View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
xBadxApple
09-27-2011, 15:51
Лудница, лудница, луд-ни-ца.
Тези 5 дни дни ще са прескачане от един ангажимент към друг.
Притеснена, нервна, самотна и в очакване да се случи нещо хубаво... С една дума ГАДНО! :(
kuklichka_bg
09-27-2011, 16:32
Отчаяно,как може да няма нищо по магазините... :o
Отделно съм изморена ии много неща са ми в главата. :?
SisiStrange
09-27-2011, 17:02
Уморена и весела. Днес обиколихме цяла София с едни приятели. :)
Искам да дойде по-скоро утре, за да си видя момчето. :smt007
Ами сега ми е весело едно такова ;ддд
през деня мии се виеше свят
СТУДЕНО МИ Е !!! :x Измръзвам. Не ми се мисли какво навличане ще пада зимата.
Направих 'баси яката презентация. Доволна съм от себе си. 8)
Усмихнато ми е, въпреки вещицата която вилнее из къщата...
:) :) :) :) :) :) :)
DragonLady
09-27-2011, 18:17
Прекрасно!!!
Той е прекрасен!!!
Ох май се влюбвам :smt007 За да кръшна в почивката по средата на уж лекцията ( тоя говореше само общи приказки и нищо по темата, е кажете нещо за себе си момента, поне аз не го смятам за лекция ), само за да го чакам на паркинга за да вземе с колата и да ходим на кафе :smt007
Ама вече нема кръшкам от лекции за пръв и последен път си ми беше :oops: :D :oops:
Нямам търпение утре след университета да го видя и да го гушнаааа
^Драконке не че нещо,ама като ти следя постовете в темата,за последните две седмици се беше "влюбила" в три различни момчета,как ги сменяш толкова начесто 8-)
По темата:Щастлив,спокоен,нет рпелив да дойде утре :oops: :smt007
XTREMEFREERIDE
09-27-2011, 18:30
Нещо ме спира да съм щастлива. И искам да се махне.
DragonLady
09-27-2011, 18:37
^Драконке не че нещо,ама като ти следя постовете в темата,за последните две седмици се беше "влюбила" в три различни момчета,как ги сменяш толкова начесто 8-)
По темата:Щастлив,спокоен,нет рпелив да дойде утре :oops: :smt007
Двама :D Ами ей така наваксвам си :D Година и девет месеца се ограничавах заради човек, който не си струваше. Пък и не ми пука, кой какво ще си помисли, аз си живея на макс и за себе си :) До тука със живота заради даден мъж ;)
anonymous708973
09-27-2011, 19:01
Мъчно ми е...
leadyflame
09-27-2011, 19:03
Дайте малко мъже и насам бре :D
седмицата започна траурно..като цяло идните 15 дни ще ни смачкат буквално : 6 входни за една седмица хмм..скъсвам си задника и пак все едно нищо .. поне краят на седмицата се очаква да е добър,3 дни сама :grin: дано всичко мине по план и не се повторят миналогодишните грешки,даноо. мразя я тая заразна меланхолия..ще видим как ще потръгне и дали ще опровергае очакванията ми :?
LeprikonA
09-27-2011, 19:49
вечерта беше супер яка. :smt007 обаче прибирам се аз у нас - и наще не са на кеф - "йейй". тъпанари...
mynichka
09-28-2011, 04:53
Последните няколко дена са доста добрите. Днес ще е почивка, а утреееееееее :smt007 супер чаканата разходка с тях :) Някак си не искам И. да идва. Всичко ще се промени до известна степен- но няма как студентка ще е тук
SisiStrange
09-28-2011, 05:18
Гледам как слънцето изгрява иззад блока и си пия кафето.
Хубаво ми е. :)
След малко по-малко от 2 часа ще си го видя. :) :smt007
kuklichka_bg
09-28-2011, 05:56
Много съм доволна,че успях да паркирам най-сетне. 8-)
сега ще трябва да учаааааа или пък не 8-)
Като цяло ми е щастливооо.. :-D
е не, писна ми !
зарязвам тая работа...дано разбере какво е изпуснал
пък и онзи е много готин, но май си има гадже :( защо от всички хубави само един-двама си нямат гаджета, но пък точно те са с най-голямото самочувствие и най-големите претенции ?!..
как за една седмица, та и повече, не ме гушна нито веднъж ;сс ..
офф...да си ходи при ония и да не ми се пречка повече в живота..искам да изчезне и да го забравя, но как, по дяволите, като всеки ден ми се налага да съм близо до него ...
трябва да се разсейвам с учене, за да не мисля за него....което е кофти тръпка 8-) няма повече да му обръщам внимание и толкоз. точка.
NambyPamby
09-28-2011, 08:05
Леле, колко съм неадекватна в негово присъствие... *facepalm*
В сметчицата ми са ми преведени обещаните пари, че и отгоре. Значителна сума отгоре. :shock:
Пак някаква ударна серия от хубавинки подкарах и на моменти е толкова прекрасно, че се чудя вЕрно ли ми се случва.
Щастлива съм, да му се невиди!
п.п. - mynichka, изключително красива си. :}
GetsugayaDAN
09-28-2011, 09:29
Още малко.. ще се побъркаммм :shock: 8-)
Не съм спала на правилната страна явно ;д
Спи ми се...
Очаквам обаждане, трябва да поговорим. Усещам, че няма да мине добре, но ако не се чуем ще е още по-лошо, така че...
Усещам се как започва да ми омръзва. Не знам още колко ще издържа на всичко това.
Нищо няма да бъде както преди. Времето ни промени... променяме се и взаимно един друг...
Все тая... непоносимо уморена съм... от всичко и всички...
*въздишка*
XTREMEFREERIDE
09-28-2011, 13:14
Спукала съм се от смях днеска. 8-)
И сдухано ми беше по едно време.
Направо всичко се омеша толкова жестоко...
