View Full Version : Възраст.
ccdesigns
08-20-2011, 01:32
Отдавна не бях влизал и последните 2 дни за общо 20 мин. прекарано време във форума видях поне 4 теми, в които момичета питат за нещо си свързано са гаджето им, което е с по 5+ години по-голямо. Сега се сещам за 14-17, 14-19, 16-23 и т.н. Не е нормално това според мен. Прекалено голяма е разликата за тази възраст. След време пак е по-приемливо, защото не личи толкова, ама как една 14 годишна ще ходи с пълнолетен? По-големи ли се чувствате така? И всички са толкова убедени колко са влюбени в момчето(мъжа) до тях и не се усещат колко смешни са отстрани и че това е просто поредното мимолетно увлечение. Каква е тази мания момичетата да излизат с големи батковци?! Отделно и в реалният живот, извън този форум, пак срещам някви пикли (с извинение) на по 14-15-16 години да ходят с по 20+ годишни.
FantaMen
08-20-2011, 02:43
Виж сега ква е схемата и взаимната полза...За момичетата: Щом са с големи батковци горната граница на самочувствието им е небето...Гъзария е сега приятеля ти да дойде да те вземе от даскало с кола..(мислят те за мн вървежна и готина) По този начин привличаш внимание!
За момчетата:Каките на тяхната възраст не им се вързват защото са пълни идиоти и 2 думи не могат да завържат!Ебането им е почти осигурено защото малките курвички са прекалено лесни...Въртиш си я както искаш и можеш да се занимаваш с други момичета...Проблеми рядко правят защото са мн по малки и губят ако се разделят с теб!
Това е общо взето истината..Болезнена но е ФАКТ!!! Изключения има ...(както винаги) но са рядкост! Нека огромният брой момичета описани горе да не коментират и да не се оправдават със зрялост на по-големите батковци и че момчетата на тяхната възраст се държали като деца... :)
Момчетата на моята възраст не се държат като деца, даже напротив. Познавам по-големи момчета, които се държат много по-детински и незряло. Но може би наистина винаги има изключения. Аз съм момиче, на 15 години съм, а приятелят ми е 3 месеца по-голям от мен - също е на 15. Много сме си добре двамата, аз дори не бих могла да проумея какво бих правила с толкова по-голямо момче... И все пак, FantaMan, напълно прав си...
cookie_master
08-20-2011, 07:21
Виж сега ква е схемата и взаимната полза...За момичетата: Щом са с големи батковци горната граница на самочувствието им е небето...Гъзария е сега приятеля ти да дойде да те вземе от даскало с кола..(мислят те за мн вървежна и готина) По този начин привличаш внимание!
За момчетата:Каките на тяхната възраст не им се вързват защото са пълни идиоти и 2 думи не могат да завържат!Ебането им е почти осигурено защото малките курвички са прекалено лесни...Въртиш си я както искаш и можеш да се занимаваш с други момичета...Проблеми рядко правят защото са мн по малки и губят ако се разделят с теб!
Това е общо взето истината..Болезнена но е ФАКТ!!! Изключения има ...(както винаги) но са рядкост! Нека огромният брой момичета описани горе да не коментират и да не се оправдават със зрялост на по-големите батковци и че момчетата на тяхната възраст се държали като деца... :)самата истина :?
SmilezZz
08-20-2011, 07:37
14 - 17 е по-приемливо и нормално, но пък 14 - 19 и 16 - 23 не толкова,поради безброй причини. Честно казано ,аз също предпочитам гаджето ми да е по-голямо от мен,просто защото се държи нормално , не като някакъв пикльо.
SisiStrange
08-20-2011, 08:39
Максимално съм ходила с момче, което е с 2 години по-голямо от мен. Така беше в първата ми връзка, а също и със сегашния ми приятел. Има нещо вярно в това, че в една определена възраст (14-17 да речем) повечето момчето са дечковци и затова някои по-зрели момичета се хващат с батковци. Но се налага да се съглася донякъде и с Фантата относно другия (и малко по-разпространен) вид момичета.
Аз съм на 15 и излизам с мъж на почти 20..
Простата причина е, че знае какво иска и има акъл.
На кои му се занимава с лапешняр, който все е объркан и пуска теми по теенпроблем..
Eclipsercho
08-20-2011, 09:03
Простата причина е, че знае какво иска и има акъл.
На кои му се занимава с лапешняр, който все е объркан и пуска теми по теенпроблем..
'Щот ти на 15 си мнооооо порастнала 8)
Обратно в училище, че ти куца БГ-то. :lol:
Г-н Фанта го каза много точно, евала.
^ Какво общо има Бг, математика и т.н.
Правиш ли разлика между ум и акъл?
П.П. къде претендирам, че съм пораснала?
http://prikachi.com/images/260/3715260Q.gif
Eclipsercho
08-20-2011, 09:17
Подмятането на объркания лапешняр с темите във форума беше няк'ъв смешен опит да се разграничиш от глупавите тийнове и да се направиш на голяма.. А БГ-то определено има значение, как очакваш някой да приеме сериозно нещо, което си написала, при положение, че си неграмотна или поне пишеш така? :)
95% от момичетата, чукащи се с батковци претендират, че са прекалено зрели за годините си, че да излизат с хора на тяхната възраст.. А след 2-3 години реват как им е писнало от кyрвари и как всички мъже са боклуци, докато слушат преслава или някоя друга. :lol:
Другите 5% се заблуждават, че са обичани, че речи от рода на "ти си моето момиче" и "само чакам да пораснеш за да те направя моя съпруга" имат истина зад себе си 8-)
Има и изключения, но повечето са това. Познай се.
Сега ти слагаш под общ знаменател всички, ама както и да е.
И не опитвам да се разграничавам от никои. Това, че ти излизаш с к.урвички и ти разбиват сърчицето, а сега избиваш комплекси в форума не е мой проблем. Аз не рева от курвари поради простата причина, че подбирам хората, с които излизам. Пробвай го това та после да не ревеш по форума.
Eclipsercho
08-20-2011, 09:37
Кой реве по форума бе, детенце? :-) Не знаех, че имаш магически способности, та познаваш с какви момиченца излизам ;)
Общ знаменател = 100%. Аз казах, че има изключения, но ти не си от тях.
Тук не става дума за комплекси, просто ми е писнало да слушам как малките пачи се правят на големи и зрели, опитвайки се да замажат факта, че се чукат с баткото заради колата/кинтите или мнението на приятелките си.
Все тая, живота е цветен, рано или късно ще го разбереш. ;)
Малка пача съм, да, престани да ревеш.
GetsugayaDAN
08-20-2011, 09:40
И двамата сте малко или много изнервени... И двамата сигурно грешите един за друг. Просто не оцелих те с кой да се заяждате, и оставате с погрешно мнение един за друг.. (аз съм един от неграмотните, което не е нужно да оточнявам :grin: )
kalpazanka
08-20-2011, 09:53
Eclipsercho и kyon да се чувстват официално предупредени.
naQkataRaota
08-20-2011, 11:00
Батковците знаят как да излъжат едно момиче, за да им върже, а по-малките още не знаят, че ги лъжат.
20+ момчетата са си самата зрялост: мама и тати са му купили колата и му дават още джобни, с които развежда момичето. За 2-3 часа на ден за кафе и секс с приятелката си могат да бъдат със сериозно поведение, иначе останалото време са си същите лигавета като средно статистически 15 годишен тийновец
Eclipsercho и FantaMen са си много точни :smt006 истината боли
xXxPrivateLovexXx
08-20-2011, 11:23
Защото са по-зрели и имат по-големи .. 8-)
Ами то си е истината, но навярно не боли тази истина, защото сме привикнали да ги срещаме такива по улиците.Познавам една на 12 и е с 15 годишен :lol: Голяма наивност и голяма любов, ама само тя така си мисли хаха :D Говори така : Обичам този, след има няма седмица (максимум 2)-Аве б*х м*ма му тоя ме дразни супер много, обиди от всякакъв вид и: А сега обичам друг :lol: ..Ужасно са ми смешни такива деца, като мен, защото съм на 13, които се натискат с момчета по големи с 2+ години от тях.Да си на 16 и да бъдеш с 17 годишен или 18годишен е добре, защото поне имаш някаква добита представа за една връзка, а какво знае едно 12 годишно момиченце, което 5ти клас с 300 зора го взема с 4,50 среден успех.Много подигравателно е ама са много наивни тези момичета, и не съзнават как изглеждат като клоуни пред останалите.. -.- :D :D
MojoJojo88
08-20-2011, 13:36
Отдавна не бях влизал и последните 2 дни за общо 20 мин. прекарано време във форума видях поне 4 теми, в които момичета питат за нещо си свързано са гаджето им, което е с по 5+ години по-голямо. Сега се сещам за 14-17, 14-19, 16-23 и т.н. Не е нормално това според мен. Прекалено голяма е разликата за тази възраст. След време пак е по-приемливо, защото не личи толкова, ама как една 14 годишна ще ходи с пълнолетен? По-големи ли се чувствате така? И всички са толкова убедени колко са влюбени в момчето(мъжа) до тях и не се усещат колко смешни са отстрани и че това е просто поредното мимолетно увлечение. Каква е тази мания момичетата да излизат с големи батковци?! Отделно и в реалният живот, извън този форум, пак срещам някви пикли (с извинение) на по 14-15-16 години да ходят с по 20+ годишни.
Не знам как е за другите, но мога да дам няколко примера, които ще те хвърлят в джаза...
най-лекия-аз. Бях на 17, а мъжа ми на 21 като тръгнахме. Вече подминахме 5 години връзка и сме пред брак.
Моя съученичка беше на 16, когато се залюби със съпругът й, който ВНИМАНИЕ беше на 40...най-добрия приятел на баща й. Ама ей на женени са, живеят си заедно. Тя има две бременности, завършили със спонтанен аборт за съжаление, но хората си се борят за семейство...вече са заедно...7 години, вървят към 8та.
При едни познати-мацката беше на 12, гаджето й на 18. Изкараха 4 годишна връзка, после се разделиха, защото тя реши, че иска да види как е и с други момчета...
Много е комплексно и много си зависи от самите хора...
приятеля ми е 4г по-голям от мен (на 18 съм) и все пак винаги съм се чудела ако съм момче на 20-ина години какво мога харесам на някоя 14-15-16 годишна :-o
bloodyred
08-20-2011, 14:12
По принцип и мен ме привличат по-големи момчета.. като казвам по-големи, не значи 10 години разлика.. всъщност, не съм имала връзка с кой знае колко по-голям човек от мен, но както и да е. Имам една съученичка, 16 години, приятелят й е на 23 или 24, ще ви излъжа точно, и са заедно 2 години... не съм кой знае колко запозната с връзката им, но ето един пример, поредния, за хора, които са се задържали за дълго заедно, въпреки голямата разлика. А според някои голяма разлика е и 4-5 години, де .. но според мен е нормална. Но не и когато момичето е на 13, момчето на 18.
lolabunny7
08-20-2011, 14:51
Момиче от стария ми клас, сега е на 15, ходи с 50+ годишен мъж, защото всеки ден я води по четиризвездни хотели, басейни и магазини за обувки и дрехи .. :(
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
долна материалистка (извинявам се за израза, но е така)
Мъж, а? 8-)
А такива теми във форума хиляди има. Не виждам никакъв смисъл нито в пускането на поредната такава, нито в предъвкването на тази тема отново и отново.
naQkataRaota
08-20-2011, 15:57
Мъж, а? 8-)
А такива теми във форума хиляди има. Не виждам никакъв смисъл нито в пускането на поредната такава, нито в предъвкването на тази тема отново и отново.
