View Full Version : Много спешно ми трябва мнение,съвет,успокоение!
beb0ranka
08-16-2011, 21:22
Здравейте! Значи моят проблем е,че се скарах с гаджето ми още в съботата и то доста сериозно... за неща като това,че той прекалеееено много ревнува,а аз прекалеено много внимание и време отделям за приятелките си,а не за него... Та от тогава не сме се виждали,а само говорим по телефона през деня и вчера и днес ,и се разбираме уж да излезнем да се видим привечер... и като наближи вечерно време и тръгна да му звъня,пиша и т.н. той буквално се покрива... изключен му е телефона или не го вдига в скайп не ми отговаря(е понякога му седи включен компа ии скайпа му си седи на линия) във ФБ също не влиза.. иии не знам какво става :? в смисъл след скарването не сме се виждали нали,но като сме говорили по телефона се държи нормално,както винаги...но стане ли дума за излизане-изчезва и се притеснявам в мен ли е проблема,че става така? :( И двамата сме прави,но и двамата грешим... не виждам причината да го прави просто :( :Х Дайте предложения и идей закакво може чак пък така да се е разсърдил знам ли... ии съвети какво да направя,за да се видим най-накрая, да излезнем да поговорим на живо?? :(
Защо не отидеш направо в тях? Ако знаеш къде живее.
Вместо да се прикрива и да те избягва, по-добре ще е да седнете и да поговорите, да решите къде ви е проблема и дали можете да го оправите или няма смисъл.
Друг вариант е да спреш да го търсиш и да видиш кога той сам ще се сети за теб.
Memorable
08-16-2011, 21:34
Глупаво е от негова страна това,което прави ... разбирам че ти е обиден,но вместо да се крие,по-добре да излезете .. утре,когато говорите отново-питай го защо го прави ... ииии просто му кажи,че е време да поговорите за това как ще я карате занапред :)
missBlade
08-16-2011, 21:45
Здравей ! Амиии малко ми е трудно да ти дам съвет. Но ще опитам.. просто при мен имаше друга ситуация. Направо ще ти разкажа за да разбереш по добре.
От година и половина си имам приятел. Всичко си е нормално. Нямаме проблеми.
Но в началотооо... имаше доста караници... както между мен и него (заради "приятелки"...) така и между мен и тези мои приятелки. Просто постепенно спрях да излизам с тях... исках да отделям повече внимание на него. И им казах , че по рядко ще излизам с тях. Но това беше най-големия проблем за тях. Почнаха да ме упрекват...един вид... аз нямам право да си имам приятел...и съм ги изоставила. Бях им може би като задължена ...да излизам нон -стоп с тях.
Естествено това беше доста детинско от тяхна страна. Това отношение... просто... Видях кой ми е приятел и кой не. И зад гърба ми се приказваха доста странни неща :? Беше гадно. Някои от тях ми казваха " ако ни оставиш ...после той като те остави и няма да имаш приятелки" ... Да ама не... още сме си заедно... и аз след онези номера и приказки от тяхна страна.. ги оставих просто. Писна ми от тях... И все пак останаха някои които може би ме смятат за приятелка. Но ако имаш въпроси относно това...може на лично да ми пишеш. Защото аз малко ти го смлях на дребно..и може да не си ме разбрала.
Та... нормално е да ревнува( за прекалено ... вече не е много нормално , освен ако не му даваш основание за това ). Може би причината са точно приятелките ти. Ревнува от това ...че той остава един вид на второ място. И затова те отбягва, когато заговорите за излизане. От колко време сте заедно... ? И на колко години сте? Ако не е тайна де...просто искам да помогна :) Може и на лично да ми пишеш :)
beb0ranka
08-16-2011, 21:59
Вместо да се прикрива и да те избягва, по-добре ще е да седнете и да поговорите, да решите къде ви е проблема и дали можете да го оправите или няма смисъл.
Да знам къде живее. Ходих до тях и вчера и днес в смисъл минавах де, не ми е удобно сестра му си е у тях ии баща му(той временно си е тук иначе работи в чужбина) ии не ме познават хората ии да им се тропна така не ми е удобно,а с него ходим от месец и нещо почти два... не е много дълго и сериозно,ноо си свиквам с него иии си го харесвам доста и не искам да прключим заради едно тъпо скарване :( Но да и аз съм на принципа да седнем да поговорим очи в очи,но не мога да го намеря вечер а денем той е на работа :(
Не е задължително да се крие. Може да си е намерил друга. Не се мисли за незаменима.
