PDA

View Full Version : Баща ми ни гони

mimiinka
08-19-2011, 10:38
Обръщам се към вас с надеждата да ми кажете какво да правя.
Баща ми си намери любовница преди година от друг град и с мама се разделиха.Приех го нормално и останах да живея с мама.Отидохме да живеем в апартамента на родителите му,защото този на родителите на мама е на края на града и всичко ми беше далеч (имам предвид училище,център и т.н.),а те отидоха да живеят при баща ми.Сега на него му хрумна "брилянтната идея"да домъкне скапаната си любовница да живее тук,а нас със мама да ни изгони.Лошото е,че той чака да замина за един лагер (някъде след 4 дена) и тогава да изгони мама,а аз не знам как да и кажа,защото все пак не искам да и е като гръм от ясно небе а да е подготвена.Днес питах баща ми дали наистина ще ни изгони,а той нито потвърди,нито отрече,но все пак си мисля че ще ни изгони.На всичкото отгоре любовницата му е страшна лицемерка женена е и има дете от мъжа си,а той дори не знае,че тя му изневерява...просто за мене е лицемерка от всякъде.Моля ви да дадете съвет какво да правя.Благодаря предварително!

Rikity
08-19-2011, 10:51
мале горката :-# и как може баща ти да е такъв простак не знам как може да се разреши проблема ти просо, ако с майка ти имате възможности можете да сте на квартира иначе освен да отидете в другия апартамент и да учиш в друго училище :(

NarutoShippuuden
08-19-2011, 10:53
Не знам какво да кажа баща ти е пълен педе*ас :o . Как да и го кажеш еми кажи и го поне да е подготвена :? . И ако ви изгони не му обръщай внимание а на тая неговата кокона изобщо пък недей да й говориш. Всичко се връща така, че не се предавай ;)

mimiinka
08-19-2011, 10:57
Аз си мислех някак да се свържа с мъжа на оная и да му кажа всичко и доказателства имам,ама не знам как.

mechetyy
08-19-2011, 11:02
Мила поговори с майка си и след това можеш да направиш това което искаш да направиш това което е правилно защото тази жена е разрушила вашият живот защо да не разрушиш и нейният

mimiinka
08-19-2011, 11:06
Тя мама сигурно няма да е съгласна да кажа на мъжа и не знам.Дори и да не е съгласна аз пак ще се опитам да се свържа с него,защото не може оная хем да е с мъжа си хем да е с баща ми.Както има една приказка "Око за око,зъб за зъб"

NarutoShippuuden
08-19-2011, 11:09
Око за око зъб за зъб ама не ме боли окото и зъбът така че щом имаш доказателство казвай на мъжа и. И после да си берат дерта с баща ти :D

mimiinka
08-19-2011, 11:16
Някак ще се опитам да се свържа с мъжа и.Все ще има начин.

NarutoShippuuden
08-19-2011, 11:24
Ако имаш възможност погледни в чантата и за гмс и от там виж номера му и му звънкай и си ти. Те са оср*ли вашия живот ос*ри ти техния ;)

mimiinka
08-19-2011, 11:26
И аз за това си мислех,обаче той работи някъде извън България и си мислех някак през скайп да направя работата....

NarutoShippuuden
08-19-2011, 11:38
Пак става, даже по-добре. Давай за теб съм :-P

Colouring
08-19-2011, 12:11
Баща ти е ужасен човек.Да напуснеш семейството си така и сега да ги гониш на улицата! :-x Както и да е...
Със сигурност се намираш в тежко положение,не знам какво да те посъветвам.Този план е много рискован,защото големи скандали могат да последват.
Вие нямате ли някаква алтернатива,освен родителите на майка ти?Все пак дори и те да живеят далеч,ако това е единственият вариант,може да отидете при тях.Поне ще знаеш,че си на сигурно и няма постоянно да бъдеш притеснявана от баща си и любовницата му.

kalpazanka
08-19-2011, 12:18
Официално разведени ли са?
Имаш право да останеш в апартамента с майка си до навършване на пълнолетие- та, в този ред на мисли- съдът предоставил ли ви е тази възможност да се възползвате от неговото жилище?

DifferentLove
08-19-2011, 13:15
Кажи директно на майка си какво баща ти мисли да направи,за да може да се подготви ако наистина нещо подобно се случи..А за това с мъжа на тая действай!Аз лично ако бях на твое място света черен щях да и го направя.. А за отношенията с баща ти бих те посъветвала да се държиш малко по-студено от преди.. Така по-лесно ще разбере,че някъде греши.. Успех :)

mimiinka
08-19-2011, 13:41
Официално разведени ли са?
Имаш право да останеш в апартамента с майка си до навършване на пълнолетие- та, в този ред на мисли- съдът предоставил ли ви е тази възможност да се възползвате от неговото жилище?

Не са разведени,защото пак пари се искат обаче,ако оная го натисне да се оженят баща ми ще се разведе.За жилището то и двете са на името на родителите на баща ми,а те не искат оная да идва да живее в тяхното жилище,но не знам до колко те ще могат да направят нещо.

mimiinka
08-19-2011, 13:44
Кажи директно на майка си какво баща ти мисли да направи,за да може да се подготви ако наистина нещо подобно се случи..А за това с мъжа на тая действай!Аз лично ако бях на твое място света черен щях да и го направя.. А за отношенията с баща ти бих те посъветвала да се държиш малко по-студено от преди.. Така по-лесно ще разбере,че някъде греши.. Успех :)

Аз попринцип не се държа мило с него,ама той не се усеща.За мъжа и ще предприема действия най-късно до утре.

muhtesemfan
08-19-2011, 14:19
Кажи на баща ти,че оная курва му изневерява,кажи на майка ти,че иска да ви изгони,преместете се в другия апартамент,надали да става 30 мин. по-рано ще ти пречи,за да отидеш до училище,късмет,мила. :) :-#

mimiinka
08-19-2011, 14:29
Преди малко казах на мама и тя ми каза,че е имала такова предчувствие и не го прие много зле.Даже си мислех да остана да живея с баща ми и с оная и да и вгорча живота ама не знам.

Me4encety
08-19-2011, 15:03
Не оставай при баща си.Майка ти ще има нужда от теб.Свържи се с мъжа на оная и кажи на баща ти,че тя му изневерява.Премести се с майка ти при родителите й и можеш да хващаш сутрин автобус,ако не искаш да местиш даскалото и така.(няма да коментирам баща ти или да го наричам с разни епитети,но на ум ми идват доста добри идеи)

mimiinka
08-19-2011, 15:25
Така ще направя,пък вече ако с мъжа и не стане има милион други начини да му го върна тъпкано,а и както се казва "Всичко се връща"

someonerandom
08-19-2011, 16:57
Ти ако се преместиш с тях има вероятност не ти да вгорчиш живота на оная,а тя твоя.Не се вкарвай във филми,най-директно намери мъжа и и това е.

LeprikonA
08-19-2011, 17:29
като за начало - съжелявам, че така се е получило и че трябва да го преживееш..

добре е, че си и казала, така тя ще има време да измисли нещо, а колкото до него - аз на твое място бих спряла напълно да говоря с него по какъвто и да е начин..

дано всичко се нареди някак :)

kalito126
08-19-2011, 17:41
Преди моите братовчетки имаха същия проблем(бащата с любовница и ги гони от апартамента).Братовчетките ми успяха по съдебен път да си извоюват жилището и баща им да им плати загубените пари за адвокат. Така че,имай надежда! :-D

kyon
08-19-2011, 17:52
Няма такова животно като човека! Предупреди майка ти да си знае за да може да се подготви, а не в последния момент да се съсипе жената.

П.П. След като се оправите с майка ти.. Ходи до мъжа на тая и го отведи в апартамента на баща ти.
Да я спука от бой тая к.урва..

lili12
08-21-2011, 20:04
:cry: :cry: Свържи се с мъжа й най-добре :(

Psycho0
08-21-2011, 20:54
Хейй, какво стана, свърза ли се с мъжа й?