Това ми е любимата тема тука, има нужда да си почешим клавиатурата от време на време за нея, току виж сме помогнали за избягване на някоя грешка :)
FuCKkK13
08-20-2011, 16:09
в тая тема могат да се кажат много неща.. вярното е, че повечето момичета вече са такива, но е вярно и че има изключения.. за мен нормално е ралзика от 2-3 год. до 20 години, а от там нагоре.. примерно момиче на 24 с някой на 30 не е чак толкова голяма разликата или поне е приемливо.. :)
Момиче от стария ми клас, сега е на 15, ходи с 50+ годишен мъж, защото всеки ден я води по четиризвездни хотели, басейни и магазини за обувки и дрехи .. :(
КО?!?!?!??!?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Батковците знаят как да излъжат едно момиче, за да им върже, а по-малките още не знаят, че ги лъжат.
20+ момчетата са си самата зрялост: мама и тати са му купили колата и му дават още джобни, с които развежда момичето. За 2-3 часа на ден за кафе и секс с приятелката си могат да бъдат със сериозно поведение, иначе останалото време са си същите лигавета като средно статистически 15 годишен тийновец
Eclipsercho и FantaMen са си много точни :smt006 истината боли
Мхм, точно.
За жалост всяка малка пикла се хваща на въдицата и щом вече е с "голяям батко", който "мнооого я обича" и може да и бъде баща, значи вече и се е вдигнала цената. Значи вече имат опит с мъжете. А всъщност не разбират коооолко са заблудени. :?
в тая тема могат да се кажат много неща.. вярното е, че повечето момичета вече са такива, но е вярно и че има изключения.. за мен нормално е ралзика от 2-3 год. до 20 години, а от там нагоре.. примерно момиче на 24 с някой на 30 не е чак толкова голяма разликата или поне е приемливо.. :)
Става дума за непълнолетни и още по-зле малолетни момичета. Иначе и на наще разликата им е 7 години ама са се взели като са били на по 20-30.
В всяка тема цитирате "В любовта години и граници няма", а сега..
В всяка тема цитирате "В любовта години и граници няма", а сега..
Кой го цитира? В тази фраза става дума за любов след като излезеш от семейното гнездо, носиш отговорност за себе си и имаш достатъчно мозък да определяш хората. Но повярвай ми има граници, когато стане дума за педофилия.
Всеки си има мнение :) На мен ще ми се види плашещо момиче на 15 с мъж на 35..
Мъж, а? 8-)
Ами да, мъж. Той не е човек, който мама и тати му купуват хубава количка и т.н., а се бори за всичко за да си го заслужи.
Eclipsercho
08-20-2011, 17:11
Мъж, а? 8-)
Ами да, мъж. Той не е човек, който мама и тати му купуват хубава количка и т.н., а се бори за всичко за да си го заслужи.
Възхитих се :shock:
http://i53.tinypic.com/aaurgk.jpg
Мъж, а? 8-)
http://i53.tinypic.com/aaurgk.jpg :razz: :razz: :razz: на място :D
Това не го прави мъж :)
Не се заяждам.
leadyflame
08-20-2011, 17:52
Обичам мъжленцата :-)
naQkataRaota
08-20-2011, 17:53
Мъж, а? 8-)
http://i53.tinypic.com/aaurgk.jpg :razz: :razz: :razz: на място :D
мъж та дрънка :razz:
ccdesigns
08-20-2011, 21:39
Изчетох трите страници. Учудих се, че за 1 ден една такава тема ще има толкова много отговори. Сега и аз да напиша моето мнение. Както повечето, аз също мисля, че повечето тийнчета с гаджета на по 20+, просто искат да се чувстват големи и да се фукат пред приятелките. Разликата в нашето мнение е обаче, че само аз Еклипса и още 1-2ма през цялото време твърдим това и не си променяме решението, докато другите са ветър и мъгла. Според темата и другите мнения. Прав беше някой като каза, че в тази тема всички са против, ама в съседната всички са на принципа "Любовта няма граници". Че то едно момиченце на 13-14 годинки още не знае що е то любов, ама иначе е убедена, че обича баткото с BMW-то :D И в същото време големия батко с малката пишка и мощната кола, който нито 1 момиче на неговата възраст не го иска, понеже е загубеняк, знае как отлично да се възползва от заблудената малка кучка и го прави по всички възможни начини. Nice, a?
Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце..... Гледайте реално на нещата, за бога..... Себе си залъгвате, че "мъжете ви" са Мъже!
Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце..... Гледайте реално на нещата, за бога..... Себе си залъгвате, че "мъжете ви" са Мъже!
Точно това се опитвах да кажа
Eclipsercho
08-20-2011, 21:49
Евала, мацка. :)
Мерси.. мерси :) Ако и малките вникнат в това, което се опитваме да им кажем... цена няма да има.....
whitebunny
08-20-2011, 22:04
Евала, мацка. :) Bow :smt041
annonimnna
08-21-2011, 01:35
Не всички мислят това "да дойде баткото и да те вземе с колата от училище" за готино... ВСЕ ОЩЕ има и свестни момичета, които също мислят, че разликата е ВАЖНА. Например АЗ :D Давам се за пример защото съм на 15 и все още смятам, че не е уместно (както казвате вие) ПИКЛИ да се движат с БАТКОВЦИ .
Violenza
08-21-2011, 13:27
Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце.....
Абсолютно.
Много ми е интересно какво може да намери някой 20-23 годишен БАТКО ( 8-) ) в 14-15 годишни дечица. И изобщо не ги ли е срам да вървят по улицата с тях.
Изчетох всичките коментари, аз съм момиче на 16 и има приятел който е на 24. Сега ще кажете че съм привлечена от парите му или от това че е голям.Нищо подобно няма.Нито има толкова пари ,нито ме интересува възрастта му за момента ( е да ако беше още по голяма,щеше да има значение). Между нас нещата просто се случиха,харесахме се и толкова.Нито приятелките ми са били определящ фактор ,те даже мислят че това не е хубаво,че е толкова голям ,а вие го смятате за ГАЗАРИЯ. Мен лично не ме интересува какво ще кажат те или пък някой друг.
SisiStrange
08-22-2011, 06:18
Изчетох всичките коментари, аз съм момиче на 16 и има приятел който е на 24. Сега ще кажете че съм привлечена от парите му или от това че е голям.Нищо подобно няма.Нито има толкова пари ,нито ме интересува възрастта му за момента ( е да ако беше още по голяма,щеше да има значение). Между нас нещата просто се случиха,харесахме се и толкова.Нито приятелките ми са били определящ фактор ,те даже мислят че това не е хубаво,че е толкова голям ,а вие го смятате за ГАЗАРИЯ. Мен лично не ме интересува какво ще кажат те или пък някой друг.
Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце.....
Е, е... айде сега. Дори това да важи за по-голямата част от случаите, не значи, че няма изключения. Не познаваш момичето, нито приятеля и.
kremen4eto
08-22-2011, 07:47
Щото: 15 годишният ме на*ба и ме заряза, 17 годишният на първата среща ми каза, че ме обича, най-добрият ми приятел на 16 ги въртеше по 3 наведнъж и ги правеше на луди. А 25 годишният не направи нито едно от тези неща ... дори когато това означава да ме нарани и да се окаже виновен, той е бил откровен (нещо, което 15-16 годишните момченца се страхуват да правят), каза, че ме обича след мноооого време и тогава вече му повярвах. Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.
Violenza
08-22-2011, 07:53
Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.
Годините не дават гаранция нито за зрялост, нито за опит. А и 14-15-16 годишни момичета откога са жени?
kremen4eto
08-22-2011, 08:29
Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.
Годините не дават гаранция нито за зрялост, нито за опит. А и 14-15-16 годишни момичета откога са жени?
Повечето момичета искат сериозна връзка още от пубертета, а момчетата искат първо да си поживеят и после искат връзка. Това ни прави несъвместими когато сме на 14-15-16. И подчертавам - има изключения.
anonymous708973
08-22-2011, 08:51
Поредната тема за "батковците", пусната от момченце, разочаровано, че връстничките му не му връзват, и поредната тема, пропита с разбиранията на еклипсерчо за живота. Изненада.
Кременчето и МожоЖожо ви го казаха. Връстниците ми са деца, нямам много общо с тях. Еми, няма да ходя със 17-годишен пикльо, който размахва под носа на даскалката по физика презерватив и лубрикант, горд от себе си. Нитос човек, за който е голяма работа да се чупи от даскало, за да изпие половин литър водка и да се върне пиян като гъз. Няма да се извинявам, че такива неща не ме впечатляват.
Естествено, има и изключения - първият ми приятел беше на моите години и е човек, с който не искам да губя контакт.
Разбира се, че всичко зависи от човека, а не от числото.
И последно, такива обещанийца и обяснения в любов не ме впечатляват, ако не са подкрепени от доказателства и действия. Не съм типа човек, който вярва и следва сляпо любимия човек и не вижда недостатъците му.
Еклипсърчо и ФантаМен ви го казаха .. След години сигурно вече ще им идва на 7-8 години,на 10 вече ще знаят всичко за живота .. Хайде махайте ги тея филми моля ви се.
Eclipsercho
08-22-2011, 09:29
PinkPan7her, какво имаш против мен не разбрах?
Разбиранията ми не са заучени фрази, а неща, които са повлияни от случилиото се пред очите ми. Както искаш, така го тълкувай.
Това за връстниците ти ме уби. Имах те за много по-зряла с много по-реални представи.. Такива глупави обобщения не съм очаквал от теб.
Отиди в една дискотека и ще намериш СЪЩИТЕ галоши от описанието ти, само че на по 20-25. Шах и мат. Сега какво?
Всяка възрастова граница може да се опише с някакво поведение, но границите поставени от подобно описание са наистина илюзорни и в повечето случаи са предмет на шеги, а не реални и сериозни разговори. Не знам как реши, че недорасли малоумни путьовци има само когато са на 17. Напротив, знам за съществуването на такива, които са били такива на 17 и в момента са с 3-4 години по-големи - пак същите.
Всяко поколение, всяка възрастова граница си има изключенията. Познавам много повече свестни момчета от твоята възраст, от колкото от моята. Не виждам как реши, че заради тримата идиоти от твоя клас (хипотетично), можеш да си направиш общи заключения за повечето (да не кажа ВСИЧКИ) момчета от този випуск.
Обещанията в любов без покритие датират от детската градина и продължават до поне 35 годишна възраст, ако не и по-нагоре, така че не виждам защо го спомена.
Все пак, всеки има право на мнение.
Eclipsercho, как така преценяваш хората без да ги познаваш?
Видял си 20-30-50 случая и вече преценяваш за всички.. Как става така?
Нито знаеш момичетата какви са, нито момчетата. Има боклуци, ама има и свестни случаи. Не е с цел заяждане.
П.П. Аз познавам момиче на 14-15, което ходеше с мъж на 40..
Това си е плашещо за мен и за всички останали, но тя го обичаше и търпеше да и се подиграват, че той е по голям от баща и..
Той нито имаше кола, нито пари. Така, че "В любовта граници няма!"
Eclipsercho
08-22-2011, 09:48
Не съм казал, че знам какъв е всеки един.
Казах, че както на 17 има келеши и лайна, така ги има и на 20 или 25 или колкото си решиш. И обратното.
А примера ти е просто смешен. На 15 да "обичаш" 40 годишен.. Че той може да ти е дядо.. Къде е шибаната полиция да тикне тоя педофил зад решетките.. :-x
kremen4eto
08-22-2011, 09:50
^ Големи, които са дрисльовци може да има. Само че е голяма рядкост да има свястно момче на 15, което да знае как да постъпва във връзка. И като се разочароваме 3-4 пъти е нормално да се насочим към по-зрял мъж.
