View Full Version : Самозадоволяване и секс
Самозадоволявалили сте се когато не сте били сами в къщи ? Тоест майки бащи баби лели са били у вас :D :D И също така правилили сте секс в подобна обстановка ? :D
Аз съм се самозадоволявал когато наще са били в нас :D Адреналинът е на MAX :D :D
ПП : Сори ако има такава тема :D просто ми е скучно и интересно : )
С гаджето ми го правим редовно,въпреки че баба и е по цял ден у тях.
naQkataRaota
08-16-2011, 16:13
^ и тарантулата :D
по темата - да, имам си стая, а понякога хормона не пита
SisiStrange
08-16-2011, 16:14
Тя винаги ни гледа. :D
Marieta1996
08-16-2011, 16:15
Случвало се е :oops:
Тя винаги ни гледа. :D
Имам чувството,че се е разгонила вече,толкова секс е видяла xD
Ух как можах да я забравя нея 8-)
MojoJojo88
08-16-2011, 16:52
Никога не ни е спирал факта, че у нас има някого ;)
е та как да не..едва ли има такав дето да не го е правил
RipTheChain
08-16-2011, 20:32
Естествено.Ходя в частно училище и се връщам по горе-долу същото време като нашите,така че ако искам да се задоволя трябва като са у нас,а не обичам да седя по нощите и сутрин да не мога да стана.Както си лъскам,ако ги чуя да идват към стаята ми скривам прозореца,дигам боксерките и се правя,че си играя нещо...
Случвало ми се е да правя секс, докато родителите на момчето са в съседната стая, имаше някаква тръпка. :):):)
Greennight
08-17-2011, 11:32
Аз редовно лъскам,докато има някой в съседната стая :lol: Иначе секс не съм правил,докато има някой в съседната стая,просто защото не съм правил секс много пъти... 8-)
kremen4eto
08-17-2011, 11:39
Правила съм секс дори когато някой спи на съседното легло. Има тръпка, но не можеш да се развихриш. За самозодоволяване в такава ситуация не се сещам, но сигурно има.
И двете са ми се случвали,но сексът по-често.. може да се каже всяка вечер :D
Правил съм и двете...ама ако Тати си е в къщи,няма да стане!
Мда! :D Правили сме го ,когато има някой в другата стая :D
Claymore
08-17-2011, 13:56
Аз редовно лъскам,докато има някой в съседната стая :lol: Иначе секс не съм правил,докато има някой в съседната стая,просто защото не съм правил секс много пъти... 8-)
Дидо, Дидо...
:lol:
Вие сте били много разкрепостени :D :D :D
patence92
08-18-2011, 06:45
Аз лично не съм го правила когато наще са били в другата стая .. но се е случвало при гаджето ми като съм .. в другата стая да са техните а ние в неговата стая да правим секс .. също така са ни и заварвали 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: Голям срам падна като трябваше да си ходя :D :D :D :D
Me4encety
08-18-2011, 08:03
Случвало ми се е да се самозадоволявам,дори като спи човек в същата стая.За секс не ми се е случвало,по простата причина,че не съм правила. 8-)
pakmebannaha
08-18-2011, 11:12
аз ако не ударя една чикия все едно не съм жив
У дома като са наще, не правим нищо 8-) . Пък у тях, просто отиваме в стаята му "да гледаме филм" 8-)
gabsit000
08-19-2011, 12:24
много пъти съм се задоволявала и нашите са били във вкъщи .. за секс ..не съм правила у нас за сега никога :D :D
В нас почти винаги има някой, ама това не ме спира 8-)
fire_magic
08-19-2011, 14:38
пф че аз сам го праил докат има някои в стаята и спи, тез пък...