Влез

View Full Version : он-лайн или очи в очи?литъл хелп

TroubleSeeker
08-15-2011, 16:53
Такаа... винаги ми е много интересно да чета такива теми, но за първи път пиша подобна и искрено се надявам да няма много острумни подмятания, защото почти никога с нищо не помагат.
Значи, той абсолютния пич- непринуден, забавен, умен... и имаме сходни интереси за хобита, занимания и книги (нещо, което много рядко ми прави впечатление в момчетата, които си харесвам, защото... хм, някак си точно тези, които ми харесват не четат, а пък аз винаги съм търсила това в някой). Познаваме се от много време, може би 4-5 години- само на здрасти и чао и нищо повече. Но напоследък все по-често се засичаме по компании и започвам да го опознавам, говорим много сами и понякога ми става странно колко свободно се държа, най-вече защото го познавам отдавна.
Ии в момента се чудя дали да му привлека вниманието в он-лайн областта, което винаги е по-лесно, но на мен не ми допада, или да изчакам следващия път когато се видим... вие какво бихте направили?

И по-принцип какво мислете за он-лайн "зарибявките"? правите ли го? Мислете ли, че е по-лесно?

fenkaaa
08-15-2011, 16:54
Разбира се,че е по лесно.Но съм против за тези от различни градове.

Тъпо е да,но по добре си попишете в скайп да речем.. и след това ще ви е по лесно да завържете разговор и на живо :P

jghgh
08-15-2011, 17:13
Миксирай и от двете 8-)

brutaLxxbunny
08-15-2011, 17:20
Миксирай и от двете 8-)

Да.И все пак,щом казваш,че се държиш свободно край него на живо е много по-добре главно така да общувате.Иначе,може да започнете със скайп,но предупреждавам - това често убива желанието :)

TroubleSeeker
08-15-2011, 17:23
Иначе,може да започнете със скайп,но предупреждавам - това често убива желанието :)

точно това ме притеснява

SonataArctica
08-15-2011, 17:23
он-лайн зарибявките съкс :(

Luidgie
08-15-2011, 17:25
Очи в очи! Он-лайн е по-лесно, да, но е тъпо. А и щом се засичате често, няма никакъв смисъл да ползваш интернет.

Hilary_
08-15-2011, 17:26
Престраши се на живо .. ;)

nepowtorima
08-15-2011, 17:44
Защо не двете комбинирано. Да се виждате понякога пък да си пишете и дори там може да се разберете да се видите!!

Да имала съм он-лайн зарибявка. Понякога мисля, че са за хубаво, но често дори мисля, че няма смисъл от тях :/ ..

BohemianRhapsody
08-15-2011, 17:51
Ако някой ми пише как ще ме ебе и на следващия ден, като го видя мълчи, като пън най-много да помисля, че има раздвоение на личността.

Bambii
08-15-2011, 18:08
По-добре очи в очи.

againstyou
08-15-2011, 18:22
Защо не двете комбинирано. Да се виждате понякога пък да си пишете и дори там може да се разберете да се видите!!

Да имала съм он-лайн зарибявка. Понякога мисля, че са за хубаво, но често дори мисля, че няма смисъл от тях :/ ..

elysunny
08-15-2011, 19:10
давай комбинирано
щото скайп и фб съхват яко

Bella5
08-15-2011, 19:11
Зависи. Ако наистина доста говорите само двамата очи в очи, няма нужда от интернет, за да си комуникирате. Ако обаче все още го чувстваш твърде далечен, за да излезете ей така, опипай почвата с 2-3 чата, ама да не се улисате! Иначе карай на живо - винаги е най-добрият избор! Успех! ;)

Moderatorius
08-15-2011, 19:14
Ууужас. Тва с онлайн зарибявки-задявки хич не ме кефи. Гадно е. При всички положения в скайпа/друго си по-отворен и като се видите ии мълчите... става тъпо-кофти. Отчайваш се от живота :lol: , разочароваш се и от човека, като цяло.

valdesbg
08-15-2011, 19:42
В твоя случай задълже на живо.

Скайп/фейсбук/друга глупост се използва само за да се разчупи леда и да се намерят общите теми. След тоя моент е добре разговора да се пренесе на живо. Ако приемаме скайп като повод за запознанство а не като среда на общуване.. тогава всичко е в реда на нещата, нали?:)

TroubleSeeker
08-15-2011, 20:46
мерси, хора за мненията и съветите. ;-) най-вероятно ще оставя цялата идея с виртуалното пространство

pamsityybee
08-15-2011, 21:31
Действай .. Пиши му :D

AggravatioN
08-15-2011, 21:34
Face to face :)