^ Големи, които са дрисльовци може да има. Само че е голяма рядкост да има свястно момче на 15, което да знае как да постъпва във връзка. И като се разочароваме 3-4 пъти е нормално да се насочим към по-зрял мъж.
Напълно подкрепям.
Eclipsercho
08-22-2011, 09:53
Изключително много грешиш във втората част. Познавах сумати готини пичове, които бяха наясно със себе си и с представите си за връзка, като бях в подобна възраст.
Това, че ви куца избора на обкръжение, не значи, че хората липсват. Да, може би 50% са идиоти.. Но заради тези 50% вие си затваряте очите за останалите 50%.. или просто нормалните и готини момчета ги пращате във френд зоната, а после ревете че няма свестни. ;)
Наслушал съм се на подобни изказвания и ми е тъпо, като ги прочета от някое момиче, което съм имал за доста по-умно. :(
Това си е плашещо за мен и за всички останали, но тя го обичаше и търпеше да и се подиграват, че той е по голям от баща и..
А това, мили деца, се нарича педофилия. Това е незаконно и подсъдимо. Ето това ти е границата!
kremen4eto
08-22-2011, 09:57
Изключително много грешиш във втората част. Познавах сумати готини пичове, които бяха наясно със себе си и с представите си за връзка, като бях в подобна възраст.
Това, че ви куца избора на обкръжение, не значи, че хората липсват. Да, може би 50% са идиоти.. Но заради тези 50% вие си затваряте очите за останалите 50%.. или просто нормалните и готини момчета ги пращате във френд зоната, а после ревете че няма свестни. ;)
Наслушал съм се на подобни изказвания и ми е тъпо, като ги прочета от някое момиче, което съм имал за доста по-умно. :(
Определението за свястно момче обаче обхваща много страни от характера и външността на човека. То не е достатъчно само да искаш връзка и да си моногамен. Трябва и да си смел, да знаеш как да привлечеш вниманието на момичето, да знаеш какви неща се харесват на жените. Не е логично такива неща да се знаят на тези крехки години.
Eclipsercho@ Не всяко момиче е наясно с себе си. В една връзка трябва да има равновесие. Това е единственото нещо за мен за една връзка..
Иначе всичко се проваля, а годините са без значение.
А това, мили деца, се нарича педофилия. Това е незаконно и подсъдимо. Ето това ти е границата!
Подсъдимо е да, ама той като ходеше в тях да спи майка и нищо не и казваше.. Баща и от началото "ще го убия тоя".. после си пиеха заедно ракията.. WTFFF .. За какво въобще говорим.......
TheGuardian01
08-22-2011, 10:02
Eclipsercho@ Не всяко момиче е наясно с себе си. В една връзка трябва да има равновесие. Това е единственото нещо за мен за една връзка..
Иначе всичко се проваля, а годините са без значение.
Колежке, да ти кажа няколко фактора, които ми разбиват представите за връзка 15/20 , 16-21,22 и т.н.
1.Интереси
2.Житейски опит - та вие не сте на едно и също ниво , зак'во говорим ?
3. ПРИОРИТЕТИ в живота- пичът след 20 трябва да мисли как да гради вече в живота, не как да чука малки госпожици, 'щото не може да си забие някоя на неговата възраст.
4. Най-важното - МИРОГЛЕД. При такова разминаване, зак'ва пълноценна връзка говорим ? Съградена на едното *бане ... то пък кой знае и к'во *бане е, ама карай , айде :-o :-o
Eclipsercho
08-22-2011, 10:03
Определението за свястно момче обаче обхваща много страни от характера и външността на човека. То не е достатъчно само да искаш връзка и да си моногамен. Трябва и да си смел, да знаеш как да привлечеш вниманието на момичето, да знаеш какви неща се харесват на жените. Не е логично такива неща да се знаят на тези крехки години.
Всяко определение е обширно и може да се тълкува по много начини. Не съм казал обратното. Но в случая под свестни попадат точно тези - умните, веселите, нормалните момчета, които знаят как да си направят смеха без да носят изкуствени лайна или смърдяща бомба в училище.. Точно тези момчета имат проблеми с намирането на нормална приятелка заради глупавите, изградени от "хорското мнение" и чалгата, граничещи с мислите на простолюдието, представи на връстничките им.
Не казвам, че на 15-16 са били мъже, които ако им боцнеш годинките на 25 стават за сватба. Но казвам, че за годините си, са били достатъчно нормални, че да знаят как да се отнасят към момиче, как да пазят нейните и собствените си чувства, как е нормално да се държиш с човек, който харесваш (забележи - не казвам обичаш).
Отстрани може да звучи като евтин памфлет, агитиращ да промените мисленето си или епопея на тинейджърите.. Но не е така. Всеки сам изгражда представите си и сам решава как и с кого ще се обвъзрва.. Проблема е когато в тези представи навлязат глупостите, казани от Мимиту или Бубиту, кифлите на класа. :-o
TheGuardian01@ Всеки си има мнение и няма и да се опитвам да променям мнението на някой..
TheGuardian01
08-22-2011, 10:06
TheGuardian01@ Всеки си има мнение и няма и да се опитвам да променям мнението на някой..
Извинявай , ако съм те засегнал - не ми беше това целта. Но личното ми мнение е , че би била много по-щастлива, ако беше с момче на твойте години и правехте същите работи , които сега правиш с "баткото" :-)
Извинявай , ако съм те засегнал - не ми беше това целта. Но личното ми мнение е , че би била много по-щастлива, ако беше с момче на твойте години и правехте същите работи , които сега правиш с "баткото" :-)
Еми аз не смятам така, защото го обичам баткото и по добър от него няма да намеря. Иначе не си ме обидил.
Eclipsercho
08-22-2011, 10:09
Не е до мнение.
Обясни ми какъв пълноценен диалог може да проведе една пикла на 12-13-14-15 с "мъж" на 20+ ?
Какви ще са допирините точки на интересите им, освен музика, някой филм и дискотека.
Такива връзки са обречени на провал, а обикновенно не са и считани за сериозни, от по-зрялата част, защото, както много пъти вече казваме - батковците, които не могат да свалят връстничка, налитат на малките, дрънкат им какво ли не, за да получат заветната путкa.. И малките се връзват. Каква семейна идилия, нали?
dream1707
08-22-2011, 10:11
Нз на кой му куца БГ... ама пораснала се пише без Т :D
По темата:
И аз съм ходила с момче по-голямо от мен с 6 години ... бях на 14, ходихме 2 години. Имам позната, която ходи с момче с 8 години по-голямо от нея... тя е на 15... вече 3 години.
Нз в кои очи кой как изглежда... Не отписвам това, че има някой, които ходят с по-големи само, за да са интересни на останалите ... Но повечето ходят главно заради това, че ... Момичетата се развиват по-бързо от момчетата, някой изглеждат, държат се и на акъл са по-големи от наборите си ... и това да ходят с момче, което още си играе с колички, гледа покемон и се лигави не ги влече ...
Лично моите набори всичките са келеши, дали погледнато от страната, че са още незрели или от тая, че ги гони яко пубертета .. всичките са недорасли.
А един мъж, разбира се не на 30 ... говоря примерно 20 годишен, хем е достатъчно пораснал, за да знае какво иска и да се държи зряло, хем все още не е улегнал или нещо такова...
А това 14-17, което си написал и ти се струва странно... за мен е напълно нормално. 17 годишните и те не са кой знае колко пораснали... Излизала съм и с по-големи и с по-малки от мен .. дългите ми връзки, в които е имало любов и прочие винаги са били с момчета по-големи от мен :)
Eclipsercho
08-22-2011, 10:13
Burnnnn. :( Много си зла :-)
Грешки се случват. Поне не пиша опасТност. :p
Eclipsercho@ От 3 години се познавам с приятеля ми и винаги има какво да си кажем.. Вече сме на "как мина деня ти?" и тем подобни, ама по всяко време може да се завърже разговор.. [Освен, ако не съм го депресирала. :D ] Може връзката да е обречена на провал, както ти казваш, но това не значи, че трябва да спрем да опитваме. Ние сме щастливи заедно, а като останем малко време един без друг си умираме от мъки(поне аз)..
Иначе съм съгласна за много неща с теб само не ми е приятно, че говореше за всички..
kremen4eto
08-22-2011, 10:15
Всяко определение е обширно и може да се тълкува по много начини. Не съм казал обратното. Но в случая под свестни попадат точно тези - умните, веселите, нормалните момчета, които знаят как да си направят смеха без да носят изкуствени лайна или смърдяща бомба в училище.. Точно тези момчета имат проблеми с намирането на нормална приятелка заради глупавите, изградени от "хорското мнение" и чалгата, граничещи с мислите на простолюдието, представи на връстничките им.
Не казвам, че на 15-16 са били мъже, които ако им боцнеш годинките на 25 стават за сватба. Но казвам, че за годините си, са били достатъчно нормални, че да знаят как да се отнасят към момиче, как да пазят нейните и собствените си чувства, как е нормално да се държиш с човек, който харесваш (забележи - не казвам обичаш).
Отстрани може да звучи като евтин памфлет, агитиращ да промените мисленето си или епопея на тинейджърите.. Но не е така. Всеки сам изгражда представите си и сам решава как и с кого ще се обвъзрва.. Проблема е когато в тези представи навлязат глупостите, казани от Мимиту или Бубиту, кифлите на класа. :-o
Различни са всички. Половината ми приятелки предпочитат момчета, другата половина - мъже. Абсурд да се убедим една друга, кое е по-правилно. Тези, които се влияят от чуждото мнение ще бъдат просто нещастни и неудовлетворени.
P.S.: И на мен ми казваха: "Недей! Та той е с 8 години по-голям по теб", ама аз по-щастлива и обичана не съм била.
Thrombocyte
08-22-2011, 10:18
Ако някой ден имам дъщеря и реши да се среща с дядовци, докато е все още малолетна ще я бия докато се осъзнае.
Не признавам връзки на 12г с 18г+, също 15г с 23г и т.н. След 18 вече се предполага, че имаш малко акъл и глава, вместо празна тиква.
TheGuardian01
08-22-2011, 10:18
По темата:
И аз съм ходила с момче по-голямо от мен с 6 години ... бях на 14, ходихме 2 години. Имам позната, която ходи с момче с 8 години по-голямо от нея... тя е на 15... вече 3 години.
Нз в кои очи кой как изглежда... Не отписвам това, че има някой, които ходят с по-големи само, за да са интересни на останалите ... Но повечето ходят главно заради това, че ... Момичетата се развиват по-бързо от момчетата, някой изглеждат, държат се и на акъл са по-големи от наборите си ... и това да ходят с момче, което още си играе с колички, гледа покемон и се лигави не ги влече ...
Лично моите набори всичките са келеши, дали погледнато от страната, че са още незрели или от тая, че ги гони яко пубертета .. всичките са недорасли.
А един мъж, разбира се не на 30 ... говоря примерно 20 годишен, хем е достатъчно пораснал, за да знае какво иска и да се държи зряло, хем все още не е улегнал или нещо такова...