Memorable
08-16-2011, 22:01
Да знам къде живее. Ходих до тях и вчера и днес в смисъл минавах де, не ми е удобно сестра му си е у тях ии баща му(той временно си е тук иначе работи в чужбина) ии не ме познават хората ии да им се тропна така не ми е удобно,а с него ходим от месец и нещо почти два... не е много дълго и сериозно,ноо си свиквам с него иии си го харесвам доста и не искам да прключим заради едно тъпо скарване :( Но да и аз съм на принципа да седнем да поговорим очи в очи,но не мога да го намеря вечер а денем той е на работа :(
Защо не отидеш до работата му? Ако е възможно де..
beb0ranka
08-16-2011, 22:05
Защо не отидеш до работата му? Ако е възможно де..
Кофтито е ,че работи далечко,а ии самата му работа е свързана със шофиране насам натам из града ии няма как да го засека :(
beb0ranka
08-16-2011, 22:10
Не е задължително да се крие. Може да си е намерил друга. Не се мисли за незаменима.
И как реши,че се мисля за незаменима? Не се мисля мен ми е напълно ясно,че връзки се започват рано или късно приключват намира се нов човек и т.н.... въпроса е,че с ревността и загрижеността,която показваше до съботата не показваше да има друга,а даже показваше,че има интерес само към мен,откакто се скарахме се отдръпна.. друга няма да намери толкова бързо,а и да намери аз ще разбера :) имаме общи познати които са ми казвали някои неща.. Притеснявам се,че точно защото не знам какво му стана от съботата насам,че се промени изведнъж така ии ме отбягва :(
Защо няма да ти е удобно? Ако отвори някой от тях питаш дали той си е вкъщи, молиш да го повикат и очи в очи го питаш иска ли да излезете някъде навън да поговорите. Не е задължително в тях да става това.
umri, може пък и момчето да е поредния пикьо, който не знае какво иска и разиграва момичето, играейки си с нейните чувства.
beb0ranka
08-16-2011, 22:14
Защо няма да ти е удобно? Ако отвори някой от тях питаш дали той си е вкъщи, молиш да го повикат и очи в очи го питаш иска ли да излезете някъде навън да поговорите. Не е задължително в тях да става това.
umri, може пък и момчето да е поредния пикьо, който не знае какво иска и разиграва момичето, играейки си с нейните чувства.
Да разбирам те,но освен,че ми е малко неудобно видях и вчера и днес колата му я нямаше пре тях,а той без нея не излиза... което ме наведе на мисълта,че е излязъл,а и той обича да излиза,а не да си седи у тях... ии щеше да ми е тъпо и неудобно да попитам баща му или сестра му къде е отишъл... :(
Това, че 1-2 пъти си видяла, че колата не е пред тях не е оправдание да не отидеш. Той да не би 24 часа в денонощието да е навън или на работа. За времето в което сте заедно би трябвало да знаеш кога г/д тръгва или се прибира.
beb0ranka
08-16-2011, 22:22
Значи той е на работа сутрин от 8 следобяд до 5 часа... обикновенно се прибира къпе се,яде на бързо и излиза било то с мен или приятелите му... прибира се вечер към 11-12 и си ляга,защото на др ден става пак рано.Сутринта не мога да отида до тях толкова рано следобяд когато свършва работа понякога не се прибира веднага а ходи да си върши разни ангажименти други аз трябва да седна пред тях да чакам за малкото време в което той си отива до тях да го чакам.. после към 11-12 вечерта няма да седна да го чакам пред тях пак да се прибере... графика му знам, но тъй като той прекара отрицателно време вкъщи аз няма и как да съм 100% сигурна,кога точно ще го засека...
И как реши,че се мисля за незаменима? Не се мисля мен ми е напълно ясно,че връзки се започват рано или късно приключват намира се нов човек и т.н.... въпроса е,че с ревността и загрижеността,която показваше до съботата не показваше да има друга,а даже показваше,че има интерес само към мен,откакто се скарахме се отдръпна.. друга няма да намери толкова бързо,а и да намери аз ще разбера :) имаме общи познати които са ми казвали някои неща.. Притеснявам се,че точно защото не знам какво му стана от съботата насам,че се промени изведнъж така ии ме отбягва :(
Показва загриженост и ревност, ти - недоволна и не му обръщаш внимание, щото приятелките ти са по-важни.