Особено в главата ми.
Не знам, не знам...
Имам нужда от него. :\
Усмихнат и щастлив :) :smt007
SisiStrange
09-28-2011, 16:46
Не ми е зле. :D :smt007
Утре съм на откриване на учебната година. :grin:
И SisiStrange вече официално е студентка. 8)
DiDiChKa
09-28-2011, 16:50
Спи ми се...
Усещам се как започва да ми омръзва. Не знам още колко ще издържа на всичко това.
Нищо няма да бъде както преди. Времето ни промени... променяме се и взаимно един друг...
Все тая... непоносимо уморена съм... от всичко и всички...
*въздишка*
+ :o
той ме гушна :-o
умирам :smt007
NambyPamby
09-28-2011, 17:12
мина ми.
DragonLady
09-28-2011, 18:37
Изморена съм + това пак ми подрани ... вече 4ти месец ми го спрята тоя номер ...
Но съм адски щастлива!!!! Губя се в прегръдките му, в ръцете му сякаш съм шоколад, който се стапя от нежността и топлината му. След всяка целувка искам да му кажа обичам те, но знам, че е рано и няма да избързвам отново! Само чакам да минат лекциите утре и пак да съм в ръцете му :smt007 :smt007 :smt007
PullMeCloser
09-28-2011, 20:27
Заспала. Ох, не ми се ляга, но ми се спи, много съм радвоена. Много съм добре иначе, в супер добро настроение съм! 8-)
mrazqkindergarten
09-28-2011, 20:51
Добре, но някои неща ме притесняват. :/
Priceless
09-29-2011, 07:43
Мда .. точно 2 часа откакто замина, а вече искам да се връща. Остават още 20 дена. Не знам как ще издържа, но се надявам всичко с него да е наред.
xBadxApple
09-29-2011, 16:58
Мамицата му нямам време кога да свиря. :/
А тооолкова искам просто да седна и цял ден да се упражнявам.
Страхотен ден :)
Цял ден бяхме заедно обикаляхме сутринта,после се запознах с някои от новите и колеги в университета и после ходихме на откриването.Много приспивно говорят новите и лектори не знам как ще издържи :D После отново малко се мотахме.
Обичам я :smt007
SisiStrange
09-29-2011, 17:26
Супер щастлива съм!!!!
Вече официално съм студентка. :P Имам си студентска книжка. :D
Харесвам вече някои от новите колеги. :p Дойде ми трудовия договор от работата и ми е гот да си го гледам. :D Дойдоха ми и едни обици, които чаках от сума време... Абе щастлива съм. :D А най-хубавото е, че си имам едно красиво човече до себе си. :smt007 :smt007 :smt007
И по-добре съм била..
мразя тъпия градски транспорт.. тряаше да тичам , за да си хвана автобуса и нямаше време той да ме гушне :( :x искам да дойде утре.. и седмицата да спре..да няма събота и неделя...
толкова много искам да го виждам, че чак ми се ходи на училище :shock: ...
пък онази сплесканата постоянно му се натиска, утре даже ще идва да го види :booooomb: не знам как ще я изтрая .. :-x що не си седи у тъпото 73-то ?! ....
се тая...нещата ще се наредят, усещам го ...
awesomesheepy
09-29-2011, 17:49
Обнадеждена като цяло..много искам..много искам да дойде.
Иначе,общо взето тежкия ден мина..но не мога така..
толкова го искам,че не се търпя..обожавам да го виждам всяка сутрин<3.
:smt050 :smt051
anonymous708973
09-29-2011, 17:53
Раздразнена.
Голям праз, че мивката не е почистена! Щеше да е, ако я бях чула. А щях да я чуя, ако още не спях сутринта. А защо спях сутринта - щот ме вдигна в 1 посреднощ да й отварям входната врата на блока!
Ужасно!! :cry: :cry: :cry:
leadyflame
09-29-2011, 20:13
Много ми е тежко.... преядох :(
XTREMEFREERIDE
09-29-2011, 20:15
Искам го тоя гущер<3!!!
DragonLady
09-29-2011, 20:46
Невероятно!!! Влюбвам се и то в един прекрасен човек!!! Когато съм с него забравям за всички проблеми и за времето дори!!!
NambyPamby
09-29-2011, 21:53
Изключително забавно ми е, когато е наоколо. Непринуден е и усмихнат, и един такъв, толкова прекрасен като цяло, че направо ми пълни душицата. Приема спокойно темерутщината ми и се забавлява искрено на нелепите ситуации, в които го поставям, как да не му се радвам? Като някакъв генератор на положителна енергия е. Когато го няма обаче не се търпи.
Днес отново ме върна години назад. Много топло чувство.
Няма да е зле и времето да се затопли като моите чувства. Ужасно студено ми е!! Не знам защо така. Попринцип си карам зимите без оплаквания, търпя на студ. Сега обаче замръзвам направо, през повечето време нервнича и недоволнича, защото е студено.
Баща ми днес отворил всички врати и прозорци, защото му било прекалено топло в апартамента. Луда работа!
Аз сега съм се навлякла със зимните дрехи и пак треперя. Сигурно ще се разболея.
:smt012
Добре че имам златни приятели . До сега да бях извършил някоя глупост ! :?
МНОГО ми е студено. Особено ръката, с която държа мишката ми е направо ледена.
И отново ми се спи... от няколко дни го карам на час и половина-два сън в денонощието и това не ми се отразява добре.
И ми е няк'во тъжно...
http://www.vbox7.com/play:a38e9902 м'да...
XTREMEFREERIDE
09-30-2011, 12:06
Все не ми стига съня. Вчера спах 4 часа следобяд и 8 часа през нощта и пак ми се спи, the fuck! :smt012 Радвам се, че е петък и утре ще мога да си се излежавам в леглото до когато си поискам! Файнъли.