А това 14-17, което си написал и ти се струва странно... за мен е напълно нормално. 17 годишните и те не са кой знае колко пораснали... Излизала съм и с по-големи и с по-малки от мен .. дългите ми връзки, в които е имало любов и прочие винаги са били с момчета по-големи от мен :)
'Айде стига простотии ,бе, моето момиче :-x
Момичетата се развивали по-бързо от момчетата , що?! - Като ви дойде се смятате за жени ли , к'во не мога да разбера?!Специално за т'ва, което говорим в момента - 15/16 годишна с 20 или 20+ , каквото и да ми кажеш - НЯМА да ме убедиш , че би може да има истинска любов в една такава връзка. Смятате ,че като сте на 15-16 и момчето до вас е на същатата възраст, вие сте по -развити и физичиски , но най-вече ЛИЧНОСТНО и духовно ли , к'во ??!?!?!
Само ще ти кажа, че за мен, "мъж" , който е на 20 или нагоре , е с непълнолетна приятелка , не е ник'ъв мъж. А пълен палячо :)
Поздрави !
dream1707
08-22-2011, 10:20
Burnnnn. :( Много си зла :-)
Грешки се случват. Поне не пиша опасТност. :p
Знам :evil: :-)
Eclipsercho
08-22-2011, 10:23
Eclipsercho@ От 3 години се познавам с приятеля ми и винаги има какво да си кажем.. Вече сме на "как мина деня ти?" и тем подобни, ама по всяко време може да се завърже разговор.. [Освен, ако не съм го депресирала. :D ] Може връзката да е обречена на провал, както ти казваш, но това не значи, че трябва да спрем да опитваме. Ние сме щастливи заедно, а като останем малко време един без друг си умираме от мъки(поне аз)..
Иначе съм съгласна за много неща с теб само не ми е приятно, че говореше за всички..
Браво, поздравления. Но докато ти можеш да говориш с един човек в продължение на 3 години, без да ти писне, 95% от наборките ти няма да откарат и 3 седмици. (пак говоря за почти всички :( , но от това, което съм видял - наистина е така). Тъпото е, че пре-спокойно би изкарала 3 години с човек на твоите години, стига да погледнеш около теб малко по-обстойно. Не мисля, че трябва да ти казвам с кой да ходиш, но материалистките на твоите години са толкова много, че е трудно да видиш някой друг в подобна възрастова граница.
Различни са всички. Половината ми приятелки предпочитат момчета, другата половина - мъже. Абсурд да се убедим една друга, кое е по-правилно. Тези, които се влияят от чуждото мнение ще бъдат просто нещастни и неудовлетворени.
Всеки с вкуса си. Нямам нищо против това. Стига да е личен вкус, да е от поне харесване (дори и да го наричате любов), да не е заради материални облаги и да не е педофилия - have fun. Но не можеш да ми кажеш, че законите са без покритие.. Под 18 не се считат за жени, нямат и право да са с 18+. И това не е без причина.
Ако не бяхме в Булгаристан, тези "свалячи" щяха да са поне с година-две в затвора за педофилия, секс с малолетна и куп още обвинения. Изгледай Dateline NBC на Крис Хансън, забавно шоу. Жалко, че тук е реалност без последствия.
naQkataRaota
08-22-2011, 10:26
Който е боклук на 15, си остава боклук и на 25, а който е свестен на 25 е бил свестен и на 15.
Само че, както казаха преди мен, за едно момиче свестните набори са готини за приятели, компания и да го изкрънкате за някъф help, а в същото време поредният единствен им върти главата, и дори той да тича гол из центъра, това ще е много зряло, защото е на мъж на ...20
mimsssssss
08-22-2011, 10:28
Значи, много е тъпо да слагате всички под общ знаменател. Имала съм двама сериозни приятеля, които са доста по - големи от мен.
Първият ми беше, когато аз бях на 14, той беше на 23. Бяхме заедно повече от 2г. и никой никога не си е позволявал да прави такива долни коментари от рода на че той ме използва само за секс, или че аз се правя на гъзарка и по готина ставам като ходя с някой батко, макар че имахме 9г. разлика... Вторият ми приятел е шест години по - голям от мен. С него съм вече 4г. и дори живеем заедно повече от 2. Просто спрете да се бъркате в живота на всеки и си гледайте вашият. Всяка жена/момиче си има глава на раменете и тя си знае що е с този човек.
п.п. Изключвам това, че има момичета по малки от мен, който в периода от 14 до 20 си година са направили бройка мъже 10+, което за мен не е нормално. Говоря за истинско влюбване, което си е нормално, без значение на колко години си.
TheGuardian01
08-22-2011, 10:30
Значи, много е тъпо да слагате всички под общ знаменател. Имала съм двама сериозни приятеля, които са доста по - големи от мен.
Първият ми беше, когато аз бях на 14, той беше на 23. Бяхме заедно повече от 2г. и никой никога не си е позволявал да прави такива долни коментари от рода на че той ме използва само за секс, или че аз се правя на гъзарка и по готина ставам като ходя с някой батко, макар че имахме 9г. разлика... Вторият ми приятел е шест години по - голям от мен. С него съм вече 4г. и дори живеем заедно повече от 2. Просто спрете да се бъркате в живота на всеки и си гледайте вашият. Всяка жена/момиче си има глава на раменете и тя си знае що е с този човек.
п.п. Изключвам това, че има момичета по малки от мен, който в периода от 14 до 20 си година са направили бройка мъже 10+, което за мен не е нормално. Говоря за истинско влюбване, което си е нормално, без значение на колко години си.
Доооооооообре, како. Така те искам . А не ти ли дойде на ум , че ти като си била на 14 , той на 23 ... има нещо НЕРЕДНО в т'ва да си лягате заедно и да си играете на "любов" през тия 2 години , докато сте били заедно. Не се излагай , ти си била на 16, той на 25.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kremen4eto
08-22-2011, 10:32
Всеки с вкуса си. Нямам нищо против това. Стига да е личен вкус, да е от поне харесване (дори и да го наричате любов), да не е заради материални облаги и да не е педофилия - have fun. Но не можеш да ми кажеш, че законите са без покритие.. Под 18 не се считат за жени, нямат и право да са с 18+. И това не е без причина.
Ако не бяхме в Булгаристан, тези "свалячи" щяха да са поне с година-две в затвора за педофилия, секс с малолетна и куп още обвинения. Изгледай Dateline NBC на Крис Хансън, забавно шоу. Жалко, че тук е реалност без последствия.
Болна тема. Аз съм против всякакви закони, които нарушават личностния избор на човек. Вярно, че когато си непълнолетен не можеш да взимаш най-правилните решения, но всеки знае, че е тъпо на 17 и 364 дни да нямаш никакви права, а на 18 да имаш. За малолетните - ОК, но по-нагоре вече можеш да решиш и сам с кой да си, а не законът да го определя. Защото има много щастливи връзки между пълнолетен и непълнолетна. Ако те всички бяха прекрактени от закона, може би нямаше да ги има една част от успешните бракове.
И все пак е относително. Както годините могат да са пречка за провеждане на пълноценен разговор, така и различните интереси (без да е от значение възрастта).
naQkataRaota
08-22-2011, 10:34
Доооооооообре, како. Така те искам . А не ти ли дойде на ум , че ти като си била на 14 , той на 23 ... има нещо НЕРЕДНО в т'ва да си лягате заедно и да си играете на "любов" през тия 2 години , докато сте били заедно. Не се излагай , ти си била на 16, той на 25.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
и като няма никакъв проблем 14-23, защо тогава е БИВШ
Eclipsercho
08-22-2011, 10:35
Останалата част ще я оставя без коментар, сама говори за себе си.
Болднатото - моля те. Не говори глупости.
Ти като беше 5 годишна и се "влюби" в Ники от съседното легло, същото ли беше, като да се "влюбиш" на 15 и мислиш ли, че ще е същото като се влюбиш на 25 или 30 например?
Възрастта играе ОГРОМНА роля, защото когато човек расте, той се развива, учи все повече за себе си, за света около него, разбира как да разграничава чувствата и да познае кога дадено чувство е моментно привличане, харесване, просто тръпка или е нещо по-силно.
Кога ще спрете да повтаряте клишета? Къде отиде личното, неподправено мнение? :(
и като няма никакъв проблем 14-23, защо тогава е БИВШ
Това не е от годините определено. Като тръгнеш с някой не е задължително да си умреш с него..
Има хиляди причини. 2 години са много време, нерви, мъки и малко щастие.
mimsssssss
08-22-2011, 10:40
Бяхме приятели преди това, останахме и след това. И това че сме били 14-23, не значи че секса е започнал на вторият ден от връзката ни. Просто постепенно всичко огасна, започнахме да се събираме у нас или у тях, смао да гледаме Формула 1 или мачове с Барселона, да пием по бира, да гледаме някой филм, тръпката се изгуби. И до сега сме приятели, много добри при това и не съжалявам, че ми е бивш, защото си имам сегашният.
Със сегаашният е същата работа, много добри прители станахме твърде бързо, имаше и искра още в началото, определено годините не се усещат сега, когато сме 20-26. А и се познавме вече много добре, щом сме решили да живеем заедно, значи нещата вървят на добре.
п.п. Моя случай може да си е индивидуален, пак казвам не е нормално момиче под 20г. да е спала с над 20, които са били всичките мъже. Но е нормално момиче на 14 да се влюби. Тя не може да си каже "Няма да се влюбвам в по - големи от мен с 5г+, а само до там..." Тва няма как да стане.
Eclipsercho
08-22-2011, 10:42
mimsssssss така и не ми отговори на въпроса. :( Жалко. Явно ще си затваряме очичките за неудобните мнения.
Аз ставам. До после :) Продължавайте дискусията 8-)
Аз ходя с момче което е на 20 (аз съм на 16) ... ОК..той е пълнолетен-аз не.. и кво само заради този факт половината от вас вече ме нарекоха "к*рвата която иска да се кефи с готиния батко" .. не съдете за книгата по корицата... истината е, че аз това момче го възприемам за много зряло, той се държи добре с мен и никога не ме е насилвал за нищо... даже аз реших че искам да правя секс с него, той не повдигаше въпроса докато аз не му казах, че искам.. за разлика от моите връстници, които само за секс мислят.. и се радвам, че се отдадох на човек, който се отнесе сериозно към мене, а не на някой на моята възраст, който да ме наебе и да ме зареже(имам много такива приятелки, които ходят с момчета на тяхната възраст, докато не получат това което искат и после къш) .. може приятеля ми да е по-голям от мен, но точно тово задържа връзката ни дълго време и аз съм все по-щастлива.. аз съм била единствено негова- той единствено мой..
Violenza
08-22-2011, 11:01
Имам позната, която ходи с момче с 8 години по-голямо от нея... тя е на 15... вече 3 години.
Тя е била на 12, а той на 20? Е това вече си е извратено, че и подсъдимо. Какво ще намери 20 годишен в 12 годишно детенце? Та те още нямат развити тела... ужас, наистина много извратено.
Винаги съм твърдяла, че годините не са от значение, стига да става дума за големи хора, в останалите случаи го намирам за нередно. Да, сигурно си има изключения, безспорно. Но 14-15-16 годишни дечица са доста далеч от истината. До голяма степен разбирам момичетата на тази възраст, защото все пак и аз съм минала по този път, та и аз си мислех, че съм много зряла за възрастта си, че умея да контактувам с големи хора.. едва ли не, че съм била хванала Господ за шлифера. Е, след години разбрах колко съм грешала.
До голяма степен подкрепям еклипсерчо, с изключение на тезата му за любовта.
