Влез

View Full Version : да го подлудя.....

JustSexyBitch
08-12-2011, 21:02
дайте идеи за смс който да го подлудят.....за изненади които няма да забрави...... и нощ в която да му влезете под кожата завинаги!!!!! :)

08-12-2011, 21:12
уреди му тройка..

SisiStrange
08-12-2011, 21:13
уреди му тройка..
Изпревари ме. :D Аз ще добавя - с мексиканка. :P

MarkKnight
08-12-2011, 21:18
бахти темите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

12 имаш ли бе моме

JustSexyBitch
08-12-2011, 21:20
секи мъж го иска :D но не всеки го получава :) 100% всяко момиче би изключило този вариант ......но като цяло ще е яко :lol: вие бихте ли го направили :?

08-12-2011, 21:40
аз-не! :Д не бих понесла да гледам как гаджето ми се люска с друга курва докато се чудя къде да се намърдам :lol:

naksdy
08-12-2011, 23:54
Аз съм пълен егоист! Гаджето не го давам на никоя друга! 8-)

SisiStrange
08-13-2011, 05:39
На този етап и аз не бих. Пък и се съмнявам, че той би ме делил с някоя друга. 8-)

JustSexyBitch
08-13-2011, 07:25
аз пък мисля че при такава ситуация ще има смъртни случаи :D в този случай съм пълен егоист :-D
значи тройката отпада като средство да го накараш да не мисли за друга :D споделете вие как успявате :)

kyon
08-13-2011, 09:35
"JustSexyBitch" - явно ника не отговаря на теб.

JustSexyBitch
08-13-2011, 18:31
"JustSexyBitch" - явно ника не отговаря на теб.

или просто търся други мнения :)

peace95
08-13-2011, 18:34
ми има една тема ``Анални игрички`` , в която пичът препоръчва да бръкнеш в дупето на приятеля си , късмет 8-)

marti93
08-13-2011, 20:38
дайте идеи за смс който да го подлудят.....за изненади които няма да забрави...... и нощ в която да му влезете под кожата завинаги!!!!! :)

тц питай го за фантазии ,мечти ,подаръци ,които иска от дълго време и започвай да ги изпълняваш :)

аз бих се зарадвала на тройка :P

Inn0cenCe
08-13-2011, 21:13
аз-не! :Д не бих понесла да гледам как гаджето ми се люска с друг курв докато се чудя къде да се намърдам :lol:

И аз така. Но е приятно да си ГОСТ звездата :smt001 .

umri
08-13-2011, 23:00
На този етап и аз не бих. Пък и се съмнявам, че той би ме делил с някоя друга. 8-)
хахахахахахахахахахах

Pa3yMeH
08-14-2011, 09:29
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...

JustSexyBitch
08-14-2011, 10:00
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...

искате да кажете че бихте гледали момичето което обичате с друг или да чукате друга докато 'тя се чуди къде да се намърда ' :? според мен това или не е любов или нямате никакъв интерес към момичето :)

JustSexyBitch
08-14-2011, 10:03
ми има една тема ``Анални игрички`` , в която пичът препоръчва да бръкнеш в дупето на приятеля си , късмет 8-)

:razz: :razz: :razz: надали ще съм жива да ви разкажа : как е реагирал :lol:

SisiStrange
08-14-2011, 10:13
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...
Аз се бъзиках, но както и да е. :?

На мнение съм, че за всичко си има време.
Рано или късно (като гледам късно) ще дойде момент, в който ще сме си поомръзнали. Тогава идва моментът за тройки, оргии, суингове и прочие. Тогава и едва връзка е достатъчно стабилна за тях.
Преди да настъпи този момент, трети човек не е нужен и даже би бил в повече.

08-14-2011, 10:28
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...

Рано или късно (като гледам късно) ще дойде момент, в който ще сме си поомръзнали. Тогава идва моментът за тройки, оргии, суингове и прочие. Тогава и едва връзка е достатъчно стабилна за тях.
+
Въпреки че аз тройката винаги бих я приемала като нещо като изневяра...
:?
(песничката, която си си сложила в подписааа <3)

umri
08-14-2011, 10:39
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...

Как отрано потготвя почвата. :lol: Едно е тройка с друга жена, съвсем друго е тройка с друг мъж или пък суинг.

SisiStrange
08-14-2011, 10:47
Едно е тройка с друга жена, съвсем друго е тройка с друг мъж
Защо? Или ти имаш в предвид само в неговите очи?

theeye770, Дааааа!!! Y! M! C! A! :grin: От седмица и нещо вече не мога да спра да я слушам. :D

08-14-2011, 10:56

theeye770, Дааааа!!! Y! M! C! A! :grin: От седмица и нещо вече не мога да спра да я слушам. :D
You Found Me също!
Аз пък бих предпочела тройка с друг мъж... В една жена няма какво да ме възбуди. Всичко, което има тя го имам и аз така че... :-D

JustSexyBitch
08-14-2011, 10:59
хахахахахахахахахахах

Изпревари ме...

Как отрано потготвя почвата. :lol: Едно е тройка с друга жена, съвсем друго е тройка с друг мъж или пък суинг.
и каква е разликата от тройка с друга жена и тройка със маж за мен са си еднакви!!!!!!!

umri
08-14-2011, 11:04

В неговите очи, да, и в твоето подсъзнание. Когато се намеси още един х'уй в тройка в сериозна връзка не е на добре.

Аксиома, не ми спорете.

Sh@d0w
08-14-2011, 11:35

В неговите очи, да, и в твоето подсъзнание. Когато се намеси още един х'уй в тройка в сериозна връзка не е на добре.

Аксиома, не ми спорете.

+1.