза да не го търсим повече. Докато се отдалечавахме го чувахме как продължава да псува. :D
Silent94
01-29-2012, 18:11
Миналата седмица се прибирам аз с тролея и 2 спирки преди моята чувам момиче че говори по телефона на друго,че отива в кафето до даскало, същото в което уча и аз и разправя там че не иска да ходи сама и някой да и прави компания обръщам се аз гледам я хубавичка около моята възраст и си мисла да я заприказвам кой клас е ала бала да вържа 2 изречения всичко добре става тя отива до вратите пред мен и аз вече съм си намислил сега ставам да я заприказвам! Да ама не, при ставането понеже съм малко по-расъл от другите и си удрям главата в тръбата за държане тя ми са смя умрях от срам и така и не казах нищо направо си умрях от срам
Ужасно много обичам да се припознавам в разни непознати. Една вечер толкова бях сигурна, че един човек на спирката е един мой приятел, че 10 минути го убеждавах че е той :D Накрая се позагледах, позагледах ( беше вечер!) реших, че явно не е той, обърнах се супер тъпо и заминах, защото ме хвана адския срам. Колко ли зле съм изглеждала, че му подскачах там, бутах го, а накрая се оказа, че не е той.
Веднъж в един магазин за дрехи нещо съм се забляла и си вървя, блъскам се в пластмасовия манекен, обръщам се и му казвам " Извинете" :D. Веднъж с приятеля ми дойде с мен на един преглед. И стоим вече долу на рецепцията и чакам да си плащам прегледа, но супер много хора около мен, всеки бързаа, включително и ние. И понеже парите бяха в него, а не ми достигнаха 15 лв и аз такава се обръщам, хващам го и му викам дай ми още 15 лв, след което си вдигам главата и виждам, че е някакъв друг мъж, който ме гледа супер въпросително. Пляснах един познат по дупето в една дискотека и след като се обърна, видях, че ...изобщо не е човека, за който съм го мислела :D
Anichkaxxwee
02-06-2012, 23:55
Оглеждам се веднъж на прозореца на една кола. По едно време гледам, че има някой вътре .. Гледам вътре, а пък те някви се натискат и аз се отдалечих .. После разказах на приятелката ми, дет' беше с мен и голям смях беше :D:D
kuklichka_bg
02-07-2012, 06:52
Веднъж вървим с една фр и ни спира едно момче и ми дава една плюшена жаба и вика целуни я и ще се появи принцa. :D:D
Lalalalaa
02-07-2012, 07:57
Забавна темаа <33333 На мен един път ми се случи да срещна по пътя един много як пич ( който караше колело и вървеше до мен само че на пътя а аз на третоара ;д ) ии аз така съм се загледала в него и не забелязвам, че пред мен има дърво и като се фраснах в дървото видях живота си на кинолента, а той само ми се смееше ;д Ситуацията беше неловка, смешна и най-лошото БОЛЕЗНЕНАА хДДДДД
Връщахме се с двама приятели голямото междучасие и пред нас вървяха три момичета . Предизвиках единия да извика на момичетата нещо и онзи като извика "Ей кокошки" и те взеха , че се обърнаха :)
Мисля , че 10 клас беше - пихме бира след полунощ в двора на една ясла и явно някой се е обадил и пристигат не една ,а две патрулки ,като униформените бяха повече от нас . Като ги видяхме скрихме бирите в храстите и отидохме при тях . Направиха си проверката , огледаха и ни помолиха учтиво да напуснем , ние се извиняваме и тръгваме да си ходим , а единият ни се провиква отдалече "Хей" , и ние се сковахме , " момчета , забравихте си бирите" и ни ги подават :D
DieselBlood
02-10-2012, 22:31
Макар че не трябва да се подигравам на психично болните,тая случка ме уби.Преди като живеех в край на комплекса,в единия от блоковете имаше един луд.С него е ставало много смях,но това уби рибата.Той отива до едно от павилиончетата на другия тротоар и вика на продавачката:
-Керче,Керче,ай да ми напраиш едно кавалче.
-Махай се от тука,простак.
-Аре де.
-Изчезвай,простак.
И оня като се ядоса:
-Пу,да ти еба майката курвенска!
Умряхме да се хилим.
Аз имам доста случки, обаче написани не предизвикват толкова смях, колкото като са на живо.
Един от първите пъти, когато пътувах до училище със автобуса. Бях първа смяна, беше зима и навън беше още мрак. Пътувам си аз във автобуса и някъв супер висок пич се хвана до мене. Слушаше си музчика той, обаче една от песните ми се стори много позната и аз почнах да се надигам на пръсти, за да съм по близко до слушалките, за да чуя песента. Тва продължи около минута и пича започна да се хили. И аз докато се усетя.. то навънка тъмно, във автобуса светло и всичко се отразявало във прозореца. За момент ме досрамя, ама след точно 2 секунди, когато се сетих за песента ефектът отшумя. :D
Пак в автобуса със друг пич.
Та на този пич прическата му беше по- дълга косица със бретон (малко стил емо). Бретона пада наляво. А да, момчето го познавам по физиономия. така.. Качаме се във автобуса и той сяда от вътрешната страна, а аз- от външната. Обаче пича постоянно прави едни махове със главата, за да може да си отмести бретона. Ама тия махове са уникални. Ако не си дръпнеш малко главата ще те изплющи. И аз какво се разсеях.. тоя пич прави един мах и бам като ме фрасна във фейса- разби ми устата. :D .. Започна да ми се извинява. От тогава като го видя на спирката гледам да не съм близо до него във автобуса.
Пак.
Пътувам във тролея (уникално рядко). Качва се накакъв дядка със много дълга сопа. Сопата я държи вертикално. И аз си викам "Ох тая сопа ся само да не ми създаде някакви проблеми" И шофьора набива супер рязко спирачки и аз се хващам за сопата. Двамата с дядото паднахме на земята, а сопата ме цапардоса яката по главата... Много гадно.. :D:D
Постоянно ми се случва като съм първа смяна и съм права във автобуса, когато шофьорът набие спирачки да се прасна във лоста. :D .. Редовно става това. Ами то е така, като спя още. xD
1n5ub0rd1na73
02-13-2012, 10:03
Лятно време беше, бях някъде седми клас. Вървя си аз към автобусната спирка от училище и дъвча дъвка. Бях леко облечен (тениска, шорти, чехли). Както си вървя, някакво момиченце на видима възраст от около шест-седем ми вика: "К'о мляскаш бе, сандал?!"
Тарикатче
02-13-2012, 11:01
Ахахахах.. Доста подобни случки имам такива..Една от която се изкъртих от смях беше..
С братовчедка ми бяхме в един magazin за дрехи и аз хванах на някъде тя на другаде и я изгубих от поглед.. И има в почти всеки magazin столове за сядане примерно ако искаш да мериш некви обувки.. И на един такъв стол седнала неква жена обаче аз съм с гръб към нея и я помислух за братовчедка ми.. И като дръпнеш облегалката на стола на зад и се повдига целия стол.. Та аз така дърпам стола некав малоумен бъзик да си направя с братовчедката обаче дрърпам го и неква се обръща към мен и ми вика :О Кво праиш беее и аз такъв ми изкочи акъла.. викам си бах мааму кво става тука..