TheGuardian01
08-22-2011, 11:02
Аз ходя с момче което е на 20 (аз съм на 16) ... ОК..той е пълнолетен-аз не.. и кво само заради този факт половината от вас вече ме нарекоха "к*рвата която иска да се кефи с готиния батко" .. не съдете за книгата по корицата... истината е, че аз това момче го възприемам за много зряло, той се държи добре с мен и никога не ме е насилвал за нищо... даже аз реших че искам да правя секс с него, той не повдигаше въпроса докато аз не му казах, че искам.. за разлика от моите връстници, които само за секс мислят.. и се радвам, че се отдадох на човек, който се отнесе сериозно към мене, а не на някой на моята възраст, който да ме наебе и да ме зареже(имам много такива приятелки, които ходят с момчета на тяхната възраст, докато не получат това което искат и после къш) .. може приятеля ми да е по-голям от мен, но точно тово задържа връзката ни дълго време и аз съм все по-щастлива.. аз съм била единствено негова- той единствено мой..
Той на 19,20 е бил девствен ли бе ... и си е напрвил сефтето с момиче няколко години по-малко от него?!?!?!?
Е Т'ВА Е - ЗРЯЛ МЪЖЖЖ :razz: :razz: :razz: :razz: Не мога просто 8-) 8-)
mimsssssss
08-22-2011, 11:03
Eclipsercho Въпроса не е неудобен, просто не знам как да отговоря. Разбира се, че иам разлика предишното ми влюбване със сегашното. Сега мъжа до мен ми изпълва всичките критерии за мъж. Бих искала за в бъдеще да имам деца от него, искам семейство с него. Ако сегашното ми влюбване бе по - слабо от предишното, то бих го зарязала и бих се върнала при първият ми. Обаче не е. Сегаашното е някакси истинско. Освен влюбването, има и обич. Не се лигави и да ми вика обич моя, зайо, мечо, пухчо. Говорим си като зрели хора, каквито би трябвало вече да сме на тези години. Не пуши, което за мен е огромен плюс също и го обичам още повече.
Ако любовта е еднаква постоянно във всяка връзка, то какъв смисъл има да търсиш нещо ново, като ще е пак като старото. Казваш, че любовта на 15, се различава от тази на 20 и от тази на 25. Ами много ясно. Нали затова зарязваш този, с който си бил на 15, защото нещо не ти достига. Аз примерно не си представям да се разделим сега и да се влюбя в друг. Това би било невъзможно поне 5 години сигурно - да отворя сърцето си пак. Виж обаче с предният не бе така. Просто нещата вече престанаха да са такива, каквито трябва да са в дна връзка, накрая станахме просто приятели.
И кога се влюбваш няма значение. Моите родители сравнително нормално са се оженили - майка ми е била на 21, баща ми 26. Нямало е и 5г. когато бракът им се е развалил. А знам, че и двамата са били лудо влюбени и са били по - щастливи от всякога. Накрая се разведоха по моя молба. Родителите на приятеля ми обаче, са на една и съща възраст, били са в един клас, гаджета са от 9 клас, а сега са на 47г. и имат повече от 25г. брак и са все така невероятни. Постоянно се изненадват един друг, ходят на екскурзии, мъжа кара мотор и ходи на състезания по мотокрос, жената е танцьорка, играе народни танци, ходи на турнета. Животът им е забавен и все още са влюбени.
Нещо друго да ме попиташ?
TheGuardian01- че ние ходим от повече от 2 години.. да не мислиш, че вчера му пуснах... а и той няма 20 още... беше малко преди да стане на 18... ама явно за теб тово с колко жени си правил секс е критерий за зрялост
Greennight
08-22-2011, 11:14
И аз не мисля,че е нормално.Примерно треньорът ми по борба дето е 90 набор,ходеше с една 97 набор...
TheGuardian01
08-22-2011, 11:17
TheGuardian01- че ние ходим от повече от 2 години.. да не мислиш, че вчера му пуснах... а и той няма 20 още... беше малко преди да стане на 18... ама явно за теб тово с колко жени си правил секс е критерий за зрялост
Ти осъзнаваш ли , какво ми казваш в момента?
Ти си била на 14 , той на 18 и ПИЧА си е направил сефтето с момиче 4 години по-малко от него ?
Т'ва е все едно аз сега както съм на 19 , ако бях девствен , да фана едно 15 годишно момиче- 8ми клас и да я изчукам ...
'Айде моля те, отивам да си взема душ и излизам да покарам малко возилото , че работа има неска.
П.С : И вечерта най-вероятно ще пратя секс с 18-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА . Поздрави и безаварийно по пътищата (който кара де) :)
Била съм с по малки момчета (г/д на моята възраст и нищо хубаво не е излязло от това).
Сега съм на 16,а приятелят ми ще прави края на годината 21 и сме заедно почти 10 месеца.. това е най-дългата,най-хубавата и най-сериозната ми връзка.. ! Никой никога не е споменавал нещо за разликата в годините ни,приятелите ми и родителите ми го харесват,дори баба ми го обожава и той нея :D хихи :-) .. и от своя страна и аз се радвам,че го намерих.. ;)
Ми, че той кво да направи че в мене се е влюбил.. не ни е голяма чак токова разликата... ако ти си някъв дръвник, то той е имал мн. шансове да изчука някоя си без любов... не те познавам, може би ти би се възпозвал, но той е предпочел да чака истинската... и щом това за теб е странно, значи си много объркан човек...
аз обичам като си купя близалка да си я ям сама, а не някой да я е близал преди мене
anonymous708973
08-22-2011, 11:34
eclipsercho, не видя ли, че в поста си бях написала, че всичко зависи от човека, а не от годините? Трудно ми е да го цитирам, защото пиша през телефон, но се върни и прочети.
Thegardian01, наистина ли ще оспорваш факта, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата?
anonymous708973
08-22-2011, 11:47
П.С : И вечерта най-вероятно ще пратя секс с 18-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА .
Аха, а ако се бяхте запознали преди 12 кирливи месеца, щеше да я отрежеш, щото е непълнолетна? Аха :lol:
mimsssssss
08-22-2011, 11:52
[quote=TheGuardian01]
П.С : И вечерта най-вероятно ще пратя секс с 18-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА . [/quote
Аха, а ако се бяхте запознали преди 12 кирливи месеца, щеше да я отрежеш, щото е непълнолетна? Аха :lol:
Да де, в момента в който тя е станала на 18 и са обявили връзката си. Иначе ни ден по - малко...
Миналата година ходих с момче,което беше 4 години по-голямо от мен(тогава бях на 17,той на 21),но нещата не се получиха както трябва.Вярно,че за любовта граници няма,но не съм голям фен на такива връзки.Макар че всичко си зависи от хората.Най-добрата ми приятелка и тя е на 18 и от почти година е с мъж на 40 години,разведен с дете и честно казано не съм я вицдала по-щастлива. :) :) :)
MojoJojo88
08-22-2011, 12:01
Ако някой ден имам дъщеря и реши да се среща с дядовци, докато е все още малолетна ще я бия докато се осъзнае.
Не признавам връзки на 12г с 18г+, също 15г с 23г и т.н. След 18 вече се предполага, че имаш малко акъл и глава, вместо празна тиква.
А ти под дядовци какво точно имаш предвид?
Оф вие и вашия елементаризъм... Тъпо е да слагате всички под общ знаменател. Особено след като 5-6 момичета разказаха накратко за дългите си връзки с по-големи момчета.
Но всички сте прави донякъде. Има ги и безмозъчните 14-15 с мъжете 20+, търсещи по-млади и по-заблудени момиченца, има ги и сериозните хора. Аз съм почти на 16 и съм имала само 2 връзки. Не обичам връзки от типа на 2-3 седмици, сериозно момиче съм и искам сериозен човек до себе си. Първия ми приятел беше 2 год. по-голям от мен, бях на 14, той на 16. Беше с мен 1 месец, не можа повече да търпи без секс и ми изневери. Не казвам, че всички 15-16 са такива, аз просто на такъв попаднах. Сега приятеля ми е на 22 години, следващия месец правим 1 година. Това не мисля, че ме прави глупава и наивна. Той ме чака и не ме е насилвал за секс. Имаме си доверие, а той с всеки изминал ден ми показва, че чувствата му са истински и наистина ме обича. Нашите отначало бяха доста против, именно заради възрастта, но с времето сами осъзнаха, че той наистина е сериозен, мил, грижовен и има истински чувства към мен.
Просто няма смисъл да се спори за това 20 страници, всички сме различни и с различни разбирания. Всеки е прав за себе си.
SisiStrange
08-22-2011, 13:16
Леле как всички виквате: "Не слагайте под общ знаменател де!" и след 2 реда правите същото. :lol:
Просто всичко си зависи от определените хора. Има и така, и така. Много са ми смешни разни типажи като TheGuardian01, който след като някое момиче напише историята си веднага скача да я напада колко бъркала, как нищо не разбирала и това не било любов, гаджето и било недорасляк, защото ходело с пикли... А реално тези хора са ни непознати на всички тук. Родителите на първото ми гадже имаха 10 години разлика. Тя е била на 18, а той на 28, когато са се оженили. Ем бяха великолепно семейство. Просто са се случили точните хора и са се намерили. Въпрос на късмет.
Много е ограничено да съдите хората без да си имате бегла идея какъв им е умствения капацитет, житейския опит, амбициите и прочие.
Сега, че е смешно под път и над път всяка пикла да твърди, че тя е от тези редки изключения - да. Но да се нападате във форума без никаква информация кой от кой вид е...
Иначе съм съгласна с разсъжденията на Еклипсърчо като изключим онази част, за която говорих преди малко.
Thrombocyte
08-22-2011, 13:20
Ами, някой на който аз бих викал "батко" - 5-10г по-голям от мен.
Ами, някой на който аз бих викал "батко" - 5-10г по-голям от мен.
:razz: :razz: :razz:
naQkataRaota
08-22-2011, 13:40
И аз съм против слагането на общ знаменател. Но хората около мен просто следват един сценарии. При момичетата, които познавам и съм бил свидетел на личния им живот, на всеки 10-тина максимум една се пада да не е ходила с батко, за по-дълго или по-кратко. Всяка разправя как той не е като другите, колко зряло се държи, какво отношение имал към нея, колко опитен бил.
Е сори ама тоя сценарии за филма съм го гледал много пъти - знам го отначало и даже знам и КРАЯ какъв е. Не се опитвайте да убеждавате с изтъркани клишета, защото съм ги чувал и преди, АБСОЛЮТНО същите, изречени от всяка една в такава ситуация. Изключения има да - ама то всяка се изкара изключението.
SisiStrange
08-22-2011, 13:59
^^ Ами всяка си търси удобното оправдание. За едни всичко това са приказки с цел да си запазят реномето, за други - реалност. За тези, които не са изключения, а са типичната история, рано или късно ще си има последствия. За тези, които са изключения - желая им успех и много любов. :) Във всеки случай само по постове във форум не може да се пресее кой какъв е и затова тези обиди и етикети ми изглеждат безпредметни.
buzzzz абсолютно си права.. все пак всеки има право на избор..
а и защо пък някой си ще съди за чуждите връзки, като дори не познава хората за които злослови... уж този форум е да си помагаме когато имаме проблем, да се консултираме с хора на нашата възраст... а то всъщност във всяка една тема- само упреци... (извинете, че леко се абстрахирах от темата)
Леле как всички виквате: "Не слагайте под общ знаменател де!" и след 2 реда правите същото. :lol:
За всичко казано от теб съм съгласна, само не разбрах това за мен ли се отнася? И ако да - къде съм сложила общ знаментел.. :)
bubblef93
08-22-2011, 15:01
Аз не обичам големите разлики в годините при една връзка за това и сега съм си перфектно аз съм на 18 той на 19
SisiStrange
08-22-2011, 15:05
За всичко казано от теб съм съгласна, само не разбрах това за мен ли се отнася? И ако да - къде съм сложила общ знаментел.. :)
Не, не се отнасяше за теб. :)
DiDiChKa
08-22-2011, 15:17
Най-голямата разлика в годините беше с бившия ми той беше на 21 аз на 14, със сегашния ми приятел са само 2 години аз съм на 16 той на 18.
