PDA

View Full Version : Странна ситуацийка ...

essential919
08-14-2011, 11:36
Такаа от известно време се опитвам да стана безчувствена кучка и да излизам с някой ей така просто за забавлението . Има едно момче , което доста ме привлича ии леко флиртувам с него ,накрая му казах директно , че го харесвам и той ми каза , че също ме харесва иначе нямало да си пише с мене , но все още не сме излизали - два пъти го каних - единия път ми каза , че бил много зает , а другия беше в чужбина.Сега не знам дали да продължавам с играта - първо не съм сигурна дали ме харесва наистина и второ ме е страх да не се влюбя.Вие какво мислите по въпроса??

Sh@d0w
08-14-2011, 11:42
Доста страшно си е да се влюбиш.

Thrombocyte
08-14-2011, 11:47
Това е за любов.
Човек не се влюбва от две срещи, а и щом искаш да си безчувствена кучка и само да си направите кефя, няма как да излезеш губеща от ситуацията.

Cassidy
08-14-2011, 11:50
Безчувствена кучка не се става :D или си такава или не си, а колкото до темата ти по-добре стига си му вървяла по гъза..щом два пъти ти отказва и ти продължаваш да се надяваш .. по-добре спри!

kalpazanka
08-14-2011, 11:52
Ще си намериш майстора в негово лице, ми се струва. :D

К'ви са тия съвпадения? Каниш го на кафе веднъж, бил зает; вторият път пък бил в чужбина... Ще му ходиш по опашката, усещам.

anonymous708973
08-14-2011, 11:57
"Опитвам се да стана безчувствена кучка" :razz: :razz: :razz:
Това подозрително мяза на моите опити преди години да не бърборя толкова в час :D

Та, да те осведомя, проваляш се.

essential919
08-14-2011, 12:03
Даам и аз усещам , че се провалям ;d;d Затова не знам дали да продължавам с тая опасна игра , защото веднъж вече пострадах ;x

kalpazanka Първия път , когато го поканих е имал гадже ;d , а втория не ме е излъгал - беше с негов приятел в чужбина - проверих го ;d

essential919
08-14-2011, 12:07
Доста страшно си е да се влюбиш.

наистина е страшно - ставаш един неконтролируем глупак ;d

ozzy
08-14-2011, 12:50

звучи ми като аз съм в начален стадий на курва и се чукам с к'вот видя

sladkish_14
08-14-2011, 12:59
Бъди безчувствена кучка и не го търси повече, нали това ти е целта?

Това какво общо има с раздел "Секс"

Loooooser
08-14-2011, 14:26
Едно момче трябва да се бори за тебе.
Какво е това - "Аз му казах ,че го харесвам" , "Аз го поканих на кафе" , "Аз пак го поканих да излезем"
Я се осъзнай , ако те харесва , той ще настоява - НЕ ТИ! :x

WWEFan
08-14-2011, 14:29
Безчувствена кучка не се става :D или си такава или не си, а колкото до темата ти по-добре стига си му вървяла по гъза..щом два пъти ти отказва и ти продължаваш да се надяваш .. по-добре спри! +1 наистина не се опитвай повече,него или го е срам или си играе с теб ! търси друго :(

Me4encety
08-14-2011, 16:43
Това подозрително мяза на моите опити преди години да не бърборя толкова в час :D

Та, да те осведомя, проваляш се.
Точно :D

anonymous708973
08-14-2011, 17:16
Даам и аз усещам , че се провалям ;d;d Затова не знам дали да продължавам с тая опасна игра , защото веднъж вече пострадах ;x

Пострадала си, глупости. Ще ти кажа една обществена тайна - Животът е за силните, за хора, които не губят време да се вайкат, а изтупват праха от коленете, стават и продължават с усмивка.
Един ден ще се смееш на това "пострадване". Млада си, радвай се на живота си, усмихвай се и бъди щастлива. Не е трудно.

dimdim
08-14-2011, 17:48
Хм... ами щом искаш да станеш бъди: не му ходи по гъза, накарай го дой да ходи по твоя. И не го проверявай, нали не ти пука. И не го кани, нали не ти дреме. Като искаш да си, бъди.

Bella5
08-14-2011, 18:14
Ако искаш да си безчувствена кучка, трябва да оставиш момчетата да те гонят и да се бият за теб. Така че остави го да те покани той на среща, а пък после ще го измислиш нататък. ;)

TheGenius
08-14-2011, 22:46
Ще си намериш майстора в негово лице, ми се струва. :D ...
... Ще му ходиш по опашката, усещам.
Тоя коментар ме утрепа :-P

kyon
08-14-2011, 22:54
Какво е това - "Аз му казах ,че го харесвам" , "Аз го поканих на кафе" , "Аз пак го поканих да излезем"

Аз съм на същото мнение.. Почнеш ли ти да го търсиш всичко отива по дяволите.. И как така искаш да станеш кучка? :lol: Психични отклонения имаш ли някакви?

Anja
08-15-2011, 06:14
Ще се влюбиш. [-(

anonymous708973
08-15-2011, 07:59

Глупости.
Откъде накъде момчето трябва да се БОРИ за нейното височайше внимание? В тая работа са двама души.

Biiiitch
08-15-2011, 08:33
Добре де, ти ако искаш да си кучка, за к'во изобщо я пишеш тая тема ? Ако беше такава, щеше отдавна да си го забравила и да не мислиш за него. Само че ти вече си го харесала... И сега си в гадна ситуация, защото той иска да му ходиш след задника, след като си му казала че го харесваш.

Казваш му да си гледа живота там, пък той ако иска да те види, ще ти звънне.

naQkataRaota
08-15-2011, 09:25
Виж ся: и аз искам да стана космонавт, ама май нещо не ми се получава, въпреки, че не разбирам къде бъркам.

Да бъдеш кучка (в смисъла, който се наложи на последък) е нещо по-силно от теб. Ако хлътваш по-първия, с който си чатиш, не ставаш за кучка. В момента ти тичаш след него, а при кучките той трябва да ти е по опашката ти, докато си играеш с него БЕЗ ДА ТИ ПУКА