View Full Version : Блъмпкин
хора имам проблем
с приятеля ми се разбраме че като напраим 1 месец заедно ще му направя блъмпкин аз тогава не знаех за какво става въпрос и се съгласих сега проверих в инернета какво узначава и съм адцки объркана не знам какво да правя
моля за съвет наистина много го обичам но явно той си пада малко извратен и не знам какво да кажа той каза че няма проблем и това не било лошо и предишните му приятелки му го правели ама аз никога не съм го правила даже не знаех че има такова нещо и сега наистина се притеснявам.
правим месец след 3 дни моля ви кажете ми как да постъпя , спешно е
моля без тъпи коментарчета на някакви ограничени деца
ако има значение аз съм на 15 той е на 23
Ти пък като не си ограничена, поне си спазвай обещанията ма! :lol:
той иска да сере докато му духаш?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!
той иска да сере докато му духаш?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!
да и не знам какво да правя не съм сигурна че искам но много държа на него и той много искаше
ако му откажа дали няма да ме скъса :(
SisiStrange
08-12-2011, 18:30
:shock: Ииииил! :shock:
nikoslava
08-12-2011, 18:31
само за дето държиш толкова на него си способна на такива неща?! :shock: ужас!
Ами обясни му ситуацията.. Най-малко ходите само от 1 месец! Като не искаш да го правиш няма да седне да те кара на сила, я! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ами обясни му ситуацията.. Най-малко ходите само от 1 месец! Като не искаш да го правиш няма да седне да те кара на сила, я! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
+
:? Колкото и да обичам сегашния си приятел , не бих го направила!
nikoslava
08-12-2011, 18:36
има неща, които се правят от любов, ама тва... е от простотия. съветвам те да не го правиш!
Това и 60 години да ходя с някой няма да го направя :booooomb:
BohemianRhapsody
08-12-2011, 18:43
Моме, къде си тръгнала да се ебеш при положение, че не можеш да оцениш красотата на блъмпкина?
Това е израз на всиша форма на доверие в светът на възрастният човек.
Като пораснеш и ти ще искаш така, ама всички от малкото ти село ще помнят как на 15 не си искала и никой няма да си говори с теб. АМА НИКОЙ! Не знам как позволяват на толкова незряли индивиди да ползват интернет и да правят секс. Въобще как се сдоби с приятел? А с лична карта?
Ти си кошмарът в светът на белият зрял човек!
Дай ми кординатите на приятеля си, аз като истински мъж ще направя всичко, както трябва!
Моме, къде си тръгнала да се ебеш при положение, че не можеш да оцениш красотата на блъмпкина?
Като пораснеш и ти ще искаш така, ама всички от малкото ти село ще помнят как на 15 не си искала и никой няма да си говори с теб. АМА НИКОЙ! Не знам как позволяват на толкова незряли индивиди да ползват интернет и да правят секс. Въобще как се сдоби с приятел? А с лична карта?
Дай ми кординатите на приятеля си, аз като истински мъж ще направя всичко, както трябва!
добре а може ли да ми кажеш как точно се прави с смисал той трябва да ми каже или аз без да ми каже нямам си и идея мерси че ми отговори поне ти нормално а на другите казах без ограничени комплексарчета :-x
DontSpeak
08-12-2011, 18:47
А ти как се съгласяваш да направиш нещо, което не знаеш какво е?!
Дебни когато тръгне към кенефа с приклякания и подпръцквания :lol: :lol: :lol:
BohemianRhapsody
08-12-2011, 18:55
добре а може ли да ми кажеш как точно се прави с смисал той трябва да ми каже или аз без да ми каже нямам си и идея мерси че ми отговори поне ти нормално а на другите казах без ограничени комплексарчета :-x
Ами, мила, не е нужно да се водят дълги диспути преди да го направите.
Вземи бутилка хубаво вино, запали свещи, пусни романтична музика...Ще е уместно да сготвиш боб. Ако носиш кафяво бельо ще го подлудиш още повече. Гледай да не е в Р. (разтройство) или З. (запек), за да не затрудни положението... Предлагам първият път да е вкъщи, но следващите може да на открито. След, като приключите вечерята с джанки за десерт може просто да отвориш вратата на любовното ви гнездо, а именно тоалетната и той сам ще усети намека.
Ако нямате тоалетна може да използваш мивката за същата цел.
Успех и сподели как е мнало.
:-)
MarkKnight
08-12-2011, 19:04
турете си противогази
турете си противогази
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
няма как да го направим у нас и у тях защото живеем с родителите ни а ако го направим на открито примерно някаква храна да си вземем и удеяла да седнем на тях
а след това какво ще стане като го направя ние правим само анален секс защото майка ми не знае какво правим а ме е страх да не разбере
също така той иска като ме чука отзад след това да му лапам което си е малко гадничко дали сега пак ще е гадно?
няма как да го направим у нас и у тях защото живеем с родителите ни а ако го направим на открито примерно някаква храна да си вземем и удеяла да седнем на тях
а след това какво ще стане като го направя ние правим само анален секс защото майка ми не знае какво правим а ме е страх да не разбере
също така той иска като ме чука отзад след това да му лапам което си е малко гадничко дали сега пак ще е гадно?
Тая тема ми се вижда фейк. Ако не е фейк приятеля ти е идиот а ти си даже по-голям !
Представям си ви:
отивате някъде в гората на романтичен пикник... Опъвате одеялата, сядате на тях, отваряте кошницата с храна... Той си вади к*а и почва да напъва..Бон Апети! :D Това се казва романтика :D
Ама ,мацо ти сериозно ли смяташ да го направиш :shock: Приготви си щипка за нос !!!Тръц
GossipGirl89
08-12-2011, 19:27
Найс, а ? :lol:
А ако искаше да ти направи двоен анален фистинг и не знаеш какво е,шо ке прайш?
BTW: Темата е хмм...90% фейк!
kapitanyt
08-12-2011, 20:08
Представям си ви:
отивате някъде в гората на романтичен пикник... Опъвате одеялата, сядате на тях, отваряте кошницата с храна... Той си вади к*а и почва да напъва..Бон Апети! :D Това се казва романтика :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
DeviL_AsS
08-12-2011, 20:16
ОМГ,ти даже ОБМИСЛЯШ да го направиш..не си добре,чесно.
Колкото и да го обичаш...пък и така като гледам бая голяма ви е разликата..може да те е хванал просто да си те върти на пръста така като гледам,даже и се съгласяваш на всякакви извращения..
SkylineDrift
08-12-2011, 20:17
Теманта е фейк.КЛЮЧ!
SkylineDrift
08-12-2011, 20:19
Теманта е фейк.КЛЮЧ!
DeviL_AsS
08-12-2011, 20:20
^Напиши го още няколко пъти,за да разберем . :x
ForzaFelipe
08-12-2011, 20:27
Малеее верно ли има същество което може да го направи тва :-o :-o :-o бахти извратеното...и аз си падам малко по глупости ама те тва върхът на ...