Иначе ми е няк'во готино. Приятеля ми ще мине да се видим. Много се радвам, че го прави. Би трябвало на него да му е странно, след като вече учи в друг град, пък то на мен май ми е по-забутано от на него. Въпреки, че за мен нищо не се е променило. В същото училище съм си, със същите хора, пак не се виждаме по 5 дни в седмицата и...Пфу.
Но пък той е прекрасен, за капак на всичко. <3
:oops:
IseeDEADbodies
09-30-2011, 12:31
Отпуска т'ва онова... имам седмица да си почина малко и почвам лекции... Пфуу колко е хубаво да имаш свободно време. Оставаше и да има с кого да се прекарва, но това е малко друга тема на разговор ;д ..
SisiStrange
09-30-2011, 13:24
Щастливо и доволно човече съм. :)
Неописуемо щастлив и спокоен.Още един от невероятните дни,прекарани с нея :oops: :smt008
DragonLady
09-30-2011, 15:29
Въпреки, че и си чупих нокътя днес заранта, ми е много гот!!!
Бях с него, играхме билярд ( много добри игри се получиха - оспорвани ), после на китайски ресторант. Този влюбен поглед, тази нежност и кавалерство :smt007 :smt007 :smt007 Невероятен е!!! Дори като казах на мама за него, го прие доста добре и даже ми каза "дръж се добре пред него, явно е свястно момчето". После отидохме с нея на пазар в едно магазинче със страхотни намаления :) Добър шопинг за есенно-зимният сезон си направихме :)
JustForFun
09-30-2011, 16:01
ужасно, прецакана, тъжна, разбита, скапана ;(
kuklichka_bg
09-30-2011, 16:41
Изумена съм от начина по който ми действаа.. =P~ :smt049
Мързи ме.
Нищо не ми се прави.
Обаче коремчето ми се обажда все по-силно и след малко ще ходя да му правя вечеря. А така ме мързи...
не разбира ли намеците ми .. ?! ..
:smt086 :-k
и защо по дяволите това момиче пада толкова долно :shock: :shock: колко е нахална и не разбира, че на него му е се тая за нея :shock: лелеле , колко ме ядосват такива, дето нямат граници :-o подписала му се на ръката и него му стана тъпо и го изтри :razz: :razz: Die bitch !! 8) а той е толкова мил, а аз съм толкова влюбена, чак настръхвам .... не искам събота и неделяя..трябва да го виждам..
той е невероятен ... <3
XTREMEFREERIDE
09-30-2011, 17:04
Нещо се смачках много жестоко точно преди 5 минути. Никъде не ми се ходи, нищо не ми се прави. Искам само той да ми се обади, че вече ми писна и от неговите истории дето ги върти.
xBadxApple
09-30-2011, 19:08
^ Як аватар! :Д
Най-сетне малко почивка, утре ще е време за мен си:)
bitchwolf
09-30-2011, 20:02
Добре съм си ама много ме мързи нещо..
eми спи ми се малко май
въпреки това ми е весело и лигаво
Ужасно ми е,заради някой на който не му пука :?
Priceless
09-30-2011, 20:51
Още един ден мина. Остават 18 8-)
Почвам лекции в понеделник, а ме е обзела такава апатия към всичко, което е около мен, че чак се плаша. Искам си го.
XTREMEFREERIDE
10-01-2011, 07:06
xBadxApple, 10х! : )
аз нещо пак не съм в кондиция,,,
искам да се прибера, защо трябваше да остана тази седмица?
защо трябва да ходя до тъпата зъболекарка?
а можехме да се видим днес...
Сега вече кой знае кога ще можем пак...
може би чак на 8-ми, the fuck. -.-
//Обожавам да рисувам<3<3<3
чувствам се .. свободна! :grin: :lol:
Нещо ми се ходи към Студентски .. :oops:
Уау, колко хубаво се наспах само.
Не помня кога за последно съм си лягала преди 01:00h... преди години ще да е било.
Май вече ще го правя по-често.
Свикнала съм уикендите сестра ми да е тук, а този път я няма и... ми някак празно, но пък следващите почивни дни ще наваксаме. :)
Хубави смс-и получих снощи... сега съм изправена пред дилема. 8-)
Btw... танцува ми се!
GrippingBosh
10-01-2011, 13:25
Гадно ! Като някакъв луд е влюбен ,аз не мога да му отвърна на чувствата,не си мисля за него въобще....явно още не може да разбере ,че периода ми в живота въобще не е за никакви такива излишни залъгалки и не ми се занимава
Аааааайляаааааак! Идната седмица много ще се наакам на колоквиума, ама честно казано грам не ме... такова. Днеска ми е голям кеф. Наблъсках се сутринта яко, и с'а си релаксвам...
ledenakrasota
10-01-2011, 13:33
Тъпо! Няма какво да правя и чакам да ми дойдат лекциите да си раздвижа малко мозъчните гънки. :D
SisiStrange
10-01-2011, 13:34
Чудесно. :) Все пак цял ден си бях с него. :) Чака ме интересна първа седмица. :)
влюбено загубено ..
фъък
-.-
Невероятно щастлив и влюбен :grin:
Поредния страхотен ден прекаран с нея.Сутринта обикаляхме,жалко че университетската книжарница не бачкаше събота,както и банката,но поне свършихме други полезни работи 8-)
Следобяда също беше страхотен (не можа да не се омаже с чийзкейк на леглото :D ).Ох обичам я! :smt007
ivcheto0o
10-01-2011, 14:40
Не мога за повярвам че ми липсва училището :D (е не точно то,един човек :oops: ) Трябва да взема толкова решения,времето минава,а аз още не знам какво да правя...
DragonLady
10-01-2011, 15:47
Лениво ми е ... трябва да си чистя стаята и да се изкъпя после, а ме мързиииииии и то яко.