извинете а-у обяснявам и се.. И както и да е братовчедка ми в същия момент изникна точно "пред" тая жена тя пак си стоеше на стола..А аз още си стоях зад стола и да и кажа на братовчедка ми кво е станало и го показвам с некви мимики с ръце и физиономии ама адски смешно се получи.. Обаче не забелязвам, че пред мен има огледала и тая жена от стола ме гледа :D И точно забелязах, че тая ме гледа в огледалото и тя пак се обръща към мен.. Ама тоя път ухилена до ушите и тя :D
Немоа го обясня мноо добре ама долу горе стана :D
2-ра комедия :D
Или пък друга история.. В един подлеz сме с едно приятелче.. А в тоя подлеz пълно с магазини и е боол с хора.. Обаче му се пикае на тоя фр супер мноо а нямаше кенефи никъде.. И решихме да се изпикае в едно шише от минерална вода в един от магазините пак за "дрехи" Да мери уж некви дънки и през тва време се изпикае и да заебе шишето вътре.. И така и стана взе дънките влезна вътре и се разбрахме аз да гледам за хора някой да не влезне.. И влиза той обаче неква жена се засилила с неква блуза и тя на там.. А аз бях до вратата на магазина на 10-тина метра от него.. И само като я видях тая на 2-3 метра запътена към моя фр и такъв смях ме напуши, че неможех си взема въздох :D и само дърпа завесата тая и кво да ви кажа щях да умра буквално от смях... Тая като почна да вика.. абе неква комедия от секаде ;Д Сърдише ми се Гошо 2 часа след тва.. Ама кво да праиш нямаше да го има тоя спомен ако я бях спрял :D:D:D
an0nimn0
02-15-2012, 18:16
Тарикатче, втората случка направо ме разби! :D:D:D
Сори за спама.
Sickness94
02-18-2012, 16:14
Охоо,преди две години хобито ми беше да изследвам непознатите - погледите им,реакциите им. Вървя си аз,подминавам някъв човек и му казвам здрасти,естествено непознатия седи и се пули. В моловете като се изкачвах по ескалатора пипах ръцете на слизащите и моментално се обръщах на другата страна. Един път на НДК имаше един страшен пичага,преди години си свиреше на китарката да изкара някой лев човека и с приятели застанахме до него и почнахме да си куфеем ...нещо като танц па да съберем малко публика,защото всички го подминаваха...веднъж се разминавам с някъв и той ми вика: "аз съм те виждала някъде" и аз "може би" и той "най-вероятно" и се подминахме...един път в 94 седя срещу един и си слушам музика,свърши ми батерията,затъпях и се загледах в тениската му,беше супер смешна,не я помня картинката,ма имаше и надпис и почнах да се хиля сама,гледам му тениската и се хиля като идиот,след малко и двамата се хилихме поне 4-5 мин. Има една луда бабка в квартала,която пие текила със сламка :D:D еди път се опита да ми продаде ЕДИН ботуш. Много отдавна под палтото си залепях картонени цици и се загръщам. Чакам да мине някоя кола,но (задължително по тесни,еднопосочни улички и то докато минават по заспал полицай) и си разтварям палтото да ми блеснат циците,а тея пред инфаркт вече,в първия момент изобщо не зацепват,че са фейк :D А един друг път вървя си аз по улицата и някъв крийпър ме доближи и ми вика : " Искаш ли да дойдеш в нас да ти покаже моето котенце?"
qkakukla2
02-18-2012, 17:37
Сетих се за още една случка.
Като разхождах ротвайлера на братовчедка ми, минах по една малка и безлюдна улица, на ъгъла имаше кофа. Минавам си най-спокойно от там и чувам един много странен шум, обръщам се и к'во да видя една циганка в кофата (само главата си подава), през това време кучето започва да я лае, страхуваше се от кучето и ме молеше да го успокоя малко, че да може да си тръгне. :D Както и да е успокоих го, та излезе от кофата с една огромна кукла (около метър висока) и ми каза:
- Подарявам ти я.
- Не благодаря. - куклата направо смърдеше и беше от кофата :D:D
- Зимай я, аз откази не приемам!!
и така около 2 минути спорехме и накрая й викам
- Айде махай се оттук да не насъскам кучето :D:D
Циганката като разба, че ще насъскам кучето и веднага побягна с куклата под ръка.
После като се прибрах братовчедка ми вика защо се забави толкова и аз като и разказах паднахме от смях. :D:D
Незнам дали добре я обясних или дали нещо сте разбрали, но аз просто паднах от смях :D:D:D
Малко преди коледната ваканция си стоим с братовчед ми и се чакаме метрото...Аз се бях загледала в телефона,братовчед ми седи отляво и на няколко седалки разстояние седеше единннн страшен пич,висок,рус с едни зелени очи...аз започнах да се обяснявам на брачеда колко секси е онзи и на него явно му омръзнало от моите приказки и станал,в същото време страшният пич се преместил до мене...и аз си разпрявам "Как да не го загледаш такъв,рус,със зелен очи,ах ако го хвана" и човечецът се седи до мене с ми се смее,стана ми толкова неудобно,запознахме се все пак,но си беше голям срам...
lude7ina
02-23-2012, 19:07
Извинявай ама един познат имаше същата случка. Да не се казваш Любо, Стамен или Станислав?
lude7ina
02-23-2012, 19:24
Има няколко пияници в града, ама с единия оттях постоянно става фън. Пиян е нон-стоп! Мета си чантата с алкохола пред колите, един път беше пред блока и го биха, той вика "Ма остаааете ма на миаа еееее" и нищо не прави. Накрая идва полиция и му вика "Вальо, аре идвай" :D А днеска един фр показа клипче, което е снимал на 15 септември същия тоя ходи и тия нещо се ебават с него и той на няколко пъти се обръща да мета чантата по тех, накрая си извади патката :D Насрал съм се от смях насред даскалото :D
Много смешно. Да се ебават с горкия човек.
koshtramba
02-23-2012, 19:24
Веднъж се разхождам с една приятелка и гледаме 2 момчета на 20 метра от нас и й викам, гледай са :
Приближаваме ги и почти се разминаваме и аз изцепвам :
- Тааатко ми е магааре! - ма едно такова рязко и си обърнах главата на другата страна. Умряха си от смях.
Карам кола веднъж и съм си самичка, ама толкова изтрещях, че исках да се развеселя, ама нищо не се случваше, затва викам аз ще си се развеселя.
Спрях на светофара, гледам 2 момчета в колата до мен, бях с шапка с козирка и си отворих прозореца и набичих класическа музика и застанах в поза "nerd" на волана, без да се облегна на седалката, в една вдървена поза. Гледаха ме странно и единя ме посочи. Това и чаках. Както си седях смених бързо на някакъв мощен рап, обръщам шапката с козирката назад и хващам волана с една ръка, и почнах да си клатя леко главата, гледайки лошо. Физиономиите им бяха просто... Покъртителни. След което избухнаха в смях, светна им зелено и пича, дето караше не можеше да тръгне 5 секунди от смях. :D:D:D
Glamour92
02-23-2012, 19:34
Някакъв слаботелесен младеж с костюмче ме спря в центъра на Стара Загора,за да ме пита къде се намирал градският гей-бар.Огледах го от глава до пети,ухилих му се и съвсем естествено му казах,че и идея си нямам,но му пожелавам да го намери скоро,при което нашия ме хвана за китката,намигна ми и с един меден гласец: "Дано,даноoo...тука имате тоолкова красиви мъже" ... и някакви момчета отстрани
===>>> http://www.myfacewhen.net/uploads/612-asianrape.jpg
емии .. сетих се
С един приятел отиваме един ветеринар да махат шевовете на едно коте .. и сме в трамвая и с онези клетките за животни котето мияукаше .. и некъв циганин идва и ми вика
- Дайте му вода на тва коте.. ще вземе да втаса! :D
- Какво ? Абе я си гледай работата мозъка ти е втасал!
а сетих се за още една ...
