View Full Version : Защо изневеряват момичетата ?
Е момичета вие сте :) Ако сте изневерявали какво ви накара , а ако не сте кога бихте ?
П.С. Не намерих такава тема , или просто не ме бива в търсенето :D
SisiStrange
08-17-2011, 14:35
По същите причини, заради които изневеряват момчетата.
True,true.
Недостиг на секс,любов,еднообразие,раз ообразие и прочие.
В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение.
Иначе, главните причини за изневяра обикновено са: нужда от разнообразие, сексуално привличане от друг човек, липса на любов и т.н. и за двата пола :)
За момчетата ми е ясно :) Но по-тази логика да се няма доверие на момиче ли :D
Добре да погледнем от друга страна :D Ако казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
Ест. че биха , хората са коварни създания .
MojoJojo88
08-17-2011, 14:45
Добре да погледнем от друга страна :D Ако казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
Колкото и да обичаш човека до себе си, ако в един момент се усетиш, че връзката ви е зациклила толкова тежко и не получаваш това, от което имаш нужда, винаги е възможно да изневериш. После може много да съжаляваш, защото ти не си спряла да обичаш човека до себе си. Ако осъзнаеш, че си сгрешила изневерявайки, и се чувстваш гузна, не защото си изневерила на половинката си, а на човекът, когото обичаш, тогава обичта ти не е само на думи.
Една жена може да изневери поради много причини. Липсата на секс е най-малката. Дори и секса да не липсва, може определени елементи от него, които я карат да се чувства най-добре да са мираж и тя да ги търси на друго място.
Елементарното показване на обич също води до изневери. Знаеш, че човекът до теб те обича, но връзката ви е до толкова рутинна, че той иска по дефолт да знаеш, че те обича, но да не ти го показва...еми то в един момент писва-да обичаш, да обичаш, колко да обичаш, като не го показваш?
За първото, нещо неможах да схвана. Дай пак. Ти какво си мислиш, че само момчетата изневеряват, а момичетата са кротки създани и само ви бягат подир г*за ли?
За второто, едно е да говориш, друго - да чувстваш.
anonymous708973
08-17-2011, 17:31
Колкото и да обичаш човека до себе си, ако в един момент се усетиш, че връзката ви е зациклила толкова тежко и не получаваш това, от което имаш нужда, винаги е възможно да изневериш. После може много да съжаляваш, защото ти не си спряла да обичаш човека до себе си. Ако осъзнаеш, че си сгрешила изневерявайки, и се чувстваш гузна, не защото си изневерила на половинката си, а на човекът, когото обичаш, тогава обичта ти не е само на думи.
Една жена може да изневери поради много причини. Липсата на секс е най-малката. Дори и секса да не липсва, може определени елементи от него, които я карат да се чувства най-добре да са мираж и тя да ги търси на друго място.
Елементарното показване на обич също води до изневери. Знаеш, че човекът до теб те обича, но връзката ви е до толкова рутинна, че той иска по дефолт да знаеш, че те обича, но да не ти го показва...еми то в един момент писва-да обичаш, да обичаш, колко да обичаш, като не го показваш?
Толкова вярно! Бих си го сложила за подпис, ако не беше количеството знаци. Евала!
BaffaLsc
08-17-2011, 17:42
Не съм..
Не мисля и да го правя, ако нещо не ми е наред и не ми дава това,
от което се нуждая човекът до мен, имам уста - мога да говоря.. : )
Me4encety
08-17-2011, 17:43
Е хайде да се замислим защо,ами защото и момичетата имат чувства,сексуални влчения и всиччко друго заради което едно момче изневерява.Момчета приемате момичетата,като извънземни,моля ви се не сме чак толкова различни и ние сме хора все пак. :wink:
patence92
08-17-2011, 17:44
Аз лично не бих изневерила на човека до себе си .. защото го обичам супер много. И дори не си помислям да изневеря, той ми дава всичко от което се нуждая :).Според мен тези дето изневеряват не знаят какво искат от човека до себе си! :)
Ами .. ако не получават това , което искат .. :)
Аз също не бих изневерила..ако съм пияна е изключение ;дд
Me4encety
08-17-2011, 19:03
stteLii,това,че си пияна не е извинение! Не може да се оправдавате с това. :?
anonymous708973
08-17-2011, 19:14
stteLii,това,че си пияна не е извинение! Не може да се оправдавате с това. :?