После започва да не е толкова загрижен и ревнив, ти - отново недоволна. Е, нема угодия, кака.
едит: Звъниш му и му предлагаш да се видите... какво ще го търсиш по хората.
Нали знаеш, че свършва в 5?! Сигурно знаеш и колко време му отнема да се прибере от работа. Отиваш тогава и готово.
А нали каза, че имате и общи познати, които ти казвали разни неща?? Поинтересувай се от тях къде е той, след като те е срам да питаш някой от семейството му.
Говори с него очи в очи и го питай къде е проблема!
beb0ranka
08-17-2011, 08:33
Показва загриженост и ревност, ти - недоволна и не му обръщаш внимание, щото приятелките ти са по-важни.
После започва да не е толкова загрижен и ревнив, ти - отново недоволна. Е, нема угодия, кака.
Ами виж какво ще ти кажа,кака... представи си написала съм,звънях му 1000 пъти,в понеделник цял ден телефона не си го вдигаше,вчера пък му беше изключен ... по какво да му звънна друго по водомера ли?! И по скайп и фейсбук съм му писала иии нищо... по друг начин как да се свържа с него,за да излезнем...у тях няма да отида казах неудобно ми е от семейството му,а и той не е малък да не мислите,че казва на баща си или сестра си къде отива като излиза и кога ще се прибере, то аз знам в това отношение повече от тях така,че няма и какво да ги питам.
beb0ranka
08-17-2011, 08:42
Нали знаеш, че свършва в 5?! Сигурно знаеш и колко време му отнема да се прибере от работа. Отиваш тогава и готово.
А нали каза, че имате и общи познати, които ти казвали разни неща?? Поинтересувай се от тях къде е той, след като те е срам да питаш някой от семейството му.
Да знам.Но нали това казах,че не винаги се прибира веднага вкъщи след работа... аз какво да вися там колко време,за да го чакам да се прибере.... иска ми се наистина да се видим най-накрая да се разберем очи в очи,ама няма да го следя кога ще се прибере и т.н.... а тези познати...значи имам номера на един от неговите приятели и вчера дори на него му звъннах и го попитах дали знае къде е гаджето ми той каза,че не са се виждали от неделята,попитах го нещо да се е държал странно за мен нещо казвал ли е и момчето ми каза,че си се е държал нормално както винаги за мен не е и ставало дума въобще,докато са били заедно.. аз какво повече мога да направя по въпроса? Не че нещо ама приятелките ми ми казаха пък и други хора са ми го казвали,че малко МОМИЧЕТА биха се хванали,чак толкова да се занимават и да тичат след него и т.н.,то само това остана да ида да се клопна пред тях да го чакам цял ден да се прибере,или пък да ида на работата му да го чакам да се появи... то ми и писна да се притеснявам аз къде е,какво прави,какво му става ии накрая ще оставя нещата така пък каквото стане стане,все пак на сила хубост не става.Ако е решил,че не иска да сме повече заедно рано или късно ще ми го каже той не е такъв да крие нещо,ако си го е наумил...само и единствено не мога да си обясня сега защо се покрива?! :(
SmilezZz
08-17-2011, 08:48
Поговорете си пак с него,но без да се карате и подобни глупости. Просто седнете и поговорете. Питай го защо го прави. Обясни му чувствата си. И така.
Добре, тогава ти остава да чакаш той сам да те потърси.
Ако разбира се и момчето не си измисли куп оправдания, че не може да дойде до вас и т.н.
Мацка, ти ако наистина искаш да видиш това момче и да поговорите на живо въобще няма да те интересува къде колко време ще го чакаш и няма да се притесняваш от никой.
Дай му време да помисли. Той ще ти звънне..
Ако не звънне си е негов проблем :-P
beb0ranka
08-17-2011, 15:30
Ами преди около час ми се обади и се разбрахме да излезнем към 8:30 ... но само да не стане както вчера и онзи ден... дано най-накрая да излезнем да се разберем като хората :(
FuckedUp
08-17-2011, 20:25
Пиши к'во е станало после.