Вече си тръгвам от даскало .. и си говора с една приятелка .. и едно момиче най- много 3 или 4 клас, и ми вика ..ти случайно да си дубльорката на Хана Монтана .. и аз - Даааа разбира се как ме позна .. еми по гласа (нищо ОБЩО НЯМАМЕ ИНАЧЕ) ахаа МОЖЕ ЛИ АВТОГРАФ и аз хващам там и драскам глупости
и още една едно детенце ме спира в двора на даскалото
- Извинявай!? Ще се подпишеш ли тук ! Събираме Подписи за бездомните животни, искаме да ги пратим на президента, той ще ни помогне!
и аз:
- Еми супер ... (почвам да пиша глупости)
Таратонкьо Лайнаров
Бухта Бутова
Говньо Говнени
Изрод Сиромахомилов
Ненка Куреста
и други ... :D
ivzzi - Второто ме разби :D
По темата: Веднъж бяхме в парка с брат ми. Качи се на една въртележка (дето се върти около ос, сигурно се досетихте). Обаче се качи и една жена с друго дете .. И брат ми вика: "-По силноо !! По силноо !!". И аз с умната си главица люлея го ама изведнъж .. пипнах задника на жената :D От тогава вече не ходим в този парк - хвана ме срам :D
StolenBliss
04-01-2012, 15:47
Веднъж се разхождам с една приятелка и гледаме 2 момчета на 20 метра от нас и й викам, гледай са :
Приближаваме ги и почти се разминаваме и аз изцепвам :
- Тааатко ми е магааре! - ма едно такова рязко и си обърнах главата на другата страна. Умряха си от смях.
Карам кола веднъж и съм си самичка, ама толкова изтрещях, че исках да се развеселя, ама нищо не се случваше, затва викам аз ще си се развеселя.
Спрях на светофара, гледам 2 момчета в колата до мен, бях с шапка с козирка и си отворих прозореца и набичих класическа музика и застанах в поза "nerd" на волана, без да се облегна на седалката, в една вдървена поза. Гледаха ме странно и единя ме посочи. Това и чаках. Както си седях смених бързо на някакъв мощен рап, обръщам шапката с козирката назад и хващам волана с една ръка, и почнах да си клатя леко главата, гледайки лошо. Физиономиите им бяха просто... Покъртителни. След което избухнаха в смях, светна им зелено и пича, дето караше не можеше да тръгне 5 секунди от смях. :D:D:D
Хахаха, тва много ме изкефи :D
Аз ся иначе нещо не се сещам. Само за един път когато братовчедка ми много ме изложи ;д
Тогава тя беше на 3-4 години и говореше квито глупости чуе. Бяхме излезли на кафе с майка ми и майка и и аз викам да идем да се разходим малко на горе по центъра. Вървим си и по едно време братовчедка ми забелязва едно дете с една детска количка с кукла вътре и ми вика -искам я и сочи. Аз и казах 'Ивче, не може тая количка е на това детенце' и след още няколко повторения, че я иска изведнъж изкрещя - КУРВО, ДАЙ МИ КОЛИЧКАТА. ....И всички се заобръщаха да гледат. Направо ми идеше да се магипортирам нанякъде..:D :D
Един път чакам автобус на спирката и виждам момиче, което в гръб е 1 към 1 с момиче от стария ми клас, което не бях виждала от половин година. Момичето от стария ми клас има много дълга права коса до под кръста и аз си мисля, че е 10000% тя. И в тоя момент се приближавам до непознатата, и я дръпвам за косата и казвам: Кво става, при което се обръща непознатата и ме гледа на кръв... направо потънах в земята :D
melany12
04-05-2012, 16:54
хахахах ооо бая историйки си имам аз :D ще кажа най-интересната от скоро първо..
1.Отиваме ние пеша на дскл с моята най-добра приятелка,и ни спира един мъж(25г)с едно колело.Моли ни да му подържим колелото,докато отиде да се изпикае,щото се притеснява,че ще му го гепят.И ние нали сме си наивнички се съгласихме ии той отиде ''да пикае''.СЛед 1 минута идва един полицай и ни пита'Това колело вашо ли е?'И ние викаме 'накараха ни да го подържим за малко защо?' и полицая ни вика'Колелото е открадно,на кмета е.Трябва да дойдете с мене в полицията.'Ние като се стъписахме и в същото време минава отзаде този същия,който 'пикаеше' и аз викам 'а ето го ето го този ,който ни накара' и полицая го извика,а този му вика'аз видях момиченцата още от 5км да го тътрят' :D:D и след 2 минути обяснения тоя 'полицай' ни каза,че било скрита камера :D:D:D:D ахахах
иди доказвай,че не си виновен в такива ситуации :D
и втората,бях във Варна през лятото,отидохме на разходка със сестра ми,бях си оправила косата всичко а-у,и после с нагласата за плаж,бяхме взели чадъра за плажа.И какво стана по едно време така заваля,и аз тъйкато ми се свидеше косичката,реших да разпъна големия чадър и така през целия център доволно си минах
По-рано днес се засякохме с един съсед по стълбите. Бяхме в различни посоки, аз го поздравих, той издаде някакъв неопределен звук и както ме гледаше втренчено се спъна и падна по стълбите. Аз се обърнах да видя цирка, почнах да се хиля и след точно 5 секунди се забих във вратата срещу мен. И двамата гледахме да се изпарим по-бързо от погледа на другия, но се чувахме по етажите как се смеем. :D
Днес с едни приятелки цял ден поздравявахме хората (и не само днес, де). -Здравейте, как сте :) днес е нов ден, ново начало :D
Усмихвахме им се, заговаряхме ги :D и така с една приятелка се хващахме за ръце и се засилвахме към некви хора и нарочно минавахме м/у тях (примерно ако са 2-ма човека 1 до др :Д ) и много се стряскаха и ни гледаха странно :D :D :D и такива ти ми неща :D Много пъти и мен са ме заговаряли ;д ама не се сещам определени случки
ЕДИТ: а да сетих се
вчера с една приятелка си седим на един светофар (май ония ден беше.. се тая) и пред нас 2 момичета
и приятелката ми казва
- тр да се обадя на мама
аз: защо?
тя: е наши си неща
и аз като почнах в едни филми да влизам: ама Йорданко ма как може да ме лъжеш, постоянно премълчаваш, ква е тая нашата връзка изградена на лъжи и измами, никога нищо не ми казваш... баси 4 години сме заедно и ти не се научи да ми казваш истината.. заслужава ли си те питам аз? (ама с някакъв по-висок глас :Д )
и едното момиче се обърна, видя ни и като светна зелено гаааааааз с 300 :razz:
а имаше и един пич със зелена коса в Заимов, играеше пинг понг ;о
ПИИЧ АКО СЕ РАЗПОЗНАВАШ ПИШИ МИ ЛС
Dagichka
04-27-2012, 18:02
а имаше и един пич със зелена коса в Заимов, играеше пинг понг ;о
ПИИЧ АКО СЕ РАЗПОЗНАВАШ ПИШИ МИ ЛС
хах, не знам дали е той, но за него се сетих https://www.facebook.com/profile.php?id=1679102631 :Д
не е спам: пътувам си аз сутрин в 204 за училище, малко 204 е и ест е гъчканица.. и си слушам музика, блея си и оглеждам хората наоколо, когато виждам едно момче малко по-напред, което адски много прилича на един от стария ми клас.. и гледам го аз, той също започна да ме гледа, абе така 15 минс :Д качва се една моя приятелка и й казвам за момчето, че супер много ми е познат и съм сигурна, че го познавам.. и тя лудата тръгна, разбута хората, отива при него (той и направи път, мислише че просто минава покрай него :Д а и беше със слушалки големи) и го потупва по рамото, при което той сваля слушалките и гледа въпросително :Д тя му казала аа извинявай, ти да не се казваш дани(името на съученика ми)? и той ъм не.. и тя аа сори, припознахме се и се врътна и пак дойде при мен (рофл) просто не можех да спра да се смея, а бедното момче ни гледаше странно докато не слезе на безопасно :Д
Бях в съблекалнята на "ню йоркър" и пробвах един сутиен. Много се харесах и исках да се покажа на една приятелка, при което с отварянето на това (дето е като вратичка) няк'ъв между 14 и 16г. влезна при мен. Погледна ме, скри си очите и се извини, а аз умрях от смях.. :D
StolenBliss
05-04-2012, 20:20
А сега се сетих за една случка. С една приятелка когат бяхме по на 12-13 години бяхме тогава яко в рап вълна и един ден си седим в градската градина и мойта приятелка почна да пее на спенс - дамата в зелено. И в тоя момент тамън минава една бабка със зелено палто.. и се обръща и вика 'Ше видиш ти дамата в зелено като се обадя на кварталния' и ние само О_О После умряхме от смях. Изобщо не беше към нея тва, просто стана баси голямата случайност :Д
Аз пък веднъж бях на рожден ден и след пицарията отидохме на боулинг и стояхме доста до късно. По едно време почнаха да се събират ученици, студенти и пр. и тея от боулинга вече започват да пускат чалга и една моя приятелка почна да се кълчи. Хвана ме за ръцете и ми вика:
- Айде, де! Разкърши се малко!