Съгласна съм. Била съм пияна като... гъз и разгонена като куче и пак знам какво правя и с кого (не) го правя.
Базиках се бе хора..не го взимайте толкова навътре :Д Аз не пия :)
Extremescream
08-17-2011, 20:17
Аз лично го направих това, защото на мен ми бяха изневерили ( при това не веднъж) и бях нещастна, самотна и се чувствах зле. В последствие разбрах, че те изневерите са си продължили. Е, вече не сме заедно....
interista8
08-17-2011, 20:26
еднообразие,разнообразие
ОМГ ... доста к*рвенско мислене :lol:
Най-често за отмъщение...
NomNomNom
08-17-2011, 20:41
Изневерявала съм при липса на внимание, подкрепа , и при наличие на индиректен емоционален тормоз. Изневерявах тогава системно, то цялата връзка беше една мъка 2г. и половина.
После изневерих за рандомнес , един човек ми се видя интересен , просто проба.
Не се чувствам виновна по принцип, камо ли за това. Преди ми беше кофти де. Ама няма нищо смислено в това да се ограничаваш.
еднообразие,разнообразие
Защо да е курвенско? Само мъжете ли се нуждаят от разнообразие?
ForzaFelipe
08-17-2011, 21:24
so true 8-)
Изневерявала съм, да и го правех не заради некачествен секс или недостиг на секс, а просто за разнообразие... но това беше отдавна, сега гледам да съм вярна. :):):)
ubuntureload
08-17-2011, 22:31
Изневеряват щото могат и търсят някой който да ги нае6е много здраво. И не говорете глупости за съзнанието, пиянството и как нищо не бихте направили. Точно 2 капки от една вълшебна течност в питието са достатъчни за да правят с вас каквото си поискат и след тва нищо да не помните! 8)
interista8
08-17-2011, 22:36
еднообразие,разнообразие
Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???
Ако на човек всичко му е осигурено в една връзка не мисля, че би изневерил.
SisiStrange
08-18-2011, 06:04
еднообразие,разнообразие
Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???
Нали знаеш, че просто си ме цитирал грешно, а човека, който го казва е момче? :D Браво, Sh@d0w, вече имаш к*рвенско мислене. :P :D
еднообразие,разнообразие
Неее. Има случаи, в които си дълго време с един човек и нищо не ти омръзва, пък има и случаи, в които си 2-3 месеца с един човек и просто не е успял да грабне сърцето ти, искаш нещо друго и различно... :) Мисля, че и за двата пола е така.
Me4encety
08-18-2011, 07:13
Изневеряват щото могат и търсят някой който да ги нае6е много здраво. И не говорете глупости за съзнанието, пиянството и как нищо не бихте направили. Точно 2 капки от една вълшебна течност в питието са достатъчни за да правят с вас каквото си поискат и след тва нищо да не помните! 8)
Само,че ние не говорим за тази вълшебна течност,а за обикновен алкохол.Защо когато съм се напивала съм си се държала прилично,до някаква степен и не съм скачала по момчета? Наистина от алкохола ти се пораждат такива желания,но всеки може да се контролира. :wink:
muhtesemfan
08-18-2011, 08:27
Казвам ви го,макар че съм момиче,жените по-често изневеряват,ние сме толкова долни същества,че при най-малкото нещо,сме готови да изневерим 8)
Казвам ви го,макар че съм момиче,жените по-често изневеряват,ние сме толкова долни същества,че при най-малкото нещо,сме готови да изневерим 8)
Аиде ти си говори за себе си, а не за всички жени. Ако приятелките и ти сте к.урвета това си е ваш проблем.