Ами виж какво ще ти кажа,кака... представи си написала съм,звънях му 1000 пъти,в понеделник цял ден телефона не си го вдигаше,вчера пък му беше изключен ... по какво да му звънна друго по водомера ли?! И по скайп и фейсбук съм му писала иии нищо... по друг начин как да се свържа с него,за да излезнем...у тях няма да отида казах неудобно ми е от семейството му,а и той не е малък да не мислите,че казва на баща си или сестра си къде отива като излиза и кога ще се прибере, то аз знам в това отношение повече от тях така,че няма и какво да ги питам.
А, ма.. спри да си мислиш, че светът се върти само и единствено около теб. Щом не ти вдига, не ти отговаря и по никакъв начин не иска ТИ да можеш да се свържеш с него, значи е сериозен и трябва да го оставиш намира. Това, че ти си решила, че той трябва да ти обърне внимание... за коя си се помислила не мога да разбера. Па ти казвам, светът не се върти около теб, и не винаги нещата ще стават така, както на теб ти се иска. Сега остави човека намира. Той много добре знае, че си му изкъртила телефона от звънене и го търсиш под дърво и камък. Като реши, или не, по-скоро АКО реши, ще те потърси.
^ Много яко! Ей такива сте почти всички мъже..
Да нямате смелост да кажете на момичето "късаме" или поне "е.би си майката", а се криете като мишкииииии !
То не опира да смелост ... не виждам от какво трябва да те е страх. По-скоро до съжаление и досада ,но да не ти разбивам фантастичния свят.
//
Прав е umri ,както обикновено ,макар и доста грубо да налива.
Няма да споря.. Ама тоя дето е.бава момичето си е голям боклук..
Ще излизаме няма да излизаме, изключване на телефона (детска му работа) и т.н. Да се изяснява какво иска и какво не и да не я мотае..
Аз не знам тя как го търпи!? От любовта някои наистина стават е.баси идиотите..
NomNomNom
08-18-2011, 01:06
Auriss ,ти не спиш ли бре 8-) 8-) 8-)
Аз, като човек, който няма приятелки (извън нета) , няма да пиша много 8-)
Ако си имала сериозни намерения, нямало е да го заебаваш заради тях .
В смисъл, приятно е някой да ти тича по задника, ама понякога се усещат и спират, което е още по-кофти от това да имате нормални отношения 8-)
Добре, аз искам да чуя по-точно на какво се дразни у теб и у приятелките, какво точно си "сгафила" ?
anonymous708973
08-18-2011, 06:06
Като реши, или не, по-скоро АКО реши, ще те потърси.
E, не съм съгласна. Значи тя зависи от неговото благоволение?
И ако си е намерил друга, сливи ли има в устата да каже, вместо да се държи като мижитурка?!
И ако си е намерил друга, сливи ли има в устата да каже, вместо да се държи като мижитурка?!
Тя не зависи от никого. Свободна е да прави каквото си иска, когато си поиска и както точно на нея й харесва. На мен така два-три пъти като не ми вдигнат телефона и не ми отговорят на писането... кво да се занимавам повече? След като той реши да се свърже с нея тя има право да се сърди и да прави каквото може да мине според ситуацията, но за какво се излага да звъни като откачена? Да звънне 3, макс 4 пъти, да пише 2-3 пъти и като няма отговор да се кротне. Явно прекалено много му е тъпкала главата на човечеца и сега като се обръщат страните не може да повярва какво и се случва.
^ И аз познавам жени дето звънят по 40 пъти 8-) За това вече съм съгласна, ама пак може да и вдигне и да каже да му даде малко време или моето любимо "е.бавай си майката" :lol:
mrazqkindergarten
08-18-2011, 14:21
Позната история... Намери някъв начин да обсъдите нещата на живо, поне 1 обяснение ти дължи, да му се не види... :?
beb0ranka
08-18-2011, 17:06
Тя не зависи от никого. Свободна е да прави каквото си иска, когато си поиска и както точно на нея й харесва. На мен така два-три пъти като не ми вдигнат телефона и не ми отговорят на писането... кво да се занимавам повече? След като той реши да се свърже с нея тя има право да се сърди и да прави каквото може да мине според ситуацията, но за какво се излага да звъни като откачена? Да звънне 3, макс 4 пъти, да пише 2-3 пъти и като няма отговор да се кротне. Явно прекалено много му е тъпкала главата на човечеца и сега като се обръщат страните не може да повярва какво и се случва.
