View Full Version : Помогнете мии..
Koteto0o0o0
08-18-2011, 21:29
Здравейте :grin: Искам да ви помоля за съвет. От доста време харесвам едно момче, но.. Срещнахме се на работното място на майка ми (от време на време ходя да й помагам). Усещам и неговите погледи, но проблема е че няма как да действам пред майка ми. Имам му ФБ, но той не влиза там. Предпочита да води активен начин на живот, но не знам къде ходи. А и да си призная съм си срамежлива. Мислех да му напиша номера си на листче и да му го дам, но не знам как ще реагира.. :( Дайте ми някакъв съвет.
Благодаря!
майка ти няма ли му номера?
Напиши му го на листче, какво губиш? Ако те е толкова срам да го заговориш. Плюс, винаги можеш да го сталкваш.
Koteto0o0o0
08-18-2011, 21:50
Не майка ми му няма номера. Но ако той не е заинтригуван, после ще ми е неловко да го виждам..
Дай му го и му кажи небрежно да ти звънне ,ама нали като сте насаме .Нищо не значи и да не ти звънне няма да е неловко . :)
FantaMen
08-18-2011, 22:42
Все ще се намери 1 минутка майка ти да я няма :) Това с лисчето и номера е добра идея само да му кажеш ... а не да му го сложиш в джоба и той прибира се. А wtF? кво е тва ? и айде ... край :D Или другият риск даже да не ги види...Ако е незаинтересован поне ще си наясно и ще знаеш че няма да стане работата :)
BaffaLsc
08-19-2011, 09:18
Глупаво е да му дадеш лист с номера си просто така,
според мен това е пълен филм..
Защо не споделиш на майка си ?
InloveAgain
08-19-2011, 09:21
Какво ти пука,че всичко ще бъде пред майка ти.Вкарай малко мозък,кажи му да дойде с теб до магазина,да слезнете до долу,да се разходите малко и така.Успех,не се срамувай!!
SmilezZz
08-19-2011, 09:37
според мен това е пълен филм.. Съгласна съм. Адски глупаво ми звучи. Просто го заговори. Няма нищо срамно. Действай.
LeprikonA
08-19-2011, 10:06
аз не мисля, че е глупаво, защото така ще разбереш все нещичко от реакцията :) ако подразниш интереса му би се ухилил леко изненадано, ако не - здраве да е :D
според мен това е пълен филм.. Съгласна съм. Адски глупаво ми звучи. Просто го заговори. Няма нищо срамно. Действай.
Уф ама сте и вие! Момичето иска да е като във филм на Дисни чанел!
LeprikonA
08-19-2011, 10:18
Уф ама сте и вие! Момичето иска да е като във филм на Дисни чанел!
всъщност зависи колко точно се филмира..
Спокойно, няма кво да направиш. 8-)
След седмица ше си падаш по някой друг. :-o
elysunny
08-19-2011, 10:53
мани го тоа, момчета има, с лопата да ги ринеш
wankata7
08-24-2011, 18:47
Спокойно, няма кво да направиш. 8-)
След седмица ше си падаш по някой друг. :-o
\:D/
sexa_na_kompleksa
08-24-2011, 18:59
И какво от това, че майка ти е там? Вие няма да правите необуздан секс пред нея!
Заговаряй го винаги, когато можеш, и след време измисли повод да си размените номерата или направо да се уговорите за среща.