Extremescream
08-18-2011, 09:32
Че сме долни, долни сме. Но това важи за всички хора, поне от каквото съм видяла. Всеки си има различни причини да изневери, има и хора, на които им трябва наистина сериозна причина, за да кръшнат. Нека не набутваме всички на едно място.
zvezdichkaaa
08-18-2011, 09:53
За една изневяра обикновено са виновни и двете страни във връзката.Според мен жените изневеряват по-често, тъй като те са по-емоционални и често приемат някоя и друга грешка на партньора по-навътре.
И все пак всичко си е строго индивидуално.Някой го правят ей така без особено основателна причина.Просто такава им е природата, не са моногамни.
mrazqkindergarten
08-18-2011, 09:54
Глупости.. Я да не ми слагаш такива общи знаменатели, ти изневерявай и всеки ден, ако искаш, не можеш да се изказваш така неподготвено за мнозинството. :?
Иначе тва оправданието за разнообразието, с което си успокояват гузната съвест изневерилите, е супер тъпо, честно.А и като нещо ти липсва просто трябва да си прекратиш връзката .. А не "аз ще летя от цвят на цвят, докато разбера кой е най-добър в леглото" .. Надявам се никога да не ми изневерят, защото е долна постъпка и показва неуважение.End of the story.
pakmebannaha
08-18-2011, 11:31
Изневеряват щото са мастий и не им пука за никого освен за себе си
Глупости.. Я да не ми слагаш такива общи знаменатели, ти изневерявай и всеки ден, ако искаш, не можеш да се изказваш така неподготвено за мнозинството. :?
Иначе тва оправданието за разнообразието, с което си успокояват гузната съвест изневерилите, е супер тъпо, честно.А и като нещо ти липсва просто трябва да си прекратиш връзката .. А не "аз ще летя от цвят на цвят, докато разбера кой е най-добър в леглото" .. Надявам се никога да не ми изневерят, защото е долна постъпка и показва неуважение.End of the story.
Точно така! Най-правилното и разумно решение е да си прекратиш връзката, пък тогава да правиш каквото искаш, за да спестиш унижението (и не само) на човека до себе си.
dream1707
08-18-2011, 13:07
Никога не съм изневерявала... И като цяло никога не съм се "забивала"/"зярибявала" .. с някой друг, докато съм била обвързана... Просто държа много на човека, който е до мен...
Иначе главната причина според мен е разнообразието. Когато няма разнообразие доскучава.. а ако и чувствата не са толкова силни, изневярата е почти сигурна.
chereshka7
08-18-2011, 14:03
не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!
mechetyy
08-18-2011, 16:07
Никога не бих изневерила на човека на който казвам че го обичам защото ше е адски тъпу да му кажеш че го обичаш и след тва да му изневериш
DiabolicalSoul
08-19-2011, 00:26
По същите причини, заради които изневеряват момчетата.точно обратното... 8)
Eclipsercho
08-19-2011, 06:27
'Шот са пачи. 8)
muhtesemfan
08-19-2011, 07:24
Извинете,ама сте ебаси си и тъпачките,и така ли не усетихте иронията :lol: :-o :?
SheDevil
08-19-2011, 07:55
Не казвам, че е хубаво, но съм изневерявала...сигурно като поне половината от тук присъстващите.Обаче аз съм много добра в прикриването и никой от гаджетата ми , на които съм изневерявала не е разбирал , освен ако АЗ НЕ ИСКАМ да разбере за това какви съм ги вършила.
Но да кажа, че за мен изневярата е и само целувка, не говоря за секс...той е вследствието от целувките и тем подобни неща...
Със сегашния ми не мисля да изневерявам, защото много държа на него и искам един ден да сме семейство и да имаме деца! :) :-)
Me4encety
08-19-2011, 07:56
Извинете,ама сте ебаси си и тъпачките,и така ли не усетихте иронията :lol: :-o :?
Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! :-x Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави. :?
Знам само за себе си,не за всички момичета.Аз изневерявам,когато нещо куца във връзката ми..напр. сексът не върви,или сме си омръзнали..И ще кажете ''по-добре да си го зарязала'',обаче не винаги си съвсем наясно със себе си и какво правиш и не си готов да изоставиш човека до теб.Но изневярата определено е една червена лампичка,която показва,че нещо хич не е наред..
Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! :-x Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави. :? Не, не. Вие изобщо не сте долни същества. Вие не изневерявате от яд или скука. Ако изневерите то е защото сте попаднали във временна будна кома и някой мизерник се е възползвал от вас.
не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!Ами то си е същото. Със тези действия ти не си по-честна, просто си го правиш лесно за тебе си. Разликата е че пича така и не разбира какъв ти е проблема че така от нищото искаш да прекратиш връзката и се чувства виновен. А ти си вършееш срамните номерца без свян и никой не разбира.
В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение. Май много добре знаеш че твоето гадже ти преглежда постове във форума а?
SisiStrange
08-19-2011, 12:01
^^ Леле. А някой се оправя след тежко късане. :)
Me4encety
08-19-2011, 13:00
^^ Леле. А някой се оправя след тежко късане. :)
Хахахаах точно. 8-)
cigarettekisses
08-19-2011, 14:00
или защото не ти пука за човека,или за да накараш някого да ревнува.:D
muhtesemfan
08-19-2011, 14:08
Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! :-x Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави. :? Не, не. Вие изобщо не сте долни същества. Вие не изневерявате от яд или скука. Ако изневерите то е защото сте попаднали във временна будна кома и някой мизерник се е възползвал от вас.
не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!Ами то си е същото. Със тези действия ти не си по-честна, просто си го правиш лесно за тебе си. Разликата е че пича така и не разбира какъв ти е проблема че така от нищото искаш да прекратиш връзката и се чувства виновен. А ти си вършееш срамните номерца без свян и никой не разбира.
В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение. Май много добре знаеш че твоето гадже ти преглежда постове във форума а?
++++++++++++++++++++++++1111111111111111111111 :razz: :)
Моето гадже изобщо не посещава форума, па камоли да знае как се пиша и да ми чете постовете :D Ей, много мразя като ми се изказвате неподготвени. Отговорих на въпроса на авторката.
;-) \:D/
muhtesemfan
08-19-2011, 16:35
Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! :-x Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави. :?
:-x :razz: :razz: А като ти не разбираш от ирония?Иначе,това което казах в първия си пост донякъде е ИСТИНА,жените сме долни,гадни същества,казвам ти го от опит :-P :-P :-P Чао,и със здраве,мила :D :-)
Me4encety
08-19-2011, 19:20
:-x :razz: :razz: А като ти не разбираш от ирония?Иначе,това което казах в първия си пост донякъде е ИСТИНА,жените сме долни,гадни същества,казвам ти го от опит :-P :-P :-P Чао,и със здраве,мила :D :-)
МИличка,не се изказваи неподготвена. :wink: Това,че ти си подла,гадна и долна не означава,че всички жени са такива.Айде не слагаи всички под общ знаменател и недей си мисли,че след като ти си такава си някакъв еталон за женско държание.Окей?
МИличка,не се изказваи неподготвена. :wink: Това,че ти си подла,гадна и долна не означава,че всички жени са такива.Айде не слагаи всички под общ знаменател и недей си мисли,че след като ти си такава си някакъв еталон за женско държание.Окей?muhtesemfan просто се шегува а вие започнахте да хвърляте нападки и обвинения към нея. Какво излиза накрая всъщност?
muhtesemfan
08-20-2011, 05:52
МИличка,не се изказваи неподготвена. :wink: Това,че ти си подла,гадна и долна не означава,че всички жени са такива.Айде не слагаи всички под общ знаменател и недей си мисли,че след като ти си такава си някакъв еталон за женско държание.Окей?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D Казвам ти го от опит,не че някога съм изневерявала,или ще го направя,но от опит го знам,всички познати/не приятели,де/,като се разделят каква е причината,жената изневерила,даже чинка ми,изневери на чичо ми, :-# :cry:
MojoJojo88
08-20-2011, 13:50
Любимата ми дума-чинка :D :D :D :D :D ...от бургаско ли си?