Thrombocyte
08-22-2011, 15:29
Я дай пак, че съм дърт и не схващам какво толкова казах?
MojoJojo88
08-22-2011, 15:30
Я дай пак, че съм дърт и не схващам какво толкова казах?
На колко години си?
Thrombocyte
08-22-2011, 15:34
( изразно казано).
Под дъртаци разбирам, някой ден дъщеря ми да излиза с човек по-възрастен от мен.
Това е до 18г възраст, след това нямам право да й се меся в живота.
MojoJojo88
08-22-2011, 15:40
( изразно казано).
Под дъртаци разбирам, някой ден дъщеря ми да излиза с човек по-възрастен от мен.
Това е до 18г възраст, след това нямам право да й се меся в живота.
Аха...
Eclipsercho
08-22-2011, 16:26
mimsssssss разбра ми въпроса, като цяло беше това, че при различните години и представите на човек за влюбване са различни, с времето се приближаваме към истинския смисъл на любов, защото порасваме и придобиваме пълната идея за чувствата си (или почти пълната, защото хората Винаги може да имат объркани чувства, без значение от годините).
PinkPan7her Видях, но редом с това видях и как обясняваш, че Никога не би тръгнала с 17 годишен пикльо (!!!) и т.н. Двете твърдения се изключват взаимно, поне според мен.
buzzzz не мислиш ли, че тези момичета МОЖЕ БИ доокрасяват нещата, прикриват нещо или дори да не е така - може да нямат напълно реална представа за нещата и чак след време да осъзнаят какво всъщност е била тяхната връзка с Баткото(tm)? Както казаха по-горе, наслушали сме се на това как връзката ви е уникална, разбирате се перфектно, Не сте като Другите т.н. Всеки си мисли това, докато не приключат нещата или още преди това - важното е момента на осъзнаване на истинската реалност.
Сиси, опитвам се да не слагам общи знаменатели. Ако се вгледаш внимателно, винаги казвам "почти всички" , "95%" и наблягам на факта, че има изключения във всичко. Като цяло говоря за мнозинство и малцинство (не етническите!) в идеята за подрасващи момиченца и техните мечти (главно породени от клипове на Пайнер) за мускулести батковци с коли,пари,телефони и пряк път до мола. Естествено, че не всички са такива. Но по-горното е все по-нарастващ феномен в българското "общество" и определено е нещо, за което си струва поне да се поспори.
Не съдя хора без причина. Казваш, че няма как да ги познаваме. Еми да, по тази причина те обясняват за живота си във форума. Ние ги съдим по това, което са ни казали. Нямаме оракулски способности (все още!). А лично аз, докато споря, говоря за хора, които Познавам, които съм виждал в живота си. :?
mimsssssss
08-22-2011, 17:22
Eclipsercho мисълта ми бе, че не можеш да отречеш, че има двойки с 20 годишен брак, който се познават от гимназията и са гаджета от тогава и до сега са си щастливи заедно. Също не можеш да отречеш, че има хора, запознали се след университета, заедно 2-3г. и решат да се разведат. Не мисля, че има значение кога срещнеш любовта на живота си, важно е да разбереш, че това е човека за теб, без значение ти на колко си, той на колко е, коя година е, ква му е зодията... Имате ли общи интереси, допирни точки и еднакви желания от живота що да не?
И аз не разбирам младо 20 годишно момиче, как може да ходи с 55-60 годишен пенсионер и не смятам че те са влюбени и др. глупости от тоя сорт, ама не ги съдя. Вие чак и тема сте направили, та иди ги разбери, пиклите що ходели с батковци? Аз и сега имам една "позната", която е на 20 и ходи с 35годишен и е голяма курветина... нито той е влюбен, нито тя. И аз не ги знам що са заедно.
Ама родителите на една колежка имат 15г. разлика, ама още се обичат хората...
Момичетата се развиват физически и психически по - бързо от момчета. Говоря за години 2-3 че и повече напред. Така че едно 15 годишно момиче, имащо цикъл от 3г. примерно, как ще тръгне с момче на нейната възраст, което още няма косми на мишниците? Момиче на 15-16 вече е готово за първият си полов акт, момчетата още не са се целували даже... еми нормално е според мен момиче да ходи с по - голямо момче, по простата причина че знае какво иска, а не може да го намери в някой на нейната възраст.
Друго е момиче и момче на 20 да са и двамата, друго е да са на 15...
п.п. А т'ва за парите и колите дори няма да го обсъждам. Нима има само малки момичета търсещи богати? Значи няма жена на 20, на 30, на 40, която не е лека жена и търси мъж с пари?
Loooooser
08-22-2011, 17:27
Против съм това!
Заради това аз съм си на 16 приятелката ми е на 16 и не ни липсва абсолютно нищо. :lol:
Eclipsercho
08-22-2011, 17:33
mimsssssss, да си видяла да отричам нещо такова?
Проблема е, че почти Всяка мъничка кифла си мисли, че баткото е ЛЮБОФТЪ НЪ ЖИВОТЪЪ МииИи Оу0оуо0у колкуу гуу л0фкЪмм и т.н. Което убива всичко.
Естествено, че ако срещнеш любовта на живота си и чувствата са споделени, трябва да се бориш за нея. Но не вярвам 12 или 15 годишно момиче да срещне любовта на живота си в лицето на 20 или дори, както споменаха по-горе 40 (!!!) годишен човек. Просто е нереално.
Относно познатата ти - винаги има кyрви и кyрвари. Нищо ново.
Момичетата не се развиват по-бързо психически. Всичко е до даден човек. Телата им се развиват, понякога, по-бързо.. но до там!
Това 15 годишно момиче има ли косми на пубиса си, като е толкова важно? Едва ли. Има цикал от 12 годишна.. и какво от това? На 12 години е дете, на 15 е подрастващ. Цикъла не дава нищо повече от един сигнал, че тялото се е развило. И повярвай ми, има МНОГО момчета, които са правили много повече от целувки на 15-16.. естествено, че има и "задръстени", които не са.. но има и също толкова на брой момичета от същото описание.
Момиче на 15 няма как да знае какво иска. Тя тепърва ще разбира какво може да иска.. знам, че защитаваш пола си, но моля те - бъди по-обективна.
Парите и колите са "нормално" нещо за леките жени, но развитите такива. Как очакваш да приема за нормално едно момиче на 15 да може да се нарече лека жена? Сериозно? Та това още не знае дали е дете или жена..
TheGuardian01
08-22-2011, 17:42
П.С : И вечерта най-вероятно ще пратя секс с 18-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА .
Да, Инке , винаги съм го оспорвал и ще го оспорвам.
Като си направих сефтето на 15, мадамата беше с 1 година по-голяма от мен , тъкмо се беше разделила с 2-годишния си приятел , който беше на 19 тогава, тя не разбра ,че ми е за първи път. От къде на къде ще са по "зрели" ? 'Щото на 12 като ви дойде си мислите, че сте фанали Господ за шлифера и сте много големи ? Абсолютно едно и също е и при момчетата и при момичетата- строго индивидуално. Т'ва , че ти си с момче , което е 92 , а ти си 94... хммм :)
А относно моето момиче- че ние почнахме да правим секс докато тя беше на 17 още , а аз на 18. Като го написах по-горе , имах в предвид , че момичето , с което съм , е няколко месеца по-малко от мен , а не 3-4-5-6-7-8-9-10 и т.н. години
mimsssssss
08-22-2011, 17:46
С всичко съм съгласна, макар че дори изменяме темата вече, не виждам и място за спор, освен:
"Но не вярвам 12 или 15 годишно момиче да срещне любовта на живота си в лицето на 20 или дори, както споменаха по-горе 40 (!!!) годишен човек. Просто е нереално. "
С 40 годишен дори ми звучи гнусно, но с 20 е съвсем друго нещо според мен. С моя приятел се запознахме, аз като бях на 16, имаме 6 години разлика и смея да кажа и за двамата, че сме срещнали любовта на живота си.
Не защитавам пола си. Далеч съм от мисленето, че всички са различни. Просто 1 на 10 момичета е по - развита, по - умна и т.н., обаче само защото е на същата възраст като другите пачаври и веднага и слагат и на нея етикет.
Еми на мен ми дойде на 8, на майка ми и е дошло на 7, общо взето жените в моето поколение влизат много рано в пубертет (без някаква причина, увреда, болест). Т'ва не значи че на 10 съм била голяма да правя секс. Определено не. Просто ми беше тъпо във втори клас да имам менстурация, да знам всичко за секса, как се правят бебета, какво значи овулация и т.н., а някои мои съученици да не могат да четат още... Годините са субективно нещо за мен, защото като не познавам някой си, не мога да го съдя и да му се присмивам защо прави това и онова и с кой спи, и що спи с него...
anonymous708973
08-22-2011, 17:51
Това 15 годишно момиче има ли косми на пубиса си, като е толкова важно?
Я пак :lol:
TheGuardian01, не знам кой си и къв си, обаче това, че не съм си написала името във форума вероятно значи, че не искам да се пише, капиш?!
Eclipsercho
08-22-2011, 17:56
Венериния хълм. Все тая. Космите над нещото. Big deal.
TheGuardian01
08-22-2011, 17:57
TheGuardian01, не знам кой си и къв си, обаче това, че не съм си написала името във форума вероятно значи, че не искам да се пише, капиш?!
Добре, госпожице Костова, няма повече да ви наричам по име. Но защо така ми избяга от същината на разговора?
Дай ми аргументи и факти , защо момичетата между 14 и 17 годишна възраст са по-зрели от връстниците си -момчета?
Много ми е интересно , НАИСТИНА :D :D
SisiStrange
08-22-2011, 18:00
Добре, госпожице Костова, няма повече да ви наричам по име. Но защо така ми избяга от същината на разговора?
Дай ми аргументи и факти , защо момичетата между 14 и 17 годишна възраст са по-зрели от връстниците си -момчета?
Много ми е интересно , НАИСТИНА :D :D
Някой мод ще ти изтрие коментара. Не знам това ли и е истинското име, но ако е, правиш нещо много грозно.
mimsssssss
08-22-2011, 18:02
Въшни полови белези, говорещи за превръщането на децата в юноши (и възможността им за възпроизводство, да дават поколение):
момиче - наличие на менстурация, оформен ханш, растеж на гърди, наличие на косми
момчета - поява на сперма, наличие на косми
Момичетата между 14-17 определено имат тези гореспоменати неща, но момчетата да кажем 50% .
MojoJojo88
08-22-2011, 18:03
Че те още на 10-11 са окосмени там...
Eclipsercho
08-22-2011, 18:07
Добре де, mimsssssss (опитах се да ти напиша името, вместо да е копи-пейст, ама не ми се броеше "s"-овете :lol: ), ти явно си изключение, главно заради по-ранния си цикъл и родителите си. Но мислиш ли, че всички останали момиченца 2ри клас знаят нещата, които ти си знаела тогава? Мне. Това е смисъла на изключение - едно на сто или дори хиляда. А проблема е, че всяко второ момиче си мисли, че то е изключението..
12 или 15 годишно момиче с 20 годишно момче. Как ти се вижда по-нормално? Особено първия случай. Това си е чист случай на педофилия. Дори в Булгаристан има единични случаи, в които има наказани. Защо си мислиш е създаден закона? За да пречи на младите да правят секс, Нека им е гадно на келешите? Или за да предпази децата и да се опита да им гарантира детството им?