Надявам ся утре приятелят ми да се чувства по добре физически и да е в състояние да се видим. Нямам търпение да го видя, гушна и целуна.
littledevil
10-01-2011, 16:09
Днес ми е много весело и много искам да изляза, за да видя приятеля си и да го гушкам много. :smt007
Обземат ме съмнения за шизофрения :x В един момент ми липсва, в друг ми иде да го оцеля с нещо. Обърнахме го на 'храни ме - обичам те!!!" :shock: А даже не тръгнахме.... :? Що за извратен сериал е това :lol:
XTREMEFREERIDE
10-01-2011, 19:11
<3
Кофти ми е, пак съм си сама.
Единствената ни напълно свободна нощ е в събота срещу неделя. Днес цял ден бяхме заедно и в последния момент, неговият уникален брат се сети, че имат работа за вършене и отпрашиха двамата.
Нищо, другата седмица няма да му позволя пак така да ми го вземе. Да си имаме уважението. 8-)
GOODNESS
10-01-2011, 19:35
Идва ми да ритак всеки който видя на улицата...
SisiStrange
10-02-2011, 07:20
Станах преди около половин час. Здраво спане му ударих въобще. Още не мога да реша какво да правя със спорта. :-o Схванах най-накрая тая простотия с кредитите и съм на мнение, че безсмислено усложняват нещата. Както и да е, да пиша ли спорт, да не пиша ли... :o
GreenFairy
10-02-2011, 07:34
Малко съм му ядосана, но пък за сметка на това той ще дойде да ме вземе :-D
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 07:53
Щастлива съм. Този човек ми помогна да разбера колко трябва да държа на себе си всъщност. Отвори ми очите много широко, за което му благодаря от все сърце. В онзи момент изпитах нещо, което не бях изпитвала от години...някой ми говореше с най-голямата искреност на света само за да ми каже колко много вижда в мен...и колко много трябва аз самата да виждам в себе си.
Истината е, че отдавна се чувствам зле. Като че по принцип живея в бутилка, от която като фонтан трябва да излизат възможностите и мечтите ми, но някой е сложил тапата и аз си мълча през цялото време. Това ТРЯБВА и ЩЕ се промени. Аз съм това, което съм и ако някой ме обича, ще ме обича точно поради тази причина. Ако не може да ме обича заради мен самата, значи се е объркал.
Щастлива съм. Да. И съм му безкрайно благодарна!!!
GladYouCame
10-02-2011, 09:04
И по-добре съм била.
Физически - стабилен
Психически - много наранен.. повече болка не съм изпитвал през живота си , а няма лек ;(
DevilWish
10-02-2011, 09:41
Много болна и празна ;)
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 12:25
Ще го видя след броени часове! <3
leadyflame
10-02-2011, 12:44
Макар и да знам, че постъпи по най- путенския начин, все още ми трепва и то доста :booooomb:
пълна с напразни надежди...
или да прави нещо по въпроса, или да ме остави .. не може така..
защото съм адски влюбена и не мога да се променя.. защо трябваше да го срещам ?! За да ми е гадно после ли ?! Не може така да си играе с мен , не мога да го понеса...
искам да заспя и да сънувам много хубави неща..само това ми остана ..
и надеждата де, напразна обаче..
Вече имам чувството, че нещо не ми е наред.
Заобиколена съм от негативни, изнервени, ядосани, нетърпеливи и бързащи хора. Случват ми се лоши, незаслужени и идиотски неща. Всички са недоволни, само на мен не ми пука. Не виждам смисъл да се ядосвам за неща, които вече са станали. Не виждам смисъл въобще да се тормозя с каквото и да било. А всички ме гледат лошо, защото аз винаги намирам смешното в техните драми и винаги мога да се пошегувам със сериозната ситуация. Толкова ли е лошо това?! Омръзна ми всички да ме гледат на криво, само защото се смея, докато те са готови едва ли не да се хвърлят в боя или да си изреват мъките.
anonymous708973
10-02-2011, 13:45
Скучно ми е...
bonbona102
10-02-2011, 13:59
МНОГО МНОГО МНОГО ЯКО СЕ ЧУВСТВАМ
bloodfrozen
10-02-2011, 15:40
Имам нужда от гушкане. :smt026
awesomesheepy
10-02-2011, 15:57
Влюбена съм в тая рокля :smt049 :smt050 Айде да минава по-бързо времето..
И толкова исках да дойде..мамка му!!! :С
LeprikonA
10-02-2011, 17:21
мизерно.
можеше да е доста по-добре. уикенда беше адски скучен, нещо ми рухнаха плановете. хубаво е, че утре е понеделник. сутринта ще сме заедно със слънцето, а вечерта математика ще ме мъчи.
NambyPamby
10-02-2011, 18:21
"Златотърсачки нямат спирачки"... 8-)
Страаахотни обувки си набелязах, и очите, и сърцето ми останаха в тях, суупер много време докато ме накара да ги пробвам, после супер много време, докато ме убеди да ги купим и всичко щеше да е прекрасно, ако нямам толкова набито око и не им открих дефект. После и на другия чифт. И на следващия. И на по-следващия... Все нещо ми бъркаше в чувството за естетика и справедливост и накрая не си ги взех. ;\
Много съм глупава, честно. Да има желание да потроши толкова пари за мен и аз да не се възползвам. Мама не ме е учила на това. 8-)
xBadxApple
10-02-2011, 19:17
Тоя крак трябва да се метна да го прегледам, пак ме боли.
Иначе аааааааааадски ми се спи...но утре съм на работа чак от 1 ^^
anonymous708973
10-02-2011, 19:20
Невярваща.
Заминал е без да ми каже... Боже, какво направих на това момче...
kuklichka_bg
10-02-2011, 19:23
Плаче ми се,предстои ми баси натоварената седмица,хич не ги веждам нещата... :(
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 19:23
Думи нямам. Тотално се обърках вече, не знам какво става, не знам какво да правя, как да си върна предишното настроение и позитивно мислене? Fuck. Пак го направих...