Почвам аз да танцувам обаче се кълча мн смешно и изведнъж рожденничката идва при мен и ми казва:
- Оф, Роси моля те спри да танцуваш щото ония там те гледат и ти се смеят. Излагаш ме!
По-късно се оказа че в една от групичките било момчето което тя харесва затова ме е накарала да спра иначе и на нея и било забавно. Ся като ги срещна ония и цялата се изчервявам мн ме е срам...:(
Challenger
05-05-2012, 16:38
Имам навика да зяпам хората, които подминавам. Един ден си вървя по улицата и съм се отдала на любимото си занимание. Минавам край един магазин и вътре виждам някакъв мъж на около 30 със синя коса и очи. Неосъзнателно съм го зяпала... не знам колко време. Той ме видя и той започна да ме зяпа, личеше си, че му е забавно. Усмихна ми се, и аз му се усмихнах и бързо отминах... На следващия ден се оказа, че това е новият ни треньор. :D
С един приятел се връщаме от тренировка и си говорим за WWE и аз съм се увлякла... Вървя без да гледам пред себе си и в резултат се блъскам в един полицай, който си изпуска списанието. Аз все пак съм си смутена и мънкам някакво извинение, пък гледам приятеля ми издава някакви нечленоразделни звуци. Проследявам погледа му и виждам, че списанието е Playboy. И двамата започваме да се хилим като луди и бързо се омитаме от погледа на човека. :D
Като се прочете не е толкова смешно, но повярвайте ние 5 минути сме се смяли след тази случка.
В училище... господинът е излязъл от час, защото директора го вика за нещо. В стаята - пълен хаос. Обръщам се и виждам как един от съучениците ми си сменя панталоните, а приятелката ми е отворила прозореца и си говори с някакви кучета под нас. :D
smilelady
05-05-2012, 18:11
Загледала съм се аз в едно страхотно хъски и му казвам ''Хей, сладурчооо, ела да те видя'' И то нали идва, аз с такъв кеф го галя и по едно време забелязвам как един човек ме гледа (То това се оказа стопанинът) И явно си беше помислил, че на него говоря...Аз потънах в земята от срам и се изпарих
Иначе най-редовно ми се случва да падам върху непознати в градския транспорт, като спре рязко. Веднъж така премазах един човечец, а то се оказа, че това е контролата... :D
Туко-що ми се случи! :X Мама е поканила няква нейна приятелка в нас да й прави маникюр. И жената е седнала в хола, а аз съм в моята стая по хавлия... И точно пред вратата на стаята ми в коридора има един шкаф, в който си държим с мама лаковете, парфюмите и etc. .. Мама търси някакъв лак и ми пита къде е.. аз излизам да й покажа, като не виждам жената. Питам майка ми за какво й е и тя "Ева ще ми прави маникюр" .. аз "Коя беше па тая Ева?!" :D и мама поглежда към нея.. :D обръщам си и аз главата , а жената седи и ми се смее.. беше голям срам. :D поне да не бях по хавлия ...
Друга история.. в училище като пия вода от чешмата имам навика да си опъвам краката назад .. и един пич минава, ама не ми вижда краката.. лелее как падна... :D :D :D :D
Преди няколко седмици си отивам на даскало по никое време към 10 часа ии то валии. Нося дамска чанта, чадър, старая се да не стъпвам в локвите ии се опитвам да си пусна радио от телефона... вадя си слушалките от джоба, от там изпада гланца ми за устни. Навеждам се да си го взема и в тоя момент излиза някъв симпатяга зад мен и вика "ее спокойно, де, щях да ти го подам" (аз не бях забелязала, че изобщо има някой зад мен). Аз му се усмихнах и си продължавам, той върви с мене... заговорихме се, вървяхме в една посока. Стигнахме до ВМА и се разделихме, симпатяга беше ама не му дадох телефон.
Иначе на един имен ден на моята фр отиваме да се черпим и после двете си отидохме на кафе вечерта. Седим си в едно заведение и изведнъж влизат някаква група млади симпатични испанци. (приятелката ми хич не си пада по испанския, а на мен ми е слабост) И аз понеже ме впечатлиха, че са испанци и са много започвам явно да ги зяпам.. по едно време единия идва и ми казва "Наздраве" на испански с една широка усмивка иии тръгва да се обръща и да си ходи при неговите хора, ама аз в тоя момент му казах и аз "наздраве" и го заговорих. Той се шашна, че говоря испански добре иии си прекарахме цялата вечер с него и няколко негови фр. Беше мн забавно ии много ни развеселиха вечерта
shadygirl
05-15-2012, 19:31
веднъж у супера си избирам какво сладко да си купя и до мене някъв човек са навел аз нещо са гъзя и го шибнах с гъз по главата:Д жалка история беше
Ilikeliljon
05-15-2012, 20:27
веднъж у супера си избирам какво сладко да си купя и до мене някъв човек са навел аз нещо са гъзя и го шибнах с гъз по главата:Д жалка история беше
Хахаха, това беше добро
Зимата една баба изневиделица ме награби в рейса да ми закопчава якето , че съм щяла да се разболея !..:д..
От историята на marilyn се сетих как и аз веднъж си изпуснах нещо на улицата, а зад мен вървеше един симпатяга. И двамата едновременно се наведохме да го вземем и си ударихме по една яка главичка. Мен цял ден после ме боля главата, за него не знам.
Преди няколко дни пък в магазина срещу нас видях някакъв нов, който работи там. Суупер сладък. Отивам аз при него да го питам получавали ли са хляб днес. Обаче така се отнесох по него, че от устата ми излезе: Имате ли хляб? Но да е днешен, да не е от утре...
Малко преди да потъна изцяло в земята от срам, той успя да замаже положението, за което му благодаря. :D
crazydivane
05-17-2012, 22:35
Един ден сме с нашите в магазина и аз бутам количката.Обаче,спирам количката и отивам напред за да взема хляб.През това време някои друг е оставил неговата количка точно до моята,даже и не забелязах как поех със грешната количка към касата :D Въобще не разбрах какво е имало вътре когато оставях хляба!Бях се отдалечила няколко метра когато видях тате да идва до мен и вика:Абе ти коя количка взе?!И аз чак тогава разбрах какво съм сторила.Добре че беше един старец,че не можа да се усети кога размених количките и си взех хляба :D
Dreamer...