Да, 17 години и 11 месеца се брои за под 18, съответно малолетна, но ние не говорим за 17 годишните, нали?
На 20 години едно момче би трябвало да е изживяло достатъчно и да е натрупало достатъчно знания и опит, че да може да се хареса на някоя своя връстничка. Обясни ми защо, ако момчето е нормално и напълно развито, без комплекси и т.н. , то ще предпочете 12 или 15 годишно дете? Не се връзва.
MojoJojo88 руси косъмчета? Не претендирам, че знам повече за развиващото се женско тяло от едно момиче, но все пак..
anonymous708973
08-22-2011, 18:11
Абсолютно.
TheGardian01, най-сериозно те предупреждавам да си затвориш устата.
MojoJojo88
08-22-2011, 18:16
MojoJojo88 руси косъмчета? Не претендирам, че знам повече за развиващото се женско тяло от едно момиче, но все пак..
Е, ако девойчето е русо, може и да са руси косъмчета. Но ако е тъмнокосо, окосмението също е тъмно...
Не хващам твоето "но все пак" :)
mimsssssss
08-22-2011, 18:20
Eclipsercho
7 s имам :oops:
Иначе за мен 12 годишната е дете, но 15 вече е юноша и щом може да прави секс със своя 15 годишен приятел, защо ако приятеля и е на 19 да не може да го прави пак. От 14 нагоре вече не са деца според мен и за да им издават лични карти, значи ги смятат за достатъчно психически развити. Да има жени/момичета/девойки и т.н., които и на 40 пак търсят богатият - чичко - паричко, и без значение на каква възраст са, те искат само някой да ги задоволява сексуално и финансово. Така че не ми казвай, че има малки кифли, а големи няма :D има колеми кифльоци :)
Eclipsercho
08-22-2011, 18:20
Е, ако девойчето е русо, може и да са руси косъмчета. Но ако е тъмнокосо, окосмението също е тъмно...
Мислех, че термина "руси косъмчета" е всеизвестен.. или не загрявам хумора ти.
Но все пак... имаме обща култура.
Пък и това, че тялото ти се е развило не говори НИЩО за интелекта, характера, психиката или разбиранията ти. Има патки на по 19, които по изброените критерии са за детската градина.
Whatever. Издребняваме, явно. :-|
TheGuardian01
08-22-2011, 18:21
Абсолютно.
TheGardian01, най-сериозно те предупреждавам да си затвориш устата.
Не с лошо де, "ПАНТЕРКЕ" :lol:
А относно поста на mims - искаш да ми кажеш , че зрелосттна на личността се определя от външните белези ,тоест фенотипа, така ли ?! По тая логика аз трябва да съм на акъл колкото 40-годишен мъж :razz: :razz:
Дреме ми , че им идва и им растът цицките и т.н. В глава к'во се променя като знания , опит , мироглед и така нататък ?
Eclipsercho
08-22-2011, 18:23
Eclipsercho
7 s имам :oops:
Иначе за мен 12 годишната е дете, но 15 вече е юноша и щом може да прави секс със своя 15 годишен приятел, защо ако приятеля и е на 19 да не може да го прави пак. От 14 нагоре вече не са деца според мен и за да им издават лични карти, значи ги смятат за достатъчно психически развити. Да има жени/момичета/девойки и т.н., които и на 40 пак търсят богатият - чичко - паричко, и без значение на каква възраст са, те искат само някой да ги задоволява сексуално и финансово. Така че не ми казвай, че има малки кифли, а големи няма :D има колеми кифльоци :)
Дооообре. :)
Личните карти са за да може да ги прибират родителите от районното <- днешната реалност.
Не съм казал, че няма дърти златотърсачки, точно обратното. :)
Проблема е, че на 15 са все още малолетни, както и да ги схващаш ти. Противозаконно е пълнолетен да прави секс с тях.
MojoJojo88
08-22-2011, 18:24
Мислех, че термина "руси косъмчета" е всеизвестен.. или не загрявам хумора ти.
Но все пак... имаме обща култура.
Пък и това, че тялото ти се е развило не говори НИЩО за интелекта, характера, психиката или разбиранията ти. Има патки на по 19, които по изброените критерии са за детската градина.
Whatever. Издребняваме, явно. :-|
Не издребнявам, казах че не схващам твои определени думи. Ти ми отгоори-разбрах те...не съм се заяждала с теб! Съгласна съм за интелекта, психиката и разбиранията...
Eclipsercho
08-22-2011, 18:25
MojoJojo88 да пафнем тогава една лула на мира. ;)
mimsssssss
08-22-2011, 18:28
Е, аз не съм казала че е законно :-o
Просто ми се струва нереално момиче на 15 да прави секс с 15 годишният си приятел -> и друго момиче на 15 да го прави с 19 годишният си приятел и втората да бъде плюта и на наричана с гадни епитети и все едно е някъв урод и всички я обиждат, защото е решила да прави секс с по - голям, а не някой на нейната възратс.
п.п. Т'ва според мен и по мои заключения е, че тези на възрастта на момичето ще я обиждат, защото всъщност те са я искали, а тя не им е отвърнала. "Лисицата не могла да стигне до гроздето и накрая казала, че било кисело."
MojoJojo88
08-22-2011, 18:29
MojoJojo88 да пафнем тогава една лула на мира. ;) :twisted:
Eclipsercho
08-22-2011, 18:31
Това с киселото грозде до някъде е вярно.
И мен ме е било яд като бях 6ти клас и една хубавелка тръгна с някъв боклук от големите. :) Кой да знае, че е плиткоумна по това време (такава се оказа като пораснахме - не хейтвам).
Повечето го правят по съвсем различни причини от тези, които изброяват. Или просто са достатъчно наивни, че да се заблуждават, докато мокрия парцал на реалността не ги фрасне в лицето някой слънчев ден.
За това са оплювани.
buzzzz не мислиш ли, че тези момичета МОЖЕ БИ доокрасяват нещата, прикриват нещо или дори да не е така - може да нямат напълно реална представа за нещата и чак след време да осъзнаят какво всъщност е била тяхната връзка с Баткото(tm)? Както казаха по-горе, наслушали сме се на това как връзката ви е уникална, разбирате се перфектно, Не сте като Другите т.н. Всеки си мисли това, докато не приключат нещата или още преди това - важното е момента на осъзнаване на истинската реалност.
Това се отнася за повечето връзки на 14-15-годишните момичета. Момента на осъзнаването, момента в който почваш да се дразниш от лошите му навици или недостатъци, винаги настъпва, независимо от това дали приятеля ти е на 17 или 25. Връзките, започнали от възрастта на 14,15 и завършили с брак, семейство и така нататък са наистина рядкост.
Другото което е, изобщо не съм искала да ми се възхищавате на връзката. Извинявам се, ако така е изглеждало. Исках просто да дам пример със себе си и да опровергая, че не всички 15-16г момиченца ходят с по-големите Батковци, за да се радват на хубав секс, много пари или кола...
ccdesigns
08-22-2011, 18:36
Eclipsercho WIN... Again... :D
TheGuardian01
08-22-2011, 18:38
Това се отнася за повечето връзки на 14-15-годишните момичета. Момента на осъзнаването, момента в който почваш да се дразниш от лошите му навици или недостатъци, винаги настъпва, независимо от това дали приятеля ти е на 17 или 25. Връзките, започнали от възрастта на 14,15 и завършили с брак, семейство и така нататък са наистина рядкост.
Другото което е, изобщо не съм искала да ми се възхищавате на връзката. Извинявам се, ако така е изглеждало. Исках просто да дам пример със себе си и да опровергая, че не всички 15-16г момиченца ходят с по-големите Батковци, за да се радват на хубав секс, много пари или кола...
Браво, госпожице. Пожелавам ви да сте сладка като желибончетата на снимката :-) :-) :D
Eclipsercho
08-22-2011, 18:43
Eclipsercho WIN... Again... :D
:lol:
Untill next time! :razz:
Все някой ще поспори, споко.
8-)
EDIT:
Браво, госпожице. Пожелавам ви да сте сладка като желибончетата на снимката :-) :-) :D
:lol: :lol: :lol:
Е, аз не съм казала че е законно :-o
Просто ми се струва нереално момиче на 15 да прави секс с 15 годишният си приятел -> и друго момиче на 15 да го прави с 19 годишният си приятел и втората да бъде плюта и на наричана с гадни епитети и все едно е някъв урод и всички я обиждат, защото е решила да прави секс с по - голям, а не някой на нейната възратс.
п.п. Т'ва според мен и по мои заключения е, че тези на възрастта на момичето ще я обиждат, защото всъщност те са я искали, а тя не им е отвърнала. "Лисицата не могла да стигне до гроздето и накрая казала, че било кисело."
Познавам момиче на 15, на което гаджето и също е на 15 (с 2 месеца по-голям). Напълно реално си е и са заедно от 2 години.
Друго - никой не плюе и не обижда 15 годишните момичета с гаджета на по 19. Като цяло никой не плюе и не обижда. Всеки изказва мнението си. 15-19 ..абе става...ако знаят какво правят. НО 15-25, 15-30, 15-40!!! си е абсолютно неприемливо.
Мъж, минимум на 22-3, който трябва да си урежда живота, да гради семейство, да се бори със зъби и нокти за работа и образование, с две думи-нормален мъж, не може да престъпва закона и да се е*е с малко дете. Неприемливо е и ако някой ден имам дъщеря и разбера, че още от непълнолетна се "пори" с големи чичковци и батковци, ще я накажа толкова зловещо, че да не и остане време носа да си покаже навън.
Един поздрав за темата.
http://www.youtube.com/watch?v=McU7bF7zU0Y
Айде със здраве :D
Eclipsercho
08-22-2011, 18:49
Мисля да осиновя/да ме осиновят naQkataRaota и theeye770 :-)
EDIT:
Един поздрав за темата.
Тая песен ми е толкова малоумна.. Текста е повръщня :lol: Как можа :X
Тая песен ми е толкова малоумна.. Текста е повръщня :lol: Как можа :X
Супер свежа песничка :-|
Един поздрав за темата.
Не. Не те харесвам. Любовта не е безплатна. Не. Няма да ти дам захар и мед. Но мерси за поздрава.
Eclipserchoооооо осиновен си... Ъм..Ако нямаш против майка ти да е по-малка от тебе :? :D
Eclipsercho
08-22-2011, 18:56
Не. Не те харесвам. Любовта не е безплатна. Не. Няма да ти дам захар и мед. Но мерси за поздрава.
Eclipserchoооооо осиновен си... Ъм..Ако нямаш против майка ти да е по-малка от тебе :? :D
нЕма проблеми ;)
SisiStrange
08-22-2011, 19:00
Един поздрав за темата.
Айде да ме вземеш и мен за братовчедка. Или сестра. И Еклипсърчо ще ми вика лельо. 8)
Наблюдавате явлението вдетинена Сиси.
TheGuardian01
08-22-2011, 19:02
Един поздрав за темата.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Лелеее, тука колко спамихме 5 човека не е истина.
'Айде стига толкова.
Специален поздрав и от мен за всички 15-16 годишни мадами , ходещи с по-големи "мъже" !
EMINEM - SUPERMAN :-P :-P :-P
Eclipsercho
08-22-2011, 19:02
Айде да ме вземеш и мен за братовчедка. Или сестра. И Еклипсърчо ще ми вика лельо. 8)
Ама ако си ми леля, ще трябва да ми купуваш бонбонки. 8-)
Once in a full moon?
