View Full Version : Гоблените като хоби ..
kakasiika
08-17-2011, 15:55
Здравейте :) Не знам дали тази тема е за тук (аз лично го разбирам като любов към гоблените)
Искам да попитам тези, които шият - колко сте ушили и кои ,
и тези които не шият - ако сте виждали някой хубав кажете кой е той :)
Благодаря на всички, който ще отговорят без да спамят и да се лигавят :)
SuperBadSuperFresh
08-17-2011, 15:58
Тука май нямаме предвид такава любов.
На мен много ми харесват, но не ми се занимава..
Иначе до колкото знам това твое хоби до луди пари може да те доведе, ако намериш ценители.
krasiveli
08-17-2011, 16:04
Аз отскоро започнах да шия ("Бяла прелест"). Приятно занимание е, особено за да не скучаеш цял ден.
SisiStrange
08-17-2011, 16:07
Ох, това ми е слабото място. :-o Така и не се научих да шия. Мога само да закърпя нещо, но чак бродиране...
kakasiika
08-17-2011, 16:11
Ако имаш желание и воля, ще успееш ;)
Не е типичното хоби за днешните тийнове :?
^ На мен ми се струва страхотно нещо, но само за губене на малко време.
SisiStrange
08-17-2011, 16:25
То всеки си има някое нетипично хоби, но повечето не си признават. :D И на мен ми се види приятно като за отпускане, но при мен по-скоро се изнервям, че не ми се получава.
Преди години баба ми ме учеше. Всички казваха, че това е много разтоварващо и отпускащо, но на мен направо ми къса нервите. Научих се горе-долу, но не съм се занимавала повече.
Иначе на село баба ми има много гоблени сложени в стъклени рамки и закачени по стените. Животни, хора.. всякакви неща е шиела. В една от стаите има два абсолютно еднакви гоблена на русалки дълги по един метър, ако не и малко повече.
Голяма любов към гоблените, ей 8-)
kalpazanka
08-18-2011, 07:43
Адски много ми харесва, но не ми остава време. Удовлетворението от това какво си направила върху панамата е неописуемо.
Ако искаш, за да не те спукват от майтап заради неуцеления раздел, ще преместя темата в раздел "У дома". Пиши ми дали си съгласна.
SmilezZz
08-18-2011, 15:26
Мога да правя само по-простички неща. Харесва си ми.
П.С - Темата не е ли по-подходяща за Лично творчество ?
Anichkaxxwee
08-18-2011, 19:51
Аз по едно време бях много запалена .. Не че сега не съм, но .. не ми остава време