05-19-2012, 06:47
1-ва - Прибирам се от даск и вече си влизам в нашия двор и виждам, че няма никой.. почвам да си пея нещо и като завих някъв пич седи на пейката и аз нещо му се хиля там и той: А, не, не пей си. :D
2-ра Пред асансьора съм и го чакам да дойде. До мен седи един човек, който носи пица (с доставка в ръцете ) и чакаме аснсьора. По едно време той се наведе да натисне копчето, за което лееко бях забравила :D
Ох,имам толкова много...
Преди много време съм при баба ми и се обаждам от домашния на мама,обаче щом усетих ,че някой вдигна започнах веднага:
-Мамооо искам да ме приберееш ! Маменце,много те обичкам ,вземи си ме ,не искам повече да седя при баба и дядооооо ! Кога ше ме вземеш??
И от другата страна се чува мъжки глас:
-ъъъъъЪ...момиченце,аз не съм майка ти ,сгрешила си номера,пиле ;д
Веднъж отивам с едно момче в едно заведение и си поръчвам чай,обаче те ми донесоха куп работи-резанче лимон,мед и тн
Иии аз понеже отдавна не бях ходила в такова скъпарско заведение и бях забравила, какво се прави на ОБЩЕСТВЕНО място и взех че си изцръцках (точно това е думата! ) лимона в чашата :D :D А ние бяхме точно централна маса в средата.
И момчето вика :
-Ъъъ...ми то ти трябваше да си сложиш лимона в чашата,а не да го изтискаш..
Иии аз почервенях от срам и се опитах да се измъкна,че така обичам повече ;д
После ще кажа още .
Вървя по улицата с една приятелка и си говорим за едно момче, че има странно излъчване, обаче на много висок тон. И изведнъж стана на въпрос моето излъчване какво е и тя направо се изкрещя "Твоето е перверзно!!" и аз, също с доста висок тон, казах "Ама аз и по принцип съм си перверзна" и изведнъж забелязвам, че някакво момче което е с 2-3 крачки по-напред от нас ме гледа странно. И от срам избягахме на другия тротоар и започнахме да се хилим като изтървани, а той не спря да ни гледа. :D
BarcaGirl17
05-19-2012, 15:41
1-ва Пред асансьора съм и го чакам да дойде. До мен седи един човек, който носи пица (с доставка в ръцете ) и чакаме аснсьора. По едно време той се наведе да натисне копчето, за което лееко бях забравила :D [/b][/QUOTE]
Нещо такова ми се случи, обаче бях на зъболекар отишла и беше някакъв непознат човек.
2-ра Оглеждам си се аз в огледалото на една кола, бях забравила да си сложа гланц от толкова бързане. По едно време забелязвам, че в колата има човек, който ме гледаше доста накриво, веднага започнах да му се извинявам и гледах да се изнижа по-бързичко, че ме хвана срам. :D
3-та Нещо ми беше доскучало и реших да се развеселя малко. :D Усилих си аз музиката докрай, както доста често правя и започнах да си танцувам и да пеяяя на висок глас. По едно време, не съм усетила кога са ни дошли гости, браточедката от Англия, и както си се развихрям аз усещам, че някой влиза в стаята. И аз естествено си помислих, че е мама, да ми остави дрехите. Аз продължавам да си пея фалшиво и да танцувам и след малко усещам как някой отзад ме потупва по рамото, като се обърнах виждам как леля танцува заедно с мен. хаха направо се стреснах и малко ме хвана срам, защото не съм я виждала в такава светлина :D изобщо не очаквах някой да дойде или да ме види
Annabeth
05-20-2012, 11:27
Едно лято бяхме на море и с една приятелка влезнахме в морето. Обаче взеха да идват много големи вълни и с нея решихме, че ще ги прескачаме. И скачаме си там и аз забелязах един много голям сладур, който беше сравнително близо до мен и така добре си го огледах. Само, че в същия момент една огромна вълна се засили и аз не знам да бягам ли или да подскачам и докато го мислех, тя ме засили и ме запокити точно в онзи сладур и на капак отгоре горнището на банския ми се развърза. Той се засмя някакво смутено, а си хванах горнището преди да се е показало нещо и се изнесах набързо. Доста конфузно беше... :D
Challenger
05-21-2012, 19:29
Днес: Излизам и на пейката под блока ми съседът си чете вестник. Поздравявам го, а той въобще не ме отразява. Поздравявам още един път - никакъв ефект. Най-накрая почти изкрещявам "добро утро" и оня вдига глава от вестника и се оказва, че това въобще не е съседа. :D Като видях някаква съвършено непозната физиономия така се стреснах, че изпищях (да не забравяме, че бях сънена и малко неадекватна все още) и хукнах. Пък този отзад щеше да припадне от смях. Още го чувах как се хили. :D
Преди няколко месеца се излъгах да тръгна с униформа на училище, тоест с полата. И чакаме се с една приятелка и аз още щом я видях започнах да й се оплаквам, че ще махна тая пола от мен, ако трябва по гащи ще ходя тоя ден и т.н. И въобще не бях забелязала, че тя ми прави знак, че зад мен на една пейка седи някакво момче.
Когато го видях как интересно ме гледа му казах, че униформата ни е отвратителна, при което всички се засмяхме и не се получи прекалено неловко.
тази тема убива :Д
та, за да не е спам: минавам си аз през ескалатора долу на орлов мост (пред събуей, оня дългия, където вървиш) ии зяпам някъв сладур от другата страна. Та и пича почна да ме зяпа и така се гледаме, докато не се разминем и той изведнъж като направи няква толкова смешна физиономия, че аз се изсмях толкова силно и всички хора се обърнаха. Смях се след това още 5 минути. :Д оттогава винаги зяпам хората на тоя ескалатор ;д
с един приятел веднъж си вървим и нещо ни е тъпо и си викаме ''айде да плашим хората'' ии стана така, че идва някво момиче с/у нас и ние двамата само ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АА , ама крещим като луди и тя така се стресна, че спря и почна да ни се кара, а ние вече бяхме паднали на земята от смях....направихме го на още няколко човека и ни стана тъпо :Д
kriisskaa
05-25-2012, 20:11
Ами има много но не се сещам за всичките :Д
1 историйка: Случи се наскоро. Със Сестра ми (тя е по-голяма) бяхме на центъра и сега нали идват туристите..та някви хипита ;дд ... такива бяха наистина ... бяха много готини ии най-готиния мина покрай нас и ни гледа усмихва се и казва Хау Мяу Мхммм :ДД ии ний се хилим като не знам какво :ДД беше много яко.. те бяха някви много якии с расти :ДД .. хуаха
2 историйка : С една приятелка миналата година бяхме пред мола и косата ми нещо се развали ;д .. и аз отивам до една кола да се оправя ама стъклата и са г/д тъмнички Д: .. ии оправям се аз, а приятелката ми вика Крисее има мъж в колата .. повтори го няколко пъти аз не я слушам :Д ..ахха ии продължавам да се оправям :Д тя пак ми го повтори по силно смеейки се :Д и аз се загледах там някъв мъж стои и ме гледа странно ":д аз газ да ме нямаа :ДД хахаха тръгнах да бягам и се смея кат откачена :Д
3 историйка : Тази случка отново стана със сестра ми в същия ден :Д малко по късно . Вървим си ние по тротоара и някъв с колата си минава натиска клаксума и ни прати 2 целувки :Д ..цял ден я базиках :Д тя се изчерви по едно време :Д аххаа
Има много смешни за сега не се сещам други, но ако се сетя обезателно ще пиша :Д
В морето сме си с едни приятелки и аз се лигавих слагах си мустаци и вежди от водораслите и се правих, че слизам по стълби :D :D и некви викат - егати страшното :D и се смяха.. мда и доста пъти се случваше да ми се вдигне горнището и имаме един лаф от тогава - кой видел, видел.. кой не видел....
