View Full Version : Как го чувствате ?
Здравейте хора винаги ми е било много интересно как момичетата чувстват възбудата?
Не знам темата да ли е в правилния раздел.
На нас ни щръква а на вас? :Д
инт. тема :D :D
Не му отговори на въпроса :lol:
malkasladkaku4ka
08-15-2011, 07:34
усещам човека до мен , по близо до мен , дишането ми се учестява и може би леко като гъдел ох нз точно :D :D
усещам човека до мен , по близо до мен , дишането ми се учестява и може би леко като гъдел ох нз точно :D :D ахам благодаря за отговора айде и други красавици..
инт. тема :D :D
Не му отговори на въпроса :lol:
Не съм от тук и съм за малко :D :-D :grin:
BrainlessROCKBABY
08-15-2011, 07:53
lol, нз.. гъдел.. после подмокряне 8-)
SonataArctica
08-15-2011, 08:01
Да ти го резнем и после ще разкажеш...
anonymous708973
08-15-2011, 08:03
Не разбирам защо оспамихте хубавата тема?
Ако трябва да кажа първото нещо, което ми идва на ума... чувства се като нещо празно, което трябва да бъде... запълнено възможно най-бързо. :D
Бих го казала по-възпитано, но в общи линии си е баш това.
SonataArctica много добри идеи даваш дай тогава да пробваме в/у теб?
PinkPan7her благодаря за отговора :)
SonataArctica
08-15-2011, 08:20
Не аз питам, искаш да знаеш - ето ти отговора. 8)
Не аз питам, искаш да знаеш - ето ти отговора. 8)
Ако исках да го разбера по този начин щях да го направя..
Пантерката добре го каза. :)
Значи в общи линии е това подмокряне, гъделичкане, учестено дишане, празно място... Готино ви е значи кво ?! :D :-)
gunner4life
08-15-2011, 11:57
Ако трябва да кажа първото нещо, което ми идва на ума... чувства се като нещо празно, което трябва да бъде... запълнено възможно най-бързо. :D
така си е :grin:
Me4encety
08-15-2011, 14:05
А не бе,не ни е готино. :D Иначе дишането ми се учестява,усещам си нещо по-топло в гърдите (ох,не се изразих като хората),ставам по-влажна и ми идва да скоча на човека който ме е възбудил.Та общо взето това е.Напрао както го каза Пантерата. 8-)
Май май Пантерката най-яко го обясни :Д :-)
Ами .. разбира се по дишането,подмокрянето,почт и при всяко момиче е така .. ;)
SisiStrange
08-15-2011, 15:40
You're goood. :) Не би ми хрумнало как да го обясня по-добре.
leadyflame
08-15-2011, 15:45
Като насъбрало се напрежение, което трябва да бъде изуснато.
и сякаш усещаш пулса си долу.
anonymous708973
08-15-2011, 17:49
Йес бее, добра съм :oops:
BohemianRhapsody
08-15-2011, 17:59
Сигрурно имаш предвид какво става с тялото по време на възбуда.
Зърната щръкват, а ареолите може да се уголемят, клитора набъбва и дразнението върху него засилва възбудата, наблюдава се навлажняване на влагалището, големите и малките срамни устни също може да набъбнат.
А психически се усеща силно желание за полово сношение или довеждане до оргазъм по друг начин.
Хетеросексуалните жени се възбуждат от опиване на мъжки телесни части и/или еротични мисли за другият пол, а при бисексуалните жени се наблюдава възбуда при опипване на телесните части и на двата пола и/или еротични мисли свързани с мъже и/или жени.
Сигрурно имаш предвид какво става с тялото по време на възбуда.
Зърната щръкват, а ареолите може да се уголемят, клитора набъбва и дразнението върху него засилва възбудата, наблюдава се навлажняване на влагалището, големите и малките срамни устни също може да набъбнат.
А психически се усеща силно желание за полово сношение или довеждане до оргазъм по друг начин.
Хетеросексуалните жени се възбуждат от опиване на мъжки телесни части и/или еротични мисли за другият пол, а при бисексуалните жени се наблюдава възбуда при опипване на телесните части и на двата пола и/или еротични мисли свързани с мъже и/или жени.
Доста инфо благодаря
vasko9933
08-15-2011, 19:46
Хах..
Зле ли ви е 8-)
Относно това за секса предпочитам да имам "чочи" :-D , а не да чакам докато свърша, е и по време на секса е готино, но на вас ви е многократно по-голямо удоволствието..пък и тези ваши оргазми :x
Ами чувството когато получите оргазъм какво е?
You're goood. :) Не би ми хрумнало как да го обясня по-добре. :razz:
divotogirl
08-15-2011, 23:41
Aми представи си един вулкан,малко по малко се надига и изригва.Или по прост ама и по грубо,знаеш какво е чувството да ти се пикае ама да не може в момента и стискаш 1 час и чак тогава свършваш работа - нещо подобно, но умножено по 10 :booooomb:
tanch3t093
08-15-2011, 23:50
Абсолютно :D :D :D