Влез

View Full Version : Блъмпкин

Soddom
08-12-2011, 18:24
хора имам проблем
с приятеля ми се разбраме че като напраим 1 месец заедно ще му направя блъмпкин аз тогава не знаех за какво става въпрос и се съгласих сега проверих в инернета какво узначава и съм адцки объркана не знам какво да правя
моля за съвет наистина много го обичам но явно той си пада малко извратен и не знам какво да кажа той каза че няма проблем и това не било лошо и предишните му приятелки му го правели ама аз никога не съм го правила даже не знаех че има такова нещо и сега наистина се притеснявам.
правим месец след 3 дни моля ви кажете ми как да постъпя , спешно е

моля без тъпи коментарчета на някакви ограничени деца

ако има значение аз съм на 15 той е на 23

straus
08-12-2011, 18:27
Ти пък като не си ограничена, поне си спазвай обещанията ма! :lol:

08-12-2011, 18:27
той иска да сере докато му духаш?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!

Soddom
08-12-2011, 18:29
той иска да сере докато му духаш?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!
да и не знам какво да правя не съм сигурна че искам но много държа на него и той много искаше
ако му откажа дали няма да ме скъса :(

SisiStrange
08-12-2011, 18:30
:shock: Ииииил! :shock:

nikoslava
08-12-2011, 18:31
само за дето държиш толкова на него си способна на такива неща?! :shock: ужас!

08-12-2011, 18:32
Ами обясни му ситуацията.. Най-малко ходите само от 1 месец! Като не искаш да го правиш няма да седне да те кара на сила, я! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

granger
08-12-2011, 18:34
Ами обясни му ситуацията.. Най-малко ходите само от 1 месец! Като не искаш да го правиш няма да седне да те кара на сила, я! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

+
:? Колкото и да обичам сегашния си приятел , не бих го направила!

nikoslava
08-12-2011, 18:36
има неща, които се правят от любов, ама тва... е от простотия. съветвам те да не го правиш!

Korrnyy
08-12-2011, 18:38
Това и 60 години да ходя с някой няма да го направя :booooomb:

BohemianRhapsody
08-12-2011, 18:43
Моме, къде си тръгнала да се ебеш при положение, че не можеш да оцениш красотата на блъмпкина?
Това е израз на всиша форма на доверие в светът на възрастният човек.
Като пораснеш и ти ще искаш така, ама всички от малкото ти село ще помнят как на 15 не си искала и никой няма да си говори с теб. АМА НИКОЙ! Не знам как позволяват на толкова незряли индивиди да ползват интернет и да правят секс. Въобще как се сдоби с приятел? А с лична карта?
Ти си кошмарът в светът на белият зрял човек!
Дай ми кординатите на приятеля си, аз като истински мъж ще направя всичко, както трябва!

Soddom
08-12-2011, 18:45
Моме, къде си тръгнала да се ебеш при положение, че не можеш да оцениш красотата на блъмпкина?
Като пораснеш и ти ще искаш така, ама всички от малкото ти село ще помнят как на 15 не си искала и никой няма да си говори с теб. АМА НИКОЙ! Не знам как позволяват на толкова незряли индивиди да ползват интернет и да правят секс. Въобще как се сдоби с приятел? А с лична карта?
Дай ми кординатите на приятеля си, аз като истински мъж ще направя всичко, както трябва!
добре а може ли да ми кажеш как точно се прави с смисал той трябва да ми каже или аз без да ми каже нямам си и идея мерси че ми отговори поне ти нормално а на другите казах без ограничени комплексарчета :-x

DontSpeak
08-12-2011, 18:47
А ти как се съгласяваш да направиш нещо, което не знаеш какво е?!

straus
08-12-2011, 18:47
Дебни когато тръгне към кенефа с приклякания и подпръцквания :lol: :lol: :lol:

BohemianRhapsody
08-12-2011, 18:55
добре а може ли да ми кажеш как точно се прави с смисал той трябва да ми каже или аз без да ми каже нямам си и идея мерси че ми отговори поне ти нормално а на другите казах без ограничени комплексарчета :-x

Ами, мила, не е нужно да се водят дълги диспути преди да го направите.
Вземи бутилка хубаво вино, запали свещи, пусни романтична музика...Ще е уместно да сготвиш боб. Ако носиш кафяво бельо ще го подлудиш още повече. Гледай да не е в Р. (разтройство) или З. (запек), за да не затрудни положението... Предлагам първият път да е вкъщи, но следващите може да на открито. След, като приключите вечерята с джанки за десерт може просто да отвориш вратата на любовното ви гнездо, а именно тоалетната и той сам ще усети намека.
Ако нямате тоалетна може да използваш мивката за същата цел.
Успех и сподели как е мнало.
:-)

MarkKnight
08-12-2011, 19:04
турете си противогази

novasum
08-12-2011, 19:14
турете си противогази

:razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

Soddom
08-12-2011, 19:14
няма как да го направим у нас и у тях защото живеем с родителите ни а ако го направим на открито примерно някаква храна да си вземем и удеяла да седнем на тях
а след това какво ще стане като го направя ние правим само анален секс защото майка ми не знае какво правим а ме е страх да не разбере
също така той иска като ме чука отзад след това да му лапам което си е малко гадничко дали сега пак ще е гадно?

norain
08-12-2011, 19:16
няма как да го направим у нас и у тях защото живеем с родителите ни а ако го направим на открито примерно някаква храна да си вземем и удеяла да седнем на тях
а след това какво ще стане като го направя ние правим само анален секс защото майка ми не знае какво правим а ме е страх да не разбере
също така той иска като ме чука отзад след това да му лапам което си е малко гадничко дали сега пак ще е гадно?

Тая тема ми се вижда фейк. Ако не е фейк приятеля ти е идиот а ти си даже по-голям !

08-12-2011, 19:19
Представям си ви:
отивате някъде в гората на романтичен пикник... Опъвате одеялата, сядате на тях, отваряте кошницата с храна... Той си вади к*а и почва да напъва..Бон Апети! :D Това се казва романтика :D

granger
08-12-2011, 19:21
Ама ,мацо ти сериозно ли смяташ да го направиш :shock: Приготви си щипка за нос !!!Тръц

GossipGirl89
08-12-2011, 19:27
Найс, а ? :lol:

Sc0RcH
08-12-2011, 20:06
А ако искаше да ти направи двоен анален фистинг и не знаеш какво е,шо ке прайш?

BTW: Темата е хмм...90% фейк!

kapitanyt
08-12-2011, 20:08
Представям си ви:
отивате някъде в гората на романтичен пикник... Опъвате одеялата, сядате на тях, отваряте кошницата с храна... Той си вади к*а и почва да напъва..Бон Апети! :D Това се казва романтика :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DeviL_AsS
08-12-2011, 20:16
ОМГ,ти даже ОБМИСЛЯШ да го направиш..не си добре,чесно.
Колкото и да го обичаш...пък и така като гледам бая голяма ви е разликата..може да те е хванал просто да си те върти на пръста така като гледам,даже и се съгласяваш на всякакви извращения..

SkylineDrift
08-12-2011, 20:17
Теманта е фейк.КЛЮЧ!

SkylineDrift
08-12-2011, 20:19
Теманта е фейк.КЛЮЧ!

DeviL_AsS
08-12-2011, 20:20
^Напиши го още няколко пъти,за да разберем . :x

ForzaFelipe
08-12-2011, 20:27
Малеее верно ли има същество което може да го направи тва :-o :-o :-o бахти извратеното...и аз си падам малко по глупости ама те тва върхът на ...