абе ддз имам мн случки ;д с една приятелка мн често така набелязваме си някое момче и му минаваме от 2-те страни и му се усмихваме и ходим след него :razz: мн се стряскат някои :D заговаряме непознати... ;д случвало ми се е да се припознавам доста пъти ;д доста случки имам ама нз що не мога да се сетя са
kriisskaa
05-25-2012, 20:59
Сетих се още една :ДД с най-добрата ми приятелка зад един магазин пушим си ;дд ... ии една бабичка (циганка) идва и вика нещо от сорта момичета може ли да се изпикая тука ? и ний ъъъ даа :Д ...обръщаме се ии се хилим като дебили ахаха ааа сетих се за още една значи прибираме се от дскл със същото момиче ;д .. и спираме се пред един вход да отдъхнем и една баба идва и вика "Момичета може ли да ми купите хляб от онзи магазин и казва какъв ..че много ме болят краката" и ние кво да кажем казахме добре отидохме купихме и тая като почна оо ще се моля за вас каза ни цялата история за исус ;дд поне 1 час ни е говорила вика неделя елате в църквата може да се срещнем и ние а да може да намине ест че няма де ама да кажем :Д .. мнг е дълга историята няма да я казвам цялата: Д
sugargirl94
05-25-2012, 21:30
Няква изперкала бабка ме удари в тролея и почна да ме псува.
prosto_chovek
05-26-2012, 00:10
клакСОНА, извинявам се за офф - топика, за да не е такъв ще кажа и аз една история.
Излъгаха ме един път да ида на чалга дискотека. И отивам аз, гледам вътре някаква как а се кърши на сцената, не й запомних името, нещо с дж беше, като бДЖ, ама както и да е. И в един момент до мен идва при мен някакъв пичага на видима възраст около 15, с облекло като за гей - парад и ми вика: "батеее можеш ли да ми дадеш 30 сотинки, че не ми стигат да си платя пиенето?" И аз се посъветвах с хорицата, с които бях отишъл, събрахме му 30 стотинки (!!!) и му дадохме. И след 15 минути идва този и ми вика - "а искаш ли кака за вечерта?" Е, няма да ви обяснявам после какво става, ама ми върна 30-те стотинки :) Имам и нормални истории с непознати, просто съм леко импулсивен и пиша най - близкото до днешна дата, което ми дойде на акъла :)
prosto_chovek
05-26-2012, 00:11
клакСОНА, извинявам се за офф - топика, за да не е такъв ще кажа и аз една история.
Излъгаха ме един път да ида на чалга дискотека. И отивам аз, гледам вътре някаква как а се кърши на сцената, не й запомних името, нещо с дж беше, като бДЖ, ама както и да е. И в един момент до мен идва при мен някакъв пичага на видима възраст около 15, с облекло като за гей - парад и ми вика: "батеее можеш ли да ми дадеш 30 сотинки, че не ми стигат да си платя пиенето?" И аз се посъветвах с хорицата, с които бях отишъл, събрахме му 30 стотинки (!!!) и му дадохме. И след 15 минути идва този и ми вика - "а искаш ли кака за вечерта?" Е, няма да ви обяснявам после какво става, ама ми върна 30-те стотинки :) Имам и нормални истории с непознати, просто съм леко импулсивен и пиша най - близкото до днешна дата, което ми дойде на акъла :)
prosto_chovek
05-26-2012, 00:12
извинявам се за повторния пост, моля модератор да го премахне, заедно с този :)
kriisskaa
05-26-2012, 09:32
ххауа добре де човек да не се обърка ебахти ;хх
prosto_chovek
05-26-2012, 09:52
извинявай, де, не беше злонамерено, просто съм си такъв чешит :)
ь
Имате ли хляб? Но да е днешен, да не е от утре...
(rofl)(rofl)
obichamggo
05-27-2012, 13:37
Чак случка не,ама редовно разни от коли ми свиркат по улиците..веднъж чаках автобуса и пред мене на сфетофара спря някакъв и ми прати въздушна целувка :D
uaredeadlol
05-27-2012, 15:08
Вървя по улицата,гол по бански и 2 момичета минават покрай мен , нещо са загледаха и паднаха 2те...пребиха се досто лошо
nelito2903
06-04-2012, 10:14
Ооо..това с колата редовно ми се случва :D
Иначе ето една съвсем нова случка: с една приятелка сме в мола и се качваме по ескалаторите за 2-рия етаж... и нали ескалатора за нагоре е от дясната страна,а за надолу е от лявата .. и стигаме 2-рия етаж и нещо ни доскуча и решихме да отидем на 3-тия където пак има ескалатори..и вече стигаме до ескалаторите и аз съм запомнила че ескалатора за горе е от дясната,а за долу е от лявата.. и аз тръгвам към дясната страна с мисълта,че там е ескалатора за нагоре.. обаче се оказало че на 3-тия етаж за нагоре е от лявата страна..и вече стъпвам на ескалатора ии така се проснах :D всички взеха да се хилят като луди,включително ии аз :D ако се сетя за още някоя ще я разкажа :)
nelito2903
06-04-2012, 10:33
Ето още: 1.С една фр. сме навънка,обаче по едно време заваля дъжд .. и мина половин час и дъжда отмина..и започнах да се оплаквам на приятелката ми че сигурно не приличам на нищо от тоя дъжд и се запътих към една кола да се огледам.. и аз спирам пред прозореца на колата и започвам да се гледам след което от вътре един мъж се подаде и ми изтърси едно "намери си друга кола".. при което умрях от срам и смях едновременно :D
2.бях в час по математика и госпожата ме изпита и ми написа 4 :x..ии след часа бях много ядосана и реших да изляза в коридора и пред прозореца видях момиче,което беше в гръб и приличаше на една фр. и аз се отидох при нея с мисълта,че е тя и започвам да и се оплаквам за 4.. и по едно време тя се обръща и виждам че това е госпожата по математика (тази която ми написа 4 :x ) ии ми вика само "ми като не учиш така ще е ".. :D умрях си от смях :D
Отчаяната..
06-05-2012, 19:32
оре?Какво ще рече това?
Умирам от смях с вашите случки...
Ето една от мен - седя си в асансьора, до мен някви съседи.
И си мисля за разни глупости, като през това време натискам копчето за етажа, на който сме и се чудя защо асансьора не тръгва. Натискам упорито и съседите до мен, вече изнервени натискат копчето за първия етаж... Така се засрамих....:ДД
Ооо, друга, от днес.
Бързам да се прибирам и бягам. По едно време спирам да си поема въздух и когато отново побягвам един циганин минава зад мен и казва "Полека де, няма нищо да ти направя". Пък аз изобщо не му обърнах и грам внимание :ДД
nelito2903 -мн ме кефят твоите случки ... особено с колата и дъждаа
..