Priceless
10-02-2011, 19:30
Малко изнервена за утре, дано всичко мине гладко.
как мина толкова бързо времето ?! Уътъфъ ?
Тва есе няма да стане ... поне немския да науча....имам нужда от време ... поне един ден ! Утре ще е доста натоварено..мда, след малко лягам да спя
DragonLady
10-02-2011, 19:59
Олекна ми ... поне той няма да се повлияе от думите на тая пача, ако все пак се осмели да говори лъжи за мен пред него. Дано и не се събере с един от приятелите на гаджето ми, че тогава вече ще я загазя ... Не искам да я виждам тая мазна пача ....
Иначе ако оставим това настрана се чувствам прекрасно, след поредният ден изкаран с него :) И утре пак ще си го видя и гушна :smt007
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 20:52
имам нужда от време ... поне един ден !
Като чуя тая песен.. или по-точно този странен звук и настръхвам. Буквално!
Никоя друга песен не ми е влизала така под кожата. http://www.websmileys.com/sm/crazy/485.gif
Отново ТОЙ ми оправи настроението.
Благодарение на него ще спя с усмивка и тази нощ.
Обаче ми се реве, като се сетя, че трябва в 6:30 да съм на крак.
ledenakrasota
10-02-2011, 22:02
Нямам търпение за действие! 8)
SisiStrange
10-03-2011, 03:11
Не бях ставала толкова рано от сума време. :D И хич не ми се спи. :P
Мамка му,защо съм такава пъзла? #-o
Преди около 30 минути станах.Писах и смс и нямам търпение днес да се видим.Първият и ден в университета.Хм да не забравя да взема моркови от някъде 8-)
Някакво весело ми е :grin: :smt007
LeprikonA
10-03-2011, 05:40
още си пия кафето, някакво бавно ми е. станах прекалено рано май...
DevilWish
10-03-2011, 11:57
хмм болна съм и ми е едно мързеливо,празно и уморено.
iiordanova
10-03-2011, 12:01
Мнооооого изморена.
А трябва и да уча... :?
mrazqkindergarten
10-03-2011, 12:47
Зле е положението.
ivcheto0o
10-03-2011, 14:18
Имам причина да съм щастлива,но няма с кого да споделя.Днес беше важен ден,а трябваше на мина през всичко сама...дори на родителите ми не им пукаше особено...
PROVOCATIVE
10-03-2011, 14:47
Чувствам се добре, благодаря :] малко ми е изморено от даскало, ама кво да се прави :)
Vilencety
10-03-2011, 14:55
И ще отидат в Лондон без мен... зад гърба ми без да ми кажат :-# :cry: :cry: :cry: :cry:
Щастлив и ухилен :D
Много е сладка като бърза наляво-надясно.Ходих до университета и.Радвам се че можах да си я видя днес.
Искам всеки ден така :oops: :smt007
Иначе хм звъня на тези от курсовете,но явно ще трябва да ходя тия дни до офиса им :o
SisiStrange
10-03-2011, 15:08
Малко уморена, но в добро настроение. :P
awesomesheepy
10-03-2011, 16:05
Доста уморена и леко доволна.
NambyPamby
10-03-2011, 17:29
Продължавам да се забавлявам с простотиите на ония скочубри. Момичетата видимо избиват някакви комплекси, имат нужда от внимание просто и понеже въобще не ги отразявам за хора, пък те, милите, толкова се стараят да ме забъркат в някоя интрига и да предизвикат ответна реакция от моя страна, че се отчайват вече, като виждат, че не се получава, и сами се дънят една друга. 8-) Глупави са и са предвидими. Не е интересно вече. 8)
Иначе имам сууупер много работа, а суупер много ми се спи и не знам как ще свърша всичко тая вечер.
Phonique
10-03-2011, 17:33
Тва неориентирано време ме кара да си хвърля от някъде.
Опитвам се да не мисля как се чувствам..
Леко ме мързи...беше дълъг ден,ама иначе съм си супер :grin:
Напоследък нямам късмет :? специално в това отношение винаги не ми е вървяло,чувствам се зле ще се постарая,искам го и няма да се откажа! :o
LeprikonA
10-03-2011, 18:30
не ми се учииии, не ми се учииии >.<
не мога без него ...
невероятен е ..
но напразните надежди не водят до нищо ..
XTREMEFREERIDE
10-03-2011, 19:09
Ебати човека...<3
krisence
10-03-2011, 20:30
Уморена ......
DragonLady
10-03-2011, 20:48
Настинала съм много кофти ... запушен ми е носа и само тече ... а до утре треа да се оправя, че съм на лекции, а после ще излизаме с приятелят ми.
И аз не знам как се чувствам.
Празно ми е някакво.
Напоследък той все е зает, с брат му си имат работа. Виждаме се всеки ден, но за отрицателно малко време. Не ми харесва така.
Часовете определени за Него ги прекарвам с друг човек. Приятно е, забавно е, но не това искам.
Каза ми, че този уикенд му е напълно свободен. Надявам се да е така!
А сега ми е време да си лягам...
mrazqkindergarten
10-04-2011, 10:21
...
Wanderingheplessly
10-04-2011, 10:36
Tърся безболезнени начини на самоубиване 8-)
Bozichko
10-04-2011, 10:55
Гони ме агресия, депресия и разгоненост едновременно, ужасно е!!! 8-) Ма ши ми мини :D
Vilencety
10-04-2011, 12:01
отивам при моето патиии :P
XTREMEFREERIDE
10-04-2011, 13:40
Объркана съм. Защо трябва да е толкова зает? Вече поне нещата с общежитието му са сигурни. Дано в скоро време се стабилизира психически и дано има повече време за нас, защото така не ми харесва никак. Положението на xoxi ми е толкова...присъщо.
