View Full Version : Някой ако има мнение по въпроса моля, нека ми помогне :(
coollove9
08-18-2011, 19:07
Здравейте, момичета цикъла ми закъснява почти 10 дена, а попринцип най-много е закъснявал 4 дни. Не съм девствена от скоро и съм на 16. Ходих на гинеколог и ми казаха, че не съм бременна, ами причината е някаква друга, но не е сигурно каква. Нашите не искам да разбират и не мога да се консултирам просто, тъй като не съм наясно с някои неща ви моля да ми помогнете.. От какво може да ми спре цикъла, с какво освен хапчета които ги пия вече, но все още не помагат мога да го предизвикам. Мерси предварително :)
Щом не е сигурно какво е и доктора ти е предписал лекарства,ние не можем да сме сигурни ... щом ти е дал лекарства ще дойде. При мен е закъснявало с 20 дни , заради пътуване , смяна на климат, притеснение
Един съвет -успокой се , не мисли за това и ще ти дойде , спокойно. Лекарите си знаят работата ;)
coollove9
08-18-2011, 19:17
Щом не е сигурно какво е и доктора ти е предписал лекарства,ние не можем да сме сигурни ... щом ти е дал лекарства ще дойде. При мен е закъснявало с 20 дни , заради пътуване , смяна на климат, притеснение
Един съвет -успокой се , не мисли за това и ще ти дойде , спокойно. Лекарите си знаят работата ;)
Добре ще почакам още значи мерси много за вниманието :)
Няма проблем,ако и хапчетата не дадат резултат - на лекар! Но смятам ,че ще ти дойде ;) Relax