сега не се сещам за много смешна случка ноо... отивам си на училище и говоря по телефонаа ... И гледам един негър ,които ме зяпа все едно имам саксия на главата.. Продължих си и усещам,че някои върви след мен и се обръщам и пак оня черен педофил ми намигва ,плези ми сее ii еии сексии ... where have you been ? :lol:
и аз се напраивх ,че не го виждам и продължих .. случайно видях една фр и се лепнах за нея и тоя сви в няква пряка ... мн беше странно и смешноо :D :lol:
Your.Passion
06-18-2012, 20:07
Това не е точно смешна ама .. все пак .. :D
Един път с една приятелка ,в една махала .. :D Отиваме до магазина и на връщане гледам един ама страхотен пич и на блузата му пишеше 'I <3 hugs' и аз му казвам имаш хипер яка тениска ..Той само ме погледна и нали се разминахме и аз продължавах да го гледам .. :D И в същия момент той вика ..я чакай малко .. и се върна съблече се и ми подари тениската .. :D И така никога нЯЯ да го забравя тоя човечец.. :D
Такива имам ужасно, ама ужасно много... Ама ся едва ли ще се сетя... сещам се за една с може би най-добрия ми приятел... Вървим си по центъра и той такъв се лигави, прай се на малко дете и сякви такива ама сам... :D И аз такъв вече ме е срам от него и викам "Аз не съм с теб" и се отдръпвам и той се спира на едно място и почва да скача и да ме сочи, викайки с детски глас "Той е с мен, той е с мееен" :D Направо беше егати смеха ;д
Преди време, както си стоях на едни стълби и си говорехме с един приятел, едно момиче (около 16-17 ) изскочи от някъде и ме хвана под ръка и започна да ме дърпа и да си говори някакви неща, а приятелката и зад нея се заливаше от смях. Когато момичето видя, че очевидно не съм нейната приятелка направо замръзна.
SunnyBlue
06-26-2012, 17:49
Ми когато бях малка си спомням един господин ме пита
-Ти на кого си дете бе миче?
Аз с гордост.
-Ми на мама.
-Ама тя как се казва?
-Мама ли?
-Да.
-Мама.
-А тати как се казва?
-Кой?
-Тати бе?
-Кой ти тати?
И човека си тръгна. :D
Един път виждам една приятелка да тича към някъде и аз тръгвам да я гоня крещейки "СПРИ БЕ .. КЪДЕ ОТИВАШ .. КО СА ПРАЙШ СЯ СПРИ ТИ КАЗВАМ" и тя спря и аз запъхтяна и викам "Много си проста чесно" и когато се обърна тя ... ми не беше тя. И аз само "а хубу не си ти" и си тръгнах. :D :D
С една приятелка висяхме в парка и пеехме Почивни дни на Криско.Там беше и една жена с детето си.Тогава аз я посочих и изпях:Красавицата се оказа ЗВЯРА МЪРРР.И тогава тя дойде и ме цапардоса с чантата. :D
SweetAngel2
07-17-2012, 09:38
Един ден сме се събрали около 10-15 човека пред даскалото. Така както си говорим един дядо застава до един фр и нещо почва да му говори ;д След около 1 минута същия дядо почва да пее някакви песни ;д Всички се заливаме от смях и аз се провиквам дали може да изпее 'Бяла Роза' ( нямам си идея от къде ми дойде да кажа тва'). Човека отиде в средата на улицата и почна да пее силно и да играе някакво измислено от него хоро ;дд
Май за някъде бързаше и каза, че ще дойде утре пак да ни пее ;д След като си тръгна сме се смяли около 5 мин ;д
Сещам се и за друга случка с въпросния дядо ;д :
Както си седим аз, едно момиче и още 3 момчета, дядото минава по улицата с тротинетка ;дд и то най-спокойно, а ние се заливаме от смях ;д
SweetAngel2
07-17-2012, 09:44
Сещам се и за друга случка :
С една фр се разхождаме в даскалото и аз както винаги нещо й говоря. Както си ходим по стълбите минава новата учителка( около 25 годишна и нисичка ) Аз си продължавам по стълбите и си мисля, че говоря на приятелката ми, а тя е застанала до огледалото и се оглежата ;д В същто време учителката ми казва нещо от сорта на '' май ме обърка с някоя съученичка''
А приятелката ми отдолу се провиква и казва '' ти май пак ме обърка'' А аз само се обръщам и виждам как учителката се смее, а приятелката ми се залива от смях ;д
mech7a7elka
07-17-2012, 16:25
Седя пред блока и пуша.
До мен се приближава дребна бабка :
Тя - Ух, как не ти отива ...Що се тровиш бе , рожбо?
Аз (смутена) - амиии...
Тя - Толкова е грозно и вредно.Пу , пу днешната младеж ...
Аз - ЪъЪъ , хайде сега ...
Тя - Хайде не хайде ... ( отдалечава се и се обръща)
Тя - Така и така сме се заговорили на тая тема ... Да имаш една , да почерпиш? :D
Чакам светофара да светне зелено...Последните секунди изтичат.
Момчето до мен :
Заема стартова позиция, като за спринт :
Той - 3,2,1 ... СТААААААРРРРТТТТ!
:D прекоси с мръсна газ!
В къщи идват техници да инсталират пералнята.
Суетят се около половин час:
Те - Всичко е супер, ама да не бяха идвали такива олигофрени да ви поставят
тръбите.Пууу ... ръцете са си оставили ..
Аз - Ми то ... вие ги поставяхте... :D
mech7a7elka
07-17-2012, 16:32
Сещам се за почивката ни на морето.
Шведска маса и всеки се бори за храна :D + пълно с чужденци.
Стоя пред 4 вида салати и не мога да си избера.
До мен се приближава някой и буквално се притиска в мен.
Мислех ,че е приятеля ми и дори не се обръщам :
-Почти си избрах, минута само ...
При което чувам , един писклив глас :
То - You are so fuckin awsome ...
Обръщам се и виждам, някакво дребно момче с доста тъпо изражение..
Цяла вечер правеше знаци на гаджето ми, че ще го набие :D :D :D
betty-dimitrova
07-17-2012, 20:23
Днес с братовчедка ми тичаме в метрото да го хванеме и аз съм с 1 голямо пликче, в което има голяма кутия. И така успяхме да го хванем точно на косъм и влизаме смеем се и някакъв полицай ни се усмихва и гледа ме, гледа ме и ми вика '' Да няма бомба в тая кутия? Да не се наложи да те претърсвам? '' и аз му се смея и вика '' Хаха да след малко ще избухне''.Така се почнаха едни разговори с тоя полицай.. та от разпитите какво има в кутията и за какво е това в нея минахме на разговори за гаджета, после на тема за пиърсинги и се стигна до темата за годините и кой на колко изглеждал и така ни дойде спирката и слезнахме той в едната посока, ние в другата и само чао и това беше :д
howling.
07-18-2012, 16:44
бях на една екскурзия и няколко мои приятелки бяха с мен. и сутринта сме се събрали почти всички, само едно момиче го няма.. и виждам отдалече някакво момиче слиза от някаква кола, ама отдалече ми се стори, че е въпросната приятелка. и нали приятелката ми ми беше дала да й пазя удостоверението.. и тичам при непознатата като й крещя името на моята приятелка и й тикам удостоверието в лицето.. две секунди по-късно осъзнах, че това е някаква друга.. момичето изглеждаше супер травмирано, приятелките ми се разцепиха от смях.. после се оказа, че онова момиче е с нас на екскурзията.. :/
ivetmanova
07-21-2012, 19:32
Нали знаете че има едни кръгли пързалки като в аквапарк там тъкмо се спускам но то трябваше да се буташ с ръцете и пред мен някакво момче беше заседнало и той само ме пита "хаха и ти ли заседна" беше много сладък и аз само казах ми да а както се опитвахме да се спуснем някакво по-едро момиче за днас като се беше засилило така ни извраска че имах синина доста заболя :D :D най-си ми хареса момчето :D
ivetmanova
07-21-2012, 20:47
Аз бях на гости в братовчедка ми а тя с година по-голяма те си бяха купили басейн в двора а ние вече мокри а бяхме забравили за кърпи имаше само някакви за ръце а на нас ни се ходеше до магазина,сложихме си кърпите и тръгнахме към магазина и минаваме един пич,той ни подсвирна и после се спъна и се хилихме като луди :D :D
Още една аз и една моя фр се разхождаме по центъра а аз съм с една тениска на която пише Free Hugs и некъв като ме запрегръща и аз го питам "кво праиш бе?" и той "ми пише че даваш безплатни прегръдки" и той беше с един неков приятел а после и 4 та се засмяхме а аз след това повече не сложих тази тениска отново :D
complicated_
07-22-2012, 13:29
хахаа .. и на мен ми се е случвало ;х :ДД
complicated_
07-22-2012, 13:35
друга смешна ситуация за която се сещам - вървим с една приятелка по един мост и срещу нас върви един готин батко :Д и от далече само се гледаме и той тъкмо пред нас като стигна както се беше загледал в нас толкова мощно се спъна че едва не падна :Д
latinmoon
07-22-2012, 13:49
Веднъж се прибирам от училище и една непозната баба ме хваща за раката и ми иска един лев и каза , че ако съм й дал щяла да ме покани на свадбата си :Д:Д ( откачила квартална бабичка) ..