Виж какво.. не ме познаваш и не знаеш между нас нещата как са.. тук съм споделила един конкретен проблем,а не съм разказала цялата ни история заедно,че някой си всезнайко да ми каже какви неща се обръщали и т.н.!!! Никой на никого не е "тъпкал на главата",за да се получава така,че другият да трябва да му го връща,един вид!!! Ако твоите връзки са били все такива или ти си тъпкал или теб са тъпкали (незнам на какви си попадал/а)... ем съжалявам твой проблем.. в моята връзка(пък и в предишни) винаги сме били равни двамата,никога не е имало неща от сорта на доминиране,тичане по гъза на единия или другия и т.н. Така,че мнението което сам/а си си изградил/а незнам дори как си го изградил/а при положение,че в историята,която съм споделила не се споменава нищо такова и при положение,че не знаеш как стоят нещата между мен и приятелят ми !!!
beb0ranka
08-18-2011, 17:11
А по темата: Видяхме се снощи бяхме цяла вечер заедно и си говорихме,наистина било му е кофти,заради скарването ни и е искал да се видим да поговорим и да се изясним,но не е било това причината... случили са му са се доста по-сериозни неща и проблеми,с които не е искал да ме натоварва тъй като и аз си имам достатъчно неща на главата напоследък.В крайна сметка му обясних,че може всичко,което пожелае да ми сподели без да се притеснява,че може да ме натоварва и т.н.,а даже по-добре да ми казва,за да не се притеснявам така както тези 2 дни... ии за някои,които даваха предположения не няма друга и ми сподели доста лични неща,които разбира се няма да издам тук :) Все пак благодаря за разбирането,подкрепата и съветите на всички :)
хуахх опъни си палатка пред тях и чакай ;dd
LeprikonA
08-19-2011, 07:43
мдаа, драмата се е разрешила :D
anonymous708973
08-19-2011, 07:59
Виж какво.. не ме познаваш и не знаеш между нас нещата как са.. тук съм споделила един конкретен проблем,а не съм разказала цялата ни история заедно,че някой си всезнайко да ми каже какви неща се обръщали и т.н.!!! Никой на никого не е "тъпкал на главата",за да се получава така,че другият да трябва да му го връща,един вид!!! Ако твоите връзки са били все такива или ти си тъпкал или теб са тъпкали (незнам на какви си попадал/а)... ем съжалявам твой проблем.. в моята връзка(пък и в предишни) винаги сме били равни двамата,никога не е имало неща от сорта на доминиране,тичане по гъза на единия или другия и т.н. Така,че мнението което сам/а си си изградил/а незнам дори как си го изградил/а при положение,че в историята,която съм споделила не се споменава нищо такова и при положение,че не знаеш как стоят нещата между мен и приятелят ми !!!
Не е необходимо да ви знае цялата история в детайли, за да каже, че е не нормално да му звъниш по 85578 пъти, след като той очевидно има нужда да остане сам за малко.
beb0ranka
08-19-2011, 08:11
Не е необходимо да ви знае цялата история в детайли, за да каже, че е не нормално да му звъниш по 85578 пъти, след като той очевидно има нужда да остане сам за малко.
Не,не.Аз не говоря за това където съм му звъняла... :D Става на въпрос,че той/тя където е писал си мисли,че едва ли не гаджето ми ми е "тичал по гъза" и т.н... и че сега уж се обръщат нещата ии неставало така както аз уж съм искала... Което не е вярно,не е имало такива глупости в нашата връзка като единия да тича по другия и обратното както казах винаги сме били равни не е имало доминиране от която и да е страна :) А колкото до обажданията да това го разбрах вече... амаа просто се бях притеснила.. все пак аз откъде да знам и да съм сигурна,че той иска да си остане сам за малко,или че е имал сериозни проблеми ии е нормално да се притесня като не си вдига телефона... колкото и досадно да изглежда като съм му звъняла толкова много пъти..
Пикае ми се. Пие ми се фрапе с цигара. дгд беборанче : )