View Full Version : Coca-Cola вкус
Хора намирате ли разлика във вкуса между кока кола в шише (550 мл),и вкуса на кока-кола от кенче(330 мл)...
Аз лично по ми харесва в кенчетата...Незнам защо...
Кенът е по-газиран и с повече захар, за да има по-голяма трайност.
TheBeatles
08-15-2011, 12:43
Да, кенчетата са по-вкусни, защото не се произвеждат в България, докато в бутилките се произвеждат тук.
ЗНАЕХ ЧЕ НЕ СЪМ САМО АЗ!
8-)
ЗНАЕХ ЧЕ НЕ СЪМ САМО АЗ!
8-) Урааа :D
ZloboMiR
08-15-2011, 17:58
Да, кенчетата са по-вкусни, защото не се произвеждат в България, докато в бутилките се произвеждат тук.
Хайде на бас. :) Мога и да ти гарантирам, че в завода на Кока Кола тук има такава линия. Всичко се пълни в България, но самата Кола идва като концентрат и се разрежда. Въпросното шише е 500 мл. А разлика във вкуса наистина има, но заради различния материал - PVC и алуминий.
TheBeatles
08-15-2011, 18:12
Хайде на бас. :) Мога и да ти гарантирам, че в завода на Кока Кола тук има такава линия. Всичко се пълни в България, но самата Кола идва като концентрат и се разрежда. Въпросното шише е 500 мл. А разлика във вкуса наистина има, но заради различния материал - PVC и алуминий. Аз пък винаги съм знаела, че кенчетата не се произвеждат тук... Но щом казваш...
Colouring
08-15-2011, 18:18
Намирам,намирам.И доста съм се чудела. 8-)
Requisition
08-15-2011, 19:12
Пластмасовите се разреждат в българия, идват само като консентрат до тук. Кенчетата обаче, не са от тук. До колкото знам България е единствената страна, в която рецептата не е оригиналната. Добре че тази промоция вече я спират, пак ще се връщам на кенове. Бях направил стрийк 7 капачки с коли една след друга. :D
Ми аз лично,не намирам разлика :-o
Biskfitka
08-15-2011, 19:45
Има разлика определено 8-)
jeezloxxy
08-15-2011, 20:17
Кенчетата rulz,щото после може да ги смачкаш с крака. :grin:
Filipova75
08-16-2011, 01:45
Да,и аз намирам разлика.
Аз съм си сабрал към 20 кенчета,някой да има идей какво да се правят :D
ZloboMiR
08-30-2011, 13:50
[/quote] Аз пък винаги съм знаела, че кенчетата не се произвеждат тук... Но щом казваш...[/quote]
Дааа... Живея почти до завода, навремето се изхвърляха прилични количества кенове, и бяха особено "сдъвкани", като брак, не просто като от транспортно смачкване. Може би просто са правени опити, или е произвеждано много кратко време.
Аз съм си сабрал към 20 кенчета,някой да има идей какво да се правят :D
изхвърлят се в жълтия кош за отпадъци ;)
мнооооооооого рядко пия газирано, и то винаги от стъклени бутилки, така че не мога да ти кажа