А друг път - минавам през центъра с един приятел и ми беше бая скучно .. нямахе много хора , а и тъкмо щеше да вали яко и както си вървяхме почнах да издавам някви звуци като зомби :Д и едно момче мина до нас изгледа ме и не се сдържа и почна да се хили :D:D
sladurka122
08-11-2012, 19:18
Веднъж с една приятелка се прибирахме от училище и задуха вятър и решихме, че тряя да си оправим косите и аз започнах да се оглеждам в страничното стъкло на една кола и в същия момент прозореца се отвара и от вътре един мъж ми каза " Искаш ли да ти дам препарат и кърпа и да го почистиш, за да се оправиш, че е малко мръсничкио." Тогава бях потънала от срам ... ;хх :Д
Една случка от мен във мола сме със едни приятели и качваме се в асансьора и вътре няколко непознати и във този момент
ме обзема смях и се опитвам да не се пръсна да се смея и сичките преиятели и те едвам се сдържат и дойде нашият етаж и слизаме от асансьора и сигурно 10 минути не можем да спрем да се смеем :D :D като го пиша не звучи смешно но си беше адско :Д
druzilla
08-12-2012, 14:16
Значи с една приятелка сме се хванали под ръка и си вървим по коридора в училище.И имаше един много сладък батко в горните класове и тя обяснява гръмогласно как щяла да го скъса,ако и паднел какви неща щяла да му прави.След секунда нещо се обръщам и гледам въпросният младеж върви зад наc и целият се е изчервил.. :D
HollyGolightly
08-12-2012, 18:01
Той не беше точно непознат де ами един комшия , но тъкмо се бяха преместили в къщата до нас, пък и беше поне с 5 години по-голям от мен та тогава ми се стуваше много голям. Бях на около 12-13 и се прибирах от магазина. Имах лошия навик да мисля на глас тогава и си говорех или може би трябва да кажа си мънках какво ще направя като се прибера, и изобщо не разбрах, че има някой около мен. По едно време той се доближи до мен и ми вика "Извинявй , че ти прекъсвам разговора, но случайно да знаеш колко е часа" е няма такъв срам послед се червих всеки път щом го видя
Angelous
08-12-2012, 19:33
^
Бяхме с една приятелка на море и си мислим, че ще ние последна вечер, та до два часа бяхме със съседите от другата квартира, а през това време хазяйката ни беше на дискотека. И те към 2 и половина си тръгнаха и седим с нея и мислим кво да правим и си викаме да ходим на дискотека. Та преоблякохме се и тръгваме ама то, до центъра ни беше 2 - 3 километра. Тръгваме пеш и след малко гледаме полиция и като се панирахме сега какво ще правим.. те ни викат "Момичета на къде?" Отминахме и си викаме дано не тръгнат с колата хД С нашия късмет тръгнаха и караха покрай нас 2 - 3 минути. После спряха и ни попитаха "Къде отивате?" ние някви оплашени казахме "Към дискотеката" и те ни казаха да се качим да ни закарат :D Та качихме се, говорихме си и по едно време изцепихме, че сме на 17 и единия вика "Че направо към райнното да ви караме" и ние викаме "А няма нужда" та закараха ни до дискотеката де. 8-) Даже после искаха и на плажа да се видим, ама не се засякохме хДД
Малко не мога да разказвам ама както и да е..значи отиваме с братовчетка ми на гости на един приятел и тъкмо вече тръгваме към вратата да си ходим и една черна котка минава пред нас, при което ние и двете почваме да се въртим. В същия момент обаче влиза баща му, братовчетка ми нещо плюеше и май наплю човека, а аз още се въртя като луда. Момчето направо си умря от смях, а баща му само ни погледна малко странно и той се засмя и така.
Чакам на една спирка и тръгвам да паля цигара. До мен стои възрастен мъж на около 40 години (с дълга вързана коса и кубинки) и се приближава да ми запали. Казвам "мерси", а той,гледайки ме втренчено ми изцепва "Мерси не е българска дума". :lol: Викам: "Добре, благодаря." :shock:
След малко се обръща и ми заглежда връхната дреха:
- Това готик ли е?
- Горе-долу.
- Аз познавам Таря Турунен.
- Мхм, супер.
- С това се занимавам все пак.
- Значи сте рок звезда? :-D
- Глупости! Аз съм свещеник!
:lol::lol::lol:
От тогава имам изкривяване - кажа ли "мерси" веднага да се поправям :lol:
xXxAngerfisTxXx
06-21-2013, 14:48
Одеве ми направи впечатление един гаден бръснат чичка. Стоя на паркинга на мола в колата и чакам един приятел да дойде, и гледам в страничното огледалото някъв идва (и той ме гледаше през огледалото), спира до вратата поглежда ме злобно и се закашля -кхъ кхъ, и тръгна напред. Прави 2 крачки обръща се и ме гледа, още 2 пак и така. Даеба и психопата гаден...
PeaceOfMe
06-22-2013, 23:02
Имам мноооого, но сега се сещам само за 2.
*
Отивам на фризьор, и фризьорката:
-Където и да си се подстригала преди, не ходи там отново!
-Идвам винаги тук.
-Ааа, сигурно новата колежка е била на смяна. :D
*
С една приятелка искахме да отидем до тоалетата в мола в 10 часа вечерта, на горния етаж, но охраната ни спря на ескалаторите и каза, че не може да се качим, защото били заключени вече. Ние обаче заобиколихме, и се качихме с асансьора. Отидохме до тоалетната и слизаме пак с асансьора нали и охраната беше вътре. Не спряхме да се смеем, той само ни гледаше страшно. :D
Оня ден се разхождах с една приятелка и сме спряли да говорим, щот нямаме какво да си кажем. Минаваме покрай едни родители с бебешка количка и спящо бебе в нея. Тогава приятелката ми изкрещя "НАСРА МА ПИЛЕ!" и почна да се трие и ония с количката почнаха да ни шъткат :Д
heartsdesire
06-23-2013, 19:47
До един часовникар имаше място за сядане, седнахме там с една моя приятелка, говорим си и изведнъж на светофара някакъв ''пич'' от ромски произход ни свирна, обърнахме се и той: след 3 години се обадете.
Или вчера имаше арт фестивал и раздаваха жълти и червени дъждобрани и с мои приятелки си взехме червени. Облякохме ги, а беше адската жега, ама нали да си направим кефа и вървим и някакви 30-годишни (никога не сме ги виждали): От коя партия сте?
*Едно от момичетата*: От БСП, предполагам.
И те някакви, както бяха усмихнати наплюха земята, възкликвайки ''пууу'' и викат: Само ГЕРБ.