View Full Version : относно обезкосмяването около половия орган
arlek1van16
08-16-2011, 07:17
Така, аз съм нов в този сайт, но незнаех каде да се обърна. Става въпрос за окосмяването около гениталиите. Та на 16 години скоро ми беше 1-вия секс само че момичето не беше много очарована от моето окосмение... смисъл преди това се бях избръснал, но винаги имам този проблем че немога да се обръсна гладко остават някакви косми за което ме е срам. Кажете вие как се обезкосмявате около члена ви, дайте някакъв съвет, кой метод е най добър и не ми трябва да хода на лазерни процедури :Д
Me4encety
08-16-2011, 07:19
С кола маска,е най-добре. :grin:
Боли много тая кола маска беееееее! :lol: :lol:
Пробвай със самобръсначката на контра, малко сърби първите пъти, ама става гладко !
Me4encety
08-16-2011, 08:10
Ееее много боляло,щом жените можем да търпим таква болка,вие мъжете които се водите силния пол не можете ли? :lol:
Ееее много боляло,щом жените можем да търпим таква болка,вие мъжете които се водите силния пол не можете ли? :lol:
Еми аз лично не мога :lol:
Вие сте луди бре каква е тая кола маска там е супер нежно място незнам как издържате .....
GossipGirl89
08-16-2011, 08:24
Мъжкият праг на болка е по-нисък от женския ;)
Търпим, като искате гладко, кво да правим 8-)
По темата: Ако те е страх толкова много от колата, си вземи някакъв крем и ги махай с него... макар че за мен ефекта от тия кремове е същият като от бръсненето.
^да ,ама с крема ще е гладко без да го сърби
Силен пол ,ама и теб да те ритнат в топките (знам чче не си момче) не знам в какъв пол ще станеш . Не случайно е най-слабото място при мъжете .
Me4encety
08-16-2011, 11:17
Силен пол ,ама и теб да те ритнат в топките (знам чче не си момче) не знам в какъв пол ще станеш . Не случайно е най-слабото място при мъжете .
Е някой как търпят.А и аз не говоря за топките,а за пениса. :) Иначе това за ритането в топките и смяната на пола ми беше добро. :-D
Ее едни косъмчета,еб*ти проблема :?
Me4encety
08-16-2011, 11:27
Ем не е чак такъв проблем,но все пак зависи от количеството растителност.Ако са много на мацката му едва ли ще й е приятно да му прави свирки.
kalpazanka
08-16-2011, 11:38
Ем не е чак такъв проблем,но все пак зависи от количеството растителност.Ако са много на мацката му едва ли ще й е приятно да му прави свирки.
Е те космите са по скротума, нали? Не са по пениса.
arlek1van16
08-17-2011, 07:31
със самобръсначката дори и на контра не мога да го направя гладко, трябва да си играя доста време.... а тия кремчета от каде мога да си ги закупя. И да голем проблем е при мене окосмяването.... иначе благодаря за отговорите
anonymous708973
08-17-2011, 07:47
Как разбра, че мацката не е очарована?
Me4encety
08-17-2011, 08:03
Можеш да ги закупиш от аптеката,или от някой по голям супер маркет.
FuckedUp
08-17-2011, 17:14
Как разбра, че мацката не е очарована?
По погледа сигурно :D:D
Gillette Fusion Power + топъл душ преди това,няма да усетиш нищо и за 5 минути БУКВАЛНО ще си гладък като бебешко дупе 8)
Claymore
08-17-2011, 21:20
Чакай сега...Ти си се бил обръснал, но са останали съвсем малки косъмчета и момичето не е било очарована от тях или на места е обръснато на места не? Не знам какво очаква при положение, че тези косъмчета за 24 часа вече за наболи след бръснене.