CrookedMirror
10-04-2011, 14:01
В дисхармония със себе си ;д
DragonLady
10-04-2011, 15:43
Некво умрело ми е ... и ми е скукаааааа
Уж свалям една онлайн игричка, която се надявам да се окаже хубава :) Междувременно гледам да се лекувам, че до четвъртък трябва да съм се оправила. Лошото е, че два дни няма да се видя с моето момче :(
LeprikonA
10-04-2011, 18:35
биващо, биващо. беше ми хубаво днес :smt007 . какъв хубав залез беше ^^
Не е истина времето колко бавно минава.
Скучно ми е сякаш е понеделник, изморена съм като в петък, а то е почти сряда.
kuklichka_bg
10-04-2011, 20:03
Не мога да определя.Искам малко спокойствие,изперквам вече 8-) :-s
цял ден учене после бягане ,сега се връщам...и пак съм пълна с енергия :grin: искам да изляза ..ох,да идва петък да си почина малко от тея входни, тея лицемерия в училище.. пп как искам пак :oops: ...
Infinity
10-04-2011, 20:12
Зле се чувствам, не мога да съм с човека, който обичам .. Как да съм ?! :o
bitchwolf
10-04-2011, 20:23
Чувствам се леко изморена ,обаче много ме избива на лигавщини и ще взема да си легна вече :? :lol:
NambyPamby
10-05-2011, 07:26
Скомърцано ми е и физически, и психически, а обикновено в такива моменти съм супер безпардонна, та да видим кой ще го отнесе.
LeprikonA
10-05-2011, 08:09
болна. мразя да съм болна. >.< и в тъпо настроение.....
angelskodqvol4e
10-05-2011, 09:21
Зле ,много зле :(
XTREMEFREERIDE
10-05-2011, 09:27
](*,) Какво правя?!
JoeLeTaxi
10-05-2011, 09:50
http://www.youtube.com/watch?v=97S66xee0U8&ob=av2e
mrazqkindergarten
10-05-2011, 10:38
Искам всичко да се оправи...
sunnyreni
10-05-2011, 10:54
Защоо трянва да е такъвв :-x Не знамм...многоо съм ядосанаа...(нямам гадже...просто се харесвам неподходящи :-k
Толкова озлобена и огорчена,че взе да не ми пука ...
Мисля,че с абсолютно нищо не съм го заслужила!!!!!
Дано скоро всичко да се подреди и да бъда щастлива и аз!!!
DragonLady
10-05-2011, 14:38
Леко изморена и все още малко болна, прибрах се преди 30 минути от университета и ми е гот :) Нищо, че едната лекция при пилето беше яко скука ама нищо, ще го преживееме. Говорих доста време с бившият по тела и чак се учудвам, че разговора беше приятен и ме накара да се чувствам добре, като след разговор със стар приятел :)
Утре програмата ми е медна :) А след университета най-сетне ще видя с моето слънчице :grin:
Priceless
10-05-2011, 14:41
Тези лекции в 8 сутринта ми прецакаха целия ден. Сега само се разхождам като зомби от стая в стая.
Утре поне съм от 11, ама пък съм до 8 вечерта. ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФ. И той ми липсва, искам вече да се връща, липсва ми подкрепата му.
NambyPamby
10-05-2011, 20:36
Стана тя, каквато стана. :D Ти къде го удряш, то къде се пука... Важното е, че празно НЯМА.
XTREMEFREERIDE
10-06-2011, 06:20
Толкова много се радвам, че ще се опита да направи нещо за да се видим в събота<3! Изключително много ми липсва, омръзна ми от телефонната ни любов, искам го пред мен, искам, когато му кажа как се чувствам, той да може да го разбере не от думите, а от погледа ми. Не искам да му казвам "представям си, че ме прегръщаш", а наистина да усетя топлото му тяло до моето... Ах, как само ми липсва!
mrazqkindergarten
10-06-2011, 08:49
БЯСНА СЪМ!!!!!!!!!!
шитец.. мисля, че ше правя най-голямата си грешка в живота... дано да е за добро..
neeDaBosS
10-06-2011, 09:16
Добре съм. :)
ivcheto0o
10-06-2011, 12:16
Добре съм :) След всичко което съм преживяла,след всички заблуди осъзнах че съм станала много по-силна и трудно ранима.
gummybear
10-06-2011, 12:23
зле
XTREMEFREERIDE
10-06-2011, 13:47
Някакво тъпо ми стана. Искам да си стоя в нас. Само ако Д. звънне и каже, че може да излезе ще изляза и аз. Не мога да понасям никой друг в момента. Искам всичко да стане така, както си го мисля в момента за да съм спокойна.
Утре ще се прибера, малко на спокойствие. Искам да си поговоря с брат ми, дано да има време, че ще трябва да си приготвя разни неща за рождения ден.
Някакво счупено ми е. Осъзнавам, че определени неща никога няма да мога да ги простя и това ме убива отвътре. Пък и той май не се старае много много за да получи този резултат, така че няма и защо да се напъвам да прощавам и отново да пренебрегвам себе си. Ще си бъдем лицемери в това отношение завинаги явно, освен ако той не подходи с малко искреност.
Фак дет шит.
DragonLady
10-06-2011, 15:19
Великолепно! Още няколко прекрасни часа прекарани с НЕГО! Даже имаше лек момент на интимност ( не чак секс ) :grin: Е време беше след седмица и половина да се поотпусне :) И утре цял ден ще съм с него :grin: :grin: :grin: Даже има не малък шанс да ме запознае с техните :grin: :grin: :grin: Нямам търпение да дойде утре :)
XTREMEFREERIDE
10-06-2011, 15:33
Ох, току що се усетих, че май си нямам съвсем истински приятел. :-o
Сутринта едвам не припадах от притеснение. Много, много тежка нощ!