Once in a full moon?
Супер. Вече си имам син и сестра! Някой за мъж? Или и без него ще минем :D
Вече не знам кой на кого ще купува бонбонки.. ;д
SisiStrange
08-22-2011, 19:05
Once in a full moon?
Шоколадови или ментолови? 8-) Айде ся, за едни бонбонки няма да се стискам, от мен да минат. 8)
Само на всяка 7ма година, на 7мия месец и 7мата седмица, когато Плутон се дупи на останалите.
TheGuardian01
08-22-2011, 19:08
Once in a full moon?
Вземи мен ! Вземи мен !
Имам кола и голяма... Татуировка 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Eclipsercho
08-22-2011, 19:10
Сиси ще купува на мен, другите да се оправят.
ШоколадоФки :oops:
Ах, този палавник Плутон
Once in a full moon?
Вземи мен ! Вземи мен !
Каква е колата.. Амаа чакай чакай.. Ако не си с поне 10 години по-голям не те ща! :?
TheGuardian01
08-22-2011, 19:12
Once in a full moon?
Вземи мен ! Вземи мен !
Каква е колата.. Амаа чакай чакай.. Ако не си с поне 10 години по-голям не те ща! :?
ХАХАХАХАхахАХАХАХАХАХАХАХ а Е Т'ВА Е КОЛЕЖКЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ЕВАЛА :-) :-)
Колата е 1.9 TD , малкия двигател на VW , 75k. с много добър тунинг и е голяма ( удобна за ... всичко ! 8-) )
Eclipsercho
08-22-2011, 19:15
ХАХАХАХАхахАХАХАХАХАХАХАХ а Е Т'ВА Е КОЛЕЖКЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ЕВАЛА :-) :-)
Колата е 1.9 TD , малкия двигател на VW , 75k. с много добър тунинг и е голяма ( удобна за ... всичко ! 8-) )
TheGuardian01, новата ми мама е epic. ;)
Усещам лок скоро
SisiStrange
08-22-2011, 19:16
Как си знаех, че няма да мина с халва и локуми. :D
theeye770, винаги съм искала да ти кажа: имаш ебати и якия подпис. :lol: Всеки път го зяпам. :lol:
Плутон е ексхибиционист.
TheGuardian01
08-22-2011, 19:17
Как си знаех, че няма да мина с халва и локуми. :D
theeye770, винаги съм искала да ти кажа: имаш ебати и якия подпис. :lol: Всеки път го зяпам. :lol:
Плутон е ексхибиционист.
Не е вярно. Плутон е мошенник :lol: :lol: :lol:
Леле, верно ше локнат темата , омазахме се тука :razz: :razz:
naQkataRaota
08-22-2011, 19:23
Xexe :D стана като в мафията - едно голямо семейство
Eclipsercho, аз също съм минал 18-ката и ако с theeye770 ти станем родители, ще излезе, че сам си лая постовете :) Нещо брат/брат'чед, вуйчо, чичо, а, у ко' ме уредите
Eclipsercho
08-22-2011, 19:25
Eclipsercho, аз също съм минал 18-ката и ако с theeye770 ти станем родители, ще излезе, че сам си лая постовете :) Нещо брат/брат'чед, вуйчо, чичо, а, у ко' ме уредите
Еми... питай мама :oops:
:razz:
naQkataRaota
08-22-2011, 19:28
theeye770, питам те :D
Обещавам да си чистя стаята и да не водя вкъщи малолетни :oops:
TheGuardian01
08-22-2011, 19:32
Еооооо , аз си я бях първи !
Ше си мерим ... носовете с теб ми се струва 8-) 8-) :-P
naQkataRaota
08-22-2011, 19:37
Аз за брат кандидатствам - там неограничен брой места :) даже подкрепям кандидатурата ти =D> друго си е семейната кола да е wagen-че
SisiStrange
08-22-2011, 19:40
Ако си и брат, аз ти се падам сестра. :D
TheGuardian01
08-22-2011, 19:41
Аз за брат кандидатствам - там неограничен брой места :) даже подкрепям кандидатурата ти =D> друго си е семейната кола да е wagen-че
Друго си е Народна кола , а ? 8-) 8-)
Айде - ако мацката ме одобри , ше ви карам на Хисар ... ПО СЕМЕЙНО :D :D
Eclipsercho
08-22-2011, 19:47
Йеееееееееееее
Ще си топна чурката във водата преди да я бутилират..
Йееееееееееееееееее
8-)
TheGuardian01
08-22-2011, 19:51
Йеееееееееееее
Ще си топна чурката във водата преди да я бутилират..
Йееееееееееееееееее
8-)
Хахахаааа, само така - ше ви карам на Аугустата, да са поплацикаме малко. Па после с майка ви ... е , може да пием по едно кафе , ако не друго :lol: :lol: :lol: :razz:
В моя град има момичета на по 17 или 18 години които са гаджета с някакви по на 30 години тва за мен не е нормално
TheGuardian01
08-22-2011, 19:55
В моя град има момичета на по 17 или 18 години които са гаджета с някакви по на 30 години тва за мен не е нормално
Братко, МОЛЯ ТЕ , не я започвай пак тая тема, че :booooomb: :booooomb:
Давай да си пра'им шоуто тука ... докато не ни изплющи някой мод 8-) 8-)
Eclipsercho
08-22-2011, 19:56
Сериозната част от темата - 2 страници назад. :lol:
TheGuardian01
08-22-2011, 20:25
Айде бе , мацката да не се отказа да и ставам мъж ;( .
А ... карай , ше си ходя на Хисар самичък... си топна дупето у горещата водица 8-)
Еййй , изпуснахте да ви водя в Майна таун , да изпростеем по пътищата малко :razz:
Eclipsercho
08-22-2011, 20:37
На момичето й трябва време да го обмисли, туй брака е сериозно нещо!
А ... карай , ше си ходя на Хисар самичък... си топна дупето у горещата водица 8-)
Еййй , изпуснахте да ви водя в Майна таун , да изпростеем по пътищата малко :razz:
Одобрен си :-D
И този с кандидатурата за брат.. Баси гигантското семейство сме! ИСКАМ ОЩЕ РОДНИНИ :D
ccdesigns
08-22-2011, 21:13
Пу аз съм бебето :D
TheGuardian01
08-22-2011, 21:17
Одобрен си :-D
И този с кандидатурата за брат.. Баси гигантското семейство сме! ИСКАМ ОЩЕ РОДНИНИ :D
Женоо, ша та воза с колата на Луната, само кажи :-P
Края на седмицата се събираме да ви карам . Казвайте ся поред на номерата , кой от къде е, че нещо ви изпуснах спатиите :lol: :lol:
пИрфектно. ся и бебе си имаме.
мъжоооо идвай към софията да ме возиш на пазар! :grin:
ПС.имам лошо предчувствие за тая тема ;Д
Eclipsercho
08-22-2011, 21:23
Не само ти. :lol:
TheGuardian01
08-22-2011, 21:29
АААааа , по-хуу ти ела до Пловдив и ша та вода в Мола за парцалки , МИЛООО :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Па с колата... вечерта 8) :-) 8-) 8-)
ccdesigns
08-22-2011, 21:30
A aз кога ще си изпия млекцето? :grin:
АААааа , по-хуу ти ела до Пловдив и ша та вода в Мола за парцалки , МИЛООО :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Па с колата... вечерта 8) :-) 8-) 8-)
мухахаха! (някаква дяволите усмивчица)
ето ти биберона бебе! аз отивам с баща ти за парцалки, днеска сестра ти те гледа :-) :D
TheGuardian01
08-22-2011, 21:34
Айде, любимо мое семейство. Аз ви напускам , че татко ви е уморен :lol:
Утре до 10-11, да има докладна с плановете за седмицата , иначе няма джобни пари :razz:
П.С. : Любов моя, да не забравиш да купиш презервативи на идване към Пловдив, че тука цените са много високи . Па вие там у Софио сте повече и на едро го зимате :D :D :D
Лека и доходна!! 8-) 8-) 8-)
Eclipsercho
08-22-2011, 21:41
От лидъл за 30 стинки йооооу 8)
Ай бай
Сбогом, любими! До утре ;Д Няма да забравя, спокойно! Ще ги взимам на килограм! Все пак две са ни достатъчно!!! :grin:
naQkataRaota
08-22-2011, 21:48
От лидъл за 30 стинки йооооу 8)
Ай бай
...и подарък - бебе :razz:
или ето как се е появило ccdesigns
ccdesigns
08-22-2011, 21:49
Иванчо си карал колелото по моста, но спукал гума и паднал в реката. Баща му като разбрал се замислил "Ех, Иванчооо... От спукана гума се роди, от спукана гума умря...".
Иванчо си карал колелото по моста, но спукал гума и паднал в реката. Баща му като разбрал се замислил "Ех, Иванчооо... От спукана гума се роди, от спукана гума умря...".
Хахахахах Тъй като не мога да ти разчета ника отсега нататък ще ти викам Иванчо! :D
ccdesigns
08-22-2011, 21:55
ЦиЦи Дизайнс! :D
ЦиЦи Дизайнс! :D
oOo разбираа... :D
Eclipsercho
08-22-2011, 21:59
Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише:
"Иванчо е много умно и живо момче, но прекарва по-голяма част от времето си в мисли за секс и момичета..."
Майката на Иванчо отговорила на бележката още на следващия ден:
"Ако намерите някакво разрешение, моля споделете го с мен. Аз имам същия проблем с баща му."
8-)
Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише:
"Иванчо е много умно и живо момче, но прекарва по-голяма част от времето си в мисли за секс и момичета..."
Майката на Иванчо отговорила на бележката още на следващия ден:
"Ако намерите някакво разрешение, моля споделете го с мен. Аз имам същия проблем с баща му."
8-)
Защо сега така.. Споделяш... Кореспонденцията м/у мен и класната ти :shock: :-D
ccdesigns
08-22-2011, 22:13
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250520_214424365247527_186219111401386_709891_5705 173_n.jpg
Те ми го менюто за деня :D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250520_214424365247527_186219111401386_709891_5705 173_n.jpg
Те ми го менюто за деня :D
http://www.icingandthecake.co.uk/images/cake-adult-birth/boobs.jpg
Те ти вечерята :D
ccdesigns
08-22-2011, 22:20
Все пак на мама си е най-сладко :D
Eclipsercho
08-22-2011, 22:25
Мамо, ти негърка ли си ма?! 8-)
Не, иначе щеше да бъдеш муат :Д
Хаха голямо семейство стана.. :razz:
Хаха голямо семейство стана.. :razz:
Мани :D
Aз имам чувството,че ако отговоря по темата и ще ме гледате странно след тия родителски глупости :lol:
Aз имам чувството,че ако отговоря по темата и ще ме гледате странно след тия родителски глупости :lol:
И аз мисля така :D Няма лошо, тамън да ни прикриеш малко пред модовете ;Д . Тя темата се и изчерпа, вече почна да се превръща във война ;ДД
ccdesigns
08-22-2011, 23:08
Със сигурност :D
naQkataRaota
08-23-2011, 07:53
Не, иначе щеше да бъдеш муат :Д
Една жена раждала и акушерката гледа детето: негърче с руса коса и дръпнати очи.
Акушерката: Трябва повече да внимавате с груповия секс
Майката: Аз се радвам, че не лае
kalpazanka
08-23-2011, 07:56
Казах.
TheGuardian01, ccdesigns, theeye770, Eclipsercho, naQkataRaota и
SisiStrange- продължавайте да трупате точки. До следващия път.
kyon- предупреждавана си достатъчно.