View Full Version : Раздвоена
nekfysladkyy
08-17-2011, 11:50
Може би повечето от вас ще ме упрекнат ... Но просто искам да споделя с някого... На 17 съм и имам връзка с едно момче вече година , почти живеем заедно знам че ще прозвучи странно но майка ми много го харесва и позволяво той да спи в нас. Той найстина е много добричък и е готов на всичко за мен ... Въпроса е там че никога не съм изпитвала с него истинска тръпка . Тръгнах с него след тежка раздяла - изневериха ми с най - добрата ми приятелка но това е друга тема ... Сегашното момчи найстина много даржа на него и го обичам, но не по този начин може би просто като приятел ... Не мога да го оставя защото той разчита най - вече на мен , има проблеми с родителите и още хиляди проблеми ... Хора найстина не знам какво да права пробвах да го остава 2 пъти но просто не мога да му го причина знам колко боли ... Изневерих му веднаж просто защото исках разнообразие и си мислех че така ще разбера какво наистина чувствам към него... Но пак същото ... Сега момчето с което му изневерих иска отново да се видим и аз мисля по въпроса... Никога не съм си мислела че ще стигна до изневяра защото знам колко боли и не обичам да лъжа и да ме лъжат ... Но като ми е жал да го остава ... Дайте съвет ... Не искам да го наранявам...
Dyany10000
08-17-2011, 12:07
Зимаш ено РПГ (ръчен противотанков гранатомет). Така няма да го боли :-D
Шегата настрана. Без болка няма да стане. Такъв филм няма.
Винаги има наранени.Ти гледай само да си щастлива,наистина понякога е важно да не гледаш само себе си.. но вече 1 година,да спиш до човек,който обичаш повече като приятел,не си е живот.. трябва да помислиш след толкова време малко и за себе си ;)
:( миличка сама казваш че не можеш да го оставиш,просто в мн трудно положение си,бъди с него повече като приятел,въпреки че и щом почти живеете заедно..още по-трудно.Но по този начин нараняваш и себе си :(
mArMaLaDkA
08-17-2011, 12:30
но вече 1 година,да спиш до човек,който обичаш повече като приятел,не си е живот..
Горката тя. Мъченица направо. Къде й е бил акълът преди година? За чий изобщо е започнала връзка с някого, към когото не усеща дори физическо привличане? Вярно, че клин, клин избива, ама обикновено хората се усещат на първия, втория месец, че нещата просто не се получават и няма смисъл.
Авторке, като не си искала да нараняваш момчето, да не си му изневерявала. Хич не го жали и не се прави на състрадателна, ами го остави да си живее живота. Отначало навярно ще му бъде кофти, че сте се разделили, но бъди сигурна, че ще те преживее.
Въпросът е дали ти ще го преживееш и дали няма като по чудо да изпиташ някакви чувства, когато го видиш след време с гадже под ръка.
Нарани го така, че да те намрази, ако искаш на него да му е по леко!
DeviL_AsS
08-17-2011, 14:19
Не му изневерявай,тва е най-долното нещо,което можеш да направиш.
Не му изневерявай,тва е най-долното нещо,което можеш да направиш.
Тя вече е свършила тая работа. :lol:
DeviL_AsS
08-17-2011, 14:37
Да,ама може да спре.
Е*ати хората,нямате ли съвест не знам,като тръгнете да изневерявате..
NomNomNom
08-17-2011, 14:45
Да,ама може да спре.
Що, какъв е проблема.
Две такива връзки съм имала , едната беше 2г. и половина, другата - 1г. и половина .
Жал, не жал, подбутай го да ходи на разни курсове, места , да върши нещо , за да не му е толкова зле като се разделите.
А ако толкова те обича , трудно ще те намрази.
DeviL_AsS
08-17-2011, 14:49
Да,ама може да спре.
Що, какъв е проблема.
Две такива връзки съм имала , едната беше 2г. и половина, другата - 1г. и половина .
Жал, не жал, подбутай го да ходи на разни курсове, места , да върши нещо , за да не му е толкова зле като се разделите.
А ако толкова те обича , трудно ще те намрази.
И какво,горда ли си,че изневеряваш?
leadyflame
08-17-2011, 14:51
По-добре остави човечеца да си намери сносна мома, която да е наясно с това което изпитва към него.
FuckedUp
08-17-2011, 14:59
И за кво си с него 1 година вече, когато не изпитваш тръпка? А? *facepalm*
elysunny
08-17-2011, 18:11
не е "найстина", а е "наистина", съжалявам просто ми направи лошо впечатление