Сега ми се свива стомаха като си помисля, че тази нощ може да се повтори същият цирк.
Иначе съм много добре. Днес прекарах деня с най-прекрасните ми хора!! А черешката на тортата е, че той вече се е освободил от неприяните си задължение и още утре ще си донесе малкото багаж в нас, за да се почувствам още по-сигурна за уикенда. Знаех си, че няма къде повече да бяга. (!!!!!!!!!!!!!!)
XTREMEFREERIDE
10-06-2011, 21:53
"Безполезни са всичките думи да опишат света помежду ни". Просто съм изключително влюбена в него! <3 Искам само да идва събота и да го гушкам и целувам през цялото време. Нямам никакво търпение!
vakanciqta
10-06-2011, 22:13
Адски зле , сама , нещастна ..
В момента дори се скъсвам да плача. Просто всичко изведнъж заминава на майната си и повече никога не се връща :cry:
XTREMEFREERIDE
10-07-2011, 06:32
Много ми е спраскано. Не мисля, че съм с всичкия си след тези неща. Искам само всичко да се оправи, да си изчистя съзнанието, да разбера какво ми се случва и... Трябва да говоря с баща ми... Да.
Vilencety
10-07-2011, 11:34
нервно ми е :-x
nepowtorima
10-07-2011, 12:44
хм след това какво може да стане
... и какво ли ще кажат се чудя...
абе не съм на дск ..значи съм добре :lol:
XTREMEFREERIDE
10-07-2011, 12:53
Хуууубавичко си хапнахме и поговорихме с братчето, че той даже и почерпи за рождения си ден. Сладур. Добре, че беше той днес да ме разсее и добре, че след малко пак ще излизаме, защото вкъщи се побърквам, не мога да стоя на едно място.
Като парцал. Толкова уморена не съм била от... адски много време.
Тренировките ми изцеждат силите.
И все пак ми е хубаво, че започнаха... <3
И нещо куца... нещо липсва...
mrazqkindergarten
10-07-2011, 15:44
Мързи ме да уча. :(
anonymous708973
10-07-2011, 17:05
Тооолкова ми е скучно, че няма накъде повече.
DarknessAngel
10-07-2011, 17:15
Меланхолията витае във въздуха, усещам, че ще е поредната скучна вечер с тъжна музика и ядене до безкрайност :D
DragonLady
10-07-2011, 17:42
Невероятно!!! Той е прекрасен човек!!!
Като цяло деня мина прекрасно, дори запознанството с техните мина доста добре ( само къде докато кучето му стигне до етапа да си играе си мен бая лаене излая :D ), сега остана и той да се запознае с наще :)
DevilWish
10-07-2011, 18:13
Добре, ама не ми се чака вече искам да излезна.
Хормонално дисбалансирана е културния начин да се изразя... 8-) Искам просто едно яко... общуване с колеги другата седмица. Т'ва е единственото, за което мога да мисля в момента. :D :D :D
Anichkaxxwee
10-07-2011, 18:25
Тъпо ми е. :-o
dream1707
10-07-2011, 18:36
Чувствам се тъпо ... стана един гаф днес ;д
И същевременно някаква весела и влюбена
gummybear
10-07-2011, 18:49
много зле..
излъгана .. пренебрегната..изолирана
Ужасно се чувствам, иска ми се да зарева :-#
sunnyreni
10-07-2011, 20:02
Влюбена тоталноо...в момче, което е влюбено в друга :-# :( Амаа напълноо влюбена...превзел ми е всичко :( , но ... :( :smt049 :smt049 :smt089
Anichkaxxwee
10-07-2011, 20:06
:smt010 :smt010
GladYouCame
10-07-2011, 20:22
ААаа само да дойде утре... ЩЕ СЕ РАЗБИЕЕЕЕМ!!!!!!!!!!!!!
XTREMEFREERIDE
10-07-2011, 21:12
Живота е интересно приключение.
Anichkaxxwee
10-07-2011, 21:14
Дали да си лягам вече..? :D :D
Me gusta! http://www.evga.com/evgachat/CuteSoft_Client/CuteChat/images/emotions/me_gusta.jpg
Me gusta! http://www.evga.com/evgachat/CuteSoft_Client/CuteChat/images/emotions/me_gusta.jpg
бахти добрия пост, развесели ме
мен ми се спи, ама не ми се ляга. ддз. все пак е петък
утре тряя чистя, че ще се събираме в нас да си правим суши.
дано стане добре и не ми прилошее както 1вия път, когато ядох суши :oops:
XTREMEFREERIDE
10-08-2011, 07:11
Как ме будиха хиляда пъти тая нощ, просто съм бясна на всички. Не стига, че не мога да спя нормално, защото съм болна, пък тамън се унеса и някой ми прецака съня, за който съм се борила с часове! Простаци! 8-)
Всичко е страхотно, живота е страхотен. Започвам да се уча на нови неща и това адски ми харесва! Дано продължи по-дълго. И дано той спре да ме обърква, че не знам какво да го правя вече.
LeprikonA
10-08-2011, 08:13
Съботно утро. Успях да се наспя, подредих си стаята, заседнах пред компютъра, музиката се подразбира. Следобеда може да порисувам, ако съм в настроение..
в някво тъпо и самотно и мрачно настроение съм... дано до довечера да ми се оправи, щото е много потискщо :( искам да си почне отново монотонно седмицата, за да видя най-добрите приятели на света <3 ... но ще трябва да видя и него ... не знам какво ще стане.. адски объркана съм и не знам какво да правя-да почакам, да действам или да се откажа съвсем .....
почвам сериозно да се изнервям :?
gummybear
10-08-2011, 09:57
зле
Anichkaxxwee
10-08-2011, 10:26
:( :(
Нещата не вървят. Въобще. Сякаш вече сме си омръзнали... Възможно ли е това? Не можем да се търпим... преди нямаше такова нещо.
