Влез

View Full Version : Как е там?(за хора , които живеят в Сащ)

kamkb
08-18-2011, 14:07
Значи..моите родители подадоха документи за зелена карта..Естествено не се знае дали ще спечелим , но се чудех как е там в Америка.Искам да чуя мнения на хора , които не познавам за живота там и по-скоро ако някой живее в Лос Анджелис .Наистина ще съм ви много благодарна,ако ми отговорите ,за да разбера повече неща...
Мерси предварително...

xXxXnIkKyYxXxX
08-18-2011, 15:26
Искам само да те попитам как си пуснахте документие?! Така , де ;д Чрез интернет ли ?! Ако да от кой сайт :)

kamkb
08-18-2011, 15:36
Интернет-http://www.usabulgaria.org/ мисля че беше тук,но като цяло родителите ми се занимаваха с тези неща и затова не знам много.... :)

windowlicker
08-18-2011, 17:36
Не искам да те разочаровам, но това не е официалния сайт за пускане на документи... Официалния сайт е отворен само около октомври. Сайтове като твоя са направени само, за да се взимат пари от незнаещи хора. Може и наистина да ви пуснат документите КОГАТО отвори официалния сайт, но това не е гаранция.

За съжаление ако родителите ти пуснат отново през октомври и се окаже, че онези платените наистина кандидатстват от ваше име, то тогава родителите ти ще бъдат дисквалифицирани.

windowlicker
08-18-2011, 17:55
Разгледах сайта и има възможност да ти предплатиш за 2 години :shock:

Но свършеното свършено. Иначе аз живея в САЩ, но не в ЛА. На мен лично ми харесва. Аз си ходих в България наскоро за пръв път от много отдавна и не смятам скоро да го правя. Единствената причина, заради която бих отишла за малко е да се видя с роднини. Има значение на колко си години. Ако си още в училище едва ли в началото ще ти хареса. Даже е почти сигурно. Когато обаче пораснеш и ако не се ограничаваш да излизаш само с българи, ще разбереш за какво говоря :)

xXxXnIkKyYxXxX
08-18-2011, 19:43
Разгледах сайта и има възможност да ти предплатиш за 2 години :shock:

Но свършеното свършено. Иначе аз живея в САЩ, но не в ЛА. На мен лично ми харесва. Аз си ходих в България наскоро за пръв път от много отдавна и не смятам скоро да го правя. Единствената причина, заради която бих отишла за малко е да се видя с роднини. Има значение на колко си години. Ако си още в училище едва ли в началото ще ти хареса. Даже е почти сигурно. Когато обаче пораснеш и ако не се ограничаваш да излизаш само с българи, ще разбереш за какво говоря :) Ти къде си всъщност ?! :)

windowlicker
08-18-2011, 19:58
Във Вирджиния :)

kamkb
08-19-2011, 14:45
ами мисля ,че те казаха , че после автоматично прехвърлят всичко...

windowlicker между другото ти от колко време си там?

windowlicker
08-19-2011, 19:17
ами мисля ,че те казаха , че после автоматично прехвърлят всичко...

windowlicker между другото ти от колко време си там?

Идеята ми е, че това че са казали не означава, че наистина ще го направят...Лошото е, че вие няма как да разберете. А самото попълване на официалния сайт не е толкова голяма философия.

Иначе съм тука от няколко години.

ni
09-18-2011, 05:58
Интернет-http://www.usabulgaria.org/ мисля че беше тук,но като цяло родителите ми се занимаваха с тези неща и затова не знам много.... :)
този сайт е измамен. Не четете ли постоянно за сайтове , които само взимат парите на хората с регистрации. Освен това темата си я пуснала август , а още юли се знаеше кои са спечелилите. Сайтът трябва да завършва на .gov .Всичко друго е scam!

windowlicker
09-19-2011, 13:51
този сайт е измамен. Не четете ли постоянно за сайтове , които само взимат парите на хората с регистрации. Освен това темата си я пуснала август , а още юли се знаеше кои са спечелилите. Сайтът трябва да завършва на .gov .Всичко друго е scam!

И на мен винаги ми е било интересно как хората продължават да се хващат на такива неща. В смисъл не е да е от липса на информация или? Направо ми става тъжно като се замисля колко са отчаяни хората за да се надяват на нещо такова. Много скоро ще отвори официалния сайт. Авторке, ако можеш накарай вашите да звъннат на тия и да се откажат от регистрацията, за да могат да си пуснат сами.