Той не полага усииля да ме разбира... или аз не обяснявам както трябва - не знам.
Дразни ме това, че винаги търси грешката в мен.
Може би вече е време да променим отношенията си... да ги прехвърлим в друга графа... може би като приятели ще сме много по-щастливи от сега...
Трябва да говорим.
С мускулна треска, разтегнато сухожилие, гърлобол и температура съм.
Хич не ми е розово ^^
А имам тооолкова много да учене. Чак се плаша. Трябва да опитам да успея да наваксам по всичко.
Incineerate
10-08-2011, 11:20
Много ми е кофти (sadface)
LoveChocolate
10-08-2011, 11:29
Объркана :cry: :-s :smt062
Priceless
10-08-2011, 12:58
Оф, колко много обичам миш маш <3
thebigsmile
10-08-2011, 13:04
Зле. Времето е ужасно не мога да изляза никъде а и + това съм болна ...
LeprikonA
10-08-2011, 13:46
изведнъж картинката се промени! чакам да минат да ме вземат ии се очератава едно хубаво излизане ^^^^^^ утре ще сме и двамата със слънцето :smt007 (колко мрази да му казвам така :D ) и само ученето трябва да наместя в програмката.
tanch3t093
10-08-2011, 14:27
Как до вторник ще се справя не знам :? А най-хубавото от всичко е, че спря да ми пука за най-големия боклук. Ура! Най-сетне и пред себе си го признах :grin:
DragonLady
10-08-2011, 14:28
Съботен ден - ден за мързелуване и малко домашни задължения ( изчисти си стаята, пусни пералнята, простри и тн леки дейности ), като цяло лентайство :D
А утре ще си видя слънчицето :smt007
Лекомислена. Отстрани изглеждам супербезстрашна, но де факто усещането не е толкова яко. И все пак съм и ината... Трябва да си угодя!
омг гледах най - ужасния филм EVER!!
Не стига, че оная си премилчавала милион години за чувствата си ами и когато най - добра й приятелка се омъжваше за него, реши те първа да се сеща да му казва!! ЕБАСИ глупавия филм .. честно!! А поуката? Трайте си и накрая получавате чуждия мъж! ОМГ .. загубих си 2 безмислени часа!!
и отделно .. какъв е тоя кучи студ беее? Ок .. октомври е ама поне сняг да имаше! (да има за какво да се мръзне) ..
гррр .. аре вече да идва януари, че ми писна да чакам!!!!! :booooomb:
Попаднах на страхотен блог. Авторката му видимо е много интересна и образована личност. Образована звучи малко .. зле и излъскано.
По-скоро е с широка обща култура, страхотен стил на писане и по някои теми дори имаме сходно мислене.
Такова удоволствие и вдъхновение ми е да чета този блог - радвам се, че съществуват толкова интелигентни и чувствени хора, запознати до най-малката подробност с нещата, които обичат.
Съжалявам за всеки път, когато съм мислела себе си за умна и веща по въпросите.
Хора като авторката на блога направо скриват всяка шапка.
И за да не е просто голословна реклама, тук (http://moitastaq.blogspot.com/).
Priceless
10-08-2011, 19:24
омг гледах най - ужасния филм EVER!!
Не стига, че оная си премилчавала милион години за чувствата си ами и когато най - добра й приятелка се омъжваше за него, реши те първа да се сеща да му казва!! ЕБАСИ глупавия филм .. честно!! А поуката? Трайте си и накрая получавате чуждия мъж! ОМГ .. загубих си 2 безмислени часа!!
и отделно .. какъв е тоя кучи студ беее? Ок .. октомври е ама поне сняг да имаше! (да има за какво да се мръзне) ..
гррр .. аре вече да идва януари, че ми писна да чакам!!!!! :booooomb:
Любов, something borrowed ? 8-)
Любов, something borrowed ? 8-)
ДА!! .. Жалко, че и ти си се прецакала! :lol:
Многооо ми е неквоо палавоооо ... ама не съм аз виновна.... набиват ми некви фимлми и такааа :)
Толкова добре се чувствам, че не знам по какъв начин да го изразя.
Едва ли има по-несериозен, неориентиран и мързелив човек от мен! Тц... :?
Priceless
10-09-2011, 01:15
Най-много мразя да не мога да спя.
Малко трудно ставане в 6, но след това кафенце се чувствам много добре.
Мега яко се чувствам !! Навън вали ( най-сетне , мрачно е .. )
И имам желание да уча и тем подобни ;рр
LeprikonA
10-09-2011, 07:20
ставам аз, ям си закуската в кухнята на масата с баба ми и к'во друго може да се случи освен да нацеля по city да пуснат I'm sexy and i know it :lol:
иначе е кучи студ, а мозъкът ми отказва да възприема много много.
XTREMEFREERIDE
10-09-2011, 08:20
Какво хубаво слънчице ми влиза през прозореца, а като знам колко студено е навън...
О в Русе даже дъждец си вали от снощи насам.. Тъй то зимата иде.
Пак ме изнервиха :-x :-x :-x :-x и времето е отвратително!
Anichkaxxwee
10-09-2011, 08:27
Едва ли има по-несериозен, неориентиран и мързелив човек от мен! Тц... :?
sladkalady
10-09-2011, 08:32
Това гадно време е на път да ме откаже от плановете ми за вечерта....
Ем днеска трябва да се учи :-o Иначе пък тоя дъжд е подходящ за филмче с приятелки и горещ шоколад :-D
малко се размечтах де .. нямам идея какво ще правя днес .. а и е студено :? :D
Трябва се връщам в София днеска.. леко криво, ма ще се преживее.
kalpazanka
10-09-2011, 09:18
Студено, гадно, дъждовно, мрачно и още куп прилагателни :-x
За капак кихам от сутринта :-x
Дано до довечера да съм бомба, че изтървам и кафето, и райбера. :oops: